VJEROVALI ILI NE!!!???
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Navijam za: M.Schumachera
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
Igrači i treneri Bnei Sakhnina krali na aerodromu
Nogometaši i članovi stručnog stožer izraelskog kluba uhvaćeni su u krađi parfema u zračnoj luci prije no što su otputovali za La Coruńu...
Incident se dogodio u petak u Duty Free Shopu zračne luke u Tel Avivu, gdje je ekspedicija Hapoela Bnei Sakhnina čekala let za La Coruńu, na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Intertoto kupa.
Kradljivci, nekoliko nogometaša i članova stručnog stožera, pokušali su ukrasti parfeme u protuvrijednosti 2400 eura. Nakon što je interveniralo osiguranje u Zračnoj luci uhvativši prijestupnike, igrače su ispitali policijski službenici pustivši ih potom na put.
Na Riazoru je izraelska momčad, četvrtoplasirana u ligi prošle sezone, izgubila od Deportiva 1-0 i ispala. Španjolci su i u Sakhninu slavili 2-1.
Nogometaši i članovi stručnog stožer izraelskog kluba uhvaćeni su u krađi parfema u zračnoj luci prije no što su otputovali za La Coruńu...
Incident se dogodio u petak u Duty Free Shopu zračne luke u Tel Avivu, gdje je ekspedicija Hapoela Bnei Sakhnina čekala let za La Coruńu, na uzvratnu utakmicu trećeg pretkola Intertoto kupa.
Kradljivci, nekoliko nogometaša i članova stručnog stožera, pokušali su ukrasti parfeme u protuvrijednosti 2400 eura. Nakon što je interveniralo osiguranje u Zračnoj luci uhvativši prijestupnike, igrače su ispitali policijski službenici pustivši ih potom na put.
Na Riazoru je izraelska momčad, četvrtoplasirana u ligi prošle sezone, izgubila od Deportiva 1-0 i ispala. Španjolci su i u Sakhninu slavili 2-1.
bukreka i jogurta
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač

- -Briatore-
- Svjetski prvak

Kraj svijeta je blizu...zborzic@htnet-dsl je napisao/la:obavezno pogledajte OVO
Samo nam još fali biće pola pile-pola glista.
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- red_devil
- Veteran

- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Ja sam mora dva izvaditAnte sexy je napisao/la:Ja mogu sam sebi popušit a sva mi rebra u redu al ne prakticiram to, to sam slučajno skužia
http://www.net.hr/zdravlje/page/2008/08/01/0222006.html Prvi put uspjelo
I još nešto, vjerovali ili ne, mene je MiG jutros dvaput probudio
.
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač

- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
vjerovali ili kad kihneš moraš sklopit oči, čitao sam da je čovjek u Australiji kihnuo otvorenih očiju i ispalo mu je jedno oko...ja sam rikno od smjeha kad sam to pročito
. Treba i svaki put stavit ruku na usta jer taj zrak izlazi brzinom 180km/h i nije pristojno to nekom ispalit u lice.
Još jedna opasnost ko kihanja, treba kihat uspravno jer ako se sagneš ili kihneš u nekom nezgodnom položaju može puknut rebro od pritiska u plućima
Još jedna opasnost ko kihanja, treba kihat uspravno jer ako se sagneš ili kihneš u nekom nezgodnom položaju može puknut rebro od pritiska u plućima

-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Nemoguće je kihnuti otvorenih očiju jer bi ti oči izletjele, to je istina, zato i ne vjerujem to za toga lika iz Australije, jedino ako nije fizički spriječio zatvaranje kapaka, a ovisi kako je to napravio vjerojatnije je da bi prije poderao kapke nego bi uspio ostaviti ih otvorenima.
Evo jedna smiješna činjenica za vjerovali ili ne. Ako se pijetlu namaže analni otvor (šupak) kakvim uljem, masnoćom ili nečim sličnim on neće moći zakukurikati. Vidio svojim očima, crko sam od smijeha, čudo neviđeno, hahahahahha
Evo jedna smiješna činjenica za vjerovali ili ne. Ako se pijetlu namaže analni otvor (šupak) kakvim uljem, masnoćom ili nečim sličnim on neće moći zakukurikati. Vidio svojim očima, crko sam od smijeha, čudo neviđeno, hahahahahha
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Sanel je napisao/la:Evo jedna smiješna činjenica za vjerovali ili ne. Ako se pijetlu namaže analni otvor (šupak) kakvim uljem, masnoćom ili nečim sličnim on neće moći zakukurikati. Vidio svojim očima, crko sam od smijeha, čudo neviđeno, hahahahahha
Malo sam skeptičan u vezi toga!!! Kakve veze ima "paković" sa njegovim kukurikanjem? Mislim, može biti, ali mi nije logično!!!
kakav potpis staviti???
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
možda kad se sav napregne i počne grčit na drugu stranu počne letit van pa odustaneMaestro je napisao/la: Malo sam skeptičan u vezi toga!!! Kakve veze ima "paković" sa njegovim kukurikanjem? Mislim, može biti, ali mi nije logično!!!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
-
Ante sexy
- Profesionalni vozač

- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Sada ti ljepo nađi u aktualnostima temu te daj neki komentarMaestro je napisao/la:Vjerovali ili ne upravo sam gledao VN Malezije 2007. Ma reko, kad ne mogu gledati Alonsa kako pobjeđiva ove godine, pogledat ću prošlu i uživati. Tako i bi. Ali dobra je ono utrka bila. Alonso prvi, Hamilton drugi i Raikkonen treći.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja