Pitanja, komentari, kritike

Arhiva od 1300+ zanimljivih F1 pitanja i odgovora.
Zaključano
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Rosby je napisao/la:Da ja isto mislio da treba navest kad su zadnji put dva sunarodnjaka bila na postolju, i ja mislio šta je ovo, nešto mi je pitanje prelagano, ali sam svejedno napisao Kovalainen i Raikkonen, koji su jučer bili na postolju...

Iako odgovor na pravo pitanje nisam znao...

E da sigurno ću bit zadnji, imam jaaaako malo bodova... :cry:

EDIT: 500-ti post! :D
Čestitke na 500!
Ajde da se i ja malo požalim - šta znači kad padne koncentracija. Na pitanja koja ni u ludilu ne mogu fulati nisam točno odgovorio! Pitaj me i reći ću ti točno, ali me sinoć malo zmrdao sustav abcd (i tel. poziv) pa stoga pitanje: da li bi se priznao odgovor ako ne bi bio napisan kao a ili d već baš odgovor (ime ili...)? Na taj način se gubi vrijeme ali bi bar bi meni pomogao u situacijama kao sinoć.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zvjerko je napisao/la:
Čestitke na 500!
Ajde da se i ja malo požalim - šta znači kad padne koncentracija. Na pitanja koja ni u ludilu ne mogu fulati nisam točno odgovorio! Pitaj me i reći ću ti točno, ali me sinoć malo zmrdao sustav abcd (i tel. poziv) pa stoga pitanje: da li bi se priznao odgovor ako ne bi bio napisan kao a ili d već baš odgovor (ime ili...)? Na taj način se gubi vrijeme ali bi bar bi meni pomogao u situacijama kao sinoć.
da,vidim da nisi uspio u bodovima završit,nažalost događa se,al bar imaš najbrži krug ;)
meni malo to otežava pregledavanje odgovora,ali svatko ima svoju taktiku odgovora i ukoliko tebi pomaže da upisuješ puni odgovor umjesto slova ili pak se odlučiš za slovo i cijeli odgovor nioje problem,uvažava se,samo naprijed,važno je da sudjeluješ a odgovori su odgovori ;) hehe,već sam mislio da imaš neku pritužbu na ovaj naš ioanako savršeni kviz kad si reko da se žališ :D

p.s.nažalost na smetnje nemožemo utjecat,pokušavamo bit što fleksibilniji svima pa ako ima svatko u planu ovak nekakvu promjenu bilo bi dobro da obavijesti jednog od nas dvojice kako bi se i mi mogli evenrtualno pripremit i pretpostavit sve eventualne komplikacije ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la: da,vidim da nisi uspio u bodovima završit,nažalost događa se,al bar imaš najbrži krug ;)
meni malo to otežava pregledavanje odgovora,ali svatko ima svoju taktiku odgovora i ukoliko tebi pomaže da upisuješ puni odgovor umjesto slova ili pak se odlučiš za slovo i cijeli odgovor nioje problem,uvažava se,samo naprijed,važno je da sudjeluješ a odgovori su odgovori ;) hehe,već sam mislio da imaš neku pritužbu na ovaj naš ioanako savršeni kviz kad si reko da se žališ :D

p.s.nažalost na smetnje nemožemo utjecat,pokušavamo bit što fleksibilniji svima pa ako ima svatko u planu ovak nekakvu promjenu bilo bi dobro da obavijesti jednog od nas dvojice kako bi se i mi mogli evenrtualno pripremit i pretpostavit sve eventualne komplikacije ;)
Ma neee! Nisu pritužbe na vas već vidi sutuaciju koja mi se desila: Gilles je poginuo u Zolderu i znam cijelu priču no ja sam krivo odgovorio - da sam trebao upisati ime staze odgovorio bi točno. Isti slučaj sa Sennom i `88.
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

piquet20 je napisao/la:Pa pročitaj post iznad pitanja iz kviza. ;-)
btw: vjerojatno ćete i dalje imati 25 minuta na raspolaganju jer smo vidjeli da kod 20 minuta neki natjecatelji imaju problema sa vremenom. Uglavnom, sada je pauza od tri tjedna tako da ćete biti obaviješteni na vrijeme.
Onda sam ja kriv :) Nisam gledao ništa, ni arhivu čitao, došao sam ko baraba na kviz. Ako stignem možda se pripremim za drugi put!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ovog puta nas je dosta bilo, bila je žestoka konkurencija a ja sam opet na trećem, kako su pitanja bila teška nisam bio siguran koliko sam dao tačnih odgovora.
slika
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Čestitam na pobijedi Piquet!!!=D>
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Čestitke svima još jednom, a ponajviše piquetu, Icy i Walteru koji su završili na postolju.
Jackie, nemoj se ljutiti, ali drago mi je (zbog prvenstva) da nisi opet pobijedio. :-D

Vidimo se ponovno za malo više od dva tjedna.

p.s. svim potencijalnim novim natjecateljima: nemojte da vas obeshrabri to što je prošlo već 4 kviza. Naša želja je da smo u što većem broju stoga se slobodno uključite.
slika
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Piquet20 je napisao/la:Čestitke svima još jednom, a ponajviše piquetu, Icy i Walteru koji su završili na postolju.
Jackie, nemoj se ljutiti, ali drago mi je (zbog prvenstva) da nisi opet pobijedio. :-D

Vidimo se ponovno za malo više od dva tjedna.

p.s. svim potencijalnim novim natjecateljima: nemojte da vas obeshrabri to što je prošlo već 4 kviza. Naša želja je da smo u što većem broju stoga se slobodno uključite.
Nema problema, nem se ljutil. :)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Koji sam debil aaaaaaaaaaaaaa vec sam 3 put zaboravio na kviz. Oko 3 sata se sjetim da ima kviz predvecer i onda me nema :roll:
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Adriana Lima fan je napisao/la:Koji sam debil aaaaaaaaaaaaaa vec sam 3 put zaboravio na kviz. Oko 3 sata se sjetim da ima kviz predvecer i onda me nema :roll:
Ti si ko i ja. Dobim poruku 20 minuta prije prvoga, odem večerati i zaboravim :x A kasnije sam imao priliku samo sudjelovati u 3. čini mi se :(
Nadam se da ću se i ja napokon priključiti, iako sam u debelom zaostatku :(
.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Adriana Lima fan je napisao/la:Koji sam debil aaaaaaaaaaaaaa vec sam 3 put zaboravio na kviz. Oko 3 sata se sjetim da ima kviz predvecer i onda me nema :roll:
ma nisi :D nadam se da buš se sjetil sljedećeg ;)
red_devil je napisao/la: Ti si ko i ja. Dobim poruku 20 minuta prije prvoga, odem večerati i zaboravim :x A kasnije sam imao priliku samo sudjelovati u 3. čini mi se :(
Nadam se da ću se i ja napokon priključiti, iako sam u debelom zaostatku :(
samo se ti priključi,mi te očekujemo :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Meni idete na živce više, jer svaki put stavite kviz kad sam ja u Bog zna gdje. Naravno da mi ne idete na živce, nego nikad ne stignem na kviz. Fuck u pm. Kad bi ja sudjelovao, pa podero bi vas ko siroče napolitanku :badgrin:
kakav potpis staviti???
red_devil
Veteran
Veteran

Stigla pozivnica, ako budem u gradu sigurno sudjelujem :)
.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

red_devil je napisao/la:Stigla pozivnica, ako budem u gradu sigurno sudjelujem :)
Također...
Samo, mogli bi vratiti nazad na 20 minuta kviz... Ovako mi je nekako previše vremena... ;)
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

keexx je napisao/la:
red_devil je napisao/la:Stigla pozivnica, ako budem u gradu sigurno sudjelujem :)
Također...
Samo, mogli bi vratiti nazad na 20 minuta kviz... Ovako mi je nekako previše vremena... ;)
Primljeno na zanje,posavijetovat ću se sa kolegom,pa bumo vidili kaj dalje,za ovaj kviz ostaje još 25 min a dalje bumo vidili ;)
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ja sam se danas vratio sa mora i taman sam stigao za kviz.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

keexx je napisao/la:
Također...
Meni je 25 minuta taman vremena za kviz!
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@keexx: nemoj pisati ni točne ni netočne odgovore javno prije nego završi kviz ;-)
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Piquet20 je napisao/la:@keexx: nemoj pisati ni točne ni netočne odgovore javno prije nego završi kviz ;-)
Ooops... :oops:
Nisam namjerno... Nisam išao za tim da još kviz traje...
slika slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

nije nas nešto bilo puno
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ova zadnja staza je sigurno američka ali nisam bio siguran koja, tek sam sad skužio da bi mogao biti Detroit.
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Odgovori su dostupni u temi 5.kviz.
Da, malo vas je bilo pa ću se potruditi da već večeras imate rezultate.
Hvala na sudjelovanju!
slika
red_devil
Veteran
Veteran

Majko mila, zar opet ](*,) #-o slika
.
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

Piquet20 je napisao/la:Odgovori su dostupni u temi 5.kviz.
Da, malo vas je bilo pa ću se potruditi da već večeras imate rezultate.
Hvala na sudjelovanju!

malo mi je problem vrijeme kada se kviz održava....mislim da bi bilo bolje ako je već vezan uz dan kada se održava utrka da je recimo u 13h prije utrke ili odmah poslije utrke oko 16h jer smo tada većina doma i uz komp zbog utrke...ili ako je navečer da je kasnije oko 21 ili 22h...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

piquet je napisao/la: malo mi je problem vrijeme kada se kviz održava....mislim da bi bilo bolje ako je već vezan uz dan kada se održava utrka da je recimo u 13h prije utrke ili odmah poslije utrke oko 16h jer smo tada većina doma i uz komp zbog utrke...ili ako je navečer da je kasnije oko 21 ili 22h...
Slažem se. Baš sam i ja to htio predložiti, jer ni meni također ne paše u 19:00, a vjerujem ni mnogim drugima. Mislim da bi puno više ljudi nastupilo kad bi to bilo u 13h ili 16h i da bi mnogima to više pasalo. Evo, danas sam se vratio kući negdje oko 8 i eto, zakasnio. a baš sam se veselio sudjelovanju u kvizu. A niš, nadam se da ću u 6. napokon nastupati.
Zaključano