bmw_sauber_f1 je napisao/la:....Koliko se sjecam Theissen je rekao da ce u ovom mjesecu reci postavu za 09. Još malo pa je kraj mjeseca. Iako ja znam da on ostaje u BMW-eu (99.9%)
Theissen je danas na konferenciji rekao da će obznaniti vozačku postavu za 2009. od "sad do kraja sezone"
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Mislim da sam ja jedini aktivni, naravno da smo sretni zbog toga, al mene muci Heidfeld. Valjda ce sve biti u redu s njim u preostalih 6 utrka.
Tebi bi valjda više trebalo biti jasno da Heidfeld ne može napredovati ove sezone (iz ne znam ni ja kojih razloga)
Kubica ga je ove sezone debelo nadmašio. A ni Kimi mu baš ne može zapeti u zadnje vrijeme, iako bodovi govore drugačije
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Mislim da sam ja jedini aktivni, naravno da smo sretni zbog toga, al mene muci Heidfeld. Valjda ce sve biti u redu s njim u preostalih 6 utrka.
Tebi bi valjda više trebalo biti jasno da Heidfeld ne može napredovati ove sezone (iz ne znam ni ja kojih razloga)
Kubica ga je ove sezone debelo nadmašio. A ni Kimi mu baš ne može zapeti u zadnje vrijeme, iako bodovi govore drugačije
Sve se može kada se, može i hoće i mora. Nit je Nick amater, nit je BMW-e glup, moraju naci vise rijesenje za njega.
Pozdrav fanovima BMW-a..nije me bilo dosta dugo, jbg, malo sam zabrijal na odmoru. Al formula se pratila taman da sam bil i u jebenoj Sahari. Kaj reći, drago mi je da se BMW vratil postoljima, bravo Kubica svaka čast, a za Heidfelda već pomalo gubim nadu, iako uopće ne stoji loše u poretku. Nekako imam osječaj da mu fali samopouzdanja, a i trebal bi poraditi na svojim startovima, tu nerijetko gubi poziciju - dvije. Nadam se da bude Nick brzo proradil, jer ak ovak nastavi, bojim se da BMW nebude previše zainteresiran za novi ugovor (bez obzira kaj je Njemac). Pogotovo zato jer se sljedeće godine cilja na izravnu borbu za naslov prvaka, možda čak i dvostruku krunu. Sve mora biti fit, bez iznimke. Mislim da je jedini razlog kaj dr. Mario Theissen "odugovlači" s objavom vozačke postave za sljedeću godinu upravo taj jer još uvijek vjeruje da se Heidfeld može odhrvati iz ove situacije. A ništa, vidli bumo kaj bude se dogodilo. Meni je najbitnije da BMW vuče poteze koji su najbolji za tim, pa makar to značilo dovođenje Fernadna Alonsa ili nekog drugog talentiranog vozača, naravno, pod uvjetom da si isti ne zabrije da je prvi vozač u timu jer toga nam netreba.
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
Nije to samo problem Heidfelda, on sigurno nemože sam rijesiti probleme, tim mora biti uz njega, ja bi prvo otpustio onog njegovog inžinjera, covjek je koma, neznam zasto stalno idu na strategiju s vise goriva, i onda Nick zapne iza slabih vozaca i izgubi utrku. Puno se tu mora toga rijesti.
Slažem se. U današnjoj formuli je od izuzetne vaznosti da se starta s cim boljeg mjesta, a i da se dobra taktika za trku spremi. Zasad kod Nicka to nije bil slučaj i zadnji je trenutak da se to promjeni.
Da Nick je u nedjelju startao s prljave strane + onakva strategija, već je loše, no vidjet cemo, imam nade do zadnjeg trenutka, a nadam se i svi koji vole BMW-e i njega.
Ferrari4ever je napisao/la:Bez obzira na napisano ipak mislim da je Kubica u vozačkoj prednosti , tako da bi trebalo više pažnje posvetit njemu , samo moje skromno mišljenje
trebalo bi obojci posvetit jednako puno pažnje zbog toga šta su u svemu podjednaki
Ferrari4ever je napisao/la:Bez obzira na napisano ipak mislim da je Kubica u vozačkoj prednosti , tako da bi trebalo više pažnje posvetit njemu , samo moje skromno mišljenje
trebalo bi obojci posvetit jednako puno pažnje zbog toga šta su u svemu podjednaki
Mislim da ni jednom timu nije donijelo dobro ta jednakost , kad pogledaš MCM prošle godine , Ferrari ove izgubili su vrijedne bodove radi demokracije , neznam koliko je pametno ne određivanje 1. , 2. vozač , neznam ...
Neznam bas da su takve odluke uredu prema vozacu kojem zbog nekih razloga neide. U BMW-e sam siguran da prema obojici idu ravnopravno, cak mislim da Heidfeldu daju vise vremena za treniranja i testiranja jer ima nekih problema, dok Kubici to nije potrebno. I normalno mi je da vise pažnje posvecuju vozacu koji treba pomoć, nego onom koji netreba.
Prema pisanju Daily Telegrapha Robert Kubica potpisao za BMW i slijedeću
sezonu,a izgleda da će on 2009. pravac u ferrari kad ode ona hladnjača
od čovjela...KUBICA&MASSA Dream Team...
Kubica je ovogodisnjim rezultatima definitvno zasluzil novi ugovor...A ak BMW uspije sljedece godine uci u ravnopravno borbu za prva mjesta, nebude se Kubica tak lako dal iz BMW-a. Samo da se Heidfeld vise oporavi...a u slucaju da nakraju Nick izvisi, kao zamjenu bi voljel vidjeti Rosberga.
Ma za Kubicu uopće se nemora ni spominjati dal će ostati ili ne, iako mislim da bi Nick trebao ostati jer na temelju jedne loše sezone vozač se neizbacuje iz momčadi. Eto danas je Nick pokazao svoju brzinu nek samo tak i nastavi.
meni je također malo žao vidjeti kako se nicka počelo šikanirati, čovjek ima jednu tešku sezonu i odmah je za otpis......ali očito je to tako u f1 svijetu kad zahrđaš letiš ća.......ali zašto su coulthard i rubihno onda još tu?
Nick je vozač koji zaslužuje kao i Robert voziti u BMW-u iduće sezone. Oba vozača BMW-a će ove sezone premašiti brojku od 50 osvojenih bodova u utrkama na kraju sezone, svaki pojedinačno. Robert je to već postigao, a i Nick će to postići u narednim utrkama i to je dokaz da su obojica ove sezone uspješni, jer su među prvih šest u poretku vozača, a to je sasvim u skladu s mogućnostima BMW-ovog bolida.
Čestitke Nicku na trećem mjestu! Taktički je fantastično odvezao utrku. Ovim trećim mjestom je definitivno osigurao mjesto u BMW-u i iduće sezone. Bravo Nick!
Šesto mjesto za Roberta je pristojan rezultat. Očekivao sam da će možda biti četvrti ili peti, ali i šesto mjesto je sasvim ok.