Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Dani je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:nikoga lewis ne smeta, dapače hvala Bogu što je u f1

jedino koga nešto smeta ste vi koji ne možete prihvatiti da netko ima drugačije poglede.....

meni ne smeta što ti voliš hamiltona, a tebi smeta što ga je ne volim, i tko je tu onda blesav?
Jednako kao što tebi smeta što ja ne volim Alonsa, a simpatiziram Hamiltona. :idea:
iz čega, molim te, ti zaključuješ da meni smeta to što ti ne voliš alonsa???? a ako si u dubiozi, onda ti sada kažem da mi ne smeta

recimo ono što me smeta - pohlepa, zatucanost, taština, jal, potreba za potlačivanjem drugih -- eto to su ti neke od osobina koje mene smetaju, a to što ti simpatiziraš hamiltona nije ama baš niti jedna od njih, stoga kako si ti zaključio da mene to smeta................
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Mislim da bi puno ekipe više poštovalo Hamija ( uključujući i mene ) da je svojim sposobnostima doveo neki bolid u pobjednički niz , npr kad je Schumi došao u Ferrari bolid je bio kanta , istina došli su i novci i još neki ljudi , ali je i majstor napravio sa svojim znanjem da bolid postane vrhunski . Nije to da ga netko mrzi ili nešto slično - ajde možete nazvat ljubomorom :? , nego jednostavno dečko došao i odmah ima u rukama makinju koja je , ruku na srce , za mrvicu bolja od Ferrarija ... šta mislite da bi Bourdais radio od MCM-a , ja sam sigurna da bi pali na guzicu od vremena , jer dečko sigurno ima talent , ali nema s čim :?
E sad sam nagrabusila ... kad krene po meni :oops:
... Forza Massa ...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari4ever je napisao/la:Mislim da bi puno ekipe više poštovalo Hamija ( uključujući i mene ) da je svojim sposobnostima doveo neki bolid u pobjednički niz , npr kad je Schumi došao u Ferrari bolid je bio kanta , istina došli su i novci i još neki ljudi , ali je i majstor napravio sa svojim znanjem da bolid postane vrhunski . Nije to da ga netko mrzi ili nešto slično - ajde možete nazvat ljubomorom :? , nego jednostavno dečko došao i odmah ima u rukama makinju koja je , ruku na srce , za mrvicu bolja od Ferrarija ... šta mislite da bi Bourdais radio od MCM-a , ja sam sigurna da bi pali na guzicu od vremena , jer dečko sigurno ima talent , ali nema s čim :?
Mislim da kad je schumi došo u Benetton on nije bio baš kanta,bio je slabiji bolid al ne totalno smeče,dok kad je preš u Ferrari je bio 2 puta prvak tak da to nema veze sa pričom o Hamiju i početku ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Ferrari4ever je napisao/la:Mislim da bi puno ekipe više poštovalo Hamija ( uključujući i mene ) da je svojim sposobnostima doveo neki bolid u pobjednički niz , npr kad je Schumi došao u Ferrari bolid je bio kanta , istina došli su i novci i još neki ljudi , ali je i majstor napravio sa svojim znanjem da bolid postane vrhunski . Nije to da ga netko mrzi ili nešto slično - ajde možete nazvat ljubomorom :? , nego jednostavno dečko došao i odmah ima u rukama makinju koja je , ruku na srce , za mrvicu bolja od Ferrarija ... šta mislite da bi Bourdais radio od MCM-a , ja sam sigurna da bi pali na guzicu od vremena , jer dečko sigurno ima talent , ali nema s čim :?
nisi ništa nagrabusila, ali ovo za Bourdaisa...ne znam......Lewis je kao stvoren za ovaj Mcm i pašu si idealno, vidiš kako je Kimiju teško s ovim ferrarijem......kubici isto tako prošle sezone bmw........svaki vozač ima svoj stil i kada se on idealno upari sa bolidom dobiješ vrhunski spoj, a ne ispadne svaki puta baš tako.......kimi ti je najbolji primjer

ali tko će znati, možda bi Bourdaisu Mcm pasao idealno.......
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

schuey je napisao/la:
Mislim da kad je schumi došo u Benetton on nije bio baš kanta,bio je slabiji bolid al ne totalno smeče,dok kad je preš u Ferrari je bio 2 puta prvak tak da to nema veze sa pričom o Hamiju i početku ;)
Pa teško je naći baš identičan primjer , jer ( ne pratim formulu nego cca 10 godina , tek zadnju godinu dvije baš ono pravo :oops: ) mislim da nitko kao početnik u f1 nije odmah došao u vodeći bolid - ono top kvalitete. Ovdje na forumu ima brdo ekipe ( uključujući i tebe ) koja može reć koliko je to često u f1 ;) , baš me zanima :)
... Forza Massa ...
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ferrari4ever je napisao/la: Pa teško je naći baš identičan primjer , jer ( ne pratim formulu nego cca 10 godina , tek zadnju godinu dvije baš ono pravo :oops: ) mislim da nitko kao početnik u f1 nije odmah došao u vodeći bolid - ono top kvalitete. Ovdje na forumu ima brdo ekipe ( uključujući i tebe ) koja može reć koliko je to često u f1 ;) , baš me zanima :)
Je. Jacques Villeneuve 1996. Dakle njegova prva sezona u f1 i odmah u najbolji bolid - williams renault. Završio je drugi u poretku, dakle situacija gotivo identična hamiltonovoj. Evo, to je jedini slučaj za koji ja znam, a dal se to i ranije događalo to nebih znao.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari4ever je napisao/la:
schuey je napisao/la: Mislim da kad je schumi došo u Benetton on nije bio baš kanta,bio je slabiji bolid al ne totalno smeče,dok kad je preš u Ferrari je bio 2 puta prvak tak da to nema veze sa pričom o Hamiju i početku ;)
Pa teško je naći baš identičan primjer , jer ( ne pratim formulu nego cca 10 godina , tek zadnju godinu dvije baš ono pravo :oops: ) mislim da nitko kao početnik u f1 nije odmah došao u vodeći bolid - ono top kvalitete. Ovdje na forumu ima brdo ekipe ( uključujući i tebe ) koja može reć koliko je to često u f1 ;) , baš me zanima :)
Jacques Villeneuve je jedan od rijetkih koji je u rookie sezoni imao tako dobar bolid,točnije najbolji,prvu sezonu je završio drugi a drugu je bio prvak ;) zar to znači da je on manje dobar vozač,ne znam,po mom sudu on je vrhunski vozač koji nakon toga se zapleo u lošu momčad...kao recimo alonso danas..

EDIT: nisam vidio al eto K1M1 me prestigo ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

I Coulthard je u prvoj sezoni uletio u odličan bolid, Williams iz '94-te... Te godine je Williams uzeo konstruktorski naslov a Hill skoro pa vozački... I '95-te je ostao u Williamsu koji je te godine bio druga momčad, a onda je prešao u McLaren... Samo on se nije baš previše iskazao...

Hamilton je bio odličan u nižim serijama i tamo se dokazao, Ron Dennis mu je dao priliku i ovaj ju je iskoristio, pokazao da zna i može, i to je to... Neće McLaren uvijek bit dobar (nažalost) tako da će imat i on prilike za pokazat šta može sa slabijim bolidom...
slika slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

keexx je napisao/la:I Coulthard je u prvoj sezoni uletio u odličan bolid, Williams iz '94-te... Te godine je Williams uzeo konstruktorski naslov a Hill skoro pa vozački... I '95-te je ostao u Williamsu koji je te godine bio druga momčad, a onda je prešao u McLaren... Samo on se nije baš previše iskazao...

Hamilton je bio odličan u nižim serijama i tamo se dokazao, Ron Dennis mu je dao priliku i ovaj ju je iskoristio, pokazao da zna i može, i to je to... Neće McLaren uvijek bit dobar (nažalost) tako da će imat i on prilike za pokazat šta može sa slabijim bolidom...
da,nije se prekazo,s tim da 94 ja nemogu računat kad nije vozio cijelu sezonu ;)
a 95 je iza Hilla zaosto nekih 20 bodova a za Schumijem koji je imao lošiji bolid više od 50 bodova,iako je završio na 3 mjestu to je jako puno s obziromkakav je boilid imao
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Ferrari4ever je napisao/la: Pa teško je naći baš identičan primjer , jer ( ne pratim formulu nego cca 10 godina , tek zadnju godinu dvije baš ono pravo :oops: ) mislim da nitko kao početnik u f1 nije odmah došao u vodeći bolid - ono top kvalitete. Ovdje na forumu ima brdo ekipe ( uključujući i tebe ) koja može reć koliko je to često u f1 ;) , baš me zanima :)
Misliš li ti i ostali da je bilo bolje da je Hamilton započeo karijeru u nekoj slaboj momčadi i tratio vrijeme, mladost, talent, živce i na kraju možda nikad ne prešao u neku bolju momčad i ostao bez zapamćenih rezultata? Smiješni ste...ko da vas neko pita, 'Hoćeš li prve sate vožnje u auto školi učit se vozit na fići ili u novom Mercedesu C klase???'
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Ćale od Lewisa je napisao/la: Misliš li ti i ostali da je bilo bolje da je Hamilton započeo karijeru u nekoj slaboj momčadi i tratio vrijeme, mladost, talent, živce i na kraju možda nikad ne prešao u neku bolju momčad i ostao bez zapamćenih rezultata? Smiješni ste...ko da vas neko pita, 'Hoćeš li prve sate vožnje u auto školi učit se vozit na fići ili u novom Mercedesu C klase???'
Nije to nikavo traćenje vremena i talenta nego naprotiv dokazivanje tog talenta. A ako se vozač dokaže u slaboj momčadi onda će i sigurno dobit priliku u većoj. Evo npr. Vettel, dečko vozi odlično u slabom bolidu i odmah gledajući ga vidiš da je vozač za velike domete i odmah sada već mogu procjenit da će za 2,3 godine vozit u jednoj od najjačih ekipa. Eto, to ja osobno više volim, da se vozači probijaju kroz slabije bolide i dokazuju (kao senna, alonso, pa čak i massa i kimi...), a ne da odmah sjednu u najbrži i najbolji bolid.
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

K1M1 je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la: Misliš li ti i ostali da je bilo bolje da je Hamilton započeo karijeru u nekoj slaboj momčadi i tratio vrijeme, mladost, talent, živce i na kraju možda nikad ne prešao u neku bolju momčad i ostao bez zapamćenih rezultata? Smiješni ste...ko da vas neko pita, 'Hoćeš li prve sate vožnje u auto školi učit se vozit na fići ili u novom Mercedesu C klase???'
Nije to nikavo traćenje vremena i talenta nego naprotiv dokazivanje tog talenta. A ako se vozač dokaže u slaboj momčadi onda će i sigurno dobit priliku u većoj. Evo npr. Vettel, dečko vozi odlično u slabom bolidu i odmah gledajući ga vidiš da je vozač za velike domete i odmah sada već mogu procjenit da će za 2,3 godine vozit u jednoj od najjačih ekipa. Eto, to ja osobno više volim, da se vozači probijaju kroz slabije bolide i dokazuju (kao senna, alonso, pa čak i massa i kimi...), a ne da odmah sjednu u najbrži i najbolji bolid.
Vettel je već sišo s konja na magarca :lol: ja već sad mogu procijeniti da će za 2,3 godine ostat bez ugovora :badgrin:
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Ćale od Lewisa je napisao/la: Nije to nikavo traćenje vremena i talenta nego naprotiv dokazivanje tog talenta. A ako se vozač dokaže u slaboj momčadi onda će i sigurno dobit priliku u većoj. Evo npr. Vettel, dečko vozi odlično u slabom bolidu i odmah gledajući ga vidiš da je vozač za velike domete i odmah sada već mogu procjenit da će za 2,3 godine vozit u jednoj od najjačih ekipa. Eto, to ja osobno više volim, da se vozači probijaju kroz slabije bolide i dokazuju (kao senna, alonso, pa čak i massa i kimi...), a ne da odmah sjednu u najbrži i najbolji bolid.
Dajte ne pričajte gluposti. :D

San svakog, ali svakog vozača je:
1. sjesti u bilo koji F1 bolid i voziti svjetsko prvenstvo
2. Ako si u F1, ući u Ferrari i McM kao vozač pod svaku cijenu

To su činjenice, ma što svi pričali o tome.
A ako se vozač dokaže u slaboj momčadi onda će i sigurno dobit priliku u većoj.
ne mora značiti, jer hamilton je dobar primjer kako McM ne gleda samo susjedni padock, već i puno šire
BTW, zamislite da bilo tko od vas dobije recimo priliku sjesti u pravi bolid koji voze kimi i hamilton (recimo na nekoj prezentaciji) i odvezete par krugova i i recimo zaostanete samo 0,3 sec za tim vozačima ili nedaj bože strahote da ste brži od njih... (naravno imali ste izuzetnu sreću da ste ovako amaterski preživjeli uopće te krugove i ostali čitavi)
Što bi se dogodilo kad bi to vidjeli u McM i Ferrariju?
da li bi vam pružili još koju priliku?
ili bi vam rekli odite dokažite se prvo u minardi?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

darky je napisao/la: San svakog, ali svakog vozača je:
1. sjesti u bilo koji F1 bolid i voziti svjetsko prvenstvo
2. Ako si u F1, ući u Ferrari i McM kao vozač pod svaku cijenu

To su činjenice, ma što svi pričali o tome.
nije istina, Villeneuve je mogo doć u McLaren i u Ferrari i osvojio je naslov i nije,to kaj pričaš nikako nije istina,naravno da bi mnogi htjeli ali daleko veča je želja osvajanja prvenstva nego vožnje u jednoj takvoj momčadi,a osvojit prvenstvo sa Williamsom je puno nekom draže nego sa 10 Ferrarija,jel bi svi rekli da je ipak to Ferrari i da je tako lako
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

joj schuey več te trpim neko vreme ali nejde više! Pa kak moreš takve gluposti pisati. Dobro ajde mclaren, ali ferrari? Daj mi molim te objasni kakav je bil ferrari u to vrijeme, a kakav Williams. Al ga voliš srat!

E sad o hamiltonu, ne vidim nikakav razlog zbog čega Vi neki pišete ko da uopče nije zaslužil biti u formuli 1, a kamoli da vozi pokraj dvostrukog svjetskog prvaka i što Vas vjerojatno najviše boli; pobjeđuje ga. Mislim da možda problem morate tražiti prije u svojoj glavi nego u tuđoj :badgrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Vleki je napisao/la:joj schuey več te trpim neko vreme ali nejde više! Pa kak moreš takve gluposti pisati. Dobro ajde mclaren, ali ferrari? Daj mi molim te objasni kakav je bil ferrari u to vrijeme, a kakav Williams. Al ga voliš srat!

E sad o hamiltonu, ne vidim nikakav razlog zbog čega Vi neki pišete ko da uopče nije zaslužil biti u formuli 1, a kamoli da vozi pokraj dvostrukog svjetskog prvaka i što Vas vjerojatno najviše boli; pobjeđuje ga. Mislim da možda problem morate tražiti prije u svojoj glavi nego u tuđoj :badgrin:
ako je ovo laž i svima je tolika neopisiva želja preč onda ti meni objasni na ovom primjeru zakaj se to nije dogodilo????? ako u nogometu je nekima želja igrat za MaN utd il Real ne znači da je svima to životna okupacija :roll: i ja za razliku nisam se obračo svima kao ukupno cijelom gridu i svim postojećim vozačima nego baš pobijo činjenicu,a ti trpi i dalje,samo onda malo pažljivije čitaj a ne iskači bezeveze tamo di netreba

a da ti odgovorim na pitanje; Ferrari je bio loš,ali Ferrari je ime puno veće od Williamsa i onda je također bila jako velika želja nekih da voze za tako veliku momčad,uopće nema veze sa jačinom bolida,kao recimo kod Alesia,njemu je to bila tolika želja i ostala do kraja karijere da se vrati nazad bez obzira na jačinu motora,tako da ne znam ko piše gluposti ovdje :roll:

veselim se tvom toliko pažljivom odgovoru da me uvjeriš o kolikoj gluposti ja pišem,please me prosvjetli
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

schuey je napisao/la:
Vleki je napisao/la:joj schuey več te trpim neko vreme ali nejde više! Pa kak moreš takve gluposti pisati. Dobro ajde mclaren, ali ferrari? Daj mi molim te objasni kakav je bil ferrari u to vrijeme, a kakav Williams. Al ga voliš srat!

ako je ovo laž i svima je tolika neopisiva želja preč onda ti meni objasni na ovom primjeru zakaj se to nije dogodilo????? ako u nogometu je nekima želja igrat za MaN utd il Real ne znači da je svima to životna okupacija :roll: i ja za razliku nisam se obračo svima kao ukupno cijelom gridu i svim postojećim vozačima nego baš pobijo činjenicu,a ti trpi i dalje,samo onda malo pažljivije čitaj a ne iskači bezeveze tamo di netreba

a da ti odgovorim na pitanje; Ferrari je bio loš,ali Ferrari je ime puno veće od Williamsa i onda je također bila jako velika želja nekih da voze za tako veliku momčad,uopće nema veze sa jačinom bolida,kao recimo kod Alesia,njemu je to bila tolika želja i ostala do kraja karijere da se vrati nazad bez obzira na jačinu motora,tako da ne znam ko piše gluposti ovdje :roll:

veselim se tvom toliko pažljivom odgovoru da me uvjeriš o kolikoj gluposti ja pišem,please me prosvjetli
Kaj, malo si se ustrtaril? :lol: To mi se več više sviđa. Dobro je neću ti biti "poklopac". S odgovorom se u večini dajelova slažem, makar ima ipak malo i tvojih teorija koje ne priznam. Dobro ajde da i ja ne serem, Pozdrav
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Vleki je napisao/la:
Kaj, malo si se ustrtaril? :lol: To mi se več više sviđa. Dobro je neću ti biti "poklopac". S odgovorom se u večini dajelova slažem, makar ima ipak malo i tvojih teorija koje ne priznam. Dobro ajde da i ja ne serem, Pozdrav
sigurno da ima,nisma uvijek u pravu,ali onda se razuvjeri to argumentima,finim primjerima i tak ;)
dobro,ugalvnom da obojica ne seremo pozzz i tebi
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Svaka čast hamiltonu. Najbolji vozač po kiši definitivno. Iako bi volio da sad kad je kimi otpao naslov osvoji massa, ipak mislim da će to biti hamilton...
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Strašna borba, svaka čast. Ne znam koliko su regularni Kimi i Lewis bili, ali neću u to ulaziti. Zaslužena pobjeda. Ima daMu, bistrinu (koju nije imao), i svaka čast.

(P.S. ali ne volim ga u pm)
kakav potpis staviti???
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma opet je imao sreće. Pogotovo u drugome krugu kada se izvrtio, pa kasnije kada mu je izletio jedan Williams. A Kimija je trebao pustit barem 1km da bi gospodi iz fia-e bilo dovoljno.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Ma opet je imao sreće. Pogotovo u drugome krugu kada se izvrtio, pa kasnije kada mu je izletio jedan Williams. A Kimija je trebao pustit barem 1km da bi gospodi iz fia-e bilo dovoljno.
tako sve si reko idealno,svaka čast,da je sve to napravio niko sretniji od mene :D
rooky
Navijam za: Mclaren mercedes

Post Postao/la rooky »

pa dali je to moguce fala bogu na kisi, ali sada me strah fie sta ce odluciti jer oni su skloni da kazne meclaren
:...::: // Hamilton United \\...:::
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

rooky je napisao/la:pa dali je to moguce fala bogu na kisi, ali sada me strah fie sta ce odluciti jer oni su skloni da kazne meclaren
ma taj Hamilton može samo pobjedit u kaosu kad kiša padne il nekaj,isto ko Button,to su ti britanci :badgrin: :badgrin: :badgrin: :D
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

schuey je napisao/la:
rooky je napisao/la:pa dali je to moguce fala bogu na kisi, ali sada me strah fie sta ce odluciti jer oni su skloni da kazne meclaren
ma taj Hamilton može samo pobjedit u kaosu kad kiša padne il nekaj,isto ko Button,to su ti britanci :badgrin: :badgrin: :badgrin: :D
Pa zato će i biti prvak. :badgrin:
Odgovori