Ma super...Lucky je napisao/la: Dobar je Massa,a najbolji vozač i strateg mu je FIA!

Sad je na kraju jadni Massa kriv koji je odvozio samozatajnu utrku, prikupio vrijedne bodove, nije nikome smetao i sad je on kriv i ne zna voziti...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
gle, nisi me razumio, Massa je bio 2. prije te odluke, a sta da je recimo BMW vozac bio?Lucky je napisao/la:Scuderia je napisao/la: Pa cemu to sad? Znam da ste ljuti i sve to, ali vjeruj mi on nije kriv za ovo sto se dogodilo
Samo sam se nadovezao na post za koji smatram da je istinit.Ako ne dobija Kimi ,onda mora netko tko vozi Ferrarijev bolid.Kužiš?
Nije Lucky na to mislio, nego ocito na to da sada FIA radi sve sto moze da Massi (igrom slucaja, Kimi je previse u zaostatku) omoguci da osvoji titulu. Nevezano striktno za danasnju utrku.Schumy.d je napisao/la:Ma super...Lucky je napisao/la: Dobar je Massa,a najbolji vozač i strateg mu je FIA!![]()
Sad je na kraju jadni Massa kriv koji je odvozio samozatajnu utrku, prikupio vrijedne bodove, nije nikome smetao i sad je on kriv i ne zna voziti...
Naravno, jer potpuno suosjecam s tobom.Lucky je napisao/la:Čekaj da polove ono što sam mislio, a ti si brzo skužioSRV je napisao/la: Nije Lucky na to mislio, nego ocito na to da sada FIA radi sve sto moze da Massi (igrom slucaja, Kimi je previse u zaostatku) omoguci da osvoji titulu. Nevezano striktno za danasnju utrku.
Pa ja vidim da je Lewis još uvijek prvi na ljestvici, a Massa je zasluženo 2.!Lucky je napisao/la:Čekaj da polove ono što sam mislio, a ti si brzo skužioSRV je napisao/la: Nije Lucky na to mislio, nego ocito na to da sada FIA radi sve sto moze da Massi (igrom slucaja, Kimi je previse u zaostatku) omoguci da osvoji titulu. Nevezano striktno za danasnju utrku.
A tko bi to znao? Sad je on odjednom kriv sto je bio drugi. Najbolje bi bilo da se izvrtio, pa da ga non stop kritizirate.Molly je napisao/la:Massa će samo na ovakve načine dobit prvenstvo ove godine. Strašno
kad će se nama posrećit pa ti napišeš pametan post?The Greatest je napisao/la:E jbg sad! Ispada da ništa nije napravio ove sezone! Nije on ništa kriv. Momak je staloženo vozio i posrećilo mu se. Nije ni prvi ni zadnji. Posrećilo mu se kao i Hamiltonu u Monacu.Molly je napisao/la:Massa će samo na ovakve načine dobit prvenstvo ove godine. Strašno
Malo lakše sa prognozama. Da nije prokletih sudaca razlika bi bila 8 bodova. Ali vjerujem da će se sve vratiti na svoje mjesto u idućoj utrci.-Briatore- je napisao/la:Čestitke Massi, novom prvaku.
čekaj maloLucky je napisao/la:Dobar je Massa,a najbolji vozač i strateg mu je FIA!HamilonsoMcM je napisao/la: ali pošto je ovo tema o Massi, da napišem nešto vezano uz to- čestitke svim navijačima na osvojenom prvenstvu
oped pitamSRV je napisao/la:Nije Lucky na to mislio, nego ocito na to da sada FIA radi sve sto moze da Massi (igrom slucaja, Kimi je previse u zaostatku) omoguci da osvoji titulu. Nevezano striktno za danasnju utrku.Schumy.d je napisao/la:Ma super...Lucky je napisao/la: Dobar je Massa,a najbolji vozač i strateg mu je FIA!![]()
90% ljudi je pljuvalo massu da neće znati otpeljati niti jedan krug bez TC-a ove sezoneHamilonsoMcM je napisao/la:čini se meni da je to odlučeno još i prije sezoneSRV je napisao/la:Massa uzima titulu, to je danas odluceno.
HamilonsoMcM je napisao/la:@ ivana.zg
ja ne vidim da je itko reko nešto protiv Masse, Luckyev i moj post su bili usmjereni protiv fie
i još smo u massinoj temiLucky je napisao/la:
Dobar je Massa,a najbolji vozač i strateg mu je FIA!
joj a kako si ti to samo slatko napisaoLucky je napisao/la:Upravo tako i gdje sam ja to napisao u zadnjih par postova da je glavni krivac Massa.Čovjek je dobio na poklon bombonjeru od FIA koju je slatko strusio.HamilonsoMcM je napisao/la:@ ivana.zg
ja ne vidim da je itko reko nešto protiv Masse, Luckyev i moj post su bili usmjereni protiv fie
istina ne može....hamilton je bar osvojio neke bodoveLucky je napisao/la:Vjerovatno strašno,ali postoji razlika što o njegovoj pobjedi nije odlučila FIA,nego kvar samog bolida.Mislim da se to ipak ne može uspoređivati.edo je napisao/la: sjetite se samo kako
je njemu bilo u Mađarskoj,sa time se ništa porediti ne može...
Gore izgubit trku za zelenim stolom i past na 3. mjesto vec motorom izgubit uopce plasman. Bdovno mozda ne al ogorcenij si nakon ovog 1.edo je napisao/la:Koliko sam ja realno sagledao situaciju oko idiotske kazne(kaznit ga je trebalo,ali ovako brutalno NE),budite ljudi i nemojte sada felipeu prigovarati,jer momak ja fakat truba na kiši(Monaco izuzetak)i vozio
je koliko je mogao,staloženo,bez greški za razliku od drugih(sem starta),
bio drugi,spletom okolnosti dobio pobijedu i to je to,sjetite se samo kako
je njemu bilo u Mađarskoj,sa time se ništa porediti ne može...
Eto sad bi trebalo linčovat' čovjeka zato što je pobijedio! Mislim stvarno..schuey je napisao/la:kad će se nama posrećit pa ti napišeš pametan post?The Greatest je napisao/la:E jbg sad! Ispada da ništa nije napravio ove sezone! Nije on ništa kriv. Momak je staloženo vozio i posrećilo mu se. Nije ni prvi ni zadnji. Posrećilo mu se kao i Hamiltonu u Monacu.Molly je napisao/la:Massa će samo na ovakve načine dobit prvenstvo ove godine. Strašno
kazna nije trebala bit toliko stroga i nema tu kaj se pričat a ne ovakve bisere pogotovo
ne,on je tu kolateralna žrtva,i to jako dobra žrtva,nemože se njemu nikaj reč ali ovo nije sreća,ovo je glupost,otprilike onoj gluposti kad su proglasili kimija pobjednikom a nije bio,na sreću to su povukli a i ovo bi trebali,prestrogo je,da je bila čista situacija nikaj nebi reko al ovak je teški hardcoreThe Greatest je napisao/la:
Eto sad bi trebalo linčovat' čovjeka zato što je pobijedio! Mislim stvarno..
I ne s..i majke ti više o men'.