Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- rooky
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mclaren mercedes
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Bez njega bi ova sezona bila dosadna, vjeruj te mi...već je dokazo da je kalibar vozača vrijedan naslova prvaka, a i jedini je koliko me memorija služi borio se izravno za prvo mjesto na stazi ove sezone, s Massom u turskoj, s mnogima na Hockenheimu i sad s Kimiem, napeta utrka u svakom slučaju ali dobro da Ferrari ima Kimia, da sjedi u njemu još jedan mlakonja ko Massa Hamilton bi samo kružio do pobjederooky je napisao/la:slazem se sa tobom u potpunosti.M Power je napisao/la:Čestitke Hamiltonu na pobjedi. Postaje sve zreliji i iskusniji vozač. Potpuno zaslužena pobjeda.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Evo izgleda da se lewis ipak nije potpisao:
http://www.autosport.com/gallery/photo.php/id/113105
Dobro je i ja bi tak napravil da sam na njegovom mjestu!!
http://www.autosport.com/gallery/photo.php/id/113105

Dobro je i ja bi tak napravil da sam na njegovom mjestu!!
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Joj, joj joj. Nadam se da mu je to izletjelo u afektu
Kaže da raikkonen nema muda da koči tako kasno kao on, naravno u kišnim uvjetima. Bilo je tu još i da nezna postaviti bolid za zavoj i naći grip itd. (naravno možda sam ja malo krivo prevel, pa s toga pogledajte sami)
Moje mišljenje? Možda malo ipak ima bahatosti u njemu, ali tko sam ja da mu sudim
, a možda je i dobro ponekad biti takav u tom sportu naravno s vremena na vrijeme, počel sam srat ajde odoh na spavanac. Pozdrav

Kaže da raikkonen nema muda da koči tako kasno kao on, naravno u kišnim uvjetima. Bilo je tu još i da nezna postaviti bolid za zavoj i naći grip itd. (naravno možda sam ja malo krivo prevel, pa s toga pogledajte sami)
Evo i cjeli tekst:http://www.autosport.com/news/report.php/id/70474And the Briton denied Raikkonen was braking too early during his fight.
"Well, that's his driving, that's all," he said. "That is how he drives. If you don't have the balls to brake late then that is your problem! At the end of the day, in those situations it is the driver who can feel the grip more and put the car more on the edge.
Moje mišljenje? Možda malo ipak ima bahatosti u njemu, ali tko sam ja da mu sudim

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Mislim da se ovo treba uzet sa rezervom isto kao i ona navodna izjava Kimija u kojoj govori o (ne)pravednosti kazneVleki je napisao/la:Joj, joj joj. Nadam se da mu je to izletjelo u afektu![]()
Evo i cjeli tekst:http://www.autosport.com/news/report.php/id/70474And the Briton denied Raikkonen was braking too early during his fight.
"Well, that's his driving, that's all," he said. "That is how he drives. If you don't have the balls to brake late then that is your problem! At the end of the day, in those situations it is the driver who can feel the grip more and put the car more on the edge.
Moje mišljenje? Možda malo ipak ima bahatosti u njemu, ali tko sam ja da mu sudim, a možda je i dobro ponekad biti takav u tom sportu naravno s vremena na vrijeme, počel sam srat ajde odoh na spavanac. Pozdrav

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
I meni se čini da tu netko baca kost...ili diže tenzije, a taj netko ne vjerujem da je Hamilton.Slash je napisao/la:Mislim da se ovo treba uzet sa rezervom isto kao i ona navodna izjava Kimija u kojoj govori o (ne)pravednosti kazneVleki je napisao/la:Joj, joj joj. Nadam se da mu je to izletjelo u afektu![]()
Moje mišljenje? Možda malo ipak ima bahatosti u njemu, ali tko sam ja da mu sudim, a možda je i dobro ponekad biti takav u tom sportu naravno s vremena na vrijeme, počel sam srat ajde odoh na spavanac. Pozdrav
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- zvjerko
- Svjetski prvak
A šta ako je to bila slobodna novinarska interpretacija ili izvlačenje iz konteksta?Maestro je napisao/la:Pa ako je on to rekao, onda ih on i diže, baš kao što je mulavo spuštao Alonsu!!!zvjerko je napisao/la: I meni se čini da tu netko baca kost...ili diže tenzije, a taj netko ne vjerujem da je Hamilton.
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Sad jel' istina ili ne da je on to rekao neću ulaziti. Ali nije daleko od istine. Pa očito se vidjelo kako je u incidentnom krugu Lewis sustigao Kimija. Kimi je puštao gas (u zavojima) ranije dok je ovaj samo pritiskao... Da je i Lewis odustao od napada pred šikanu, zavoj dva poslije bi ga sto posto imao.Vleki je napisao/la:Joj, joj joj. Nadam se da mu je to izletjelo u afektu![]()

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Zar se od cara išta drugo očekivalo?Walter je napisao/la:Alonso:Hamiltonova kazna je zaslužena
http://www.autosport.com/news/report.php/id/70469

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
LOLWalter je napisao/la:Alonso:Hamiltonova kazna je zaslužena
Najjači su mi komentari od njega i Masse. Alonso se želi na svaki način osvetiti za prošlu sezonu (a i sjetimo se Hockenheima i gaženja linije pri izlasku iz boksa, kako se samo blijedim glasom javio na team radio da on nije kriv - gdje su tad bila pravila koja se trebaju poštovati), a normalno je da će Massa reći da je kazna zaslužena kad je to direktno pogodovalo njemu. Zaostatak bi bio 8, sad je samo pišljiva 2. Što znači da im je veoma važno da od sad završe svaku utrku. Tko odustane teško će se vratiti ako oponent završi visoko...
BTW, da se vratim na moj prethodni post, Lewis je zeznuo sam sebe što je čim prije želio proći Kimija... bio je puno brži i trebao je odigrati mudrije i smirenije... Problem mu je upravo ta brzopletost i radost utrkivanja, a FIA, dobro znamo, svaki njegov potez gleda gleda kroz povećalo...

Brzinu ima, McLaren leti, samo pamet u glavu, smiriti živce, pozorno paziti da opet ne bi bilo kakve glupe kazne i prvenstvo je sigurno njegovo...

...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- zvjerko
- Svjetski prvak
Nije samo car. Ima ih još koji misle da je Hamilton "zgriješio" link-Briatore- je napisao/la:Zar se od cara išta drugo očekivalo?Walter je napisao/la:Alonso:Hamiltonova kazna je zaslužena
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Znači po tim teorijama da ak Alonso veli,mon nije objektivan jer je u svađi s Lewisom,ak netko iz Ferrarija veli oni su ljuti protivnici,ako pak Trulli il Fisico nekaj vele oni pak su talijani,što po samojoj rodoljubnoj logici donosi neobjetivnost
da ne zaboravim,vjerovatno onda nitko iz toro Rossa il Force Indie jednako nije u pravu jer koriste njihove motore,naravno tu je i sveopći puk koji je većinom za to da je prekršaj bio ali možda prežestoko kažnjen,no što onda reći o velikom McLarenovcu koji je otočanin i dan danas prijatelj sa mnogima iz te momčadi...
David Coulthard:
"You can argue it was not Monaco, but the driver would have respected the corner if there was a barrier there. Lewis knew there was no barrier so he cut the corner.
"He did not need to go across there particularly, he did because he tried to go side-by-side with Raikkonen and Kimi squashed him in that position. From a driving point of view you have to look at the white lines as barriers."

David Coulthard:
"You can argue it was not Monaco, but the driver would have respected the corner if there was a barrier there. Lewis knew there was no barrier so he cut the corner.
"He did not need to go across there particularly, he did because he tried to go side-by-side with Raikkonen and Kimi squashed him in that position. From a driving point of view you have to look at the white lines as barriers."
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
U prvom zavoju (start) bi 6 bolida bilo u "zidu"schuey je napisao/la: David Coulthard:

-
- Navijam za: Kimija Raikkonena i Ferra
odlican vozac
lewis je odlican vozac, ja navijam za kimija i ferrari, ali moram priznati da je stvarno dobar vozac
Ferrarijev i Kimijev fan
- Arcadian
- Navijam za: Nikoga
Sjajni mladi vozac, izjavljuje da, parafraziram `ako nemas mu..da, onda kocis kao Kimi`...ili nesto kao `Massa mora puno da radi da bi se uopste mogao porediti samnom`...ili da je on najsrcaniji vozac u F1!!!? Pa su ga Ostrvljani brze-bolje prozvali `The Heart`. Ha, vidi ti vraga...
Ja ga licno ne bih kaznio za `incident` na zadnjoj trci (iako mi postaje omrazena figura celog takmicenja), jer je ipak cini mi se bar na tren probudio `uspavanu lepoticu` Kimija... jeste stekao je ipak prednost pred La Source, ali...ali mislim da FIA razmislja vise novcanikom, nego glavom...ali to je opet moj problem i moje misljenje...
Briljantni mladi vozac je za poslednjih 13 trka bio kaznjen 5 (pet) puta...
Ja ga licno ne bih kaznio za `incident` na zadnjoj trci (iako mi postaje omrazena figura celog takmicenja), jer je ipak cini mi se bar na tren probudio `uspavanu lepoticu` Kimija... jeste stekao je ipak prednost pred La Source, ali...ali mislim da FIA razmislja vise novcanikom, nego glavom...ali to je opet moj problem i moje misljenje...
-
- Kontakt:
da to je toMaestro je napisao/la:"It is always easy to have a certain opinion when you are not involved," the McLaren driver added, "or when you are the one who is not winning."
Ali ovdje im ga je spustio žešće!!!
kažu bahat je, pa čuješ takav je, meni je opet drago kad vozač kaže što misli, a danas toga ima sve manje
npr. kod kimija mi je uvjek smetalo što on niti prdi niti smrdi (što se kaže)
pa daj reci ono što misliš, kao hamilton, alonso, weber i još neki
P.S. i dobro im je rekao
-
- Kontakt:
to su sad te "mind games"Arcadian je napisao/la:Sjajni mladi vozac, izjavljuje da, parafraziram `ako nemas mu..da, onda kocis kao Kimi`...ili nesto kao `Massa mora puno da radi da bi se uopste mogao porediti samnom`...ili da je on najsrcaniji vozac u F1!!!? Pa su ga Ostrvljani brze-bolje prozvali `The Heart`. Ha, vidi ti vraga...
bit će ih još, neboj se
to su uvijek prije sezone i sad u ovo vrijeme, samo prebacivaju lopticu sa jedne na drugu stranu
- Charles Bronson