Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

u ferrariju kažu da neće žuriti s odlukom o prvom vozaču i da massa još nije prvi ferrarijev vozač
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Teško je otpisati svjetskog prvaka, ali mislim da bi se Ferrari ipak trebao okrenuti Massi.
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

K1M1 je napisao/la:u ferrariju kažu da neće žuriti s odlukom o prvom vozaču i da massa još nije prvi ferrarijev vozač
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&
meni oni nisu jasni

raikkonenu ne ide....pa ljudi moji
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Po meni Massa nije kompletan vozač i nije materijal za svjetskog prvaka. Vidjeli smo jako puno grešaka pogotovo po kiši. Postat će prvakom ako će FIA tako odlučit, a koliko vidim zasad ide u tom smjeru... 8)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Marvin

Post Postao/la Marvin »

Mislim da FIA ne pokušava pokloniti brazilcu titulu nego istu oduzeti Hamiltonu, po meni sve je stvar novaca i utjecaja.
FIA po ovom naslučuje sindrom Schumacher po drugi puta i pokušava ga riješiti prije nego što isti nastane.

SINDROM SCHUMACHER
Na stranu neke nesportske akcije u karijeri, prema čovjeku se išlo đonom i to prikriveno. progledali su mu kroz prste pet šest puta ali to je ono što im je trebalo za dobar image u stvarima u kojima su ga gazili.
Naime pojavljuje se u Benetonu vozač koji jednostavno deklasira sve na stazi iako je po nekima nesportski osvojio prvi naslov te je sezone bio bez bodova 6 puta i u slabijem bolidu (što zbog kazni što zbog drugih problema) osvojio naslov. Iduče godine šamara konkuranciju. Složi ferarri za par godina i onda opet šamara konkurenciju, osvaja naslove na pola sezone. FIA gubi sponzorski novac, jer svi žele sponzorirati Michaelovu ekipu uz čast par iznimaka. I onda zbog njega mijenjaju pravila i to ona koja nagrađuju pobjedu odnosno smanjuju razliku u bodovima za prvo i druga mjesto, a borba za pobjedu je bit F!. I dolazite do situacije ako su dva vozača na kraju utrka 1 i 2 i pri tom je jedan uvijek bolji i vozi na nož a drugi u boljem bolidu vozač broj jedan za jedan odustanak mora pobjediti 5 puta, pogledajte broj pobjeda po sezoni dok je isti vozio. I pravilo o izmjeni guma mu nije išlo na ruku. Na konto toga par puta mu oprostite što je i sebe i auto i pravila gurao do samih granica.
Temelj ovog problema FIA-e su bili novci koje je zarađivao Michael i njegova ekipa zbog rezultata, a na dio toga je računala FIA. Naime našli su se u situaciji da će sponzori rađe dati novac za reklamu Michaelu mimo FIA-e i njezinih autorskih prava. Reklame se emitiraju npr za vrijeme serije u 20h navečer, a ne za vrijeme utrke, a zvijezda je svoju slavu stekla u F1 pod FIA-om.

Trn u oku napokon je prestao voziti i onda im se odmah iduče sezone pojavi netko tko će kad stekne još malo iskustva vjerojatno imati priliku biti još dominantniji, tko je još britanac, a znamo što za zvjezdani status engleskih sportaša može učiniti britanski tisak. Glede toga osjetili su prijetnju ponovnog pojavljivanja Schumaher sindroma osim što je novi michael još mlađi. Mislim da to pokušavaju dotuči dok je još u povojima.

Glede toga uvjeren sam kako FIA ne nastupa za crvene nego sabotira Lewisa, a naš dragi Massa samo je drugi u poretku u ovom trenutku i pobire vrhnje od novonastale situacije, a što se njegove vožnje tiče mislim da je u prvih pet od ljudi koji trenutno voze.
marvin the maritian
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

MP4don je napisao/la:Po meni Massa nije kompletan vozač i nije materijal za svjetskog prvaka. Vidjeli smo jako puno grešaka pogotovo po kiši. Postat će prvakom ako će FIA tako odlučit, a koliko vidim zasad ide u tom smjeru... 8)
e eto vi iz svojih soba ćete da govorite ko je materijal za prvaka,
stvarno sebi previše toga dajete za pravo...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

edo je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Po meni Massa nije kompletan vozač i nije materijal za svjetskog prvaka. Vidjeli smo jako puno grešaka pogotovo po kiši. Postat će prvakom ako će FIA tako odlučit, a koliko vidim zasad ide u tom smjeru... 8)

Pogodio te u živac... :D
kakav potpis staviti???
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

edo je napisao/la:
Ok, Massa će biti prvak koji se do sad najviše puta izvrtio na stazi... po tome ćemo ga pamtiti i da, jako je loš na kiši... :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Massa ce biti prvak uz pomoc FIA-e. Nista dosad nevidjeno.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

SRV je napisao/la:Massa ce biti prvak uz pomoc FIA-e. Nista dosad nevidjeno.
Pa kako je krenulo... ne bi bilo čudno... i ovaku su mu predovoljno pomogli, više nije zaostatak 8 bodove nego bijedna 2... ;) Vidjeli smo prošle sezone koliko je to važno... svaki bod se krvavo osvaja, a ovaj ih dobiva 6 više nego što svojom vožnjom zaslužuje. :(

LOL
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

SRV je napisao/la:Massa ce biti prvak uz pomoc FIA-e. Nista dosad nevidjeno.
Ako ga osvoji zasluženo će ga osvojit. Puno je bolji od Kimija ove sezone (nažalost), a vozi također i fer i korektno, a ne siječe kojekakve šikane.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

majstor iz maranella je napisao/la: Ako ga osvoji zasluženo će ga osvojit. Puno je bolji od Kimija ove sezone (nažalost), a vozi također i fer i korektno, a ne siječe kojekakve šikane.
Pa da ga netko silom izgura van sigurno bi sjekao šikanu. ;) Znamo da je do sad priznao jako malo svoih grešaka, a imao ih je puno više od ostalih pretendenata za naslov.

Do sad je ostvario pobjede gotovo isključivo iz polea. Jedino ako je koga srezao na startu. A to je veoma lako kada voziš bolid kakav ima Ferrari. Inače, teško je od njega očekivati da će se probijati sa npr. 6-7 mjesta na 1. Gdje je jučer bio, nigdje. Vozačka staza i on se gubi, nema ga. 8) A na kraju je osvojio 10 bodova. I ako osvoji ovaj naslov siguran sam da će u očima večine navijača ostati nevjerica oko njegova osvajanja. IMAO JE VJETAR U LEĐA. ;)

LOL
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

MP4don je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la: Ako ga osvoji zasluženo će ga osvojit. Puno je bolji od Kimija ove sezone (nažalost), a vozi također i fer i korektno, a ne siječe kojekakve šikane.
Pa da ga netko silom izgura van sigurno bi sjekao šikanu. ;) Znamo da je do sad priznao jako malo svoih grešaka, a imao ih je puno više od ostalih pretendenata za naslov.

Do sad je ostvario pobjede gotovo isključivo iz polea. Jedino ako je koga srezao na startu. A to je veoma lako kada voziš bolid kakav ima Ferrari. Inače, teško je od njega očekivati da će se probijati sa npr. 6-7 mjesta na 1. Gdje je jučer bio, nigdje. Vozačka staza i on se gubi, nema ga. 8) A na kraju je osvojio 10 bodova. I ako osvoji ovaj naslov siguran sam da će u očima večine navijača ostati nevjerica oko njegova osvajanja. IMAO JE VJETAR U LEĐA. ;)

...uhhh....slabo se prati formula u zadnje vrijeme.....di su te nakljukali s ovakvim glupostima......
...ko se gubi.....čovjek mora šparati motor jer je u igri za naslov, a zna se kakve probleme imamo s motorima.....jedna racionalno odvežena utrka....utrka koja donosi naslov svjetskog prvaka....
Anything you can do, I can do better!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Čitaj malo pažljivije... Ne bi bilo loše... ;)
MP4don je napisao/la: Do sad je ostvario pobjede gotovo isključivo iz polea. Jedino ako je koga srezao na startu. A to je veoma lako kada voziš bolid kakav ima Ferrari.
Pero Perilica je napisao/la:.
...ko se gubi.....čovjek mora šparati motor jer je u igri za naslov, a zna se kakve probleme imamo s motorima.....jedna racionalno odvežena utrka....utrka koja donosi naslov svjetskog prvaka....
Yeah right, šparati motor... možda pred kraj utrke, ali ne i odmah na početku.. ;) Jedino ako mu ga u Ferrariju nisu limitirali na 18 k okretaja kako ne bi po kiši izvodio piruete... :lol:
Zadnja izmjena: MP4don, dana/u 08 ruj 2008, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

LOL
XTRage
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la XTRage »

MP4don je napisao/la:

U odnosi na Kimija je imao bolid sporiji sigurno 3 destinke zbog limitiranja obrtaja, a oba Ferrarija su bila u zaotaku za McCheaterom jer su koristili velike usisnike zbog straha od pregrijavanja motora.

Odvezao je kvalifikacije odlicno, prije kise na kraju zaostajao samo 4-5 sekundi za prvim i onda mirno odvezao do cilja...
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Taj se dečko još mora dokazati. Massa, who? Da napravi neko spektakularno pretjecanje izravnog konkurenta, a ne da reže vozače u zaostatku pa mu se svi čude... kako je dobar... Ili da eventualno na startu iskorisiti jači motor... ;)
Zadnja izmjena: MP4don, dana/u 08 ruj 2008, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

LOL
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

MP4don je napisao/la:

Ti stvarno misliš da je ono što je napravio u Mađarskoj bilo lako? :roll:
Massa je ove sezone pokazao da može dibro voziti i zaslužio je naslov isto koliko i Hamilton

P.s. Malo realnosti nebi škodilo.
slikaslika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

legolas je napisao/la:
Massa je ove sezone pokazao da može dibro voziti i zaslužio je naslov isto koliko i Hamilton

Dobra strana na startu, bolji grip, za Heikkija znamo da tradicionalno loše starta. Jak motor i puno odlučnosti. BTW, mora biti sretan što nije odnio Hamiltona, vidjelo se po kočenju da je pretjerao... da nije imao čistu stranu, ne bi uspio zakočiti. ;) Ali to je sve iz startova, neka nekog stigne (kao Hamilton/Raikkonen oponente) na stazi. A ne ovako. :roll:

LOL
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ajde sta se svi poceli nesto pricat protiv Masse? Nije mi jasno nikako.
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:
legolas je napisao/la:

Dobra strana na startu, bolji grip, za Heikkija znamo da tradicionalno loše starta. Jak motor i puno odlučnosti. BTW, mora biti sretan što nije odnio Hamiltona, vidjelo se po kočenju da je pretjerao... da nije imao čistu stranu, ne bi uspio zakočiti. ;) Ali to je sve iz startova, neka nekog stigne (kao Hamilton/Raikkonen oponente) na stazi. A ne ovako. :roll:
Pa nemožete tako po Massi pljuvat. Šta vam je? Ajde da napravi to ovako, a ne onako. Mislim kakve su sad to bedastoće. Dečko se trudi, puno radi i pobjeđuje, ma bilo to i s pole positiona. Da nije dobar ne bi pobjedio ni s pole positiona, a kamoli uopće došo do njega i vozio za ferrari.
Zadnja izmjena: majstor iz maranella, dana/u 08 ruj 2008, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

MP4don je napisao/la: Dobra strana na startu, bolji grip, za Heikkija znamo da tradicionalno loše starta. Jak motor i puno odlučnosti. BTW, mora biti sretan što nije odnio Hamiltona, vidjelo se po kočenju da je pretjerao... da nije imao čistu stranu, ne bi uspio zakočiti. ;) Ali to je sve iz startova, neka nekog stigne (kao Hamilton/Raikkonen oponente) na stazi. A ne ovako. :roll:
Pa nemožeš reći da to nije bio odličan manevar.
slikaslika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

MP4don je napisao/la:

A da je to tako napravio Hamilton? Sta bi onda pisao kako je to carski potez.... Jesam u pravu?
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ako preticanje u Kanadi,start u mađarskoj,pole u monacu,sjajna vožnja
u Valenciji,i ostale stvari ove sezone nisu vrijedne prvaka ja ne znam
šta jeste...mnogi od vas su schumiev statistiku podsmijavali...ali
draga ekipo pogledajte statistiku masse i kimia ove sezone,uporedite...

I nemojte reći kimi uvijek starta puniji(pa ko mu je kriv,možda felipe???),
znamo omjer u kvalama,pp i pobijedama,nije felipe kriv što je kimiu
u francuskoj otpao dio auta,što mu je motor otišao i što je jučer izletio,isto
tako nije kriv kimi jer massa je bio beba za njega u Britaniji,ali i massa
je prošle godine imao nesreće(sjetite se Italije),pa je snašao snage
pokloniti domaći Grand Prix kimiu...isto tako nije kimi kriv što je massi
motor stradao pred pobjedom u mađarskoj i onda se nađe par bisera
i kaže Felipe nije zaslužio naslov...

Ne zaboravite kolikim klaunom ste ga nazivali nakon prve dvije utrke...
Trebalo je smoći snage i vratiti se,zato ne mogu da vjerujem šta
pojedini pričaju na ovom forumu...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

legolas je napisao/la:
Manevar je bio za 5. ;)
majstor iz maranella je napisao/la:a kamoli uopće došo do njega i vozio za ferrari.
Mislim da ne moram objašnjavati kako je završio u Ferrariju i tko ga je progurao. ;)
edo je napisao/la:Ako preticanje u Kanadi,start u mađarskoj,pole u monacu,sjajna vožnja
u Valenciji
Kanada: Barichello i Kowa su napravili strašnu pogrešku, skrenuli su s putanje, a Massa je iskoristio njihov dvoboj, kao i dvoboj dvije Toyote. Ništa posebno. Poznato je da dva bolida koja su u dvoboju gube enormno mnogo vremena. I pravilo je da se ovaj iz može veoma lako preteći. U normalnim uvjetima Honda je sporija o Ferrarija oko 1 sek, dok je Kowa sam sebi kriv ne pazeći na trećeg.

Pole Monaco: piši propalo, napravio pogrešku u utrci i izletio sa putanje... ;)

Valencija: Općenito se nije ništa dešavalo, nitko nije nikog preticao tako da je ovaj rezultat bio jasan nakon prva dva zavoja. S nikim ispred sebe uspio je napraviti GAP od samo 5.6 sek. ;)

LOL
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

MP4don je napisao/la:
legolas je napisao/la:
Manevar je bio za 5. ;)
majstor iz maranella je napisao/la:a kamoli uopće došo do njega i vozio za ferrari.
Mislim da ne moram objašnjavati kako je završio u Ferrariju i tko ga je progurao. ;)
edo je napisao/la:Ako preticanje u Kanadi,start u mađarskoj,pole u monacu,sjajna vožnja
u Valenciji
Kanada: Barichello i Kowa su napravili strašnu pogrešku, skrenuli su s putanje, a Massa je iskoristio njihov dvoboj, kao i dvoboj dvije Toyote. Ništa posebno. Poznato je da dva bolida koja su u dvoboju gube enormno mnogo vremena. I pravilo je da se ovaj iz može veoma lako preteći. U normalnim uvjetima Honda je sporija o Ferrarija oko 1 sek, dok je Kowa sam sebi kriv ne pazeći na trećeg.

Pole Monaco: piši propalo, napravio pogrešku u utrci i izletio sa putanje... ;)

Valencija: Općenito se nije ništa dešavalo, nitko nije nikog preticao tako da je ovaj rezultat bio jasan nakon prva dva zavoja. S nikim ispred sebe uspio je napraviti GAP od samo 5.6 sek. ;)
Ajmo sad Massu omalovažavat. To se isto može i za Hamiltona reć. Lik je sjeo u jedan od najjačih auta na početku karijere i sad je kao odmah Bog. Daj molim te.
Odgovori