Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ma po čem majke ti? em kaj je heikki vozio fenomenalno em je tu kimi i onda zbog jednog poteza ovaj je opet naj,svaštabmw_sauber_f1 je napisao/la:Definitivno je Nick hero of the race uz Hamiltona. Mene brine ona cinjenica kada su njih dvojica (Nick i Robert) iza Rossovaca se stalno vozali. To je možda problem u BMW-eu, spori ili nesto drugo?

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
zbog cega?schuey je napisao/la:ma po čem majke ti? em kaj je heikki vozio fenomenalno em je tu kimi i onda zbog jednog poteza ovaj je opet naj,svaštabmw_sauber_f1 je napisao/la:Definitivno je Nick hero of the race uz Hamiltona. Mene brine ona cinjenica kada su njih dvojica (Nick i Robert) iza Rossovaca se stalno vozali. To je možda problem u BMW-eu, spori ili nesto drugo?

A Kovalainen necu ga uopće spominjati.
- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Svaka čast Heidfeldu zbog hrabrog poteza! Isplatilo se na kraju! Slazem se sa bmw_sauber_f1, i mene je brinulo ono vozikanje iza dvojice Sebastiana. Al, evo, najbitnije je da je Heidfeld, nakon dobrih kvalifikacija, ostvaril i odlican rezultat!...Ja sretan, mozda jos da se Kubica uspjel probit na 5. ili 4. mjesto.
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Na web stranici www.f1complete.com piše da bi Nick Heidfeld mogao voziti za ING Renault F1 Team sljedeće sezone.
kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Gledaj, politika će tu odraditi svoje po mom nekom mišljenju... To mislim iz razloga što je BMW njemačka momčad i što je Nick Heidfeld njemac. E sad, hoće li to sponzori BMW-a (mislim na njemačke sponzore) dopustiti ili ne, ne znam, ali žešće sumnjam u tu "razmjenu". Ipak vidit ćemo sljedeći tjedan jer je Alonso rekao za ITV da će reći na VN Italije je li ide negdje drugo ili ostaje u Renaultu. Kažu da se smijao sa komentatorom i da po komentatorovom ponašanju dalo zaključiti da ode u Ferrari, a u Italiji govori gdje će...bmw_sauber_f1 je napisao/la:Da, nova glasina kao zamjena Alonso-Heidfeld. Ne daj Bože!

kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Koliko god Renault imao dobar bolid aerodinamički, a bit će nemoguće odudarati puno od ostalih zbog pravila sljedeće godine, opet će imati motor koji je 30 ili 40 KS slabiji od ostalih...bmw_sauber_f1 je napisao/la:...Neznam zasto bi Alonso otisao iz Renaulta, možda bas Renualt bude najbolji 09, kocka se on s karijerom.

kakav potpis staviti???
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
-
- Profesionalni vozač
Je bolji je zato što ima taj pobjednički mentalitet, Heidfelda još nismo vidjeli u najboljem bolidu, Alonsa jesmo. To su nedostatci koje Heidfeld još nažalost nema. Nebih volio vidjeti Alonsa u BMW-eu nikako, BMW mi je opčenito nesto najbolje na svijetu a Alonso ne baš. Heidfeld i BMW su mi najbolja kombinacija. I da dođe do te zamjene bilo bi tesko to gledati. I još mislim ako Theissen misli dovesti Alonsa u BMW, njegova plaća ce biti duplo visa nego sto Nick i Robert imaju zajedno. Nick i Robert sam siguran da ce moci osvojiti sljedece godine pvenstvo, s time bi BMW dobio jednog novog prvaka, vise sponzora i vise para naravno. Ali Alonso ne. Mogu biti prvaci i bez njega.gringo73 je napisao/la:Zašto?! Smatraš li ti da je Heidfeld bolji vozač od Alonsa? Meni je i danas žao što Alonso nije ostao u McLarenu!bmw_sauber_f1 je napisao/la:Da, nova glasina kao zamjena Alonso-Heidfeld. Ne daj Bože!
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Mislim da nije bilo dobro što je BMW ove godine pobjedio na utrci... Od pobjede više nemaju brzinu... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
-
- Profesionalni vozač
-
- Profesionalni vozač
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ma nije moguće,zar u savršenom društvu di su presretni jedni s drugimabmw_sauber_f1 je napisao/la:Nemiri u BMW-eu, WTF?
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3329.shtml

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- MP4don
- Profesionalni vozač
Pa mislim da Kubica ima pravo to što kaže. Već se zadnjih par utrka pokušava pomoći Nicku kako bi što bolje odvozio kvalifikacije i kvalificirao se u top 10. Sjećam se testova koji su odrađeni samo za njega. Ako se Kimi ima pravo još nadati i boriti za prvenstvo onda tu spada i Kubica. Bezvezna politika BMW-a, ponekad su neshvatljivi (odmah mi na pamet pada izlaženje na stazu zadnjih par minuta u kvalifikacija)
... Da je obrnuto što se tiče nacionalnosti siguran sam da se Nicku ne bi radili takvi ustupci... 

LOL
LOL
-
- Profesionalni vozač
Kubica se nema sta buniti, on ima savrsenu sezonu, bez problema. Heidfeldu je trebala pomoć, pomogli su i popravio se. Nije Kubica jedini vozac u BMW-eu. Kubica ima sanse da bude prvak ako u ovih 5 utrka Massa i Hamilton odustanu u svakoj utrci.. Po brzini BMW nemože biti bolji od Mcl i Ferraria.
Ta politika izlaženja na stazu zadnjih par minuta, je dva puta Heidfeldu unistilo kvale.
Ta politika izlaženja na stazu zadnjih par minuta, je dva puta Heidfeldu unistilo kvale.
- MP4don
- Profesionalni vozač
Da, ali tim okretajnem prema Nicku zapostavili su čovjeka koji je budućnost i koji bi mogao nešto napraviti, dok se za Nicka ni ne zna hoće li potpisati novi ugovor... Osobno mislim da hoće, spasila ga promjena guma na Spau...bmw_sauber_f1 je napisao/la:Kubica se nema sta buniti, on ima savrsenu sezonu, bez problema. Heidfeldu je trebala pomoć, pomogli su i popravio se.

LOL
LOL
-
- Profesionalni vozač
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
po kojoj logici čovjek koji je na 2 boda od prvog je zapostavljen? i daj mi reci kaj su točno prošle godine to pomogli kubici,kada njega nije išlo? pošto si insider ti znaš,jer meni ne pada na pamet nikajbmw_sauber_f1 je napisao/la:Naravno da ce se okreniti vozacu koji ima lošu sezonu i oji je trebao ili treba pomoć, isto sam siguran da vise posla rade s Raikkonenom nego s Massom.

- MP4don
- Profesionalni vozač
Okrenuti se prema vozaču koji nema ugovor za sljedeću sezonu i zapostaviti pretendenta za naslov je malo suludo po meni... Ma koliko god u tome bilo simpatija njemačkog BMW-a prema Nicku kao Njemcu...bmw_sauber_f1 je napisao/la:Naravno da ce se okreniti vozacu koji ima lošu sezonu i oji je trebao ili treba pomoć, isto sam siguran da vise posla rade s Raikkonenom nego s Massom.
LOL
LOL
-
- Profesionalni vozač
Valjda oni znaju dal Kubica može ili nemože, nisu se oni toliko okrenili Nicku i sam oko njega obljecu, potrebna mu je bila pomoć, i pomogli su poravio se i kraj priče.MP4don je napisao/la:Okrenuti se prema vozaču koji nema ugovor za sljedeću sezonu i zapostaviti pretendenta za naslov je malo suludo po meni... Ma koliko god u tome bilo simpatija njemačkog BMW-a prema Nicku kao Njemcu...bmw_sauber_f1 je napisao/la:Naravno da ce se okreniti vozacu koji ima lošu sezonu i oji je trebao ili treba pomoć, isto sam siguran da vise posla rade s Raikkonenom nego s Massom.
I da Heidfeld ima važeći ugovor za 09. Samo ga treba produžiti.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
Ma što pričaš to ti je logika i Ferrari se je puno više okretao Barrichellu nego Schumacheru kad je ovaj osvaja nasloveMP4don je napisao/la:Okrenuti se prema vozaču koji nema ugovor za sljedeću sezonu i zapostaviti pretendenta za naslov je malo suludo po meni... Ma koliko god u tome bilo simpatija njemačkog BMW-a prema Nicku kao Njemcu...bmw_sauber_f1 je napisao/la:Naravno da ce se okreniti vozacu koji ima lošu sezonu i oji je trebao ili treba pomoć, isto sam siguran da vise posla rade s Raikkonenom nego s Massom.

-
- Profesionalni vozač