Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimija Raikkonena i Ferra
mlad, dobar
vettel je odlican vozac, samo mozda vozi losiji bolid pa se to ne primjeti, ali vidjet ce se za koju sezonu koliko je dobar
Ferrarijev i Kimijev fan
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
-
- Legenda
je, seljak za povijest!gringo73 je napisao/la:Današnja konferencija
Question: To all of you: what is on your i-Pod?
Vettel: Any kind really, German folk songs are my favourite![]()
. Anything really, a bit of everything.
Heidfeld: Yeah, similar to the others, a lot of different stuff, not a lot of classic stuff. No German folk music, more in the direction of R&B, hip-hop, not so much techno, more chill-out but various stuff.
Vettel: Why don't you like folk songs?
Heidfeld: Why do you like it, that's more difficult to answer, I think?![]()
Vettel: I like the lyrics.
Heidfeld: I like the smile on the singers' faces, just like yours.
Vettel je seljak!
bravo!
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
pa naravno da ce biti brz, ta nemaju dzaba ferrarijev motor.Lucky je napisao/la:Bravo za Vettela!!!
Svaka čast![]()
Berger kaže da očekuje da Toro Rosso bude brz i ako sutra utrka bude suha.

-
- Legenda
ako bude suho, preskočit će ih oni s manje downforceLucky je napisao/la:Hm,Berger je stari lisac,ali ono što sam danas vidio samo je potvrdio Ron Dennis.Meni je izgledao da imaju više downforca bolidi Toro Rossa.Nitrous Oxide Systems je napisao/la: pa naravno da ce biti brz, ta nemaju dzaba ferrarijev motor.
"Many drivers drove today with a lot of downforce," Dennis suggested after the session. "That will not do them much good tomorrow."
With the weather expected to clear for Sunday's Italian grand prix, having benefitted from high downforce in the rain may come back to bite down Monza's long and dry straights.''
Naravno da ukoliko sutra bude kiše s time jako puno dobijaju,ali ako bude suho,bit će jako zanimljivo kako će se nositi s onima koji imaju manje downforca.
nadam se kiši...
-
- Rezervni vozač
Vettel je pokazao da svi oni dobri plasmani prosle godine na kisnim utrkama nisu bili slucajnost. Msch je za njega rekao jos prosle godine da je on najbolji mladi vozac u F1. Iako se ja s tim covjekom ne bi slozio ni u cem, tu je bio apsolutno u pravu. To nije plod slucajnosti, dobro, osim sto je padala kisa, vec iznimnog talenta koji je sada napokon izbio na povrsinu. Ja bi volio da mali sutra pobjedi u utrci. To bi bilo fenomenalno.
- Vettel fan
- Rezervni vozač
potpuno se slažem s tobom, bit će jako zanimljivo vidjeti kako brani svoju prvu startnu poziciju, kakav ima start, kako se nosi pod pritiskom, ali to sve mislim pada u vodu ako neće biti kiše.dado je napisao/la:Vettel je pokazao da svi oni dobri plasmani prosle godine na kisnim utrkama nisu bili slucajnost. Msch je za njega rekao jos prosle godine da je on najbolji mladi vozac u F1. Iako se ja s tim covjekom ne bi slozio ni u cem, tu je bio apsolutno u pravu. To nije plod slucajnosti, dobro, osim sto je padala kisa, vec iznimnog talenta koji je sada napokon izbio na povrsinu. Ja bi volio da mali sutra pobjedi u utrci. To bi bilo fenomenalno.
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- Vettel fan
- Rezervni vozač
do sada ga još nismo vidjeli kako starta, a od svih mogućih loših scenarija, naj gori bi bio da mu se ugasi motor, nedaj bože, ali skoro uvjek kad nešto očekujemo dogodi se ono na što nisi mogao ni sanjati da će se desiti. Npr Hrv:Eng.Maestro je napisao/la:Walter je napisao/la:Biće interesantno sutra vidjeti kako će se Vettel odbraniti na startu.
Svaka čast momku i koliko god ja volio da pobjedi on ili Alonso, mislim da će ga Kovalainen uzeti u prvom zavoju (onoj šikani)!!!
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
47 je napisao/la:el to onaj mali što je suze lio na Fudžiju?
A svaka mu čast, da nije zaslužio, ne bi ga ni osvojio!!
A mene fascinira kako SR dere RBR! A Ditrih bi ih prodao, buahahaha
e, jel mene dobro pamćenje služi il STR nije prijašnji Minardi? ako sam u pravu, onda svaka im čast, na 'domaćem' terenu!
Da, to je ex - Minardi !!!

kakav potpis staviti???
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
samo ako ih massa na raspiči odozada i svima zezne utrku...Maestro je napisao/la:Walter je napisao/la:Biće interesantno sutra vidjeti kako će se Vettel odbraniti na startu.
Svaka čast momku i koliko god ja volio da pobjedi on ili Alonso, mislim da će ga Kovalainen uzeti u prvom zavoju (onoj šikani)!!!

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...