Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

gringo73 je napisao/la:
Slash je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Kad je Hami vozio svoje krugove onda je počela kiša jače padati,a Kova je svoje vrijeme postavio na samom početku Q2. Možda je to objašnjenje.
Stoji. Ali toliko sporiji?? + u Q1 je isto bio sporiji od Heikkija. E sad, tu je bio 0.180 sporiji vjerojatno, jer se pred kraj Q1 staza lagano sušila.
Ma da, i kad pogledaš Q2 i Kimi je zaribao...očekivao sam da će Lewis uletit po nove kišne gume da ima vremena za barem jedan krug odradit. A ona kocka s intermedijama je odigrala presudnu ulogu u neprolasku u Q3. Šteta...
Nije ni vozio na intermediji, stajale su samo u pripremi za probati! Zribao ga je tim sa predugim držanjem u boxu - "kao" da izbjegnu gužvu i da drugi malo razgrnu vodu.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Slash je napisao/la:
King iCool je napisao/la: Kad je Hami vozio svoje krugove onda je počela kiša jače padati,a Kova je svoje vrijeme postavio na samom početku Q2. Možda je to objašnjenje.
Stoji. Ali toliko sporiji?? + u Q1 je isto bio sporiji od Heikkija. E sad, tu je bio 0.180 sporiji vjerojatno, jer se pred kraj Q1 staza lagano sušila.
Pa je po kiši ti je to moguće još je bio dosta natankan na početku tako da prva dva kruga nije mogao ništa,a onda poslje je bilo previše vode na stazi. To su sve nagađanja ali ja mislim da su zeznuli jer ga nisu odma na početku pustili van da vozi ko i svi drugi.
Marko FF
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Marko FF »

Ljudi dragi pa nisu oni zaboravili voziti po kiši, oni obojca imaju bolide podešene za trku i to na intermedijama a to je vrlo različitio od skroz mokrog setupai ne to jine moguće tek tako promjeniti z avrijeme kvalifikacija i nema se potrebe brinuti za njih dvojcu ako prežive prvi zavoj, da se staza na kvalifikacijama kojim slučajem počela sušiti sve bi bilo drugačije ovako pričekajmo sutrašnji dan
tko drugom jamu kopa nos
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

zvjerko je napisao/la:Nije ni vozio na intermediji, stajale su samo u pripremi za probati....
Pri onom intermedije sam mislio na standardne kišne gume...sorry. Ali zvjerko, je, okušao se na njima - neslavno!
"It was a joint decision to go out on wet-weather tyres at the start of Q2 - partly mine and partly my engineers. We thought it was the right way to go at the time because it was getting drier, but the grip level was poor so I came in and switched to extremes'."
slika
NapalmDe4th
Navijam za: Zetor

Post Postao/la NapalmDe4th »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:kako si ti meni hamiltone mocan po kisi ej, pokazo si mi danas na kvalifikacijama, rasturas ej! Nemoze ti niko nista! a ono sto je rekao o ferrarijevim vozacima obilo mu se o glavu, znate onu staru ''ko drugom jamu kopa sam u nju upada''.

EDIT: hamilton i raikkonen kao i massa su bili u isto vrijeme na stazi i pogledajte razliku u vremenima.
U da, a Massa se pokazo u Engleskoj i Belgiji, stvarno je rasturo.... posebno u Engleskoj. Napravio je jedno 6 - 7 pirueta..... kak bi Milka rekla " dvostruki axsl" :p. Ali da, pobjedio je u Valenciji sigurno najdosadnijoj utrci u povijesti formule :p..... a opet tu je FIA mozda mu sutra opet poklone sekunde za prvo mjesto.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

eto dragi Hamilton je izjavio;

kimi nema jaja,a massa ne zna voziti... :roll:

kakva prenapuhana seljačina... :roll:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

edo je napisao/la:eto dragi Hamilton je izjavio;

Ti stalno prosvjeduješ protiv vrjeđanja vozača kao ha?

A šta se tiče izjave ja sam već reko svoje: dok ne čujem zvučni zapis toga, ne vjerujem.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
NapalmDe4th
Navijam za: Zetor

Post Postao/la NapalmDe4th »

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
NapalmDe4th je napisao/la:U da, a Massa se pokazo u Engleskoj i Belgiji, stvarno je rasturo.... posebno u Engleskoj. Napravio je jedno 6 - 7 pirueta..... kak bi Milka rekla " dvostruki axsl" :p. Ali da, pobjedio je u Valenciji sigurno najdosadnijoj utrci u povijesti formule :p..... a opet tu je FIA mozda mu sutra opet poklone sekunde za prvo mjesto.
jao lika prvi mu post odma bi se svadjo. :lol:
LOL, prvi post na OVOM forumu. Inace ja o Massi pricam, ne o tebi.... kakva svadja buraz.... ma Ferrari je super i vozaci su super, ma da slucajno ja kaj krivo ne bi reko il mislio. Ni slucajno :PPPPP
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Slash je napisao/la:

Ti stalno prosvjeduješ protiv vrjeđanja vozača kao ha?

A šta se tiče izjave ja sam već reko svoje: dok ne čujem zvučni zapis toga, ne vjerujem.
ok,pretjerao jesam,ali ne znam šta na ovo da kažem... :shock:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

gringo73 je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:Nije ni vozio na intermediji, stajale su samo u pripremi za probati....
Pri onom intermedije sam mislio na standardne kišne gume...sorry. Ali zvjerko, je, okušao se na njima - neslavno!
"It was a joint decision to go out on wet-weather tyres at the start of Q2 - partly mine and partly my engineers. We thought it was the right way to go at the time because it was getting drier, but the grip level was poor so I came in and switched to extremes'."
Onda sam krivo vidio. Nisam vidio da je izlazio odmah, a u trenutku kad ga je kamera pokazala u boxu bilo mi je nelogično jer nije se vidjela promjena guma već intermediji sa strane, točnije mislio sam da još uopće nije bio na stazi. Eto koliko mi fali premiera! Nisam doma i odmah manjak informacija.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Osobno, malo me strah prvog zavoja ako bude kiša (a "trebala" bi biti)... Hamilton bi lako mogao skinit 2-3 bolida u startu, ali isto tako bi mogao dobit i po repu od nekog. 15. mjesto...ne znam da li bi bilo previše konzervativno startati iz boksa (uz, recimo, promjenu motora)?!
slika
Preem Palver
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Preem Palver »

gringo73 je napisao/la:Osobno, malo me strah prvog zavoja ako bude kiša (a "trebala" bi biti)... Hamilton bi lako mogao skinit 2-3 bolida u startu, ali isto tako bi mogao dobit i po repu od nekog. 15. mjesto...ne znam da li bi bilo previše konzervativno startati iz boksa (uz, recimo, promjenu motora)?!
A, starta u sredini poretka, a u Monzi je velika mogucnost sudara (jos veca ako kisa padne), pa onda bi mu mozda i bilo sigurnije startat iz boksa...
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Da, samo koja je onda vjerojatnost da će uhvatit bodove, ako starta iz boksa. Nek' se zaleti pa kaj bude. :)
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

gringo73 je napisao/la:Osobno, malo me strah prvog zavoja ako bude kiša (a "trebala" bi biti)... Hamilton bi lako mogao skinit 2-3 bolida u startu, ali isto tako bi mogao dobit i po repu od nekog. 15. mjesto...ne znam da li bi bilo previše konzervativno startati iz boksa (uz, recimo, promjenu motora)?!
vidiš nije to loša ideja...mogo bi i kimi tako :D
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Nitrous Oxide Systems je napisao/la:
vidiš nije to loša ideja...mogo bi i kimi tako :D
Ne prepisujte!!! ;)
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Preem Palver je napisao/la:
A, starta u sredini poretka, a u Monzi je velika mogucnost sudara (jos veca ako kisa padne), pa onda bi mu mozda i bilo sigurnije startat iz boksa...
Pa nazovite ronna pa mu predložite! Imate broj?
:D
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

E da, moj dragi Hamiltone. Zanimljivo je kako se zivot zna poigrati sa takvim tipovima. Nakon ovakvih izjava i 15 mjesta na kvalifikacijama ja tu mogu reci samo jedno.
HAHAHAHAHAHA
Ucker girlfriend
Navijam za: Massa
Kontakt:

Post Postao/la Ucker girlfriend »

ma on ce da kaze ko ne zna voziti samo nek se zapita koji je danas bio massa a koji je bio on.....
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

Ucker girlfriend je napisao/la:

ma on ce da kaze ko ne zna voziti samo nek se zapita koji je danas bio massa a koji je bio on.....
A ti se zapitaj kolika bi sad bila razlika da nema, kako jedan dragi kolega ima u potpisu, (MA)FIA-e.

@edo - daj mi link gdje si to pročitao.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Ucker girlfriend
Kontakt:

Night Rider je napisao/la:

A ti se zapitaj kolika bi sad bila razlika da nema, kako jedan dragi kolega ima u potpisu, (MA)FIA-e.

sto bi se zapitala kad ne donosim ja pravila vec fia....
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

evo ja cu ti stavit
http://www.autoportal.hr/200809133432/T ... d-103.html
slika
Night Rider
Početnik
Početnik

Ucker girlfriend je napisao/la: ma on ce da kaze ko ne zna voziti samo nek se zapita koji je danas bio massa a koji je bio on.....

Ali se svejedno pitaj. Koliko? hmm...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Umjesto 6 na velikih 8
slika
Ucker girlfriend
Kontakt:

Night Rider je napisao/la: A ti se zapitaj kolika bi sad bila razlika da nema, kako jedan dragi kolega ima u potpisu, (MA)FIA-e.

Ali se svejedno pitaj. Koliko? hmm...
znas kako to broje oni koji zive u iluzijama,ako nisi znao da te obavestim trenutna razlika je 2 boda i koliko mi se cini bice i veca,ali u orist masse posle ove trke...tako da racunam samo stvernost iluzije ne.....
Night Rider
Početnik
Početnik

'To vam je način na koji Kimi vozi... Međutim, ako nemate muda da biste kasno kočili, to je onda vaš problem. Na kraju dana, u tim se situacijama vidi koji vozač bolje osjeća podlogu i bolje dovodi bolid do krajnjih granica. Ja sam veličanstven u tim situacijama i osjećam podlogu puno bolje nego on. Ja znam gdje trebam postaviti svoj bolid i kako pronaći dobar grip.' Nakon Finca, mladi Britanac se prizemno obrušio i na Felipea Massu: 'Ne, on me uopće ne brine. Felipe mi nije ravan, jer on je taj koji mora krvavo raditi da bi me uhvatio. Naša borba je neizvjesna, ali osjećam da sam u jako dobroj poziciji.'

Koje preuveličavanje! Gdje je rekao da Massa ne zna voziti? Vjerujem da bi dosta vas tako reagiralo da vas se konstantno krade.
Odgovori