evo ovoNight Rider je napisao/la:'To vam je način na koji Kimi vozi... Međutim, ako nemate muda da biste kasno kočili, to je onda vaš problem. Na kraju dana, u tim se situacijama vidi koji vozač bolje osjeća podlogu i bolje dovodi bolid do krajnjih granica. Ja sam veličanstven u tim situacijama i osjećam podlogu puno bolje nego on. Ja znam gdje trebam postaviti svoj bolid i kako pronaći dobar grip.' Nakon Finca, mladi Britanac se prizemno obrušio i na Felipea Massu: 'Ne, on me uopće ne brine. Felipe mi nije ravan, jer on je taj koji mora krvavo raditi da bi me uhvatio. Naša borba je neizvjesna, ali osjećam da sam u jako dobroj poziciji.'
Koje preuveličavanje! Gdje je rekao da Massa ne zna voziti? Vjerujem da bi dosta vas tako reagiralo da vas se konstantno krade.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 13 ruj 2008, 20:54, ukupno mijenjano 3 puta.

- Night Rider
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
Ti živiš u velikoj iluziji ako se ovim zadovoljavaš. Bit F1 je borba na pisti, a ne za zelenim stolom.Ucker girlfriend je napisao/la: znas kako to broje oni koji zive u iluzijama,ako nisi znao da te obavestim trenutna razlika je 2 boda i koliko mi se cini bice i veca,ali u orist masse posle ove trke...tako da racunam samo stvernost iluzije ne.....
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
- Night Rider
- Početnik
Iz aviona se vidi da mu Massa po vozačkim kvalitetama nije ravan. U čemu je problem?Scuderia je napisao/la:Procitaj malo bolje pa ces skuzit, ako i dalje nisi, ja cu ti reci tocno taj dioNight Rider je napisao/la:'To vam je način na koji Kimi vozi... Međutim, ako nemate muda da biste kasno kočili, to je onda vaš problem. Na kraju dana, u tim se situacijama vidi koji vozač bolje osjeća podlogu i bolje dovodi bolid do krajnjih granica. Ja sam veličanstven u tim situacijama i osjećam podlogu puno bolje nego on. Ja znam gdje trebam postaviti svoj bolid i kako pronaći dobar grip.' Nakon Finca, mladi Britanac se prizemno obrušio i na Felipea Massu: 'Ne, on me uopće ne brine. Felipe mi nije ravan, jer on je taj koji mora krvavo raditi da bi me uhvatio. Naša borba je neizvjesna, ali osjećam da sam u jako dobroj poziciji.'
Koje preuveličavanje! Gdje je rekao da Massa ne zna voziti? Vjerujem da bi dosta vas tako reagiralo da vas se konstantno krade.
- Scuderia
- Moderator
Night Rider je napisao/la:Iz aviona se vidi da mu Massa po vozačkim kvalitetama nije ravan. U čemu je problem?Scuderia je napisao/la:Procitaj malo bolje pa ces skuzit, ako i dalje nisi, ja cu ti reci tocno taj dioNight Rider je napisao/la:'To vam je način na koji Kimi vozi... Međutim, ako nemate muda da biste kasno kočili, to je onda vaš problem. Na kraju dana, u tim se situacijama vidi koji vozač bolje osjeća podlogu i bolje dovodi bolid do krajnjih granica. Ja sam veličanstven u tim situacijama i osjećam podlogu puno bolje nego on. Ja znam gdje trebam postaviti svoj bolid i kako pronaći dobar grip.' Nakon Finca, mladi Britanac se prizemno obrušio i na Felipea Massu: 'Ne, on me uopće ne brine. Felipe mi nije ravan, jer on je taj koji mora krvavo raditi da bi me uhvatio. Naša borba je neizvjesna, ali osjećam da sam u jako dobroj poziciji.'
Sve sam vidio danas po kisnim uvjetima. trebam li jos sta reci?

- Scuderia
- Moderator
- Night Rider
- Početnik
Scuderia je napisao/la:Sve sam vidio danas po kisnim uvjetima. trebam li jos sta reci?Night Rider je napisao/la:Iz aviona se vidi da mu Massa po vozačkim kvalitetama nije ravan. U čemu je problem?Scuderia je napisao/la: Procitaj malo bolje pa ces skuzit, ako i dalje nisi, ja cu ti reci tocno taj dio
Nije problem u Hamiju nego u setupu bolida.
Zadnja izmjena: Night Rider, dana/u 13 ruj 2008, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Rezervni vozač
Setup bolida je napravljen u dogovoru sa vozacem, stoga.. Hami nije mogao stici Kimija iako im je setup bolida u ragu isti do vrlo slican. Dakle, bolid je podesen za suho najvjerovatnije. Al nemojmo okrivljavati hemija za nista jer on NE MOZE biti kriv. On je nevin.Night Rider je napisao/la: Nije problem u Hamiju nego u setupu bolida.
- Night Rider
- Početnik
Vidim da vas dosta ne voli Hamiltona, usudio bi se reći mrzi ga. Više puta je dokazao da je najbolji po kiši i tu priča završava.dado je napisao/la:Setup bolida je napravljen u dogovoru sa vozacem, stoga.. Hami nije mogao stici Kimija iako im je setup bolida u ragu isti do vrlo slican. Dakle, bolid je podesen za suho najvjerovatnije. Al nemojmo okrivljavati hemija za nista jer on NE MOZE biti kriv. On je nevin.Night Rider je napisao/la: Nije problem u Hamiju nego u setupu bolida.
- Scuderia
- Moderator
Tko je to rekao? Ja nisam, vec si tako se postavio da ga mi svi ( koji ne navijamo za njega mrze)Night Rider je napisao/la:
Vidim da vas dosta ne voli Hamiltona, usudio bi se reći mrzi ga. Više puta je dokazao da je najbolji po kiši i tu priča završava.
DAj mi reci da li ova njegova izjava ima imalo smisla?
http://www.index.hr/sport/clanak/hamilt ... 99808.aspx

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
-
- Rezervni vozač
Pa cekaj malo. Jeli ti uopce gledas F1? Dali je Hamilton pobjedio na svakoj kisnoj utrci od kada je poceo voziti F1? - Nije. Dali je uspio izletit, udariti u ogradu, probusit, razderat gume na svakoj kisnoj utrci koju je vozio - Da. Al mi mrzimo Hamiltona, dapace ja sam jedan od najvecih mrzitelja hamiltona koji postoje, ako ne i jos veci.Night Rider je napisao/la:
Vidim da vas dosta ne voli Hamiltona, usudio bi se reći mrzi ga. Više puta je dokazao da je najbolji po kiši i tu priča završava.
- Night Rider
- Početnik
Naravno da ima ambicije da bude prvi vozač, što i je. Što je sada čudno?Scuderia je napisao/la:Tko je to rekao? Ja nisam, vec si tako se postavio da ga mi svi ( koji ne navijamo za njega mrze)Night Rider je napisao/la:
DAj mi reci da li ova njegova izjava ima imalo smisla?
http://www.index.hr/sport/clanak/hamilt ... 99808.aspx

Zadnja izmjena: Night Rider, dana/u 13 ruj 2008, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Night Rider
- Početnik
Pobijedio je na 4 od 5 kišnih utrka koje je vozio.dado je napisao/la:Pa cekaj malo. Jeli ti uopce gledas F1? Dali je Hamilton pobjedio na svakoj kisnoj utrci od kada je poceo voziti F1? - Nije. Dali je uspio izletit, udariti u ogradu, probusit, razderat gume na svakoj kisnoj utrci koju je vozio - Da. Al mi mrzimo Hamiltona, dapace ja sam jedan od najvecih mrzitelja hamiltona koji postoje, ako ne i jos veci.Night Rider je napisao/la:
-
- Rezervni vozač
Bez provjeravanja, napamet ti odmah mogu reci da to nije istina. VN njemacke izletio na kraju startno-ciljne ravnine pobjedio alonso masu u posljenjim krugovima, i di je ono kopao po pijesku jer nije mogao do boksa ne sjecam se.Night Rider je napisao/la: Pobijedio je na 4 od 5 kišnih utrka koje je vozio.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
dado je napisao/la:Bez provjeravanja, napamet ti odmah mogu reci da to nije istina. VN njemacke (Europe) izletio na kraju startno-ciljne ravnine pobjedio alonso masu u posljenjim krugovima, i di je ono kopao po pijesku jer nije mogao do boksa ne sjecam se.Night Rider je napisao/la: Pobijedio je na 4 od 5 kišnih utrka koje je vozio.
kakav potpis staviti???
- Scuderia
- Moderator
Mali ispravak. Nije VN Njemacke, vec VN Europe 2007dado je napisao/la:Bez provjeravanja, napamet ti odmah mogu reci da to nije istina. VN njemacke izletio na kraju startno-ciljne ravnine pobjedio alonso masu u posljenjim krugovima, i di je ono kopao po pijesku jer nije mogao do boksa ne sjecam se.Night Rider je napisao/la: Pobijedio je na 4 od 5 kišnih utrka koje je vozio.

A ono drugo mislim da je bilo u Kini isto prosle godine

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Oj Kino mnogim ljudima domovino!!!dado je napisao/la:Bez provjeravanja, napamet ti odmah mogu reci da to nije istina. VN njemacke izletio na kraju startno-ciljne ravnine pobjedio alonso masu u posljenjim krugovima, i di je ono kopao po pijesku jer nije mogao do boksa ne sjecam se.Night Rider je napisao/la: Pobijedio je na 4 od 5 kišnih utrka koje je vozio.

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Scuderia
- Moderator
- Night Rider
- Početnik
Ja računam i ovu nepravedo oduzetu pobjedu.Scuderia je napisao/la:Kako je to moguceIcy je napisao/la:A da?Night Rider je napisao/la:Pobijedio je na 4 od 5 kišnih utrka koje je vozio.
Ako te baš zanima, službena statistika je 3/7.Mora da je netko namjerno obrisao to pa dodao 3/7
- Scuderia
- Moderator
Mozes racunat, ali sluzbeno stoji kak stoji. I svejedno nije 4/5 kak god okrenesNight Rider je napisao/la: Ja računam i ovu nepravedo oduzetu pobjedu.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 13 ruj 2008, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt: