Da, samo što postoji određena razlika, a ta je da je u Spa prošle godine borba Alonsa i Hamiltona bila izravna borba za prvenstvo, suha staza, a u Monzi borba za poziciju (doduše jednu, ali vrijednu) i pri prilično velikoj brzini na mokroj travi.King iCool je napisao/la:Bravo Hami! Samo ti tako nastavi, ovaj potez protiv Glocka je dokaz da je čovjek nešto naučio. Prošle godine je alonso u Belgiji njega istjerao sa staze i posle utrke je Hami rekao da će i on ubuduće to radit ako bude trebalo.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- garx
- Početnik
briatore je napisao:
za pocetak, http://www.youtube.com/watch?v=0cz2NPHXgvU
podsjetit cu, schumacher je usao u f1 pred kraj sezone 1991.
tri godine kasnije, prvi puta u borbi za svjetskog prvaka (prije toga bio je svjedok senninom, mansellovom i prostovom trijumfu, i nije mogao niti dobiti priliku boriti se s njima u benettonu) napravio je svoj cuveni adelaide manevar u maniri senne...
zakljucak, sve ce biti ok ako hamilton priceka jos godinu dana sa pizdarijama????
drugi par rukava je neobjektivnost ovog foruma - npr. kimijev potez u belgiji lewisovi fanovi ocijenili su kao prljav, nesportski... a kao on isto napravi weberu - onda je to OK... isto vrijedi i za crvene i za crne, nama Hrvatima bas pase kad se mozemo mrziti na osnovi te dvije boje:)
takvu izjavu razumio bih od kinca koji je scumachera prvi puta vidio oko 2000 godine....Ali nije isto kad to radi čovjek koji vozi svoju drugu sezonu i kad nešto napravi stara iskusnjara...tipa Senna ili MSC.
tri godine kasnije, prvi puta u borbi za svjetskog prvaka (prije toga bio je svjedok senninom, mansellovom i prostovom trijumfu, i nije mogao niti dobiti priliku boriti se s njima u benettonu) napravio je svoj cuveni adelaide manevar u maniri senne...
zakljucak, sve ce biti ok ako hamilton priceka jos godinu dana sa pizdarijama????
drugi par rukava je neobjektivnost ovog foruma - npr. kimijev potez u belgiji lewisovi fanovi ocijenili su kao prljav, nesportski... a kao on isto napravi weberu - onda je to OK... isto vrijedi i za crvene i za crne, nama Hrvatima bas pase kad se mozemo mrziti na osnovi te dvije boje:)
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Ako ćeš mene citirati, onda bolje dvaput čitaj što sam napisao.garx je napisao/la:briatore je napisao:takvu izjavu razumio bih od kinca koji je scumachera prvi puta vidio oko 2000 godine....Ali nije isto kad to radi čovjek koji vozi svoju drugu sezonu i kad nešto napravi stara iskusnjara...tipa Senna ili MSC.
Nisam ničiji navijač, pogotovo ne Kimijev. Eventualno će mi biti drago ako će Fernando biti ponovo konkurentan. Uglavnom sam ljubitelj sporta, pa pokušavam biti objektivan.
Nikada nisam odobravao Šumijeve poteze iz 90-ih. Ali kad mu se na karju pogledala cjelokupna karijera, izazivala je respekt. Kad mali bude i trećinu kao on, ja ću mu skinuti kapu.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Ne.Adriana Lima fan je napisao/la:Znaci od svih vozaca na gridu samo Kimija i Alonsa respektiras?-Briatore- je napisao/la: Kad mali bude i trećinu kao on, ja ću mu skinuti kapu.
Samo Alonsa.
Nije to tako jednostavno...kako bi ti ja to reko. Ja ću ti kazati jednu riječ, ni ne moram ti kazati, to je moja jednostavna riječ i moja jednostavna riječ, ja mogu radit šta 'oću. To ću ti ja kazati, to mi ne može niko...kad sam ja sa svima dobar.
Sad zaozbiljno. Alonso je br.1. Respektiram (ali ih ne dižem u nebesa) Hamiltona, Kubicu. Na neki način mi je drag i Massa, ali ne znam kako bi se postavio prema njemu i njegovim kvalitetama.
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Čekajte ako ćemo već voditi takvu diskusiju gdje svim mogućim sredstvima nastojite popljuvati Lewisa, onda možemo i reći i zapitati se zašto se Glock bezveze gurao s vanjske, ako je bilo očito da je McLaren brži... naravno, to je utrkivanje i svatko pokušava doći naprijed, ali realnost je u toj situaciji bila nešto drugo... Glock je mogao i prije popustiti papučicu gasa, Lewis je uhvatio suhu trkaću putanju i to ga je još dodatno povuklo... znam da ovaj komenatar zvuči suludo, ali takvih je 70% ovdje koji govore protiv Lewisa... take that... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Da, ali pazi, ako koji put Hami izleti baš zbog Glockovog zatvaranja!! Onda se sjeti ovog šta si sad rekao, jer onda će 99% Glock biti glavni krivac i trebat će dobiti kaznu za taj potez!King iCool je napisao/la:Bravo Hami! Samo ti tako nastavi, ovaj potez protiv Glocka je dokaz da je čovjek nešto naučio. Prošle godine je alonso u Belgiji njega istjerao sa staze i posle utrke je Hami rekao da će i on ubuduće to radit ako bude trebalo.
A ja vjerujem da idući put Hamilton neće samo tako preći Glocka!

Vozači to pamte...
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Ja sam 100% siguran da to nije zbog Alonsa, već kako si i sam rekao, on je vozač koji je "bum u F1". E to mi se ne sviđa. Za ostale stvari nemam snage više obrazlagati, pa ko je shvatio-shvatio, ko nije, jebiga.Lucky je napisao/la:-Briatore- je napisao/la: Ne.
Samo Alonsa.
Vidiš,mislim da je tu glavni razlog zašto se nekima ne sviđa Hamilton.Tebe očito još uvijek boli prošla godina i nemoj sad ovo shvatiti krivo.Tvoje postove uvijek rado čitam i u dosta stvari se slažem,ali i dalje mislim da je glavni razlog što si ponekad brz na jeziku u vezi Hamiltona upravo Alonso.Ok,ja te razumijem i vjerovatno ni meni ne bi bilo drago,ali hebiga to nije razlog da se napada vozač koji je bum F1.
Jednako tako mogao bih reći da je glavni razlog što Hamilton nije prošle godine osvojio naslov upravo Alonso.Bilo pa prošlo i sad bih ja trebao kao i ostali konstantno zbog toga trebao napadati Alonsa?Da li je Alonso trebao biti 2005. ili 2006. fin i đeltemen te prepustiti naslov Schumiju koji je bio sedmerostruki svjetski prvak.Naravno da nije,jer on je to zaslužio na stazi.Sorry,ali po tvojim postovima Hamilton bi trebao biti drugačiji i ponizan,te se maknuti jednom Kimiju,Alonsu ili Massi,jer su oni tebi draži.
Tvoje je pravo da imaš svoje mišljenje o tome,kao što ga imam ja.Nismo svi isti i ne gledamo na formulu kao sport jednako.Bilo i bit će,ali bar bi mi stariji trebali gledati drugačije na neke stvari.Ono što mi mnogi zamjeraju je moja objektivnost,ali pitam tebe kao jednog od starijih članova na forumu(duže od mene) da li si ti objektivan ili subjetkivan navijač?
- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Hm, mozda se nemam prava mijesati, ali... Ljudi tesko mogu biti objektivni, u bilo kojem smislu, svi nasi stavovi imaju veze s nama, dakle subjektivni su. Tako da je po meni besmisleno prozivati nekoga zbog njegove subjektivnosti, pogotovo u sportu. Lucky nije objektivan prema Hamu, briatore i ja prema Alonsu.-Briatore- je napisao/la:Ja sam 100% siguran da to nije zbog Alonsa, već kako si i sam rekao, on je vozač koji je "bum u F1". E to mi se ne sviđa. Za ostale stvari nemam snage više obrazlagati, pa ko je shvatio-shvatio, ko nije, jebiga.Lucky je napisao/la:-Briatore- je napisao/la: Ne.
Samo Alonsa.
Vidiš,mislim da je tu glavni razlog zašto se nekima ne sviđa Hamilton.Tebe očito još uvijek boli prošla godina i nemoj sad ovo shvatiti krivo.Tvoje postove uvijek rado čitam i u dosta stvari se slažem,ali i dalje mislim da je glavni razlog što si ponekad brz na jeziku u vezi Hamiltona upravo Alonso.Ok,ja te razumijem i vjerovatno ni meni ne bi bilo drago,ali hebiga to nije razlog da se napada vozač koji je bum F1.
Jednako tako mogao bih reći da je glavni razlog što Hamilton nije prošle godine osvojio naslov upravo Alonso.Bilo pa prošlo i sad bih ja trebao kao i ostali konstantno zbog toga trebao napadati Alonsa?Da li je Alonso trebao biti 2005. ili 2006. fin i đeltemen te prepustiti naslov Schumiju koji je bio sedmerostruki svjetski prvak.Naravno da nije,jer on je to zaslužio na stazi.Sorry,ali po tvojim postovima Hamilton bi trebao biti drugačiji i ponizan,te se maknuti jednom Kimiju,Alonsu ili Massi,jer su oni tebi draži.
Tvoje je pravo da imaš svoje mišljenje o tome,kao što ga imam ja.Nismo svi isti i ne gledamo na formulu kao sport jednako.Bilo i bit će,ali bar bi mi stariji trebali gledati drugačije na neke stvari.Ono što mi mnogi zamjeraju je moja objektivnost,ali pitam tebe kao jednog od starijih članova na forumu(duže od mene) da li si ti objektivan ili subjetkivan navijač?

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
- madgalico
Svi spominjete duel Hamilton vs Glock, trebala je kazna... bla, bla bla i pisu se stotine postova o tome.
Vi meni objasnite zasto niste pisali o ovom duelu u francuskoj. mislim da je bio trulli, a ne glock na 2 min i 8 sec. http://www.youtube.com/watch?v=RJsLnGmFQmw
Vi meni objasnite zasto niste pisali o ovom duelu u francuskoj. mislim da je bio trulli, a ne glock na 2 min i 8 sec. http://www.youtube.com/watch?v=RJsLnGmFQmw
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Zato jer se s*alo po Kimiju da nije ostavio dovoljno mjesta na SPA, a o ovom niti riječi!!madgalico je napisao/la:Svi spominjete duel Hamilton vs Glock, trebala je kazna... bla, bla bla i pisu se stotine postova o tome.

- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Kimi? Meni je bilo drago kada je prosle godine uzeo naslov, kada vec nije mogao Alonso. Zasluzio je nakon toliko godina peha.Lucky je napisao/la:Ček ne kužim za koga ti navijaš?SempreGilles je napisao/la: Hm, mozda se nemam prava mijesati, ali... Ljudi tesko mogu biti objektivni, u bilo kojem smislu, svi nasi stavovi imaju veze s nama, dakle subjektivni su. Tako da je po meni besmisleno prozivati nekoga zbog njegove subjektivnosti, pogotovo u sportu. Lucky nije objektivan prema Hamu, briatore i ja prema Alonsu.
Kimi ili Alonso pitanje je sad?
Ne može netko biti objektivan ako malo navija za Kimija(kad on osvoji prvenstvo onda navijam za njega),a sad opet spominje Alonsa.Sve zavisi kako vjetar puše.
Navijam za jednog vozača osvojio on prvenstvo ili ne.Navijao sam da Hamilton jednog dana sjedne u bolid,što mi se ostvarilo i prestat ću navijati za njega onog dana kad ode iz formule.
Iskreno nije mi jasan tvoj stav ili su to djetinjasti hirovi.
Ali ja sam od 2003. ALonsov fan. Ne znam otkud ti da navijam za Kimija. I da se mijenjam kako vjetrovi pusu? Hm, hm... Nije mi jasno....Djetinjasti hirovi, o cemu ti to?? :S

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
- škare
- Navijam za: Nikoga
sad ću vam ja nešto reći.Ja navijam za Kimija Raikkonena iako neću nikad više imat svog pravog vozača kao što je bio Michael.Možete se vi ovdje svađat i prepirat kolko oćete ali dragi moji navijači vašeg Lewisa,njega svi više i više mrze(nato mislim na vozače) a i već je prošle godine bilo tako jer npr. samo da je rosbergu draži Lewis od Kimija on se mogao 5 krugova prije kraja u Brazilu zabit u zid,a isto to mogli su napravit i Heidfield,Kubica,Alonso.............
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
to je dobro ako ga mrze, to znači da su zavidni njegovom statusu, bolidu kojem vozi i time što sve osvaja već tako mlad!škare je napisao/la:sad ću vam ja nešto reći.Ja navijam za Kimija Raikkonena iako neću nikad više imat svog pravog vozača kao što je bio Michael.Možete se vi ovdje svađat i prepirat kolko oćete ali dragi moji navijači vašeg Lewisa,njega svi više i više mrze(nato mislim na vozače) a i već je prošle godine bilo tako jer npr. samo da je rosbergu draži Lewis od Kimija on se mogao 5 krugova prije kraja u Brazilu zabit u zid,a isto to mogli su napravit i Heidfield,Kubica,Alonso.............

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nažalost, mislim da već više-manje svi znamo ishod. Dajbog da sam u krivu.gringo73 je napisao/la:U 10 sati, u Parizu, počela je rasprava o McLarenovoj žalbi, vezano za kaznu u Spa. Uz Hamiltona, nazočit će Martin Whitmarsh, njegov trkaći inžinjer Phil Prew, McLarenov direktor za pravne poslove Tim Murnane, te nekoliko odvjetnika. Rezultati rasprave se očekuju sutra...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
To nije za uporedit'. Hamilton i Alonso su bili u istom autu prošle godine i vrlo je vjerovatno da je Hamilton bio favoriziran. Alonso i Schumacher su bili u različitim autima.Lucky je napisao/la:-Briatore- je napisao/la: Ne.
Samo Alonsa.
Avanti FER, Avanti!!!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Zašto je odma bio favoriziran?A ako je dečko jednostavno bolji od Alonsa? Ja znam da je to Alo fanovima teško priznat i ta to nećete nikad reći,ali nije fer da se uvijek priča o favoriziranju Hamiltona.The Greatest je napisao/la:
To nije za uporedit'. Hamilton i Alonso su bili u istom autu prošle godine i vrlo je vjerovatno da je Hamilton bio favoriziran. Alonso i Schumacher su bili u različitim autima.
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Zato što je Ron gurao zrak (sa obje rukice) u Šangaju prošle godine, kad je Lewis bio u šoderu. Da je kojim slučajem Fernando bio u šoderu, Ron (dao bi se okladit) ne bi gurao zrak.King iCool je napisao/la:Zašto je odma bio favoriziran?A ako je dečko jednostavno bolji od Alonsa? Ja znam da je to Alo fanovima teško priznat i ta to nećete nikad reći,ali nije fer da se uvijek priča o favoriziranju Hamiltona.The Greatest je napisao/la:
To nije za uporedit'. Hamilton i Alonso su bili u istom autu prošle godine i vrlo je vjerovatno da je Hamilton bio favoriziran. Alonso i Schumacher su bili u različitim autima.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Zato što nije bio bolji. Ostavio je bolji dojam(možda) ali isti broj bodova pokazuje da nije bio bolji. Neke utrke prošle godine su prošle u potpunoj dominaciji Alonsa, što pokazuje kada se tim okrene njemu on je neuhvatljiv. Čak i kad je tim protiv njega (Monza) a ima iole dostojan auto, čovjek radi čuda.King iCool je napisao/la:Zašto je odma bio favoriziran?A ako je dečko jednostavno bolji od Alonsa? Ja znam da je to Alo fanovima teško priznat i ta to nećete nikad reći,ali nije fer da se uvijek priča o favoriziranju Hamiltona.The Greatest je napisao/la:
Avanti FER, Avanti!!!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Bla bla bla pa da i Piqea sad favoriziraju ali je ovaj supermen pa ga dere za sec po krugu....upravo ono što sam rekao nećete nikad priznati da je Hami bio bolji u sezoni 2007.U Kini je već stvar s Alonsom propala(a za to si je sam kriv),nemojte gledat sad samo tu jednu utrku pa Lewis je već u prvoj utrci pokazao koliko je dobar na startu u Australiji je Alonso loše izgledao. I prvih nekoliko utrka dok je sve bilo o.k je Hami dobo vozio ili zakaj je u Kanadi i USA uzeo pole i pobjedu!?Jer ga je ron favorizirao nakon 6 utrka??Ali kužim najlakše je reći ovog su favorizirali pa je zato moj vozač bil za ku.ac...pa i da su ga favorizirali Alonso je morao biti pola sec po krugu brži od Lewisa.
Znači po toj logici je Barrichello bio lošiji od Miške samo zato je su ovog favorizirali.
Znači po toj logici je Barrichello bio lošiji od Miške samo zato je su ovog favorizirali.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Maloprije sam naletio na zanimljivu "postavku". Tema je naravno, presjecanje šikane i NOVO pravilo o nenapadanju prije prvog nadolazećeg zavoja. Šta bi bilo (ovo već spada šta bi bilo, kad bi bilo, ali...) da je Kimi nakon onog ubacio u drugu i vozio 80 km/h do kraja pravca (drugim riječima usporio Lewisa)? U međuvremenu dolazi Massa, sustiže Hamiltona, koji NE SMIJE preteći Kimija (takvo je pravilo), a time ni braniti svoju poziciju od Masse koji dolazi punim gasom?! Šta kažete na to?