gringo73 je napisao/la:Maloprije sam naletio na zanimljivu "postavku". Tema je naravno, presjecanje šikane i NOVO pravilo o nenapadanju prije prvog nadolazećeg zavoja. Šta bi bilo (ovo već spada šta bi bilo, kad bi bilo, ali...) da je Kimi nakon onog ubacio u drugu i vozio 80 km/h do kraja pravca (drugim riječima usporio Lewisa)? U međuvremenu dolazi Massa, sustiže Hamiltona, koji NE SMIJE preteći Kimija (takvo je pravilo), a time ni braniti svoju poziciju od Masse koji dolazi punim gasom?! Šta kažete na to?
gringo73 je napisao/la:Maloprije sam naletio na zanimljivu "postavku". Tema je naravno, presjecanje šikane i NOVO pravilo o nenapadanju prije prvog nadolazećeg zavoja. Šta bi bilo (ovo već spada šta bi bilo, kad bi bilo, ali...) da je Kimi nakon onog ubacio u drugu i vozio 80 km/h do kraja pravca (drugim riječima usporio Lewisa)? U međuvremenu dolazi Massa, sustiže Hamiltona, koji NE SMIJE preteći Kimija (takvo je pravilo), a time ni braniti svoju poziciju od Masse koji dolazi punim gasom?! Šta kažete na to?
Walter je napisao/la:...i čini se potpuno legalna.
Ali najviše od svega nesportska. Da se to desilo, Kimija i Massu bi trebalo DSQ s utrke i dati im još koju utrku kazne, a Hamiltonu dati pobjedu. Ako vozači naginju takvim postupcima na stazi, bojim se kamo ovaj sport ide...
Odlična situacija i u njoj bi massa odmah na prvo mjesto , kimi bi ostao drugi i hamilton bi prošao najgore.
ali ima jedna glupa stvar. prva je da ljudi uspoređuju i dalje hamiltona s alonsom . druga , kak je hamilton bolji od alonsa . svaka čast , mislim , hamilton je stvarno veeeliki talent , ali da je bolji od alonsa nije. možda ima veća muda ( barem u počecima ) pa je to možda tak . uostalom , mora se dokazati da je za prvaka.
alonso je ipak dosta duže u formuli i ne kažu ljudi zabadava da je alonso najkompletniji vozač što ga po mome čini najboljim ( iako ne navijam za njega , mislim da je to realno ).
sad će vjerojatno ham-fanovi mislit da pljujem po njemu , ali to baš i nije tako . ja sam itekako svijesna toga da se je on već u svojoj prvoj sezoni borio za naslov prvaka i u drugoj se isto bori , ali još nije vrijeme da se ga uspoređuje s alonsom , schumijem a kamoli sennom .
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Evo malo s današnjeg saslušanja, sjajna replika Hamiltona za vrijeme unakrsnog ispitivanja Nigela Tozzija (Ferrari), nakon što je Tozzi htio objasnit incident...
Hamilton: "Are you a racing driver?" Tozzi:"No!" Hamilton: "I have been a racing driver since I was eight years old and I know pretty much every single manoeuvre in the book, and that's why I'm the best at my job.
"We are talking about a skilled driver under intense pressure making a split-second decision which no-one, not unless they are in Formula One, can comprehend."
Whitmarsh: "But I personally believe anyone who looks back at the race and is asked 'who deserved to win?', most people watching would say Lewis and not Felipe, who was half a minute behind." www.autosport.com
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
gringo73 je napisao/la:Evo malo s današnjeg saslušanja, sjajna replika Hamiltona za vrijeme unakrsnog ispitivanja Nigela Tozzija (Ferrari), nakon što je Tozzi htio objasnit incident...
Hamilton: "Are you a racing driver?" Tozzi:"No!" Hamilton: "I have been a racing driver since I was eight years old and I know pretty much every single manoeuvre in the book, and that's why I'm the best at my job.
"We are talking about a skilled driver under intense pressure making a split-second decision which no-one, not unless they are in Formula One, can comprehend."
Isuse, ja ne vjerujem kolko taj čovjek može bit bahat i arogantan.
gringo73 je napisao/la:Evo malo s današnjeg saslušanja, sjajna replika Hamiltona za vrijeme unakrsnog ispitivanja Nigela Tozzija (Ferrari), nakon što je Tozzi htio objasnit incident...
Isuse, ja ne vjerujem kolko taj čovjek može bit bahat i arogantan.
Vi bi vjerojatno rekli da je najsretniji (zbog toga je vodeći u prvenstvu)?
gringo73 je napisao/la:
Vi bi vjerojatno rekli da je najsretniji (zbog toga je vodeći u prvenstvu)?
Pa ne bih rekao da je najsretniji ali priznaj da se u zadnje vrijeme digao previše i misli da je "boga za muda uzeo" (kako bi moj ćaća rekao)!!! Odličan vozač, ali presamouvjeren i to će ga vjerojatno ponovno koštati naslova, pogotovo ako je počeo podcjenjivati konkurenciju (Kao Dinamo Hajduka)!!!
Evo malo vezano za Whitinga i njegove riječi danas: Whiting said he gave wrong advice to McLaren because he had only seen the incident once live when they asked his opinion.
"It became clear to me after seeing the incident in a more detailed way that the whole advantage had not been given back," said the race director.
Mislim da će ovo imati prevagu u konačnoj odluci...
Molly je napisao/la:Da, ali Whiting je onda na neki način odgovoran. Iz McLarena su ga dva puta lijepo pitali je li sve ok i on im je oba puta odgovorio da je. Sad to što je on nakon utrke shvatio da situacija ipak nije bila ok, to je on kriv.
Mislim da bi ovo trebalo jako puno utjecati na konačnu odluku.
Hm, nazalost nece. Naime, Whiting je zaposlen kao clan Race Controla, a suci (stewarti) se mjenjaju svaku utrku. Samim tim, njegovo misljenje je jednakog znacenja kao i tvoje i moje. Da je McM bio pametan, zvao bi suce a ne Whitinga i pitao za misljenje.
Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
gringo73 je napisao/la:Evo malo vezano za Whitinga i njegove riječi danas: Whiting said he gave wrong advice to McLaren because he had only seen the incident once live when they asked his opinion.
"It became clear to me after seeing the incident in a more detailed way that the whole advantage had not been given back," said the race director.
Mislim da će ovo imati prevagu u konačnoj odluci...
Bojim se da će Mclaren pogotovo nakon ovoga teško išta postići, no vidićemo.
The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories
Od svih pročitanih postova samo me šokirala umišljenost dečka , svaka čast vozi od svoje 8 godine , ali ovo ... I'm the best at my job... da je rekao tipa u žaru borbe mi se učinio postupak dovoljnim ili sl. , ali ova samohvala neće mu puno pomoći , ostali piloti će ga jedva dočekat na pisti da mu , ako im se ukaže prilika , podkrešu krila Ipak me malo razočarao , a MCM je očito i sam sumljao u postupak kad je pitao toliko puta
MA ŠTO UOPĆE SE KOMENTIRA OVAKAV ANTITALENAT.NIKAD BEZOBRAZNIJEG I DRSKIJEG KAMIONDŽIJE MEĐU VOZAČIMA FORMULE 1.LEWIS MISLI DA JE NA DIVLJEM ZAPADU I DA PILOTIRATI BOLIDIMA F1 JE ISTO ŠTO I UPRAVLJANJE KOČIJE.
TOM MOMKU TREBA POD HITNO POKAZAT CRNU ZASTAVU I DISKVALIFICIRATI IZ DALJNJEG NATJECANJA,JER ZA SAD SU SVI OKO NJEGA IMALI SREĆU KAD BI ON NAČINIO NEKU GLUPOST,A BILO IH JE PREGRŠT,DA NE NABRAJAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsunami je napisao/la:MA ŠTO UOPĆE SE KOMENTIRA OVAKAV ANTITALENAT.NIKAD BEZOBRAZNIJEG I DRSKIJEG KAMIONDŽIJE MEĐU VOZAČIMA FORMULE 1.LEWIS MISLI DA JE NA DIVLJEM ZAPADU I DA PILOTIRATI BOLIDIMA F1 JE ISTO ŠTO I UPRAVLJANJE KOČIJE.
TOM MOMKU TREBA POD HITNO POKAZAT CRNU ZASTAVU I DISKVALIFICIRATI IZ DALJNJEG NATJECANJA,JER ZA SAD SU SVI OKO NJEGA IMALI SREĆU KAD BI ON NAČINIO NEKU GLUPOST,A BILO IH JE PREGRŠT,DA NE NABRAJAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!