Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Znači,Alonso smije to reč i nije umišljen,Kad Prost veli da su ljubomorni jer je on broj 1 ili Senna veli da su njegove granice daleko iznad granica ostalih vozača to je ok? s tobom se ne slažem,samo u tome,jer ako ne znam koliko milijuna ljudi može imat visoko mišljenje o njemu a on nemože,po meni onda taj čovjek nije svjestan sebe i svojih moći i znanja i on nemože bit među najboljima. Da bi nekaj postigao moraš vjerovat u to,ili da drugačije velim,moraš znat da to možeš,a on zna da je najbolji,da ne zna,nebi vozio tako dobro kako vozi. Reci kaj hočeš,iako se slažem s tobom u dosta postova,ali Hamilton je osoba koja je označila zadnje 2 sezone,i osoba koja je iznimno dobra vozač. Sam znaš koliko mentalna snaga znači jednom vozaču,a da bi bio mentalno jak,moraš vjerovat kako i da odvezeš do kraja sezonu tako i trku i samo jedan zavoj,to nemože nesigurna osoba,barem ne na nivou koji on može ili pak netko drugi kao recimo to famozno prolaženje pored cilja. osim toga,ama baš svi su voljeli Sennu zbog tih odlika,i samouveličavanja svojih limita o kojima je toliko govorio pa ne čujem baš da se njega nekaj pljuje. a odma i da se nabacim na onu izjavu o tome da se treba imat muda,tu se definitivno isto potvrdio,onakve vožnje na kiši i pretjecanja imaju rijetki,mislim da se zajebo u procjeni osobe kojoj se obratio,ali načelno je u pravu,jer to treba odvest pri tolikim brzinama... u nastavku ti je popis izjava na koje se oslanjamsunseeker je napisao/la: evo to je tipično to, to čak više nije niti bahatost i arogancija, već samodopadnost i umišljenost - što je puno gore, isto kao i njegova izjava prošle sezone u SAD-u, kad su ga pitali kako to da vozi tako blizu zidu, kao nitko drugi to ne radi, pa je naravno u svom stilu rekao "da on nije everybody else", uz onaj smješuljčić.........ili kad se na početku sezone samoproglasio prvakom, ili ono "do kraja sezone sve rasturamo".......
to govori čovjek koji je prosuo 17 bodova u posljednje dvije utrke, ispao svjetski bedak, čovjek kojeg je jedinog u povijesti natjecanja dizalica vraćala na stazu, čovjek koji je jedini ikad pri ulasku u boks zaglavio u šoderu, čovjek koji pri izlasku iz boksa ne samo da ne vidi crveno svijetlo već niti dva bolida ispred sebe, čovjek koji je u f1 odvezao 31 utrku.......eto to taj govori..........
i da, da se osvrnem još na ovo "we" momčad jelte.........dakle taj isti koji nikada na presicama ne preza od glorificiranja mehaničara i ostali u ekipi je prvom prilikom kad su isti zahebali u boksu "mogao otići na pivu".........

Fernando Alonso : "I want to prove to everybody that I'm still the best "
Alain Prost: "I have had some problems because the French don't like people to have success, they don't like the number one"
Ayrton Senna: I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
kao prvo post mi je pobrisan, zašto imam osjećaj da su tu Luckyevi prstići upetljani? no dobro, s obzirom da nisam napisao NIŠTA protivno pravilima evo ga opet:
evo to je tipično to, to čak više nije niti bahatost i arogancija, već samodopadnost i umišljenost - što je puno gore, isto kao i njegova izjava prošle sezone u SAD-u, kad su ga pitali kako to da vozi tako blizu zidu, kao nitko drugi to ne radi, pa je naravno u svom stilu rekao "da on nije everybody else", uz onaj smješuljčić.........ili kad se na početku sezone samoproglasio prvakom, ili ono "do kraja sezone sve rasturamo".......
to govori čovjek koji je prosuo 17 bodova u posljednje dvije utrke, ispao svjetski bedak, čovjek kojeg je jedinog u povijesti natjecanja dizalica vraćala na stazu, čovjek koji je jedini ikad pri ulasku u boks zaglavio u šoderu, čovjek koji pri izlasku iz boksa ne samo da ne vidi crveno svijetlo već niti dva bolida ispred sebe, čovjek koji je u f1 odvezao 31 utrku.......eto to taj govori..........
i da, da se osvrnem još na ovo "we" momčad jelte.........dakle taj isti koji nikada na presicama ne preza od glorificiranja mehaničara i ostali u ekipi je prvom prilikom kad su isti zahebali u boksu "mogao otići na pivu".........
Zweki: Ja sam ti post obrisao zbog toga što si postao ponovo ispod svog posta umjesto da si editirao svoj predhodni. Pravila su pravila i da si ne znam šta napisao u drugom postu, taj je koji će biti obrisan. Idući put se drži pravila pa neće se dešavati da su ti postovi izbrisani.
evo to je tipično to, to čak više nije niti bahatost i arogancija, već samodopadnost i umišljenost - što je puno gore, isto kao i njegova izjava prošle sezone u SAD-u, kad su ga pitali kako to da vozi tako blizu zidu, kao nitko drugi to ne radi, pa je naravno u svom stilu rekao "da on nije everybody else", uz onaj smješuljčić.........ili kad se na početku sezone samoproglasio prvakom, ili ono "do kraja sezone sve rasturamo".......
Zweki: Ja sam ti post obrisao zbog toga što si postao ponovo ispod svog posta umjesto da si editirao svoj predhodni. Pravila su pravila i da si ne znam šta napisao u drugom postu, taj je koji će biti obrisan. Idući put se drži pravila pa neće se dešavati da su ti postovi izbrisani.
- prljavi harry
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
sunseeker je napisao/la:kao prvo post mi je pobrisan, zašto imam osjećaj da su tu Luckyevi prstići upetljani? no dobro, s obzirom da nisam napisao NIŠTA protivno pravilima evo ga opet:
E vidiš, ti vidiš samo negativne stvari. To ti nije dobro. Schuey ti je lijepo napisao gore i ja se slažem s njim. Mislim da cijela ova rasprava o nečijoj "bahatosti" nema uopće smisla. Ajde nabroji mi prvake koji po tebi nisu bili bahati, barem na neki način. Koliko ih ima? Pucaj.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
načelno si u svemu u pravu i apsolutno se s tobom slažem da je hamilton odličan, neprikosnoven vozač, no ima jedna mala otegotna okolnost koja mu ne ide na ruku, a to je - 31 utrka, 0 naslova.schuey je napisao/la:
Znači,Alonso smije to reč i nije umišljen,Kad Prost veli da su ljubomorni jer je on broj 1 ili Senna veli da su njegove granice daleko iznad granica ostalih vozača to je ok? s tobom se ne slažem,samo u tome,jer ako ne znam koliko milijuna ljudi može imat visoko mišljenje o njemu a on nemože,po meni onda taj čovjek nije svjestan sebe i svojih moći i znanja i on nemože bit među najboljima. Da bi nekaj postigao moraš vjerovat u to,ili da drugačije velim,moraš znat da to možeš,a on zna da je najbolji,da ne zna,nebi vozio tako dobro kako vozi. Reci kaj hočeš,iako se slažem s tobom u dosta postova,ali Hamilton je osoba koja je označila zadnje 2 sezone,i osoba koja je iznimno dobra vozač. Sam znaš koliko mentalna snaga znači jednom vozaču,a da bi bio mentalno jak,moraš vjerovat kako i da odvezeš do kraja sezonu tako i trku i samo jedan zavoj,to nemože nesigurna osoba,barem ne na nivou koji on može ili pak netko drugi kao recimo to famozno prolaženje pored cilja. osim toga,ama baš svi su voljeli Sennu zbog tih odlika,i samouveličavanja svojih limita o kojima je toliko govorio pa ne čujem baš da se njega nekaj pljuje. a odma i da se nabacim na onu izjavu o tome da se treba imat muda,tu se definitivno isto potvrdio,onakve vožnje na kiši i pretjecanja imaju rijetki,mislim da se zajebo u procjeni osobe kojoj se obratio,ali načelno je u pravu,jer to treba odvest pri tolikim brzinama... u nastavku ti je popis izjava na koje se oslanjamiako nemogu nać izjavu di raikkonen tvrdi da je "trenutno" najbolji a na njemu je da se dokaže sljedeće sezone,zar je i on u krivu?
Fernando Alonso : "I want to prove to everybody that I'm still the best "
Alain Prost: "I have had some problems because the French don't like people to have success, they don't like the number one"
Ayrton Senna: I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's.
izjave senne, prosta, alonsa su došle nakon što su se afirmirali kao svjetski prvaci, u tome je bit, strahovito me nervira to njegovo nestrpljenje, manifestira se u svakoj prilici - prošle sezone je u 5 ( PETOJ ) utrci karijere gunđao da je morao voziti iza svjetskog prvaka????? ma koliko god da si dobar, idealan, nenadmašan i savršen - TO NE RADIŠ NAKON PETE UTRKE
sve u svoje vrijeme, vidiš da je on prošle sezone šutio, vozio i samozatajno se smješkao bez pompoznih i tendencioznih izjava, možda bi na kraju i postao prvakom, možda se sa alonsom uopće nebi zavadio i na samom kraju, možda bi ga ljudi boje prihvatili, sama činjenica da su se ljudi oko njega toliko ispolarizilari ti sve govori.....u tako kratkom vremenu.........
ali ne, on je odmah morao svima dati do znanja o kakvom je savršenstvu riječ........i sada ovo podcjenjivačko ponašanje na stazi........to iritira jer naprosto nije na pravom mjestu u pravo vrijeme........daj prvo ulovi zeca pa se onda baci na ražanj...........to kao da je jordan u svojoj rookie sezoni okolo laprdao kak je najveći i kak će osvojiti 6 naslova, nije, i zato je na kraju postao upravo to, hamilton iako ima potencijal postati jednako uspješan sebi je samo stvorio dodatnu mogućnost da postane - ridikul, i to vrlo iritantni ridikul
prvo, hvala zwekiju na objašnjenju, odmah primjenjujem naučeno

dakle prljavi harry kaže:
sam si sve rekao - PRVAKE , čisto da te podsjetim: Lewis Hamilton - 31 utrka, 0 naslovaE vidiš, ti vidiš samo negativne stvari. To ti nije dobro. Schuey ti je lijepo napisao gore i ja se slažem s njim. Mislim da cijela ova rasprava o nečijoj "bahatosti" nema uopće smisla. Ajde nabroji mi prvake koji po tebi nisu bili bahati, barem na neki način. Koliko ih ima? Pucaj.
- prljavi harry
- Početnik
Ti spominješ tu 31 utrku i 0 naslova kao nešto loše ili bitno? Lewis je prvak i biti će prvak, to ti je valjda jasno. Prije ili kasnije, barem... Koliko pobjeda ima u SAMO 31 utrku? Da, vozi McLaren, ali vozi ga i Kovalainen. Normalno, sad će krenuti priča o favoriziranju. Da mi je samo znati koliko to "favoriziranje" mora biti opako, da bude izjednačen sa jednim dvostrukim svjetskim prvakom u svojoj prvoj sezoni?! Mislim da moraš malo ohladiti oko svega ovdje. I da se vratim na bahatost... Znači kad se osvoji naslov, dozvoljeno je biti bahat? Mislim, samo da znam...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
bahatost nikada nije dobrodošla ljudska vrlina, ali ako je već mora biti, onda bar da ima neko legitimno uporište - govorimo u f1 okvirima, dakle vozačima formule 1, načelno ne odobravam niti prihvaćam nikakvu vrstu bahatosti.prljavi harry je napisao/la:Ti spominješ tu 31 utrku i 0 naslova kao nešto loše ili bitno? Lewis je prvak i biti će prvak, to ti je valjda jasno. Prije ili kasnije, barem... Koliko pobjeda ima u SAMO 31 utrku? Da, vozi McLaren, ali vozi ga i Kovalainen. Normalno, sad će krenuti priča o favoriziranju. Da mi je samo znati koliko to "favoriziranje" mora biti opako, da bude izjednačen sa jednim dvostrukim svjetskim prvakom u svojoj prvoj sezoni?! Mislim da moraš malo ohladiti oko svega ovdje. I da se vratim na bahatost... Znači kad se osvoji naslov, dozvoljeno je biti bahat? Mislim, samo da znam...
i da, lewis nije prvak, kada osvoji prvenstvo onda će postati

- prljavi harry
- Početnik
Gle, to je tvoje mišljenje. Ja sam naučio ne suditi ljudima koje ne poznajem (Hamiltona ne poznajem, vjerojatno ni ti), a isto tako ne sudim postupcima. Dakle, ti si vjerojatno jedan od onih koji kažu "ja bi to tako napravio ili rekao, pa je trebao i on"? Ili "on nebi trebao biti bahat jer nije službeno osvojio naslov"? Ti nisi on. On ima malo drukčije razmišljanje o svemu i neka.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Schuey, ovo što ti uspoređuješ lewisa sa sennom ili prostom uopće nije isto. Kao prvo senna i prost su to govorili kad su već imali osvojene naslove prvaka i govorili su izjave tipa I'm the best što je isto pomalo bahato, ali nikad nisu izravno vrijeđali protivnike. Senna npr. nikad nije rekao mansellu ili piqueu da mu nisu dostojni protivnici ili da nemaju muda, to nije rekao ni nakon 3. naslova, a lewis otvoreno vrijeđa protivnike tek nakon 31 utrke. Kad već uspoređujete, dali je šumaher ikad vrijeđao svoje protivnike? Nije. Nije ih vrijeđao ni nakon 7 naslova prvaka, a slobodno je mogao. Tolko je bio nadmoćan da je svima mogao otvoreno reć da ih dere ko zečeve i da nemaju pojma, al to normalno nije rekao zato jer nije bahat i bezobrazan. Mislim da je u svakom sportu tako: ako želiš uspjeti i ako želiš da te cijene moraš poštivat protivnika. Ok možeš ti sebe uzdizat i bodrit sam sebe da si najbolji, ali otvoreno vrijeđat protivnike, to kolko ja znam nitko nikad nije radio, i to tek u svojoj drugoj sezoni...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
miješaš kruške i artičoke.........prljavi harry je napisao/la:Gle, to je tvoje mišljenje. Ja sam naučio ne suditi ljudima koje ne poznajem (Hamiltona ne poznajem, vjerojatno ni ti), a isto tako ne sudim postupcima. Dakle, ti si vjerojatno jedan od onih koji kažu "ja bi to tako napravio ili rekao, pa je trebao i on"? Ili "on nebi trebao biti bahat jer nije službeno osvojio naslov"? Ti nisi on. On ima malo drukčije razmišljanje o svemu i neka.
on je pilot f1, ja pratim f1 pa pratim i njega, prateći njega pratim i što izjavljuje, govori, ponaša, percepirajući sve to donosim osobni sud, nadam se da ti je taj silogizam jasan
da li je potrebo da ja tu osobu osobno poznajem da bi imao pravo donjeti vlastiti sud? NE, ja komentiram isključivo one aspekte njegovog karaktera koji se iz njegove interakcije sa medijima i ostalima daju jasno razlučiti, ja nisam rekao da je on lopov, manijak ili što već.......dakle ne nagađam, već tumačim predočeno, pritom uopće ne bježim od mogućnosti da je hamilton u stvari, privatno, dobra ovčica, ali dok ga osobno ne upoznam to neću znati ili dok se ne počne ponašati suprotno......dotle će moj sud biti isključivo formiran svime onime čime se dotični prezentira javnosti, a time i meni
svak ima pravo raditi što želi i ponašati se kako hoće i svak ima pravo o tome imati vlastito mišljenje.........
- prljavi harry
- Početnik
-
- Navijam za: Ferrari pa sta bude
Ja bi rekao da je dobro imati ga u cirkusu F1, jer bez obzira da li ga ljudi vole ili ne, o njemu, njegovim potezima i izjavama se priča (na forumu ima najviše stranica). Pogotovo se njegove izjave i ponašanje potenciraju, vade iz konteksta, nadodaju, jer vozi konkurentan bolid i može postati prvak.
S tim da bi ja još samo nadodao na njegove izjave "prvo skoči pa reci hop", ali doduše ja sam bio i protiv "nesportskog" Šumija dok nije prešao u Ferrari, tak da sve je relativno. Od tada imam onu filozofsku misao o Zidanu i crvenom kartonu koju sam već obrazlagao.
S tim da bi ja još samo nadodao na njegove izjave "prvo skoči pa reci hop", ali doduše ja sam bio i protiv "nesportskog" Šumija dok nije prešao u Ferrari, tak da sve je relativno. Od tada imam onu filozofsku misao o Zidanu i crvenom kartonu koju sam već obrazlagao.
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
daj ne izmišljaj,Senna sebe je uveličavao i prije Formule a vrijeđali su se još gore nego danas ijedan od njih,i to baš škvadra o kojoj pričaš-Senna,Piquet,Mansell i Prost tako da si totalno blebnuo nekaj. Niko nikad nije tako vrijeđao,da neidem daleko u proišlost 3 čovjeka iliti lajavca koja su dosad u karijeri napravila jednako kao Hamilton ili tek malo više u puno više godina su bili još gori i zanimljivo oba su s otoka. DC je imao takve izjave i dan danas ima da čovejk nemože vjerovat,u povijesti imaš jednu Irvinevu izjavu o DC-u kako je peder,pa ono pljuvanje po Jacquesu i kako je ubio dovoljno ljudi,svađe i PODCJENJIVANJA između njega i Schumachera,dakle mislim da sam u ovom već debelo opovrgnuo cijeli tvoj prijašnji post nevezano za Sennu i Prosta...još kad bi se dotako Montoye post bi imao 2 stranice,pa nikad nebi završioK1M1 je napisao/la:Schuey, ovo što ti uspoređuješ lewisa sa sennom ili prostom uopće nije isto. Kao prvo senna i prost su to govorili kad su već imali osvojene naslove prvaka i govorili su izjave tipa I'm the best što je isto pomalo bahato, ali nikad nisu izravno vrijeđali protivnike. Senna npr. nikad nije rekao mansellu ili piqueu da mu nisu dostojni protivnici ili da nemaju muda, to nije rekao ni nakon 3. naslova, a lewis otvoreno vrijeđa protivnike tek nakon 31 utrke. Kad već uspoređujete, dali je šumaher ikad vrijeđao svoje protivnike? Nije. Nije ih vrijeđao ni nakon 7 naslova prvaka, a slobodno je mogao. Tolko je bio nadmoćan da je svima mogao otvoreno reć da ih dere ko zečeve i da nemaju pojma, al to normalno nije rekao zato jer nije bahat i bezobrazan. Mislim da je u svakom sportu tako: ako želiš uspjeti i ako želiš da te cijene moraš poštivat protivnika. Ok možeš ti sebe uzdizat i bodrit sam sebe da si najbolji, ali otvoreno vrijeđat protivnike, to kolko ja znam nitko nikad nije radio, i to tek u svojoj drugoj sezoni...
Dalje,zakaj ja nebi mogao to uspoređivat sa Sennom,kao što ti gore piše,ljudi koji su napravili najbolju poziciju a to je br.2 su se jednako ili gore ponašali,pa po čem sad on to ne smije

svi ovi primjeri gore također vrijede za ovo,to su ljudi koji sebe smatraju ili su smatrali među najboljima ako ne i najboljimasunseeker je napisao/la: sam si sve rekao - PRVAKE , čisto da te podsjetim: Lewis Hamilton - 31 utrka, 0 naslova

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
pa nemožeš tako,ako dečko tako misli,ne znači da je u pravu,al ne znači ni da je u krivu,samo argumentiranim postom možeš dokazat da nije,ovak izjavit nekaj nije ok,jer ti nisi nabacio nijedan argument za čovjeka za kojeg navijašĆale od Lewisa je napisao/la:sunseeker je Anthony Hamilton iliti Ćale od Lewisa pa sve o njemu zna!
najpametniji čovjek ove teme!!!

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Jeste s tim da je Alonso prvih 35 utrka vozio za Minardi i za Renaultmadgalico je napisao/la:Alonso: - prvih 35 utrka = 1 pobjeda
Hamilton: - prvih 31 utrka = 8 pobjeda
![]()
2003,sa bolidima koji nisu mogli primirisati postoljima,a ne pobijedi
i čemu ova glupa rasprava...doduše pobijedio je sa renaultom u
Mađarskoj 2003 i uzeo koje mjesto na postlju...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
A da nije Hamilton previše prčkao po volanu, bio bi on prvak!!!MP4don je napisao/la: Možda da se FIA onda nije uplela i kaznila Alonso, Kimi ne bi skupio potreban bod za osvajanje prvenstva...

Sad opet ono: da je babi k...., ne bi joj trebao deda!

Izjava tjedna!!!madgalico je napisao/la:Alonso: - prvih 35 utrka = 1 pobjeda
![]()

- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
dečko nemaju svi sriće uletiti u vodeće momčadi kao lewis neki se moraj u boriti godinama da dođu da vodećih momčadi pritom ne umanjujem sposobnosti lewisa hamiltona kao jednog odličnog vozaćamadgalico je napisao/la:Alonso: - prvih 35 utrka = 1 pobjeda
![]()

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- madgalico
"Mosley predlaže jednake motore u bolidima Formule 1"edo je napisao/la:Ja mislim da je ovo izjava sezone,na našem lijepom forumu...madgalico je napisao/la:Alonso: - prvih 35 utrka = 1 pobjeda
![]()
Nadam se da ce se to ostvarit jednog dana, pa da vidimo tko je 1. vozac F1
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
i ja bi volio da budi motori isti,al kralju ono šta si gori napisa mogu komentirat samo ovako:madgalico je napisao/la:"Mosley predlaže jednake motore u bolidima Formule 1"edo je napisao/la:Ja mislim da je ovo izjava sezone,na našem lijepom forumu...madgalico je napisao/la:Alonso: - prvih 35 utrka = 1 pobjeda
![]()
Nadam se da ce se to ostvarit jednog dana, pa da vidimo tko je 1. vozac F1

bukreka i jogurta
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari