Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Mislim da je Webber tu malo u prednosti, jer on ipak vozi za RBR, a Vettel ako dođe u tu momčad sljedeće sezone opet ga ćeka privikavanje na bolid itd.
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

šteta samo što vettel ide u red bull
meni bi ga bilo lijepo vidjet u ferrariju . da se opet sviraju onakve himne .
al dečko je stvarno faca. skroman a opak u bolidu.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

odlično sedmo mjesto, ja sam zadovoljan, možda bi se sutra mogao progurati na koje više ali i da ostane sedmi opet super.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Bravo Sebastien još jedan dobar nastup... ;)
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
SempreGilles
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la SempreGilles »

Kako stvari stoje, bolje bi mu bilo da ostane u Toro Rosssu nego da predje u RBR, :D
slika
Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Ili da Red Bull promjeni dobavljača motora. ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Posto je ovo moje prvo pojavljivanje na ovom forumu koristim priliku da pozdravim sve clanove...
Posto sam veliki fan Ferrarija logicno bi bilo da navijam za nekoga njegovog vozaca, ali smatram da trenutna postava Ferrarija ni po cemu nije "posebna" za razliku od onih postava sa Schumijem, Irvineom i Barichelom...stoga navijam za S. Vettela. On mi je privukao paznju jos prije dvije godine na dogadjaju "Race of Champions"...fasciniralo me njegovo vozacko umijece, a da je veliki talenat dokazao je i u prethodnoj utrci, a i u zadnje cetiri utrke, a vjerujem da ce biti dobro plasiran i u Singapuru....
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
SempreGilles
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la SempreGilles »

Velkam ;)
Imas thread u chat podforumu gdje se mozes predstaviti :D
slika
Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

SempreGilles je napisao/la:Velkam ;)
Imas thread u chat podforumu gdje se mozes predstaviti :D
Hvala...
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Ferrari-BiH je napisao/la:Posto je ovo moje prvo pojavljivanje na ovom forumu koristim priliku da pozdravim sve clanove...
Posto sam veliki fan Ferrarija logicno bi bilo da navijam za nekoga njegovog vozaca, ali smatram da trenutna postava Ferrarija ni po cemu nije "posebna" za razliku od onih postava sa Schumijem, Irvineom i Barichelom...stoga navijam za S. Vettela. On mi je privukao paznju jos prije dvije godine na dogadjaju "Race of Champions"...fasciniralo me njegovo vozacko umijece, a da je veliki talenat dokazao je i u prethodnoj utrci, a i u zadnje cetiri utrke, a vjerujem da ce biti dobro plasiran i u Singapuru....
evo još nekog tko navija za Vettela, sad smo dvojica... Super... konkurencija nam je velika...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

mario 01 je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:Posto je ovo moje prvo pojavljivanje na ovom forumu koristim priliku da pozdravim sve clanove...
evo još nekog tko navija za Vettela, sad smo dvojica... Super... konkurencija nam je velika...
Jos samo kad bi u Ferrariju prepoznali talenat i ponudili mu ugovor....ne bi bilo lose da povede i svoje mehanicare :D :D
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

jako dobro je odvozio utrku, smireno bez greške, odlično. Start mu je bio odličan.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Odličan!!! =D> =D> =D>
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Re:

Chaotic je napisao/la:Ili da Red Bull promjeni dobavljača motora. ;)
da li i ove sezone Red Bull ima motore od Renaulta? Prošle sezone su imali R 27 ako se nevaram, a ove sezone koje imaju, da li znaš?
Zadnja izmjena: Vettel fan, dana/u 03 lis 2008, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la mkomlj38 »

Vettel fun je napisao/la:
Chaotic je napisao/la:Ili da Red Bull promjeni dobavljača motora. ;)
da li i ove sezone Red Bull ima motore od Renaultove motore? Prošle sezone su imali R 27 ako se nevaram, a ove sezone koje imaju, da li znaš?
imaju i zato ih toro rosso gazi
slika

slika
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Re: Sebastian Vettel...

šteta što vettel odlazi u rb . jer samim time je dc izbaćen a rb i nije tako brz kao toro rosso ( barem ja mislim ) .
također je šteta što ferrari nije vettela ubacio u svoj krug . vettel je super vozač , odličan karakter i mislim da bi brzo uspio.
ovako će se još vući po rb i bojim se da će na to izgubiti vrijeme.
Timo Glock

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Toyota fan-girl je napisao/la:šteta što vettel odlazi u rb . jer samim time je dc izbaćen a rb i nije tako brz kao toro rosso ( barem ja mislim ) .
također je šteta što ferrari nije vettela ubacio u svoj krug . vettel je super vozač , odličan karakter i mislim da bi brzo uspio.
On je još uvjek dosta mlad, pa neka dobi malo iskustva pa onda u ferrari!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Toyota fan-girl je napisao/la:šteta što vettel odlazi u rb . jer samim time je dc izbaćen a rb i nije tako brz kao toro rosso ( barem ja mislim ) .
UUUUU, za ovo boldano ja sam gotovo sto posto siguran da se to neće ponoviti već mogu reći sljedeće godine. Naravno nemam činjenice pa mi ne moraš vjerovati. Ali netreba kopati daleko u prošlosti da bi se vidjelo zašto tako mislim. Najočitiji primjer ti je recimo honda i super aguri, ako se sječaš s.a. ih je trgal 2007. (zbog stare šasije honde koja je bila bolja od nove), a sljedeće godine 2008. s.a. praktički nije imao ni sponzora i naravno potporu honde kao nekad( i imali su na raspolaganju šasiju honde iz 2008. koja je naravno bila smeće). I po meni još bitnije, ako ne ostane bourais i ako mu ne poštelaju auto kako on želi, pitanje je da li može jedan novi buemi ili senna odmah držati takav nivo kakvog je postavio sam vettel ili na ponekim utrkama bourdais. ;)

P.S. druga je sad stvar da li r.b. može biti konkurentan sljedeće godine sa recimo bmw, renaultom, a da ne prićam o ferrariju ui mclarenu, ali mislim da već sljedeće godine će biti ispred toro rossa, a u budučnosti sigurno. Tako da se ne bojim za vettela da li je u tom pogledu dobro izabrao, mene više zanima kako će se nositi sa Webberom, e ako se tu pokaže da je brži onda će sigurno imati obečavajuću budučnost, recimo u ferrariju. (namjerno sam pocrvenil tekst, jer mislim da će to za vettela sada biti najbitnije)
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Vleki je napisao/la:
UUUUU, za ovo boldano ja sam gotovo sto posto siguran da se to neće ponoviti već mogu reći sljedeće godine. Naravno nemam činjenice pa mi ne moraš vjerovati. Ali netreba kopati daleko u prošlosti da bi se vidjelo zašto tako mislim. Najočitiji primjer ti je recimo honda i super aguri, ako se sječaš s.a. ih je trgal 2007. (zbog stare šasije honde koja je bila bolja od nove), a sljedeće godine 2008. s.a. praktički nije imao ni sponzora i naravno potporu honde kao nekad( i imali su na raspolaganju šasiju honde iz 2008. koja je naravno bila smeće). I po meni još bitnije, ako ne ostane bourais i ako mu ne poštelaju auto kako on želi, pitanje je da li može jedan novi buemi ili senna odmah držati takav nivo kakvog je postavio sam vettel ili na ponekim utrkama bourdais. ;)

P.S. druga je sad stvar da li r.b. može biti konkurentan sljedeće godine sa recimo bmw, renaultom, a da ne prićam o ferrariju ui mclarenu, ali mislim da već sljedeće godine će biti ispred toro rossa, a u budučnosti sigurno. Tako da se ne bojim za vettela da li je u tom pogledu dobro izabrao, mene više zanima kako će se nositi sa Webberom, e ako se tu pokaže da je brži onda će sigurno imati obečavajuću budučnost, recimo u ferrariju. (namjerno sam pocrvenil tekst, jer mislim da će to za vettela sada biti najbitnije)
pa da , nije to uopće loš zaključak .
smatram da je jednak weberu ili čak bolji od njega .
Timo Glock

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Sebastian Vettel ce biti odlican i sljedece sezone u Red Bullu jer oni dosta ulazu u KERS, i podesavaju bolid prema KERS-u....koliko sam uspio saznati preko nekih foruma... znam samo da momak ima talenat, pitam se samo staa bi bilo da ima bolid kao Hamilton, volio bih vidjet taj okrsaj...lako je biti rookie godine u najbrzem bolidu (McLaren je definitivno bio brzi prosle godine od Ferrarija)
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Mislim da su Tost i Berger jako sposobni naći dobre sponzore i neće dozvoliti da potkraj 2009 kada budu zabranjeni klonovi i kada Red Bull zatvori slavinu, biti doveden u pitanje opstanak momčadi Toro Rossa. Što se Vettela tiće i njegov odlazak u Red Bull, mislim da će svakako slijedeće sezone bolji motor i bolji bolid imati Red Bull nego Toro Rosso i bolja mu je konkurencija sigurno Webber od Bourdaisa i siguran sam da će prije napredovati u Red Bullu nego u Toro Rossu.
Zvijezda je u mirovini.
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Ferrari-BiH je napisao/la:Sebastian Vettel ce biti odlican i sljedece sezone u Red Bullu jer oni dosta ulazu u KERS, i podesavaju bolid prema KERS-u....koliko sam uspio saznati preko nekih foruma... znam samo da momak ima talenat, pitam se samo staa bi bilo da ima bolid kao Hamilton, volio bih vidjet taj okrsaj...lako je biti rookie godine u najbrzem bolidu (McLaren je definitivno bio brzi prosle godine od Ferrarija)
Uvođenje tog KERS-sustava ti je dovedeno u pitanje zbog niza tehničkih problema, on bi trebao biti do 2010 ugrađen na sve bolide a od slijedeće sezone bi večina momčadi ako ne i sve, na jedan bolid stavili KERS a na drugi ne, ali nakon ovih ozbiljnih problema koje su imali, negdje sam napisao koje, doveden je ozbiljno u pitanje nastavak proizvodnje i ugradnje KERS-a u bolide.
Zvijezda je u mirovini.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Znam koji su problemi ali unatoc svemu opet RB ima bolje uslove od TR
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Ferrari-BiH je napisao/la:
Znam koji su problemi ali unatoc svemu opet RB ima bolje uslove od TR
Možeš li pojasniti, koji su to uslovi?
Zvijezda je u mirovini.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Recimo ima vecu financijsku podrsku i ulaze vise u razvoj, jedina prednost TR je Ferrarijev motor, a kako se nagadja ni renaultov motor za sljedecu godinu nece biti los...mislim sve u svemu da ce S. Vettel biti dobra konkurencija sljedece godine svima
Odgovori