pa dobro da je i izvezao trku posle onoga,ja bih odma ustala i ubila mehanicare....King iCool je napisao/la:Ja nisam profesionalni vozač F1 tako da nemoj mene pitat kak bi reagirao,ali činjenica je da je Massa do onda vozio dobru utrku i onda poslije napravio opet bezbroj grešaka koje se ne smiju napravit ako se hoće postati prvak pa makar se borio za 15. - 16. mjestoScuderia je napisao/la:King iCool je napisao/la:Čim je krenulo loše nakon zaustavljanja Massa opet griješio i griješio...
Ajde si ti stavi u njegovu situaciju. 3 utrke prije kraja, ispred najveceg konkurenta si, 1 bod je razlika. I onda tvoji mehanicari naprave takvu glupost da ne mozes doci do boda. Kako bi ti reagirao? Ajde mi to molim te reci. Da li bi ti bio smiren u toj situaciji ili bi puko?
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ucker girlfriend
- Navijam za: Massa
- Kontakt:
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Ti si fakat "pametan"King iCool je napisao/la:Ja nisam profesionalni vozač F1 tako da nemoj mene pitat kak bi reagirao,ali činjenica je da je Massa do onda vozio dobru utrku i onda poslije napravio opet bezbroj grešaka koje se ne smiju napravit ako se hoće postati prvak pa makar se borio za 15. - 16. mjestoScuderia je napisao/la:King iCool je napisao/la:Čim je krenulo loše nakon zaustavljanja Massa opet griješio i griješio...
Ajde si ti stavi u njegovu situaciju. 3 utrke prije kraja, ispred najveceg konkurenta si, 1 bod je razlika. I onda tvoji mehanicari naprave takvu glupost da ne mozes doci do boda. Kako bi ti reagirao? Ajde mi to molim te reci. Da li bi ti bio smiren u toj situaciji ili bi puko?

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ma daj,ljudi su pogriješili i odma bi ih ubijala?Koji glup komentar,a dok je pobjeđivao dok su oni odradili dobar posao onda su bili dobri,ha?Ucker girlfriend je napisao/la: pa dobro da je i izvezao trku posle onoga,ja bih odma ustala i ubila mehanicare....
@Schuey:moraš uzeti u obzir da kad je Massa stajao u boxu SC još bio vani tako da je mogao dostignut ostale,a sad kazna koju je dobio to je opet druga priča,a i to je momčad pogriješila jer bilo zeleno kad je on krenuo tako da se tu Massu ne može okrivit
-
Slažem se!Ćale od Lewisa je napisao/la:prije bi sam izvukao crijevo za nadoljevanje da je izašao iz bolida nego što je čeko one debeloguze crvendaće

Teška sramota!!!
Uopće ne želim komentirat...kako ga sreća služi,može se pozdravit od toga da će biti prvak.
Gortovo je,Hamilton je novi svjetski prvak osim ako se ne dogodi neko čudo!
Ferrari se zbilja osramotio!

UŽAS!!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Stvarno velika šteta za Massu, opet je imao nevjerovatan peh... A one semafore trebaju odmah maknut jer je očito da stvar ne funkcionira kako treba...
A ovo šta je griješio poslije kad je bio zadnji... Pa čovjek je bio toliko isfrustriran sa svim šta mu se dogodilo da je to skroz normalno, i ne može ga se zbog toga ništa krivit...
A ovo šta je griješio poslije kad je bio zadnji... Pa čovjek je bio toliko isfrustriran sa svim šta mu se dogodilo da je to skroz normalno, i ne može ga se zbog toga ništa krivit...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Hvala Bogu, konacno realan komentar od strane navijaca Mclarenakeexx je napisao/la:Stvarno velika šteta za Massu, opet je imao nevjerovatan peh... A one semafore trebaju odmah maknut jer je očito da stvar ne funkcionira kako treba...

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Ne vjerujem. Bravo!!! Svaka čast na objektivnostikeexx je napisao/la:Stvarno velika šteta za Massu, opet je imao nevjerovatan peh... A one semafore trebaju odmah maknut jer je očito da stvar ne funkcionira kako treba...

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Ko se zadnji smije najslađe se smije!majstor iz maranella je napisao/la:Aj se veseli tuđoj nesreći. Aj molim teKing iCool je napisao/la:Ne ne ne, nek oni te semaforčiće samo ostave dobri su...keexx je napisao/la: A one semafore trebaju odmah maknut jer je očito da stvar ne funkcionira kako treba...
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Ajde da pogriješe jednom, ali prsti obje ruke nisu dovoljni da nabrojim sve greške Ferrarija ove sezone. Što je previše je previše, kad god se desi neka neočekivana situacija na stazi, mehaničari ko da izgube glavu. Valencia im se još koliko-toliko može oprostit, ali ovo...King iCool je napisao/la:Ma daj,ljudi su pogriješili i odma bi ih ubijala?

Semafori su već maknuti, pri Kimijevom 2. ulasku u box već je tamo stajao lolipop man.keexx je napisao/la:A one semafore trebaju odmah maknut jer je očito da stvar ne funkcionira kako treba...
Naravno da ga se nemože, i ne samo to - ne mekim gumama koje je stavio pri 2. ulasku u box, na kraju utrke se uopće nisu vidjele bijele crte...nije ni čudo kad je na njima vozio pola utrke, a znamo koliko se one troše..dobro da nije on izletio umjesto Kimija!keexx je napisao/la:A ovo šta je griješio poslije kad je bio zadnji... Pa čovjek je bio toliko isfrustriran sa svim šta mu se dogodilo da je to skroz normalno, i ne može ga se zbog toga ništa krivit...
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Stari sorry ali ja sam za McLaren i veselit ću se svakoj Ferrarijevoj pogreški,a siguran sam da je i obrnuto ili ćeš mi sad reći da se ti prošle godine u Brazilu tijekom 12. kruga nisi veselio.majstor iz maranella je napisao/la:Aj se veseli tuđoj nesreći. Aj molim teKing iCool je napisao/la:Ne ne ne, nek oni te semaforčiće samo ostave dobri su...keexx je napisao/la: A one semafore trebaju odmah maknut jer je očito da stvar ne funkcionira kako treba...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Da su ga mehaničari zeznuli (Hamiltona tada) reko bi da je ne svojom krivnjom izgubio naslov, ali je on svojom krivicom izgubio naslov i zato sam se veselio.King iCool je napisao/la:Stari sorry ali ja sam za McLaren i veselit ću se svakoj Ferrarijevoj pogreški,a siguran sam da je i obrnuto ili ćeš mi sad reći da se ti prošle godine u Brazilu tijekom 12. kruga nisi veselio.majstor iz maranella je napisao/la:Aj se veseli tuđoj nesreći. Aj molim teKing iCool je napisao/la: Ne ne ne, nek oni te semaforčiće samo ostave dobri su...
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Trazim, ali ne mogu jos nista naci, niti na autosportu, gpupdate, niti na PF1.Scuderia je napisao/la:ima li tko kakvi izjave Masse?
Vjerujem da mu nije do pricanja...

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
Massa je ovaj vikend pokazao da je vozač
, a toplo se nadam da će se vratit Todt i ponovo zavest red u Ferrariju jer ovi talijani su skroz podbacili , mislim da nijedan tim nije imao ovoliko pogrešaka kao oni ove sezone
Ipak po mome još jedan put je pokazao da je vozač koji ima u gaćama i iako je teoretski izgubio naslov zahvaljujući mehama i Magnetti-Marelli kvalieti ( komentar mog dragog
) ima valjda zasluženo mjesto 1. vozača za iduću godinu 

... Forza Massa ...
- darky
- Profesionalni vozač
Gle, ja sam inače navijač McM-a, ali ovo što je ferarri napravio drugi put u par utrka stvarno me šokiraloScuderia je napisao/la:Hvala Bogu, konacno realan komentar od strane navijaca Mclarenakeexx je napisao/la:Stvarno velika šteta za Massu, opet je imao nevjerovatan peh... A one semafore trebaju odmah maknut jer je očito da stvar ne funkcionira kako treba...

Ponašaju se ko amateri iako je kad se malo pogleda jasno je zašto se to dogodilo:
1. SC na stazi
2. u box istovremeno ulaze masa, hamilton i raikonen i kolona iza njih
3. kad je mehničar sa semaforom vidio da su u McMu spremni za van, nije gledao na cijev, nego na McM box, pa je stisnuo, "GO, GO, GO", samo da se prestigne hamilton (na ovoj stazi masa ga nikad ne bi prestigo kao ni hamilton njega na suhoj stazi), naravno i masa zna da je hamilton u boxu i on samo čeka zeleno i trnci prolaze kroz njega (u pitanju je naslov) i svrbe ga prsti i jedva je dočekao zeleno i krenuo (on tu nije kriv)
4. Pogreške kasnije su samo odraz stanja utrke, bio je zadnji i nemre nikoga prestići, a kad ti krene loše, onda je utrka gotova (primjer je jučer hamilton na kvalifikacijama, samo jedna pogreška i skoro je ispao jer više nije mogao uhvatiti pravi ritam)
Generalno, zadovoljan sam kaj je McM pobijedio, ali nema tu zadovoljstva kao recimo u SPA gdje sam bio oduševljen hamiltonovim perticanjem mase i njegovom "vozačkom nadmoći". a ovo je dobrodošla "pobjeda", ali samo zbog bodova, no ne i zbog "nadmoći"
Osim toga opet smo bili uskraćeni za jedan odličan dvoboj
Pametnom vožnjom u zadnje tri utrke hamilton ima 95% šansi za naslov, dok sa druge strane masa u sve tri utrke mora bezuvjetno pobijediti (dobro baš i ne mora, ali ako hamilton vozi pametno mora, jer hamilton bez ikakvih problema može u 3 utrke biti 3 i to žmirečki)
Sad će se vidjeti kako se masa nosi sa pritiskom i koliko je kimi u stanju čuvati njemu leđa.
- racer@work
- Navijam za: Kubica
Dečko je zaslužio danas barem borbu za pobjedu (neću reći pobjedu jer bih bio sretniji da je bilo pravog dvoboja za prvo mjesto između Masse i Hamija pa nek bolji pobjedi) al zahvaljujući gršci momčadi je možda izgubio i prvenstvo! Nakon odličnih kvala i početka utrke, pravi peh! Poput Mađarske! Al s obzirom na ovu sezonu i silne pehove i pogreške glavnih vozača, ništa me ne čudi a posebno ne u boksu crvenih!
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
- SempreGilles
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Ovako stvari stoje
3 2. mjesta osiguravaju LH-u WDC.
Po meni, ključna će biti 2 faktora: Kovi i Kimi i kiša/suho.
Da pojasnim. Mislim da se u Spa-u i Singapuru vidjelo da je Kimi rijesio probleme sa gumama, a najbrzi krugovi pokazuju da brzinu i dalje ima. 3 Ferrarijeva 1-2 osiguravaju titulu Massi. Znaci da se Kimi mora pod hitno probuditi.
Kovi je bio beskoristan vecinu sezone, i ako nastavi "kovalainen-irati" utrke, Lewis je u problemima. Znaci i on se mora "probuditi" iako u to vec sumnjam jer je ocito da nije u krizi. Jednostavno nije dovoljno brz.
Vrijeme! Singapur je, mislim, pokazao da je Ferrari najbrzi po suhom. Ako ne pocine samoubojstvo na sljedece 3 utrke (kao danas) tesko se ih itko zaustaviti. Medjutim, Macca je najbri na kisi, a jedna mokra utrka i LH pobjeda gotovo bi mu osigurali naslov. Sve u svemu, jedva čekam nastavak
3 2. mjesta osiguravaju LH-u WDC.
Po meni, ključna će biti 2 faktora: Kovi i Kimi i kiša/suho.
Da pojasnim. Mislim da se u Spa-u i Singapuru vidjelo da je Kimi rijesio probleme sa gumama, a najbrzi krugovi pokazuju da brzinu i dalje ima. 3 Ferrarijeva 1-2 osiguravaju titulu Massi. Znaci da se Kimi mora pod hitno probuditi.
Kovi je bio beskoristan vecinu sezone, i ako nastavi "kovalainen-irati" utrke, Lewis je u problemima. Znaci i on se mora "probuditi" iako u to vec sumnjam jer je ocito da nije u krizi. Jednostavno nije dovoljno brz.
Vrijeme! Singapur je, mislim, pokazao da je Ferrari najbrzi po suhom. Ako ne pocine samoubojstvo na sljedece 3 utrke (kao danas) tesko se ih itko zaustaviti. Medjutim, Macca je najbri na kisi, a jedna mokra utrka i LH pobjeda gotovo bi mu osigurali naslov. Sve u svemu, jedva čekam nastavak

Fernando Alonso \The Night Master/
Hungary 03.
Malaysia 05., Bahrain 05., Imola 05., France 05. Nurburgring 05., Germany 05., China 05.
Bahrain 06., Australia 06., Spain 06., Monaco 06., Britain 06., Canada 06., Japan 06.
Malaysia 07., Monaco 07., Nurburgring 07., Monza 07.
Singapore 08.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Massa: "Ovakve stvari se događaju"Scuderia je napisao/la:ima li tko kakvi izjave Masse?

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- Schumy1
- Test vozač
- Navijam za: Schumacher_Massa
- Kontakt:
Bravo Massa, ovo je reakcija velikog vozača i čovjeka.FICHO je napisao/la:Massa: "Ovakve stvari se događaju"Scuderia je napisao/la:ima li tko kakvi izjave Masse?