piquet je napisao/la:u zadnjih 10 utrka 22 boda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A zadnja pobijeda 27.04., dakle pred više od 5 mjeseci... Stvarno loše, nikako nisam očekivao ovakve rezultate od njega...piquet je napisao/la:u zadnjih 10 utrka 22 boda...
Ma dobro malo se zekimo , ali čovječe pusti privatni život , šta radi njega šta radi mehaničara Ferrari je drugi u poredku konstruktora , trebaju nam bodovi Kimiracer@work je napisao/la:Da, Kimi pije i tulumari, pa šta onda!? Jel ga vi plaćate? Koliko ste to vi para uložili u njega ili njegovu karijeru? U Ferrari? Iskreno, komentirati privatni život osobe koju ne poznajemo, ne samo da je neumjesno nego je i nekulturno! Ebote, pola upisa o Kimiju je više kao da se čita žuta štampa nego upisi ljudi koji prate sport! Ako ste zaboravili, Kimi je pio i prošle godine pa je digao prvenstvo! I prije toga pa je za dlaku izgubio prvenstvo! On je na stazi pobjeđivao velike vozače, a u 29 godina ostvario više nego svi mi na forumu zajedno! Vozi loše ove sezone, pa šta!? Pustite te glupe komentare žutoj štampi.
btw. ovo mislim i o komentarima o privatnom životu bilo kojeg drugog vozača!
Ma baš je obratno. Kad pije onda je nezaustavljiv. Odreko se alkohola, a ujedno i pobjeda i svega.MP4don je napisao/la:Kimi opet pije...![]()
![]()
![]()
Iskreno, žao mi ga je... odličan vozač koji će se uništit... nadam se da će sljedeće godine biti gore... Mislim da je za njega bilo bolje ostati u McLarenu, jer očito da tamo vlada bolja stega...
Stvarno neznam , meni on ne uljeva povjerenje , brz je OK , ali kao da uopće ne razmišlja nego APP - ako prođe prošlo je , a Ferrari zato manjka bodovaScuderia je napisao/la:Ne mora znacit ca de oni s njim nastaviti suradnju do 2010
Pa kad malo razmislim, možda bi ovo čak moglo biti i moguće. Kovalainen ima ugovor do kraja 2009, praktički kao i kimi. A onda 2010. alonso dolazi u ferrari, a kimi se vraća u mclaren. Ne zvuči nemoguće.MP4don je napisao/la:Ako ne želite Kimija, vratite nam ga u McLaren da malo trenira stegu...Fali mu čvrsta ruka...
Da, mislim da je RD naucio lekciju iz cjelog Alonso-Hamilton cuspajzaFerrari4ever je napisao/la:Mislim da je Hamiju bolji Heikki kao drugi vozač - zna di mu je misto , nego Kimi - ne bi tu bilo sreće
1 naslov, makar nije tehnički ali u neku ruku mu se mclaren iskupio i poklonio mu ne htijući naslov prošle godinemajstor iz maranella je napisao/la:Kolko je ono Kimi naslova osvojio u mclarenu?MP4don je napisao/la:Ako ne želite Kimija, vratite nam ga u McLaren da malo trenira stegu...Fali mu čvrsta ruka...