Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la FICHO »

Kad se već uspoređuju Senna i Lewis, naletio sam na ovu sliku na netu...

slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

ovo je totalno vrijeđanje , ne mislim na tebe Ficho.
Jer , svaki vozač koji uopće dođe do f1 je sigurno vrhunski vozač .

Smatram da se hamiltona još uvijek ne treba uspoređivati sa sennom , ali da se za hamiltona kaže zero .... glupost.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

evo moje mišljenje o senni.kad je on vozio ja se još nisam rodio il sam bio mala beba.ali prema statistici,on je vozio 10 godina,osvojio je "samo" tri prvenstva i nije baš bio tako dominantan(prost)(ne kažem da ne bi osvojio još da nije,nažalost,poginuo) ali mislim da je on proglašen najboljim vozačem upravo zato,zbog njegove smrti jer on nije baš bio na vrhuncu karijere '94 jer 2 godine nije osvojio naslov i bio je bez pobjede u sezoni '94.i koliko sam uspio vidjeti senna baš nije birao sredstva da dođe do pobjede a njega se nije tako pljuvalo kao schumachera i sada hamiltona.i eto prema mom mišljenju on nije najbolji vozač svih vremena,no ostavljam ipak neku mogućnost s obzirom da ga nisam uspio gledati i procijeniti
slika

slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Lucky je napisao/la: Nisu ni vozači u Senninom periodu bili baš blagonakloni prema njemu i njegovim potezima na stazi.Problem je kad si dobar,da je reakcija ljudi kojima nisi po volji ili nisu njegovi navijači uvijek ista. ;)
Slažem se od riječi do riječi!!! =D> =D> =D> =D> =D>
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ali, to je i rekacija na njegovo: Već sam sad dobar kao Senna!!!;-)
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Mnogi kažu, klinac je došao u dobar bolid i zato rastura... ja se s tim ne mogu složiti, jer je Massa isto tako došao u Ferrari i nije ga bilo nigdje... Ispočetka je vječito radio greške... Ne moram spominjati da je već vozio u Sauberu i bio Ferrarijev testni vozač... Dok je Lewis prvi puta McLarenov bolid probao voziti u studenom 2006. godine dok bi godinu dana kasnije postao viceprvak kao debitanat... To sigurno nije posljedice puke sreće ili uber bolida... ljudi moji tu se radi o strašnom vozaču...

Vidim da se u zadnje vrijeme javljaju mnoge izjave za koje se ni nezna da je on izjavio... lako je napisati par riječi, potpisati Hamiltona i onda pljuvati kako je bahat... Zato čitajte i pratite izjave samo iz provjerenih izvora, a ne žutu štampu... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

MP4don je napisao/la:Mnogi kažu, klinac je došao u dobar bolid i zato rastura... ja se s tim ne mogu složiti, jer je Massa isto tako došao u Ferrari i nije ga bilo nigdje... Ispočetka je vječito radio greške... Ne moram spominjati da je već vozio u Sauberu i bio Ferrarijev testni vozač... Dok je Lewis prvi puta McLarenov bolid probao voziti u studenom 2006. godine dok bi godinu dana kasnije postao viceprvak kao debitanat... To sigurno nije posljedice puke sreće ili uber bolida... ljudi moji tu se radi o strašnom vozaču...

Vidim da se u zadnje vrijeme javljaju mnoge izjave za koje se ni nezna da je on izjavio... lako je napisati par riječi, potpisati Hamiltona i onda pljuvati kako je bahat... Zato čitajte i pratite izjave samo iz provjerenih izvora, a ne žutu štampu... ;)
kak čovjek zna =D>
slika

slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Toyota fan-girl je napisao/la:ovo je totalno vrijeđanje , ne mislim na tebe Ficho.

Smatram da se hamiltona još uvijek ne treba uspoređivati sa sennom , ali da se za hamiltona kaže zero .... glupost.
A Massu se može proglasit idiotom koji nezna vozit bez elektronike
i to je vrijeđanje a kad on kaže ostalima da mu nisu ravnopravni i da nemaju muda onda je to ok bar nemojte imat dvostruke kriterije i simpatizirajte koga oćete a ne se bezveze komprimitirate
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

Ante sexy je napisao/la:
Toyota fan-girl je napisao/la:ovo je totalno vrijeđanje , ne mislim na tebe Ficho.

A Massu se može proglasit idiotom koji nezna vozit bez elektronike
i to je vrijeđanje a kad on kaže ostalima da mu nisu ravnopravni i da nemaju muda onda je to ok bar nemojte imat dvostruke kriterije i simpatizirajte koga oćete a ne se bezveze komprimitirate
massa mu nije sigurno ravnopravan
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Lucky je napisao/la: Koliko znam on to osobno nije nigdje izjavio,osim da mu je uzor Senna.;
CITAT: I know that I am as good as Ayrton Senna was
E, pa sad ne znam da li je rekao ili nije...
Možda i nije, možda je to novinarska laž, ali ipak!!
Lucky je napisao/la: Ne znam koliko si ti pratio Sennu,no ustvari to nije ni toliko bitno.
Recimo mene osobno podsjeća na njega i nisam jedini,jer i na stranim forumima,a i neki bivši veliki vozači od kojih su neki vozili za vrijeme Sennine dominacije misle isto.Da je dobar kao Senna on još treba dokazati i za sada je na dobrom putu.Ono što recimo mene podsjeća na pokojnog Sennu su vožnje po kiši,pretjecanja u takvim uvijetima(kiša),bez straha vozi dok drugi drastično uspore(u odnosu na njega)kad se mjenjaju uvijeti na stazi(Spa ove godina).Način na koji pretječe konkurente na stazi i još neke stvari,od kojih je i jedno da ne bira sredstva da prođe ili obrani poziciju koju ima.Ako pogledaš Schumija i usporediš neke poteze na stazi,sigurno nećeš naći preveliku razliku.
Istina bog,on je sad medijski i marketinški broj 1.,ali i stvari su se promjenile od perioda kad je Senna vozio,a samim time i cijela priča oko novca.
Zato i tolika buka oko njega,a nije čudo da čovjek zarađuje više novaca od ostalih vozača samo od reklamiranja.Ne znam da li si pročitao,ali Santander je pod velikim pritiskom bez obzira što su objavili da će odustati od McLarena i sponzorirati Ferrari.Razlog je opet novac i isplativost takvog poteza ''postane'' li Hamilton prvak ove ili iduće godine.Nažalost danas je to tako i glavna stvar je lova.Zato me ne čudi sva ta buka oko Hamiltona i što se svaki njegov potez bilo na stazi ili privatno gleda pod takvim povećalom da i astronomi postaju ljubomorni i pokušavaju nabaviti takvu optiku da bi mogli još bolje gledati zvijezde. ;)
Ja ne kažem da je on loš vozač! Svakako da je jedan od najvećih talenata ikada u F1, ali već ga u 2. sezoni uspoređivati sa Sennom ili Schumacherom je apsurd!! ;)
Zašto nitko nije uspoređivao Alonsa sa tom dvojicom, a Alonso ima već 2 naslova i pobijedio je Schumachera u Ferrariju??
A Hamilton JOŠ nema niti jedan naslov, a već ga se uspoređuje sa najvećima...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

mkomlj38 je napisao/la:

A snjim se bori za naslov prvaka :roll:
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

mkomlj38 je napisao/la:evo moje mišljenje o senni.kad je on vozio ja se još nisam rodio il sam bio mala beba.ali prema statistici,on je vozio 10 godina,osvojio je "samo" tri prvenstva i nije baš bio tako dominantan(prost)(ne kažem da ne bi osvojio još da nije,nažalost,poginuo) ali mislim da je on proglašen najboljim vozačem upravo zato,zbog njegove smrti jer on nije baš bio na vrhuncu karijere '94 jer 2 godine nije osvojio naslov i bio je bez pobjede u sezoni '94.i koliko sam uspio vidjeti senna baš nije birao sredstva da dođe do pobjede a njega se nije tako pljuvalo kao schumachera i sada hamiltona.i eto prema mom mišljenju on nije najbolji vozač svih vremena,no ostavljam ipak neku mogućnost s obzirom da ga nisam uspio gledati i procijeniti
nisi ga gledao stogo ti je mišljenje itekako hendikepirano, dominacija nije uvijek pokazatelj i mjerilo koliko je netko dobar.......uostalom nitko nikada ( u f1 ) nije dominirao isključivo zahvaljujući vlastitom vozačkom umijeću ( osim možda fangio, ali i on je uvijek vozio najbolje bolide ) dakle to nema apsolutno nikakve veze........

spomenuo si prosta, vidiš, to ti je upravo i najbolji pokazatelj koliko je senna zapravio bio dobar, a možda i najveći ikad, ( i senna je to jako dobro znao marketinški iskoristiti ) senna je upravo postao legenda sa svojim borbama sa prostom, a prost nije bio bilo tko, sennnina afirmacija kao vozača je upravo dobivala na značaju i težini kroz borbu sa prostom. prost je već bio dvostruki svjetski prvak kada je senna došao u mclaren ( nekto će povući paralele sa prošlom sezonom, ali ja kažem da tu nema prevelike sličnosti, a evo i zašto: prostu je to bila već 8. sezona u mclarenu, a senni je to bila 5. sezona ukupno, dakle bio daleko od rookia i bio je već potvrđeni talent, ali daleko da je bio rookie, dakle nikakve poveznice sa prošlom sezonom ) senna čim je stigao u mclaren stisnuo je prosta, želio je biti prvak odmah ( ponovo napominjem bila je to već njegova 5. sezona ) i u godinama koje slijede vodili su legendarnu borbu i u toj borbi senna je češće izlazio kao pobjednik, senna se borio protiv jednog od najvećih vozača svih vremena i upravo je to najveći argument i potvrda kvalitete, senna je to jako dobro znao i često je to potencirao jer je jako dobro znao da je zapravo prost ( uz njega samoga ) ponajviše zaslužan za status koji je poćeo uživati, senna se NIKADA prema prostu nije ponašao omalovažavajuće jer je znao da bi to automatski kompromitiralo i njegov uspjeh.

upravo je to razlog zašto je michael schumacher često hvalio miku hakkinena, znao je da će svi njegovi uspjesi biti valorizirani kroz prizmu čovjeka kojeg je pobijedio, nažalost hakkinen nije bio prost, a još manje senna, iako je bio odličan vozač nije bio schumacherova klasa ( upravo ono što je prost bio ).

kakve sve ovo ima veze sa lewisom hamiltonom i današnjom f1? pa vrlo velike, danas u f1 imamo jako dobrih vozača, usporedio bi to upravo sa osamdesetima na devedesete ( senna, prost, piquet, mansell ) dakle imamo alonsa, lewisa, kimija, kubicu, rosberga i massu - to su vozači koji bi sasvim sigurno i u tim godinama sa ondašnjim bolidima radili i postigli one iste uspjehe, dakle to je top klasa ( s time da bi zasada kubicu, massu i rosberga stavio na razinu jednog hakkinena, ali svaki od njih ima veliki potencijal da se razvije i postane top, massa prvi među njima ) i zato ja želim alonsa u konkurentnom renaultu i kubicu u potentnom bmw-u, jer samo tako će lewis istinski potvrditi svoju kvalitetu, sve ovo drugo je mlako mlijeko za dojenčad..........
mkomlj38 je napisao/la:

massa mu je itekako rapnopravan, svi podcjenjujete massu, ali massa je strahovito napredovao, najviše od svih vozača.........massa je itekako ravnopravan protivnik i kada ferrari funkcionira apsolutno nepobjediv
Zadnja izmjena: sunseeker, dana/u 05 lis 2008, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Scuderia je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:

A snjim se bori za naslov prvaka :roll:
Pih... Kimi nema sreće (jednom ga mora napustit nakon onog prošle godine, gdje je 2 utrke prije kraja za Lewisom zaostajao 17 bodova), dok Kova spava zimski san, po meni je on tip vozača kao i Massa, samo dobar vozač... Trećeg nema da ugrozi Hamiltona , a ni da Massu pritisne... BMW, pa ako će i Kubica dobro odvozit, i tako će ga sljedeći put BMW team zeznuti nekom glupom odlukom... npr. u Q1 slanje vozača na stazu kad je najveća gužva... :lol:

LOL
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Lucky je napisao/la: Koliko znam on to osobno nije nigdje izjavio,osim da mu je uzor Senna.
Ne znam koliko si ti pratio Sennu,no ustvari to nije ni toliko bitno.
Recimo mene osobno podsjeća na njega i nisam jedini,jer i na stranim forumima,a i neki bivši veliki vozači od kojih su neki vozili za vrijeme Sennine dominacije misle isto.Da je dobar kao Senna on još treba dokazati i za sada je na dobrom putu.Ono što recimo mene podsjeća na pokojnog Sennu su vožnje po kiši,pretjecanja u takvim uvijetima(kiša),bez straha vozi dok drugi drastično uspore(u odnosu na njega)kad se mjenjaju uvijeti na stazi(Spa ove godina).Način na koji pretječe konkurente na stazi i još neke stvari,od kojih je i jedno da ne bira sredstva da prođe ili obrani poziciju koju ima.Ako pogledaš Schumija i usporediš neke poteze na stazi,sigurno nećeš naći preveliku razliku.
Istina bog,on je sad medijski i marketinški broj 1.,ali i stvari su se promjenile od perioda kad je Senna vozio,a samim time i cijela priča oko novca.
Zato i tolika buka oko njega,a nije čudo da čovjek zarađuje više novaca od ostalih vozača samo od reklamiranja.Ne znam da li si pročitao,ali Santander je pod velikim pritiskom bez obzira što su objavili da će odustati od McLarena i sponzorirati Ferrari.Razlog je opet novac i isplativost takvog poteza ''postane'' li Hamilton prvak ove ili iduće godine.Nažalost danas je to tako i glavna stvar je lova.Zato me ne čudi sva ta buka oko Hamiltona i što se svaki njegov potez bilo na stazi ili privatno gleda pod takvim povećalom da i astronomi postaju ljubomorni i pokušavaju nabaviti takvu optiku da bi mogli još bolje gledati zvijezde. ;)
f1 sam počeo pratiti 1988.g i slavnom Suzukom, recimo da me je to zaintrigiralo za sport, a definitvno sam se zakačio na Imoli sljedeće sezone kada je berger gorio na tamburellu, bila je to prva veća nesreća koju sam vidio i bilo je to nešto što nisam mogao vjerovati, tada su me ti piloti i njihova hrabrost fascinirali, bilo je to nešto nevjerojatno za mene........zbog svih događaja na toj utrci i svega što se dogodilo prošle sezone, senna mi je postao nešto posebno, od tada sam isključivno navijao za sennu i jedino je bilo bitno da senna pobijedi, ne mogu ti opisati kak sam se osjećao 01.05.1994.......nisam mogao gledati utrku ( bili smo kod bake na rođendanu ) i bolje da nisam jer bi valjda infarktrirao........došao sam navečer doma, upalim teletekst i očekujem da piše nešto u stilu "prva sennina pobjeda sezone", a dočeka me " senna klinički mrtav"................od tog trenutka cijelo pojmanje f1 mi se od temelja promijenilo...više nikada to nije bilo to...................ne znam zašto,ali lewis mi nije sjeo od prvog dana, od trena kad sam vidio tu žutu kacigu u mclarenu....ne znam.....možda baš zato što tako podsjeća na njega, ne znam.....možda zbog toga što upravo ne želim da ga netko zamijeni, jer ga zapravo ne može.......zato sam i toliko skeptičan oko brune, kaj ja znam, nikada nisam volio kopije............ajd....idem popit nekaj, ulovila me nostalgija :(
Lucky je napisao/la: Ajmo pojednostaviti stvar.
Kimi je često uspoređivan kao nasljednik Mike i velika zvijezda,zar ne?
Došao je do naslova prošle godine samo zahvaljujući pomoći koju je dobio od Hamiltona,inače ne bi on bio prvak,nego debitant u svojoj prvoj sezoni.Koliko god neki to ne žele prihvatiti takve su činjenice,kao i činjenica da Hamilton svojim vožnjama prisilo Alonsa(dvostrukog svijetskog prvaka)da ode iz McLarena.
Ja sam svoje razloge već iznio zašto me taj dečko toliko podsjeća na Sennu.Gledajući njegovu statistiku i da se već drugu godinu za redom bori za naslov,bez obzira što su neki rekli da odlaskom Alonsa Hamilton neće biti na tom nivou,vjerovatno su ti ljudi koji ga smatraju jednako dobrim kao spomenutu dvojicu došli do sličnog zaključka.
Mišljenja sam da Mclaren bez obzira koliko bio dobar,nije na nivou Ferrarija i njihovih performansi.Razlog ću zadržati za sebe.Bez obzira na sve greške koje je ove godine imao Ferrari i probleme,imao ih je i Hamilton.Ne želim da se sad netko naljuti,ali da su u Ferrariju pravi,vjerovatno bi naslov već bio riješen u njihovu korist,bez obzira na greške u boksu i krivu strategiju.Heikki sjedi ko i Hamilton u McLarenu,ali čovjek ruku na srce nije pokazao ništa spektakularno i njemu se osmjehnula sreća odustajanjem Masse u Mađarskoj.Hamilton je jednostavno brži i bolji vozač od njega,jer kad je Heikki imao priliku iskoristiti potencijal McLarena nije uspio(Monza).Sad će nekima zvučat glupo,ali po meni je upravo ta prevaga u odnosu na Ferrari,Lewis Hamilton koji svojim vozačkim sposobnostima nadoknađuje prednost koju ima Ferrari.Spomenuo si Alonsa koji je prošle godine imao jednak bolid kao Hamilton.Nažalost po njega,Hamilton je i njemu pokazao zube te nije htio biti druga violina.Senna je to napravio Prostu koji je tada bio dvostruki svijetski prvak(gle slučajnosti).To je još jedna stvar koja ga na neki način povezuje sa Sennom,jer on nije imao respekta prema nikome,a tako se postavio i Hamilton.
Posebno me oduševila Hamiltonova nedavna izjava nakon Singapura da mrzi voziti za bodove.E prijatelju takav je bio Senna kojeg je jedino i isključivo zanimala pobjeda.Ovo sam već napisao,ali neka mogu opet.Ako je jedan od načina da skuplja bodove te dođe do naslova na taj način i dokaže(iako mnogima več je,inače ne bi se dizala tolika prašina oko njega)drugima da je majstor,neka tako i bude.
nadam se da ćemo se jednom prilikom naći i upoznati na ovim susretima forumasha pa ću ti objasniti kako ja vidim stvari......u nekima se slažemo, za neke će ti biti jasnije zašto mislim kako mislim.......
Schumy.d
Legenda
Legenda

Lucky je napisao/la:
Ajmo pojednostaviti stvar.
Kimi je često uspoređivan kao nasljednik Mike i velika zvijezda,zar ne?Došao je do naslova prošle godine samo zahvaljujući pomoći koju je dobio od Hamiltona,inače ne bi on bio prvak,nego debitant u svojoj prvoj sezoni.Koliko god neki to ne žele prihvatiti takve su činjenice,kao i činjenica da Hamilton svojim vožnjama prisilo Alonsa(dvostrukog svijetskog prvaka)da ode iz McLarena.
Mogao je i Raikkonen biti prvak da u nekim sezonama isto nije bilo peha koji ga je pratio! On je proglašen Mikinim nasljednikom, ali pazi, to je Mika, a ne jedan Senna! I Raikkonen nikad nije govorio da je on neki novi Mika, Senna ili netko treći... On je vozio isto za sebe, ni njega nije previše interesirala borba za bodove, a tako je i danas! Ali, uzmimo u obzir da je on vozio u eri Schumachera i dominacije Ferrarija, a tada je Mclaren bio dosta slabiji, dok danas nije takva situacija, danas su Mclaren i Ferrari skoro pa egal po snazi, a to se vidi i u utrkama...
Lucky je napisao/la: Spomenuo si Alonsa koji je prošle godine imao jednak bolid kao Hamilton.Nažalost po njega,Hamilton je i njemu pokazao zube te nije htio biti druga violina.Senna je to napravio Prostu koji je tada bio dvostruki svijetski prvak(gle slučajnosti).To je još jedna stvar koja ga na neki način povezuje sa Sennom,jer on nije imao respekta prema nikome,a tako se postavio i Hamilton.
Posebno me oduševila Hamiltonova nedavna izjava nakon Singapura da mrzi voziti za bodove.E prijatelju takav je bio Senna kojeg je jedino i isključivo zanimala pobjeda.Ovo sam već napisao,ali neka mogu opet.Ako je jedan od načina da skuplja bodove te dođe do naslova na taj način i dokaže(iako mnogima več je,inače ne bi se dizala tolika prašina oko njega)drugima da je majstor,neka tako i bude.
Pa, uzmimo u obzir lanjsku situaciju, na kraju je Alonso ipak imao ISTO bodova kao Lewis... A kad uzmemo u obzir njegovo neslaganje sa Ron Dennisom koje je trajalo dosta dugo, onda tu situaciju možeš promatrati i s druge strane. Da je tada bilo sve u redu u njihovim odnosima, tada bi Alonso isto bio u prilici osvojiti prvenstvo (isto kao i Hamilton)! ;)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

sunseeker je napisao/la:
f1 sam počeo pratiti 1988.g i slavnom Suzukom, recimo da me je to zaintrigiralo za sport, a definitvno sam se zakačio na Imoli sljedeće sezone kada je berger gorio na tamburellu, bila je to prva veća nesreća koju sam vidio i bilo je to nešto što nisam mogao vjerovati, tada su me ti piloti i njihova hrabrost fascinirali, bilo je to nešto nevjerojatno za mene........zbog svih događaja na toj utrci i svega što se dogodilo prošle sezone, senna mi je postao nešto posebno, od tada sam isključivno navijao za sennu i jedino je bilo bitno da senna pobijedi, ne mogu ti opisati kak sam se osjećao 01.05.1994.......nisam mogao gledati utrku ( bili smo kod bake na rođendanu ) i bolje da nisam jer bi valjda infarktrirao........došao sam navečer doma, upalim teletekst i očekujem da piše nešto u stilu "prva sennina pobjeda sezone", a dočeka me " senna klinički mrtav"................od tog trenutka cijelo pojmanje f1 mi se od temelja promijenilo...više nikada to nije bilo to...................ne znam zašto,ali lewis mi nije sjeo od prvog dana, od trena kad sam vidio tu žutu kacigu u mclarenu....ne znam.....možda baš zato što tako podsjeća na njega, ne znam.....možda zbog toga što upravo ne želim da ga netko zamijeni, jer ga zapravo ne može.......zato sam i toliko skeptičan oko brune, kaj ja znam, nikada nisam volio kopije............ajd....idem popit nekaj, ulovila me nostalgija :(
.
Drž' se majstore. ;)
Moram priznati da su me prošli trnci dok sam čitao ovaj tvoj post. Ja nažalost, nisam pratio F-1 za vrijeme Senne i njegovih utrka, ali sam pogledao valjda sve žive dokumentarce i intervjue s njim i čovjek me jednostavno oduševio. Pogledao sam i par snimki njegovih utrka. Kako razumijem da nekima, kao tebi, Hamilton nije ''sjeo'' zbog toga što ne voliš kopije, tako razumijem i ove druge koji na neki način traže zamjenu za najboljeg vozača u povijesti. Ja sam u ovoj drugoj grupi, jel' htjeli to neki priznati ili ne, sličnosti i to puno sa Sennom ima. Naravno, da on nikada neće i nemože biti Senna. Jedan je Senna i nitko ga nikada neće moći zamjeniti. S druge strane, pokšavam se staviti u poziciju da sam pratio Sennu dok je vozio, cijelu karijeru, dali bi razmišljao na isti način koji razmišljam. Predočio sam si recimo ovu situaciju: Hamilton osvoji dva naslova, i u jednoj od sljedećih sezone (ne daj Bože) tragično pogine u utrci. Za par godina pojavi se novi crnac u F-1. U McLarenu. Sa žutom kacigom. Bori se za naslov sa dvostrukim svjetskim prvakom (Kovalainenom npr.). Ljudi ga počinju uspoređivati sa pokojnim Hamiltonom, no, iskreno, mislim da u toj situaciji ja ne bih gledao na tog novog vozača kao na novog Hamiltona već mislim da bi rekao da je on samo slaba kopija njega. Evo to je moje razmišljanje o usporedbi Hamilton - Senna. Naravno da svaki čovjek to drukčije doživljava/shvaća.

EDIT: E da, s tim što je kod tebe možda imalo utjecaj da je Hamilton došao u momčad vozaču za kojeg ti navijaš i pomrsio mu račune, možda ti djelomično i zato nije ''sjeo''. Zamisli da si navijao za Prosta dok je Senna došao u McLaren, bi li se ''prebacio'' na Sennu ili ti on nebi baš ''sjeo''? ;)
Zadnja izmjena: Slash, dana/u 05 lis 2008, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

moram se umiješat,svaka čast,evo dokaza da se može lijepo i kvalitetno porazgovarat sa odličnim postovima koje je gušt i samo čitat,svaka čast dečki,da ne kompliciram previše,više se slažem sa Luckyem no i sunovo mišljenje je jednako lijepo i dobro argumentirano ;) samo bih još rekao ono za schumija-ne bih se složio,jer schumi je sve radio u rukavicama,sve je bilo prekriveno PR-om i planski napravljeno,jedini veći gaf je tapravo svađa sa DC-om,trenutak slabosti,al ovak nemislim da on zato nije podcijenjivao Miku,nego jednostavno što to nije njegov način...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Oct.10 (GMM) Fernando Alonso did not switch to BMW-Sauber because he would not have "fit" with the German squad's approach to formula one.

That is the suggestion of BMW's Robert Kubica, a close friend of the Spanish driver.

Pole Kubica, 23, has elected to stay with the Hinwil based squad next year, and earlier this season enthused at the rumours linking Alonso with a 2009 seat, declaring that the pair would "have a lot of fun" as teammates.

But he now tells Bild newspaper: "I think Fernando was never convinced about coming to BMW. As far as I know him, he would not have fit.

"There are differences of philosophies," Kubica added.

Like Alonso, Kubica makes no secret of his desire to see Ferrari's Felipe Massa beat McLaren's Lewis Hamilton to the 2008 crown.

Asked who he thinks will ultimately lift the trophy, he answers: "My head says Hamilton, but my heart says Felipe."

Kubica, whose rivalry with Hamilton dates back to their karting days, is critical of the British championship leader's on-track style.

"There are two approaches," he said. "Either you drive hard but fair, or you are overconfident and too aggressive."

Kubica said Hamilton's racing against Timo Glock and Alonso at Monza was "too much and dangerous".

He says he is not the only one who has complained about Hamilton's driving in driver meetings.

"It has been a topic and most see it the same way," Kubica reveals.
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

moze te ga mrziti i nevoliti ga ali Hamilton je sljedeca generacija
nabolji vozaca na svetu
tako ce biti i ostati i pomirite se sa tim
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Čestitke Lewisu na ostvarenom poleu... nadam se da će sutra sve dobro proći i da će biti korak bliže naslovu... ;)

LOL
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Kakav štrašan krug je Lewis odvozil! =D>
Mislil sam da Kimi ima pole siguran jer je malo lakši od Masse (koji je svoj drugi krug srednje dobro odvozil) i onda doleti Lewis...R E S P E C T !Sutra će se opet voditi velika borba za pobjedu i bodove!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ja mislim da je lewis bio dosta lakši od masse, a možda čak i od kimija i da u toj činjenici leži taj njegov vrlo brzi krug. A možda se i varam, možda je to jednostavno bio njegov savršen krug. Vidjet ćemo sutra kolko će dugo ostat na stazi i na kakvoj je strategiji.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

K1M1 je napisao/la:Ja mislim da je lewis bio dosta lakši od masse, a možda čak i od kimija i da u toj činjenici leži taj njegov vrlo brzi krug. A možda se i varam, možda je to jednostavno bio njegov savršen krug. Vidjet ćemo sutra kolko će dugo ostat na stazi i na kakvoj je strategiji.
a Massin pole prošlu trku je bilo umjeće? Mislim da je ovdje već dosta očito da su uvijek unutar kruga na istoj strategiji,tako da nema velike razlike ni na ovoj stazi kako nije ni do sad bilo. Po meni Massi nikak ne paše staza,prošle godine tek 6,dok je Hami i onda uvjerljivo uzeo pole i pobjedu,tako da....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

K1M1 je napisao/la:Ja mislim da je lewis bio dosta lakši od masse, a možda čak i od kimija i da u toj činjenici leži taj njegov vrlo brzi krug. A možda se i varam, možda je to jednostavno bio njegov savršen krug. Vidjet ćemo sutra kolko će dugo ostat na stazi i na kakvoj je strategiji.
lewis je sigurno lakši od masse . ali da je puno lakši od kimija to sigurno nije. jer da je kimiju teži bolid on bi bio tako na 4 ili 5 mjestu.
lewis se mora čuvati kimija jer mislim da je kimi sad totalno ljutito brz.
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Lewis je teži od Kimija... zašto? Pa zato jer je loš cijeli vikend i teško da je sada odjednom tako dobro odvozio... Ferrari je vjerojatno odlučio da će žrtvovat Kimija s malo goriva kako bi bio naprijed do Masse i kako bi mu pomogao u štopanju ili puštanju naprijed... ;) Massa isto nije teži od Lewisa, on je imao grešku i sam je to izjavio i to je bilo dovoljno da se loše kvalificira, mislim da špekulacije o težem tanku od Lewisa ne stoje... jer bi to bio prerizičan pristup, a i veća je vjerojatnost da mu se nešto desi za vrijeme starta u naguravanju... zato je bolje biti naprijed već kada loviš bodove... :arrow:

LOL
Odgovori