Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Alonso dolazi u BMW, a Kubica zbog problema s Theissenom ide u Hondu!!! Imam dojavu! :D
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

gringo73 je napisao/la:Alonso dolazi u BMW, a Kubica zbog problema s Theissenom ide u Hondu!!! Imam dojavu! :D
lol. predobra dojava.
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Bez obzira na sve mislim da Kubica neće napustiti BMW, a isto tako mislim da su i u BMW svjesni toga da je čovjek išao na razno razne djete kako bi smršavio samo da mogu povećati masu bolida i da su to bila prevelika odricanja i ulaganja da bi ga se samo tako odrekli zbog dolaska Alonsa, a što se ravnopravnosti tiće, mislim da bi Kubica bio u podređenom položaju jer BMW želi naslov što su pokazali pozivom Alonsa da dođe u BMW, jer Alonso je ipak bio prvak i na njega ozbiljno računaju.
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Majstor za upravljačem, najbolja preticanja Nicka:

http://www.youtube.com/watch?v=zwmAb_sU81s

I dobra mjuza.
There is no power, like M Power.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

8 minuta uživancije, super pretjecanja i jako dobra mjuza. :D
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

http://www.autoportal.hr/200809233528/T ... d-103.html

Sad još više cijenim uspjeh BMW Saubera, Roberta i Nicka. S tek šestim proračunom među momčadima formule 1, oni ostvaruju sjajne rezultate. Najveće razočaranje su Honda, Renault i Toyota. Toliki proračuni i tradicija, a rezultati su ove sezone za njih vrlo slabi.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

M Power je napisao/la:http://www.autoportal.hr/200809233528/T ... d-103.html

Sad još više cijenim uspjeh BMW Saubera, Roberta i Nicka. S tek šestim proračunom među momčadima formule 1, oni ostvaruju sjajne rezultate. Najveće razočaranje su Honda, Renault i Toyota. Toliki proračuni i tradicija, a rezultati su ove sezone za njih vrlo slabi.
Dobro kaže ona "Nije sve u šoldima".
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

BMW-ova konferencija za medije održana jučer. Podjeljeno u 3 dijela, a ja sam našao samo 2... :shock:

LINK 1 (08:11 minuta)
LINK 2 (09:47 minuta)
slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Nick je odvezao solidnu utrku i došao do 6 mjesta što je uspjeh s obzirom da je startao deveti.
Robert treba što prije zaboraviti ovu utrku. Da je barem bio ispred Fisichelle, kao Rosberg, pa da je napravio razliku, prije odrađivanja kazne odlaska u boks možda bi došao do bodova. Ovako nije ništa uspio, a na ovoj stazi je teško preticati. Kazna odlaska u boks mu je uništila utrku, ali takva su pravila i Nick je imao istu situaciju ove sezone. Bit će bolje drugi put.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Teska utrka za BMW, Kubica je osjetio nepravdu kao i Nick, uspio se Robert malo probiti, al bilo je jako tesko. Nick je bio solidan, stalno oko 0.7-0.9 iza Vettla al nikako da ga sustigne. Sve u svemu ok utrka za BMW.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Pored ovakvog Ferrarija mogao bi i netko od vaših vzača završiti kao 2. na kraju sezone! :D
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Re: Formula 1 team - BMW

BMW potvrdio da ostaju Kubica i Heidfeld i za iduću sezonu! Klien ostaje kao test vozač
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

gringo73 je napisao/la:BMW potvrdio da ostaju Kubica i Heidfeld i za iduću sezonu! Klien ostaje kao test vozač
De zezas se, gdje ta vijest? Ak je istina odoh slaviti! :D

EDIT:

http://www.bmw-sauber-f1.com/en/index.h ... t/~2211|0/

:mrgreen:
zbhc
Početnik
Početnik
Navijam za: BMW

Post Postao/la zbhc »

YEEEEY!!!! Super, ja zadovoljan! Drago mi je da su to konacno rjesili, jer nema smisla prepucavat se oko toga, vec svu paznju preusmjerit na sljedecu godinu i borbu za oba naslova! Kockice se slazu, BMW se nabrijava. Ostala je jos samo jedna stepenica koju treba savladat....doduse najteza stepenica, al uvjeren sam da BMW zna kaj radi i da bude i to rjeseno.
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
brz i zestok
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Jako pametan potez bmw-a!
Alonso bi mogao samo stvorit pomutnju u redovima bmw-a!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Nisam baš siguran da je to najmudrija odluka BMW-a... Kubica da, ali Heidfeld... sigurno čovjek nije više tako motiviran kao Kubica ili netko drugi mlađi od njega... U zadnje vrijeme imam osjećaj ko da se BMW boji zagristi malo bolje... ostvarili su pobjedu i nakon toga stali... Kubica je u igri za prvaka već par utrka, a njih baš to ne dira... Neznam... A siguran sam da BMW može da hoće... Što se tiče Heidfelda vjerujem da je veliki faktor njegova ostanka to što je Njemac... da nije, sigurno bi već izletio...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la sunseeker »

MP4don je napisao/la:Nisam baš siguran da je to najmudrija odluka BMW-a... Kubica da, ali Heidfeld... sigurno čovjek nije više tako motiviran kao Kubica ili netko drugi mlađi od njega... U zadnje vrijeme imam osjećaj ko da se BMW boji zagristi malo bolje... ostvarili su pobjedu i nakon toga stali... Kubica je u igri za prvaka već par utrka, a njih baš to ne dira... Neznam... A siguran sam da BMW može da hoće... Što se tiče Heidfelda vjerujem da je veliki faktor njegova ostanka to što je Njemac... da nije, sigurno bi već izletio...
bmw ima jako dobru vozačku postavu, tko kaže da odnos snaga u timu neće biti kao 2007.g? kad nisu uspjeli primamiti alonsa bmw je išao isprobanom varijantom i nije pogriješio
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Nisam baš siguran da je to najmudrija odluka BMW-a... Kubica da, ali Heidfeld... sigurno čovjek nije više tako motiviran kao Kubica ili netko drugi mlađi od njega... U zadnje vrijeme imam osjećaj ko da se BMW boji zagristi malo bolje... ostvarili su pobjedu i nakon toga stali... Kubica je u igri za prvaka već par utrka, a njih baš to ne dira... Neznam... A siguran sam da BMW može da hoće... Što se tiče Heidfelda vjerujem da je veliki faktor njegova ostanka to što je Njemac... da nije, sigurno bi već izletio...
bmw ima jako dobru vozačku postavu, tko kaže da odnos snaga u timu neće biti kao 2007.g? kad nisu uspjeli primamiti alonsa bmw je išao isprobanom varijantom i nije pogriješio
Da, ali mislim da im treba svježa krv... A Heidfeld to sigurno nije i da nije imao problema s bolidom Kubica bi danas možda ozbiljno prijetio Hamiltonu... BTW, znamo da su rađeni posebni tesovi za Nicka kako bi mu se pomoglo, Robi je sam izjavio da ne shvaća BMW zašto to sad rade... No ako se malo pogleda to nije ni čudno, ove sezone je već bilo par totalno promašenih odluka i što se tiče utrke i kvalifikacija... Heidfeld ne izgleda uber motivirano... tu su već godine i sigurno više toliko često ne sanja titulu... kakva je budućnost BMW-a s takvim vozačem?! #-o

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Vettel fan »

Dolaskom Alonsa umjesto Heidfelda, mislim da bi BMW mogao izgubiti jako motiviranog Kubicu, jer ćisto sumnjam da bi imali ravnopravni odnos, ovako ako Nick ostane u BMW-u, BMW bi sljedeće sezone bio još konkurentniji i bolji, jer bi se točno znalo što se od kojeg vozača očekuje i tko bi bio malo podređeniji.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Vettel fan je napisao/la:Dolaskom Alonsa umjesto Heidfelda, mislim da bi BMW mogao izgubiti jako motiviranog Kubicu, jer ćisto sumnjam da bi imali ravnopravni odnos, ovako ako Nick ostane u BMW-u, BMW bi sljedeće sezone bio još konkurentniji i bolji, jer bi se točno znalo što se od kojeg vozača očekuje i tko bi bio malo podređeniji.
Slažem se s ovim, samo s jednim ne Kubici su ove sezone davali prednost jer je u prednosti od Nicka, a u prednosti je zbog Nickovih problema u kvalama i pehova, tako da se nebi znalo tko bi bio bolji da Nick nije imao te probleme. No sve u svemu ja sam zadovoljan s obojicom i sljedece sezone ako BMW bude brz neka pokažu obojica svoju snagu. ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:
Slažem se s ovim, samo s jednim ne Kubici su ove sezone davali prednost jer je u prednosti od Nicka, a u prednosti je zbog Nickovih problema u kvalama i pehova, tako da se nebi znalo tko bi bio bolji da Nick nije imao te probleme. No sve u svemu ja sam zadovoljan s obojicom i sljedece sezone ako BMW bude brz neka pokažu obojica svoju snagu. ;)
ma kak ti nebi znao,pa Nick,reci znamo da to misliš :badgrin: pogotovo su mu prednost dali sad pred kraj umjesto da se okrenu što boljem robijevom plasmanu :roll:

da,nemoš me stavit na ignore listu :P
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Vettel fan je napisao/la:Dolaskom Alonsa umjesto Heidfelda, mislim da bi BMW mogao izgubiti jako motiviranog Kubicu, jer ćisto sumnjam da bi imali ravnopravni odnos
Po meni bi i to bilo bolje za BMW, bar bi se nekamo pomaknuli s mjesta... ovako, s Hedifeldom u momčadi mislim da se jedino ozbiljno može računati na Kubicu, jedino ako opet ne budu tako pasivni kao i ove godine pa svojim odlukama pokopaju i Kubicu... što je žalosno, jer već ove godine BMW je mogao profitirati kao Kimi prošle (Alonso vs. Lewis) s obzirom da se sav F1 svijet koncentrira samo na Lewisa i Massu... ;) Umjesto da se okrenu Kubici i rade bolid po njemu, odnosno razvijaju ga, oni pomažu Heidfeldu da se uspije kvalificirati u TOP 10... :roll:

Dosta se kritizira McLaren zbog prošlogodišnje situacije (dopuštanje dvojici svojih vozača da se max. bore svaki za sebe), ali volio bih vidjeti druge momčadi na koji bi način pokušali riješiti taj problem... jedno je pričati i gledati preko plota, a drugo donositi sudbonosne odluke... :idea:

LOL
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

http://www.autosport.hr/content/view/9040/381/

Robert i Nick su u BMW-u i iduće sezone.
Ja sam zadovoljan.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

BMW Sauber u problemima

Nick Heidfeld siguran je kako će sutra biti više konkurentniji nakon problema tijekom današnjih slobodnih treninga.

Heidfeld je završio na 19. poziciji, te priznaje kako nije zadovoljan sa ponašanjem bolida.

Također, imao je i tehničkih problema.

"Moji slobodni treninzi nisu protekli bez problema. Još nisam sretan sa balansom bolida, previše kliže. U prvoj sesiji sam se izvrtio, što mi se rijetko događa. Kasnije sam imao tehničkih problema," rekao je Heidfeld.

"Prvo: izgubio sam kočioni balans, drugo: pri kraju sesije oglasio se alarm za hidrauliku, zbog čega sam se morao vratiti u boks. Nisam izgubio puno vremena."

"Siguran sam da ćemo se sutra poboljšati."

Robert Kubica imao je pozitivniji dan, te je završio na 11. poziciji.

"Ovo je bio normalan petak. Jutros smo radili po pitanju setupa, a poslijepodne se koncentrirali na usporedbu guma. Uistinu uživam vozeći stazom. Balans bolida je prilično u redu, no nedostaje nam gripa," rekao je Poljak.

Nek sam rijese do sutra i sve 5.
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

bas me iznenadilo kolko je bmw slab sad na kraju sezone kad ih je renault podero bez vecih problema...nadam se da su sva sredstva prebacili za iducu sezonu te da cemo gledat odlicnu sljedecu sez jer ce se ne sumnjam i renault ukljucit u borbu za pobjede ;)
slikaslika
Odgovori