Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Re: ON - fernando alonso

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

MP4don je napisao/la:
ALONSO RENAULT je napisao/la: Bilo je govora da su Briatore i Ecclestone razgovarali i da je Ecclestone dopustio Renaultu da nešto napravi s motorom. Bar se sjećam da sam to negdje pročitao kad nađem stavit ću.
Ako se ovo desilo onda stvarno KATASTROFA!!! #-o

Znači da se tako preko veze može još oko dosta toga dogovoriti... :roll:
Renault boss Flavio Briatore hinted at Monza.

The French squad believes it has fallen behind amid the current ‘engine freeze’ because it has adhered to the letter of the rules, while some competitors add performance under the guise of reliability or economical gains.

“We are discussing it with the other teams to find a solution,” Briatore is quoted as saying by Spain’s AS newspaper, amid rumours that Renault may have fallen as much as 25 horse power behind the likes of frontrunners Ferrari.

“The engines were frozen but three teams took advantage of their reliability problems to improve,” the Italian continued.

“I have discussed it several times with Max Mosley, and at the end of the season it could all be solved.”
izvor:f1complete

Nije dopustio krivo sam ja rekao ali ova zadnja rečenica mi nagovješćuje da bi to vrlo lako mogao napraviti.
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Toyotu

Post Postao/la Toyota fan-girl »

Da , ponovno se pokazuje kako je to zamrzivanje zapravo loše , jer ovi koji su jaki će ostat takovi sljedećij 5 godina a ovi mali će propasti . Glupo pravilo .
Timo Glock
ten o clock! :-)

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
starks
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la starks »

Briatore kaže da su tri tima(Ferrari,McM i BMW) kroz krinku povećanja pouzdanosti (a ja se ne sjećam nepouzdanosti motora kroz cijelu 2007) poboljšali performanse svojih motora...i to su napravili na samom početku sezone...

Renault,Toyota i ostali su engine freeze shvatili doslovno...

inače FIA može dopustiti prepravke motora ako se dokaže(tu leži najveća slabost pravila jer dopušta slobodne procjene vrhovnog tijela koje odlučuje što e dopušteno a što nije promijeniti na motoru...) da se radi na povećanju pouzdabnosti dočim se performanse ne smiju poboljšavati

ostatak karavane vrši pritisak da im se dopusti prepravke što je u redu a vidim i da će se desiti
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

pa rekao je mosley da će dopustiti ovima da nadoknade zaostatak, što je u ovim okolnostima i u redu, makar je ta cijela priča o zamrzavanju totalni idiotluk i po meni najgora odluka od svih, rezanje i ograničavanje troškova se moglo postići i na drugi način, a ne ovako "osakatiti" motore
starks
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la starks »

meni nije jasno zašto se ne uvede nekakva rsta salary cap-a...

neki kažu da je to teško provedivo...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

starks je napisao/la:meni nije jasno zašto se ne uvede nekakva rsta salary cap-a...

naravno da nije, problem je u tome što momčadi ne žele transparentnost poslovanja jer mnogi "peru" lovu, što misliš zašto su svi ti silni proizvođači nagurani tamo? radi promiđbe vlastitih cestovnih modela? yea........ tko kupuje hondu, toyotu ili renault zato kaj su ovi u f1.....to je mazanje očiju.......mosley je i preživio ova sranja isključivo kaj svima odgovara da je tamo.....
starks
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la starks »

sunseeker je napisao/la:
starks je napisao/la:meni nije jasno zašto se ne uvede nekakva rsta salary cap-a...

naravno da nije, problem je u tome što momčadi ne žele transparentnost poslovanja jer mnogi "peru" lovu, što misliš zašto su svi ti silni proizvođači nagurani tamo? radi promiđbe vlastitih cestovnih modela? yea........ tko kupuje hondu, toyotu ili renault zato kaj su ovi u f1.....to je mazanje očiju.......mosley je i preživio ova sranja isključivo kaj svima odgovara da je tamo.....
gledajući ovu financijsku krizu koja je i nama na horizontu čini mi se da je lova toliko puta oprana da je na kraju izgubila vrijednost :o

potrošila se...
Alonsit@

Post Postao/la Alonsit@ »

Nije me dugo bilo, ali...je li ovo tema o Alonsu? Jer mi se po vašim zadnjim postovima baš tako ne čini.... :?
-----Fernando Alonso 4ever-----
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Renault_Alonso
Kontakt:

Post Postao/la don_vicenzo »

Alonsit@ je napisao/la:Nije me dugo bilo, ali...je li ovo tema o Alonsu? Jer mi se po vašim zadnjim postovima baš tako ne čini.... :?

je Alonsit@ muchacha, momci su si malo dali oduška :D , a evo jedna sličica za tebe.....da se ne osjećaš usamljeno... :D

http://www.alo-natygallery.extra.hu/gal ... 10~203.jpg
RENAULT F1 EQUIPE
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač

ALONSO RENAULT je napisao/la: Pa to se podrazumijeva ;)
upitno je kad on o svojoj budućoj momčadi radi veću tajnu nego što je to schumi napravio.
Timo Glock

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
Fernando Alonso fan

Post Postao/la Fernando Alonso fan »

Zašto sad Mladen ne napiše tekst sa naslovom: "Malo majstorstvo po noći"
"Jedan je Izet Fazlinović"
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Fernando Alonso fan je napisao/la:Zašto sad Mladen ne napiše tekst sa naslovom: "Malo majstorstvo po noći"
Nema inspiracije valjda je u depresiji :D
Toyota fan-girl
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Fernando Alonso fan je napisao/la:Zašto sad Mladen ne napiše tekst sa naslovom: "Malo majstorstvo po noći"
kad , jasno , navija za hamiltona . mislim , on kaže da ne navija ali sigurno navija ali spretno čini da to prekrije.

nek te ne tijši njegov tekst , nego alonsova pobjeda. ;)
Timo Glock

gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Ili će u naslovu samo citirati Alonsa: "Yeah, as I said unlucky yesterday but very, very lucky today" :p
slika
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

zato što to nije.alonso je dobro odvozio a sad da je to bilo nešto posebno nije. obična pobjeda
slika

slika
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

S tim da ovi treninzi pokazuju da je Alonso opet jako dobar i očito Renault u njegovim rukama postaje sve bolji
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mkomlj38 je napisao/la:
zato što to nije.alonso je dobro odvozio a sad da je to bilo nešto posebno nije. obična pobjeda
bilo je itekako posebno, šteta da to nisi primjetio
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

sunseeker je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:
bilo je itekako posebno, šteta da to nisi primjetio
sori al ja nisam vidio nikakvu posebnost.pokazao je samo da je jedan od najboljih vozača time što je nabijao prednost nakon safety cara i po meni je to obična pobjeda.možda vam je posebna jer je po noći ,neznam...
slika

slika
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

mkomlj38 je napisao/la:
Možda je obična ali je sigurno bolja od svih Hamiltonovih :badgrin:
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mkomlj38 je napisao/la:
sori al ja nisam vidio nikakvu posebnost.pokazao je samo da je jedan od najboljih vozača time što je nabijao prednost nakon safety cara i po meni je to obična pobjeda.možda vam je posebna jer je po noći ,neznam...
ako pod "posebno" smatraš isključivo nekakve senzacionalne poteze i preticanja pred ciljem, onda nije bilo posebno, ali ako pod time smatraš vožnju na limitu van mogućnosti samog bolida ili na njegovim samim granicama onda je to itekako posebno, evo ti još jedan primjer ove sezone - hamilton u turskoj, iako nije pobijedio vozio je na limitu bolida i to je bilo itekako posebno
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

sunseeker je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:
ako pod "posebno" smatraš isključivo nekakve senzacionalne poteze i preticanja pred ciljem, onda nije bilo posebno, ali ako pod time smatraš vožnju na limitu van mogućnosti samog bolida ili na njegovim samim granicama onda je to itekako posebno, evo ti još jedan primjer ove sezone - hamilton u turskoj, iako nije pobijedio vozio je na limitu bolida i to je bilo itekako posebno
trebao je pobijedit tad :? .istina,po tom što ti kažeš je posebna pobjeda,al ja sam mislio da misliš na drukčiji način
slika

slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Jedan moj dobri prijatelj bi rekao: "Mislit i prdit, nije isto." :D
kakav potpis staviti???
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ma nemogu vjerovat komentare MCM ovih fanova - općenito :roll: , pa čovjek je pobjedio , dobro vozio , bio je brz cijeli vikend i samo ga je kanta od Renaulta spriječila da bude među prvima na startu , pa priznajte čovjeku dobro odvoženu utrku , tako da nikoga nebi smjelo smetat " Malo majstorstvo po noći " , a Mladen favorizira Hamija , pa nema veze već smo pomalo navikli ipak je i on čovjek i s emocijama prati f1 , dobro je dok je tako :)
... Forza Massa ...
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Renault_Alonso
Kontakt:

Post Postao/la don_vicenzo »

mkomlj38 je napisao/la:

ti si gledao utrku sa sunčanim naočalama pa su te očito Singapurski reflektori zaslijepili da nisi vidio utrku... :D

sale osnuj neku grupu za amatere i autsajdere koji prate formulu 1, očito je potrebna takva grupa na ovom forumu...
RENAULT F1 EQUIPE
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

:biggrin:

a zaboravila si onu njegovu izjavu: Volio bi da Massa bude SP. Sta nije onda malo realnije da ce popustit na startu? :biggrin: :biggrin:
EDIT. e jesi zapela za Massu :biggrin:
slika
Odgovori