Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la SRV »

Toyota fan-girl je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:Ja mislim da je lewis bio dosta lakši od masse, a možda čak i od kimija i da u toj činjenici leži taj njegov vrlo brzi krug. A možda se i varam, možda je to jednostavno bio njegov savršen krug. Vidjet ćemo sutra kolko će dugo ostat na stazi i na kakvoj je strategiji.
lewis je sigurno lakši od masse . ali da je puno lakši od kimija to sigurno nije. jer da je kimiju teži bolid on bi bio tako na 4 ili 5 mjestu.
lewis se mora čuvati kimija jer mislim da je kimi sad totalno ljutito brz.
Ne, to sto je Massa bio 5. nema nikakve veze sa kolicinom goriva, nego jadnik nije imao gripa u Q3. Ovako postoji mogucnost da je Hamilton zapravo tezi od OBA Ferrarija. ;)

MP4don me je pretekao. :D
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Opet FIA mutila. Sad kad sam vidio ono na 1. zavoju pa odluka da se Ham kazni je smijesna. Pa to je bio pravi vozacki potez i to su muda i to je vozac. Nije vozac i pokazat muda da se slupas u nekog nego ovako preticat,a Kimija je uspio pretec samo sto su ga cobani u FIA-i opet kaznili.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Smijesan si vec s tim, sagledaj objektivno, išo je na nož i trebo je biti sretan sta se nije sudario s Kimijem posto je iso na njega, bolje da je kaznjen nego da je ispo iz utrke.

Kazna je zasluzena po meni, a posto je i Massa kaznjen nije Luis puno toga izgubio
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Adriana Lima fan je napisao/la:Opet FIA mutila. Sad kad sam vidio ono na 1. zavoju pa odluka da se Ham kazni je smijesna. Pa to je bio pravi vozacki potez i to su muda i to je vozac. Nije vozac i pokazat muda da se slupas u nekog nego ovako preticat,a Kimija je uspio pretec samo sto su ga cobani u FIA-i opet kaznili.
Ti si u najmanju ruku glup. :roll:
Pa zbog Hamiltona su skoro svi ozašli van staze. Da kimi nije produžio ravno zabio bi se u Hamiltona i onda bi bio masovni sudar.
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO

Svaka oklada je 10 rep. bodova
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

nevjerojatno. pa ovo što je hamilton napravio u 1. zavoju ne da je glupo, nego je najgluplje od svih njegoih dosadašnjih gluposti! potpuno besmisleno. po meni, premalena je kazna. znao je da ne može proći zavoj.
Jedino mi je čudno za kovalainena, da je napravio sličnu glupost.
Samo neka se trkaju.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ALONSO RENAULT je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Opet FIA mutila. Sad kad sam vidio ono na 1. zavoju pa odluka da se Ham kazni je smijesna. Pa to je bio pravi vozacki potez i to su muda i to je vozac. Nije vozac i pokazat muda da se slupas u nekog nego ovako preticat,a Kimija je uspio pretec samo sto su ga cobani u FIA-i opet kaznili.
Ti si u najmanju ruku glup. :roll:
Pa zbog Hamiltona su skoro svi ozašli van staze. Da kimi nije produžio ravno zabio bi se u Hamiltona i onda bi bio masovni sudar.
PA Kimi nesmije skrenut zato sto bi se zabio u vozaca sipred sebe to je bio Ham u tom trenutku. To je pretjecanje za koje je potrebno puno muda sto nema 4 vozaca u F1 i zato kad imate zadovoljstvo gledat takav potez udite zahvalni.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

ma stvarno ponovo teška hamiltonova glupost ovo na startu.
Očito je bio tolko isfrustriran šta ga je kimi odmah na startu prešo pa je napravio to što je napravio.
Baš me zanima tko će sad tvrdit da nije opravdano kažnjen? Mislim da i njegovi najzagriženiji navijači moraju priznat da je to bila njegova velika glupost.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

K1M1 je napisao/la:ma stvarno ponovo teška hamiltonova glupost ovo na startu.
Očito je bio tolko isfrustriran šta ga je kimi odmah na startu prešo pa je napravio to što je napravio.
Baš me zanima tko će sad tvrdit da nije opravdano kažnjen? Mislim da i njegovi najzagriženiji navijači moraju priznat da je to bila njegova velika glupost.
Priznao je da je pogriješio: "You can always look back and wish you did something but you know I made a mistake (the start) and I paid for it, so this sort of thing happens, you've just got to keep your head up and keep going.
"Well, we both got the same penalty but I didn't hit anyone, but he (Massa) did, I guess that's just the name of the game."
slika
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Ne da mi se čitati sve prethodne postove jer ih je previše, ali stvarno si LH i RD pašu jedan drugom, mislim dobili su što su i zaslužili, ali na žalost ovaj prvi još uvijek ima najveće izglede da osvoji prvenstvo. Srećom pa bi FA sljedeće sezone trebao biti konkurentan da im stane na rep. I onda onaj Blažičko, kojeg sam do ove trke prilično cijenio...
Adriana Lima fan je napisao/la:odluka da se Ham kazni je smijesna. Pa to je bio pravi vozacki potez i to su muda i to je vozac..
To je bio potez neiskusnog (i isfrustriranog Kimijevim boljim stratom) neiskusnog mladca, a s obzirom da je tim potezom (zbog oranja livade u produžetku prvog zavoja) pao na 6. mjesto, pametnima i objektivnima ne treba više ništa objašnjavati.
#BigBalls
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Taj potez je cisto nistavilo i tako vozac koji oce osvojit naslov ne vozi... Narocito jer je 1. krug... A ono sto je izjavio da nije nikoga udario... Za to moze Kimija pohvalit jer sigurno to nije njegova zasluga... Bas me zanima sto bi bilo da su se pogodili i da je doslo do masovnjace... Onda bi Hami tvrdio da je kimi njega napuco i da mora bolje pazit kuda ide ovaj ispred njega jer ako pozeli vozit ravno kimi mora iza njega, da nebi slucajno po stazi vozio...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Nakon lošeg starta utrku mu uništio Massa... :(
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

MP4don je napisao/la:Nakon lošeg starta utrku mu uništio Massa... :(
To stoji u potpunosti... A drago mi je da je netko priznao da je Hami lose startao... I da, jel zna na kraju netko kak je uspio past Hami na 6. mjesto a izaso je iz tog zavoja iza alonsa ako se ne varam?
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

tomidix je napisao/la:
To stoji u potpunosti... A drago mi je da je netko priznao da je Hami lose startao... I da, jel zna na kraju netko kak je uspio past Hami na 6. mjesto a izaso je iz tog zavoja iza alonsa ako se ne varam?
to i mene zanima..jel ima neko neku snimku kak je ham pao na 6 mjesto a bio je 3 kad se vratio na stazu...ovaj japanski reziser je apsolutna katastrofa,,,,neka borba se odvija na stazi a on ju odsjece i prebaci na nakajimu koji na 18 poziciji s 32532523 sekundi zakasnjenja ide u boks po novi nos...kakav kreten!
slikaslika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Al istina startovi su mu najlosij segment trkanja.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

tomidix je napisao/la:
Ma daj, ovo je bio jedan najlošijih prijenosa ove godine... pa na snimku starta se čekalo 5 minuta... i onda je bilo prikazano površno... KATASTROFA!!!

Na kraju imam dosta situacija koje bih volio vidjeti iz pravog kuta...

npr. Massa - Burdoais, prolazak Alonsa kroz bokseve, start s više kuteva, pad Lewisa na 6. mjesto...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Adriana Lima fan je napisao/la:Al istina startovi su mu najlosij segment trkanja.
Ove godine da, prosle godine - ne. Prosle godine je obilazio sve zivo i to sa vanjske strane. Danas je napravio sranje, bez obzira na ishod onog poteza (a svi znamo kakav je), on nije smio riskirati. To sto su ga Heikki i Kimi prosli na startu njemu nista ne mijenja. Heikki bi ga svejedno pustio.

Moram pohvaliti Hamiltonov prolazak Masse, ono je briljantno uradio, i to vec u prvoj prilici za preticanje. Dvosjekli mac, jer sada treba biti sto smireniji, kao sto je Singapur vozio. E ono je bila zrela voznja.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

E neda mi se čitat sad vaše spamove nego jel ono neko rekao da je samo Schumacheru dozvoljeno pretjecanje pod žutim zastavam kolko vidim danas je Hamilton pretica Massu pod žutom zastavom :D

Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Jako dobar potez od Hamiltona nema šta, da se Kimi nije maknio sa staze sudarili bi se i Massa bi najvjerovatnije bio u vodstvu. Samo se treba naći sa nekim vozačem u takvoj situaciji koji mu nće popustiti.
Ante sexy je napisao/la:E neda mi se čitat sad vaše spamove nego jel ono neko rekao da je samo Schumacheru dozvoljeno pretjecanje pod žutim zastavam kolko vidim danas je Hamilton pretica Massu pod žutom zastavom
Ta žuta zastava je bila kod prvog zavoja jer je tamo DC izletio.

Jel je netko saznao zbog čega je Hamilton poslje prvog zavoja pao na 6 mjesto?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

JA mislim da je pao na 6. mjesto zbog kontakta s Alonsom jer u djelicu kadra se vidi kako odlazi Alonsu s lijeve strane, moguce da ga ovaj zatvorio pa da opet na travi zavrsio
schumifan

Post Postao/la schumifan »

http://www.youtube.com/watch?v=1H5KReYtyew

ok, hamilton se prekočio ko budala i zaribo sve ko i uvijek, ali kojeg je vraga radio kovalainen, zašto on nije skrenuo???
War doesn't determine who's right - only who's left.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

schumifan je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=1H5KReYtyew

ok, hamilton se prekočio ko budala i zaribo sve ko i uvijek, ali kojeg je vraga radio kovalainen, zašto on nije skrenuo???

Htio pomoci svom kolegi, no sve se vraca, sve se placa :biggrin:
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ova maFIA me svaki put na ponovo iznenadi svojim idejama kako da kazne Hamiltona i McM. Sad su ga kaznili jer je kasno kočio u prvom zavoju nakon starta-genijalno. I sad ti osvoji prvenstvo ako moreš! FUJ gadovi mafiaški!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

MA to samo za postene ekipe ne za gamade kao Ferrari i Massu. Ima vise srece nego pameti debil joj prokleta sreca.
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

King iCool je napisao/la:Ova maFIA me svaki put na ponovo iznenadi svojim idejama kako da kazne Hamiltona i McM. Sad su ga kaznili jer je kasno kočio u prvom zavoju nakon starta-genijalno. I sad ti osvoji prvenstvo ako moreš! FUJ gadovi mafiaški!
Eh, što žalim da današnja VN Japana nije vožena na Suzuki...mislim da ga ni 3 dizalice nebi vratile na stazu.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

FICHO je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Ova maFIA me svaki put na ponovo iznenadi svojim idejama kako da kazne Hamiltona i McM. Sad su ga kaznili jer je kasno kočio u prvom zavoju nakon starta-genijalno. I sad ti osvoji prvenstvo ako moreš! FUJ gadovi mafiaški!
Eh, što žalim da današnja VN Japana nije vožena na Suzuki...mislim da ga ni 3 dizalice nebi vratile na stazu.
Sjećaš se Nuerburgringa 2003.g?Miška vs Montoya?
Odgovori