Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa tada se je to i najviše desilo zbog tog razloga. Nerazumijem šta je drugo trebao da kaže?gringo73 je napisao/la:Čini mi se da mi se alergija na Novaka pojačava!Jedino mjesto na kojem su obavljena pretjecanja je iskoristio i Hamilton. Ostala pretjecanja su bila u stilu; agresivno, fantastično, s vanjske strane....dok nije Hamilton prošao Coultharda. A tome je razlog jer: "to mu je omogućio, točno, situacija sa Fernandom Alonsom, gdje je Coulthard izgubio, inerciju onu..." Eto, ni ovo Hamiltonovo pretjecanje nije moglo proći bez zamuckivajućeg traženja lažnog razloga zašto se "dogodilo" pretjecanje. Novače, Novače,
a kaj je krivo reko? sve kaj je reko je istina,svaka mu čast,al pružena mu je prilika,ono Rosbya i Nakajime je predobro i savršeno,ovo je Alonso izborio za njegagringo73 je napisao/la:Čini mi se da mi se alergija na Novaka pojačava!Jedino mjesto na kojem su obavljena pretjecanja je iskoristio i Hamilton. Ostala pretjecanja su bila u stilu; agresivno, fantastično, s vanjske strane....dok nije Hamilton prošao Coultharda. A tome je razlog jer: "to mu je omogućio, točno, situacija sa Fernandom Alonsom, gdje je Coulthard izgubio, inerciju onu..." Eto, ni ovo Hamiltonovo pretjecanje nije moglo proći bez zamuckivajućeg traženja lažnog razloga zašto se "dogodilo" pretjecanje. Novače, Novače,
pa kad je i istina ovo sto je reko...hamilton se vuko ko crijevo iza coultharda i nije ga ni pokuso napast dobrih 15 krugova i onda je alonso izlazio iz boksa i obavio pol posla za njega kad je usporio DC-a i da hamiltonu priliku da na ulazu na jedino moguce mjesto za preticanje bude tocno na repu DC i iskoristi brzi autogringo73 je napisao/la:Čini mi se da mi se alergija na Novaka pojačava!Jedino mjesto na kojem su obavljena pretjecanja je iskoristio i Hamilton. Ostala pretjecanja su bila u stilu; agresivno, fantastično, s vanjske strane....dok nije Hamilton prošao Coultharda. A tome je razlog jer: "to mu je omogućio, točno, situacija sa Fernandom Alonsom, gdje je Coulthard izgubio, inerciju onu..." Eto, ni ovo Hamiltonovo pretjecanje nije moglo proći bez zamuckivajućeg traženja lažnog razloga zašto se "dogodilo" pretjecanje. Novače, Novače,
MP4don je napisao/la:
Što se tiče Blažička i Novaka...
Najjače mi je kad im je mega problem prepoznati vozača pa čak i momčad, a tek dernjava na REPLAY...![]()
![]()
![]()
OŠTRA KRITIKA: Ukidanje po potrebi Studia F1 nakon utrke... i vaćanje na jad i bijedu hrvatskog sporta, nogomet...
Da, ono stoji Luca Badoer, a njih dvojica su ga zamijenili ( čuo sam bio točno za koga, no dug je vremenski odmak od VN Singapura ).Piquet20 je napisao/la:A je li netko cuo za koga su zamijenili Badoera (mislim da u subotu)?
Jao da se nadovežem... da poslodavci malo bolje prate što im vanjski suradnici rade u izravnom prenosu ne bi se dešavale stvari gdje na startu nakon što Lewis loše starta Novak viče: To, to, to... ide Kimi...Slash je napisao/la:Novak - pucaj si u glavu molim te.
Nemrem više slušati tog debila.
Pa tada je bilo sa onboard camere, a Honda je bila pored Hailtona tako da je teško prepoznati iz tog kuta.Slash je napisao/la:Novak - pucaj si u glavu molim te.
Nemrem više slušati tog debila. I ne, ne samo zato jer je 6 puta ponovio da je Hamiltonov prvi zavoj bi katastrofalan, smeće itd. (jer, nažalost i jest), nego čovjek ne raspoznaje fucking Williams i Hondu?!?! Baš su im slični bolidi za popizdit. I Bourdaisa i Webbera. A Hamiltona sam čeka da ga popljuje.
To je bila stvarno glupost što je napravio, ali svi smo mi obični ljudi pa se može pogrješiti.MP4don je napisao/la: Jao da se nadovežem... da poslodavci malo bolje prate što im vanjski suradnici rade u izravnom prenosu ne bi se dešavale stvari gdje na startu nakon što Lewis loše starta Novak viče: To, to, to... ide Kimi...![]()
Paralelno gledam i njemački prijenos i tamo toga nema... komentator treba biti objektivan i ne govoriti u znakovima koje svatko tko duže prati F1 dobro razumije i u tome vidi pristranost...
Novače, 0 bodova...
Ali to nije bilo prvi put, svaki put kada se desi slična situacija ovaj tako viče... Zadnja je bila Belgija... jest da je rijetkost da Ferrari pretječe McLaren, ali i u tim rijetkim trenucima Novak pokazuje primitivizam... halo...Kenny je napisao/la: To je bila stvarno glupost što je napravio, ali svi smo mi obični ljudi pa se može pogrješiti.
Na Beliji se nijednom nije čulo ajde Kimi ili tako nešto, pa puno mi je bolje čuti takvog komentatora nego da samo smireno priča, kada se dere ko tada to je meni puno bolje.MP4don je napisao/la:Ali to nije bilo prvi put, svaki put kada se desi slična situacija ovaj tako viče... Zadnja je bila Belgija... jest da je rijetkost da Ferrari pretječe McLaren, ali i u tim rijetkim trenucima Novak pokazuje primitivizam... halo...Kenny je napisao/la: To je bila stvarno glupost što je napravio, ali svi smo mi obični ljudi pa se može pogrješiti.
Bilo je bilo, čulo se kada je Kimi pretjecao... a ovaj samo što na sav glas ne viče... neka vrsta navijanja je bila...Kenny je napisao/la:Na Beliji se nijednom nije čulo ajde Kimi ili tako nešto, pa puno mi je bolje čuti takvog komentatora nego da samo smireno priča, kada se dere ko tada to je meni puno bolje.MP4don je napisao/la:Ali to nije bilo prvi put, svaki put kada se desi slična situacija ovaj tako viče... Zadnja je bila Belgija... jest da je rijetkost da Ferrari pretječe McLaren, ali i u tim rijetkim trenucima Novak pokazuje primitivizam... halo...Kenny je napisao/la: To je bila stvarno glupost što je napravio, ali svi smo mi obični ljudi pa se može pogrješiti.
Sada sam se ja sjetio da je jednom Blaž rekao da Novak navija za Buttona.
Ali Novak tako buba svaki put, baš svaku utrku... nije ugodno slušati njegovo podmuklo smijanje u pozadini pogotovo danas kada je Massa okrenuo Lewisa...Walter je napisao/la:Ni jedan ni drugi nisu objektivni.Pogotovo danas Blaž kad je rekao da je onaj potez Hamiltona na startu odličan "vozački potez".
Čemu ovakvi komentari?Slash je napisao/la:Novak - pucaj si u glavu molim te.