Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: LEWIS HAMILTON
I ovo sto je MAssa okrenuo Ham. Sta da je neko se zaletio u HAmiltona? Mogo je covjek umrijet jel namjerno okretat nekoga na F1 stazi...... Neko se zabije u tebe malo se digne i kad ti se slupa u kacigu nema vise nista........
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
O čemu ti pričaš kako ga je namjerno okrenio?Adriana Lima fan je napisao/la:I ovo sto je MAssa okrenuo Ham. Sta da je neko se zaletio u HAmiltona? Mogo je covjek umrijet jel namjerno okretat nekoga na F1 stazi...... Neko se zabije u tebe malo se digne i kad ti se slupa u kacigu nema vise nista........

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Da sjećam, isto tako bi ja tebi sad mogao napisati da li se sjećaš Kine 2007. ali iskreno ne znam kakve to veze ima sa današnjim Hamiltonovim potezom?King iCool je napisao/la:Sjećaš se Nuerburgringa 2003.g?Miška vs Montoya?FICHO je napisao/la:Eh, što žalim da današnja VN Japana nije vožena na Suzuki...mislim da ga ni 3 dizalice nebi vratile na stazu.King iCool je napisao/la:Ova maFIA me svaki put na ponovo iznenadi svojim idejama kako da kazne Hamiltona i McM. Sad su ga kaznili jer je kasno kočio u prvom zavoju nakon starta-genijalno. I sad ti osvoji prvenstvo ako moreš! FUJ gadovi mafiaški!
Može spomenik dignut Tilkeu što su kilometarske zone za izlijetanje, a moj komentar se odnosio dali bi mu ista stvar pala napamet na Suzuki.

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kakve veze ima Suzuka sa ovim o ćemu tu raspravljamo? Daj nemoj sad tu nek komentare pisat koje ni sam ne razumiješ.
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Jedini koji ovdje na razumije si ti...King iCool je napisao/la:Kakve veze ima Suzuka sa ovim o ćemu tu raspravljamo? Daj nemoj sad tu nek komentare pisat koje ni sam ne razumiješ.
Da pojednostavnim, Suzuka - prvi zavoj - PIJESAK, Fuji - prvi zavoj - ASFALT.
Jel bi isto tako kasno kočio i riskirao izlijetanje da je znao da se neće moć vratit na stazu poslije toga? Ja mislim da nebi...

- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Lewis Lewis pa sta to uradi
uhhhhhhhhh kod si me u srce ubo
a masa za njega nemam rijeci
i to je vazac SRAM NEK GA BUDE
ako je to cjena za titulu (svi mu idu na ruku od FIA pa nadanje)
inace ako neznate sta jeskracenica za FIA (FERARI INTERNACIONAL AUTO)
- prljavi harry
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
Kimi bi isto drukčije vozio da nisu asfaltirane zone za izlijetanje, jer ih on uvelike koristi. Da je baba imala jaja bi bila did.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma daj molim te pa ti vidiš kakav je zavoj u suzuki a kakav ovdje?Tamo se prolazi sa 260-270 km/h, a tu sa kojih 130! NA Fujiju treba jako kočit u prvi zavoj a na suzuki se samo malo kočnica dotakne. Ne znam kak si ti sad došel na tu ideju da uspoređuješ te dvije staze?Dobro da nisi još Monaco spomenuo.Ako smo na Fujiju onda i o toj stazi pričaj a ne o drugim.
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Svejedno je sa koliko se prolazi zavoj, poanta je kasno kočenje i posljedice izlijetanja...King iCool je napisao/la:Ma daj molim te pa ti vidiš kakav je zavoj u suzuki a kakav ovdje?Tamo se prolazi sa 260-270 km/h, a tu sa kojih 130! NA Fujiju treba jako kočit u prvi zavoj a na suzuki se samo malo kočnica dotakne. Ne znam kak si ti sad došel na tu ideju da uspoređuješ te dvije staze?Dobro da nisi još Monaco spomenuo.Ako smo na Fujiju onda i o toj stazi pričaj a ne o drugim.
I rest my case.
@prljavi harry - U potpunosti se slažem. Isto mišljenje imam i za Massa-Kubica dvoboj prošle godine, da nebi bilo da nisam objektivan.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Kako tebe nije sram nešto ovako reći??McLarem je napisao/la:Lewis Lewis pa sta to uradi
Koliko je takvih incidenata imao Hamilton u sezoni, ali to je onda majstorija, to se ne kažnjava, a kad se to dogodi Lewisu, onda tog vozača odmah na križ!!

Daj, molim te...
A kakve je veze FIA imala sa današnjom utrkom...
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Nikad Ham nije imao namjeran sudar s nekim....... prljavi harry-da baba nema jaja zvala bi se Massa.
- McLarem
- Test vozač
nisam ja reko da Hamilton nevalja SACUVAJ BOZE
pa ko ce osvoiti titulu kao Hamilton nece
to je ko 1i1
pa ko ce osvoiti titulu kao Hamilton nece
to je ko 1i1
- McLarem
- Test vozač
a FIA ima veze sa citavom sezonom i OCIGLEDNOG POMAGANJA ferariju
- Schumy.d
- Legenda
Isuse Bože, koje su ovo provale, to su neistine...Adriana Lima fan je napisao/la:Nikad Ham nije imao namjeran sudar s nekim....... prljavi harry-da baba nema jaja zvala bi se Massa.

I više ne s... po Massi, sad ti je on kriv, a kad to Lewis napravi nekom drugom, to je potez godine!! Ma nemojte pričati gluposti... Šta Lewisa nitko ne smije dirnuti???
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Neznam mislim da je glupo predbacivati poteze i jednom i drugom, već mi to ide na k****. Svaki put kad netko od njih bilo koga pretekne odmah ga suprotni ''tabor'' napadne da je nesportski i blabla... Da, Massa je zaslužio kaznu, Hamilton ga je prošao cijelim bolidom. Dobio je kaznu, gotova priča. A priče o nekakvoj prljavštini nema, svi oni u utrci pri tim brzinama reagiraju instinktivno, kako Lewis nekad, tako i Massa, i zato se njih dvojica bore za naslov, zato jer grizu, i to je čar ovog sporta.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda
Ajde, napokon neki pametan post!!Slash je napisao/la:Neznam mislim da je glupo predbacivati poteze i jednom i drugom, već mi to ide na k****. Svaki put kad netko od njih bilo koga pretekne odmah ga suprotni ''tabor'' napadne da je nesportski i blabla... Da, Massa je zaslužio kaznu, Hamilton ga je prošao cijelim bolidom. Dobio je kaznu, gotova priča. A priče o nekakvoj prljavštini nema, svi oni u utrci pri tim brzinama reagiraju instinktivno, kako Lewis nekad, tako i Massa, i zato se njih dvojica bore za naslov, zato jer grizu, i to je čar ovog sporta.

- -Briatore-
- Svjetski prvak
Još samo opaska na totalnu neinteligenciju Lewisa Hamiltona, da njemu može pasti mrak na oči jer ga na startu obiđe Kimi, koji i nije više nešto ozbiljan kandidat za naslov, i da zbog toga onako nepromišljeno kompromitira utrku, a sa solidnim drugim mjestom i dalje pravi razliku nad Massom i prvenstvo polako i sigurno privodi kraju u svoju korist. Mladost i neiskustvo, još ako misli i na svoju golu Nicole kako se kreše negdje na drugom kraju svijeta...onda dekoncentracija i mrak na očima preuzimaju kontrolu.
#BigBalls
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Instinktivni prljavac da.......Slash je napisao/la:Neznam mislim da je glupo predbacivati poteze i jednom i drugom, već mi to ide na k****. Svaki put kad netko od njih bilo koga pretekne odmah ga suprotni ''tabor'' napadne da je nesportski i blabla... Da, Massa je zaslužio kaznu, Hamilton ga je prošao cijelim bolidom. Dobio je kaznu, gotova priča. A priče o nekakvoj prljavštini nema, svi oni u utrci pri tim brzinama reagiraju instinktivno, kako Lewis nekad, tako i Massa, i zato se njih dvojica bore za naslov, zato jer grizu, i to je čar ovog sporta.
Briatore ne grize ko Hamilton nitko ne grize ko Hamilton.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nažalost, ne znamo kako bi se Alonso ponio u ovakvoj situaciji, no evo baš u studiju F-1 Mladen rekao upravo od riječi do riječi ono šta sam ja pisao: 1) da su za F-1 bolji pravi vozači koji djeluju instinktivno nego oni koji taktiziraju-Briatore- je napisao/la:Pa čuj, Alonso je isto racer, ne možeš reći da ne grize i da se ne veseli pobjedama, pa opet ne radi takve pizdarije.Slash je napisao/la:Jbg, neki to nazivaju neinteligencija, a upravo ta ''neinteligencija'' je ono zašto ga ja cijenim. Da, mogao je to napraviti što si ti napisao, ali čovjek jednostavno ne može istrpiti da ga bilo tko pretekne kad si je on zacrtao pobjedu bez obzira bio to Massa, Kimi ili Fisichella. Koliko god on pričao ''I just wanna bring car home'', kad krene utrka budi se ''racer'' i on jednostavno pod svaku cijenu želi pobjediti utrku. Takve vozače cijenim, koji voze za pobjede, a ne za bodove, bez obzira na sve.
2) da ne može biti ista kazna za Massu i Hamiltona jer nije ni približno slična sitacija
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
HAmilton je vozac trkac i instinkta(ne instinkt da se slupas u nekog) i zato ce uvjek biti bolji vozac od MAsse ma sto ovaj napravio i vec se ne spominje dali je Ham bolji od Kimija vec dali je dobar kao Senna ili Sumacher i on ce uvjek (pravedno) biti tretiran kao vozac trkac i kao takav svrstavan među 3-4 naj svih vremena.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hamilton je odličan vozač,ali poprilično neozbiljan i nezreo,a tako se ne postaje prvak...i montoya je bio instiktivac,divljak na stazi,al nikad nije bio prvak i više ga nema u f1... ali bez takvih vozača f1 bi bila glupa i dosadna,uvijek dobro dođe neki showman koji ne misli svojom glavom nego samo vozi...Adriana Lima fan je napisao/la:HAmilton je vozac trkac i instinkta(ne instinkt da se slupas u nekog) i zato ce uvjek biti bolji vozac od MAsse ma sto ovaj napravio i vec se ne spominje dali je Ham bolji od Kimija vec dali je dobar kao Senna ili Sumacher i on ce uvjek (pravedno) biti tretiran kao vozac trkac i kao takav svrstavan među 3-4 naj svih vremena.
- McLarem
- Test vozač
ljudi ljud ja stvarno nemogu vas svatiti
Hamilton jest kasno kocio sto?? (samo on to zna i niko od nas)
sve je sad nagadanje (kaznu nije tebao dobiti), Masa ga je udario (namjerno) jer se je prvo
bukalno sklonio pa je onda pokusao vratiti poziciju
i zato je dobio kaznu (OPRAVDANO). Ima jos 2 trke i po mom
misljenju Hamilton ce biti prvak ove godine, jes mu se neke stvari
nemogu dvaput desitit, a sto se tice Mclaren veliko je pitanje ali nist nije gotovo
ima jos tu da se vozi
Hamilton jest kasno kocio sto?? (samo on to zna i niko od nas)
sve je sad nagadanje (kaznu nije tebao dobiti), Masa ga je udario (namjerno) jer se je prvo
bukalno sklonio pa je onda pokusao vratiti poziciju
i zato je dobio kaznu (OPRAVDANO). Ima jos 2 trke i po mom
misljenju Hamilton ce biti prvak ove godine, jes mu se neke stvari
nemogu dvaput desitit, a sto se tice Mclaren veliko je pitanje ali nist nije gotovo
ima jos tu da se vozi
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Lewis me danas malo razočarao tim potezom nakon starta(koji nije inače bio za kaznu) jer sam govori da je odlučio vozit na titulu a u ovoj situaciji uopće ništa nije trebao riskirati.Samo da je propustio Kimija i ušao u zavoj kao drugi stvari bi sad puuno bolje izgledale na bodovnoj ljestvici. Ali sta je tu je u Kini će iskoristit 1.meč loptu i uzet titulu.
- McLarem
- Test vozač
Kimi da bude prvi??????????????
nema sanse (nije da nevolim Kimija ipak je on vozio za McLaren)
vece su sanse da budu prvaci kao konstruktori
nego da Kimi bude prvi, za Masu nevjerujem
ipak je Hamilton bolji po mojoj procjeni
nema sanse (nije da nevolim Kimija ipak je on vozio za McLaren)
vece su sanse da budu prvaci kao konstruktori
nego da Kimi bude prvi, za Masu nevjerujem
ipak je Hamilton bolji po mojoj procjeni