heeej o čem pričašMcLarem je napisao/la:Kimi da bude prvi??????????????
nema sanse (nije da nevolim Kimija ipak je on vozio za McLaren)
vece su sanse da budu prvaci kao konstruktori
nego da Kimi bude prvi, za Masu nevjerujem
ipak je Hamilton bolji po mojoj procjeni
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- mkomlj38
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
Re: LEWIS HAMILTON

- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
za kimija nesto ga je krenulo ali nece zadugo
kasno se je sjetio........
kasno se je sjetio........
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Mene zanima jel itko vidio (Premiere ili negdje drugdje) šta se dogodilo zavoj-dva nakon ove slike? Pad Lewisa za... koliko3-4 mjesta?!

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
da, već ulaskom u 2. krug bio je na 6. mjestu iza masse, na koji način ostaje misterij, zahvaljujući genijalnom japanskom redatelju prijenosa.........
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
gringo73 je napisao/la:Mene zanima jel itko vidio (Premiere ili negdje drugdje) šta se dogodilo zavoj-dva nakon ove slike? Pad Lewisa za... koliko3-4 mjesta?!
Ja mislim da ga je Alonso malo izguro jer drugoga objasnjenja nemam
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Točak
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Meni je jos smijesnija ona kazna za Bourdaisa kojom je Massa dobio na poklon jos jedan dragocijeni bod...
Honda will rise again!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1gDbK0uz" onclick="window.open(this.href);return false; ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=1gDbK0uz" onclick="window.open(this.href);return false; ... ed&search=
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Hm, mislim da bi mnogo vozača volilo da se Kova zabije u njih jer bi pri tome postizali brze krugove kao što je to radio Kimi na početku...Lik je napisao/la: Kimi je izjavio da ga je i udario i oštetio prednji kraj malo što mu je sjebalo šanse za pobjedu....

Što se tiče udaranja od strane Lewisa... ja ne vidim nigdje da ga je Lewis udario...

BTW, sad se toliko razvlači to udaranje, a kad je on opalio Lewisa u Belgiji po difuzoru ona nije bilo takve galame...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Lik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
A sori:MP4don je napisao/la: Hm, mislim da bi mnogo vozača volilo da se Kova zabije u njih jer bi pri tome postizali brze krugove kao što je to radio Kimi na početku...Tako da ne vjerujem da je bilo neke štete... bolid je funkcionirao normalno, više ga je jedno vrijeme mučio grejning što je sasvim normalna stvar...
Što se tiče udaranja od strane Lewisa... ja ne vidim nigdje da ga je Lewis udario...Samo je dobio od Kove...
BTW, sad se toliko razvlači to udaranje, a kad je on opalio Lewisa u Belgiji po difuzoru ona nije bilo takve galame...
A sad kaj je kimi tolko dobar da je i s blago oštećenim bolidom konkurentan je druga stvar....Kimi Raikkonen, Ferrari (3rd):
"Even if third place has put an end to a run of poor results, I am a bit disappointed because today we had the means to win. At the start, I got away well but then, at the first corner, the two McLarens arrived too fast at the braking point and prevented me from turning in, taking me off the track. That lost me a lot of ground and I found myself in the middle of the pack. On top of that, the car was not quite right as I was hit by one of the McLarens: the steering was a bit light and there was other damage as well. I tried to do the best I could but I was not as quick as I'd hoped, especially in the second stint. Before the second stop, I closed on Kubica but I couldn't pass him in the pit stop because on my in lap I found myself behind Rosberg a lap down. Then I tried several times to attack Robert but he defended his position well. At one point, I did find myself slightly ahead of him going into turn 3, but I was on the outside and he did not give up the line so I had to go off the track. After that, I had a bit of graining and so I was not able to catch up again. In any case, I am happy to have brought home important points for the team."
Nego, sad je stvarno hamilton pokazal da jedini on ima muda kasno kočiti...

- cezar
- Navijam za: Kimi
Pa sto onda nije u svakoj krivini kasno kocio. Ili sto nije jos kasnije kocio u toj prvoj. Daleko je jos bio zid.
Kimi je najbolji
- MP4don
- Profesionalni vozač
Pa Kimi voli zidove (Spa i Sepang)... nemože mu Lewis to oduzeti...cezar je napisao/la:Pa sto onda nije u svakoj krivini kasno kocio. Ili sto nije jos kasnije kocio u toj prvoj. Daleko je jos bio zid.

LOL
LOL
- cezar
- Navijam za: Kimi
Pa nije ni trebao do zida. Ocigledno zna zakociti kad treba. Mogao je jos kasnije u prvoj krivini.
Kimi je najbolji
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
sto je Bourdaisa dobio kaznu meni nije ono bas licilo
da bi on trebo dobiti kaznu, i sad sam gedao snimak
(mada nevolim masu ni ferari) ali stvarnoooo
ono je trebo masa dobiti umjesto njega
ili nijedan. ona je kazna za Bourdaisa stroga glupost
da bi on trebo dobiti kaznu, i sad sam gedao snimak
(mada nevolim masu ni ferari) ali stvarnoooo
ono je trebo masa dobiti umjesto njega
ili nijedan. ona je kazna za Bourdaisa stroga glupost
- sunseeker
- Profesionalni vozač
hvala majstore! eto i to nismo vidjeli, a itekako je značajno, pa da nije to mogao pustiti ka "replay"...katastrofalan prijenosgringo73 je napisao/la:Nije, evo odgovora....
no, jedna stvar se ovdje jako lijepo vidi, hamilton kasno koči, kimi ne može skrenuti i onda dolijeće kamikaza kovalainen i "dovršava" posao, definitivno je veći krivac kovalainen, ali, ali po meni najveći problem je zapravo prednost koju su obojica stekla u odnosu na ostale kada su u produžetku zapravo ubrzala van staze.......i opet dolazimo na onu priču o pijesku i svemu što se veže na to.......kako sad tumačit ovu sitaciju? jer činjenica je da su massi i raikkonenu zapriječili apex zavoja i onda još pobjegli asfaltiranom zonom van staze, jer da su se vraćali na stazu odmah kada i kimi ne bi teoretski mogli završiti ispred trullija i piqueta.......da ne govorim što bi bilo da asfalta uopće nema...........ovako je hamilton skoro na kraju izašao ispred kubice i alonsa.........
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- MP4don
- Profesionalni vozač
Koga je unazadio u utrci, koga je izbacio kod pretjecanja, kome je oštetio bolid tako da je profitirao na taj račun??? U Kanadi je bio sudar u kojem je izbacio i sebe tako da tu nema nekakvog profita kao što je to učinio Massa jučer koji je direktno profitirao... Što se tiče poštenja, bio je čak i prepošten u nekim situacijama i odlično se nosi s pritiskom FIA-e na njega i momčad... Vidimo da pojedini vozači (Massa, Kubica, Alonso...) više pričaju o njemu nego o sebi... Hmmm, što bi oni napravili da su se našli u toj situaciji... Sjećam se Masse i Alonsa u Monzi 2006.g., to je bila takva vika krika kakve nije bilo dugo... sazivale su se konferenacije, dijelili telemtrijski podaci, analizirali potezi... ma dajjj... lako je Alonsu s gubitničkog mjesta lajat i inatit se McLarenu što mu nije dopustio da štopa Lewisa, Massa isto tjera vodu na svoj mlin i njih dvojica se više bave (komentiranje sudačkih odluka, poteza na stazi) Lewisom nego sami sobom... Tako da neBravo je napisao/la:Sam se je dove u tu poziciju, da je igrao pošteno danas nebi imao takvu reputacijuMP4don je napisao/la:Hamilton će dobiti kaznu ako na sljedećoj utrci pokuša osvojiti pole!
Hamilton će dobiti kaznu ako bilo koga na stazi pokuša prestići!
Hamilton će dobiti kaznu ako na dan utrke ode na doručak,jer bi time stekao prednost u odnosu na konkurente!
Hamilton će dobiti kaznu ako se na njegovom bolidu dvije gume vrte u istom smjeru!
Hamilton će biti kažnjen ako s njegovog McLarena refleksija sunca bude veća od 10%,jer bi to moglo zasmetati vozače Ferrarija!
Hamilton će dobiti kaznu ukoliko u boksu sam ne promjeni gume i nadolije gorivo!

Ferrari je nakon odlaska Alonso iz McLarena dobio još jednu babu tužaljku kojoj je svaki put cilj reći nešto protiv Lewisa ili McLarena... Alonso to dokazuje svojom zadnjom izjavom da pomaže Massi... mislim, nitko mu to ne brani, ali tako javno opredjeljenje nije baš često...

Očito da konkurente bode to što je došao u odličan bolid i što je u prvih par utrka "posramio" pretendante za naslov koji su već starosjedioci u F1 bolidu u odnosu na njega...
LOL
LOL
-
- Kontakt:
ma znam ja to sve mp4don, ali koja korist od svega toga, čudim se da nisi već od toga odustao
hamilton može osvojit naslov sa ili bez sudaca, fie i njihovih odluka, samo treba radit gledat sebe, ne raditi gluposti i radit svoj posao na najbolji način, a ovo, massa, alonso, kubica ili šta ja znam tko sve ne bi im bilo bolje da šute i gledaju svoj posao, ali čuješ tko im smeta da govore što hoće ili rade što hoće
mislim da hamilton sa momčadi, bolidom i svojim sposobnostima ne bi smio dovesti sebe u poziciju da ima posla sa gore navedenim
hamilton može osvojit naslov sa ili bez sudaca, fie i njihovih odluka, samo treba radit gledat sebe, ne raditi gluposti i radit svoj posao na najbolji način, a ovo, massa, alonso, kubica ili šta ja znam tko sve ne bi im bilo bolje da šute i gledaju svoj posao, ali čuješ tko im smeta da govore što hoće ili rade što hoće
mislim da hamilton sa momčadi, bolidom i svojim sposobnostima ne bi smio dovesti sebe u poziciju da ima posla sa gore navedenim
-
- Kontakt:
dobro, to je nešto drugo
a ovo pomoći, vjerojatno da će massu pustiti ako bude ispred njega, a lewisa neće, ili tako nešto zdrav razum govori iz usta jednog mclarenovca
a ovo pomoći, vjerojatno da će massu pustiti ako bude ispred njega, a lewisa neće, ili tako nešto zdrav razum govori iz usta jednog mclarenovca
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
samo da prokomentiram jednu stvar!
puno puta sam vidio na ovom forumu da mcm fanovi izjavljuju da ce ham osvojit naslov jer ga zasluzuje najvise a massa ne!
ono sta je blazicko reko da je prost izjavio da max 1-2 puta u sezoni mozes napravit kiks i jos uvjek ozbiljno racunat na naslov!
Ham je ove godine s 0 kvarova na svom bolidu iskljucivo vozackim pogreskama i nevjerovatniim glupostima uspio bit 4 ili 5 utrka izvan bodova...znaci samo i iskljucivo svojom krivicom
kolko je puta to massa ove sezone imo....kvar u australiji, madjarskoj, boksu singapuru...jedino malezija i silverstone(nek neko ispravi ak sam nes zaboravio
)
jedino sto drzi hamiltona ove sezone je nevjerojatno velik broj kisnih trka ove sezone na kojima mercedes daleko najbolje funkcionira( a ni massa nije bas rainmaster)...
da nije bilo tolko kisnih trka hamilton bi vec davno sam sebe izbacio iz utrke za naslov
puno puta sam vidio na ovom forumu da mcm fanovi izjavljuju da ce ham osvojit naslov jer ga zasluzuje najvise a massa ne!
ono sta je blazicko reko da je prost izjavio da max 1-2 puta u sezoni mozes napravit kiks i jos uvjek ozbiljno racunat na naslov!
Ham je ove godine s 0 kvarova na svom bolidu iskljucivo vozackim pogreskama i nevjerovatniim glupostima uspio bit 4 ili 5 utrka izvan bodova...znaci samo i iskljucivo svojom krivicom
kolko je puta to massa ove sezone imo....kvar u australiji, madjarskoj, boksu singapuru...jedino malezija i silverstone(nek neko ispravi ak sam nes zaboravio

jedino sto drzi hamiltona ove sezone je nevjerojatno velik broj kisnih trka ove sezone na kojima mercedes daleko najbolje funkcionira( a ni massa nije bas rainmaster)...
da nije bilo tolko kisnih trka hamilton bi vec davno sam sebe izbacio iz utrke za naslov

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
JA ne kazem da je Hamilton prgav vozac ali HAmilton nije prljav vozac. HAmilton je sve svoje odradio u borbi kotac od kotaca nije on nikome okrenuo nbolid i tako ga unazadio ili ostetio. Ham igra na kukavicu pa ko se makne makne se al Massa to nema on ide u bolid bez cilja da se makne ili da priliku nekome da se makne.
- sale
- Site Admin
- Kontakt:
Brdo prethodnih postova je obrisano jer su bili OT ili se radilo o besciljnom prepiranju. Moj savjet (za sve) je da pripazite na svoje ponašanje i poštivanje pravila foruma jer biste lako mogli dobiti isključenje!
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
Kako kaže dobri stari Briatore: Da je baba muško, zvala bi se Duško. Hamilton je imao možda 4 eventualno 5 grešaka u sezoni, ali je zato Massa imao 6 spinova u samo jednoj utrci!F1-Champ je napisao/la:samo da prokomentiram jednu stvar!
kolko je puta to massa ove sezone imo....kvar u australiji, madjarskoj, boksu singapuru...jedino malezija i silverstone(nek neko ispravi ak sam nes zaboravio)

Ako je to Prost rekao ne znači da to mora biti tako! Kada bi sada ja počeo pričati šta bi bilo da nije bilo ononga na kraju prošle sezone već bi pljuvali po meni.

LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
-
- Kontakt:
ma nema vozača koji ove sezone nije napravio brdo grešaka, većih ili manjih
valjda je takva sezona, a i pravila su pridonjela tome
nekako mi se čini da je kubica radio najbolji posao, iako je i on imao svojih uspona i padova
ali nije sam vozač, treba tu biti i bolid, momčad, sreća, ali i suci (mislim fia)
nekako mi se čini da je kubica radio najbolji posao, iako je i on imao svojih uspona i padova
ali nije sam vozač, treba tu biti i bolid, momčad, sreća, ali i suci (mislim fia)
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Dago je napisao/la:ma nema vozača koji ove sezone nije napravio brdo grešaka, većih ili manjih
Mislim da ima...Da nije Alonso?Kubica?Vettel?
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Vettel prve 2. trke nije ni zavrsio....... Kubica nije imao gresaka ali isto tako on nije ni isa na noz uvjek kao sto su morali oni ispred.