Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: LEWIS HAMILTON
Ha momci da nije to mozda Hamiltonovih 0.6 sek koje dodaje na bolid
Naravno ovo je glupost al ovo je isto tako i Hamiltonov bolid on je sudjelovao najvise od svih vozaca u njegovoj produkciji i velikim je dijelom njegov bolid.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Možeš li objasniti ovo boldirano?Adriana Lima fan je napisao/la:Ha momci da nije to mozda Hamiltonovih 0.6 sek koje dodaje na bolidNaravno ovo je glupost al ovo je isto tako i Hamiltonov bolid on je sudjelovao najvise od svih vozaca u njegovoj produkciji i velikim je dijelom njegov bolid.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- darky
- Profesionalni vozač
Pa Hamilton vozi kartingaškim stilom sa F1, zato ima toliko proklizavanja, pogledajte par utrka kartinga (mislim one najjače klase), zamislite hamiltona tamo, a onda ga preslikajte na F1kiby je napisao/la:Massa i kimi nemogu tako voziti ,jer im bolid ne dopusta, bas zato sto im je aerodinamika jaca strana od mehanickog gripa, dok je kod mclarena upravo obrnuto. I zato kad im bolid malo pobjegne, aerodinamika u tom trenu odjednom izgubi ulogu i tu nastupa meh. grip. Zato se njima bolid ponasa kao po tracnicama i kad pobjegne, pobjegne ''munjevito''. Lewisu kad pobjegne, mu je lakse za iskontrolirat bas zbog tog boljeg prianjanja na podlogu i lakse zadrzati momentum kroz zavoj. Sta mislis zasto su mclareni uvijek najbolji kao npr. u monacu i takvim stazama dok je ferrari po ''vecim'' brzim stazama...MP4don je napisao/la:Majstor. Svatko drugi bi u toj situaciji izgubio preko sekunde... jednostavo to je njegov stil vožnje... pogledaj Massu i Kimija, ko po tračnicama... oni bi se s takvim stilom zakucali u zid...majstor iz maranella je napisao/la:Meni je taj Hamilton malo sumnjiv. Kako on uz onoliko proklizavanja, kasnih kočenja, blokiranja guma ipak uspije imat 3 desetinke bolje vrijeme od drugog?![]()
On svoj McM setira kao karting i kao takvoga ga vozi.
Zato je tako brz i "opasan"
to citira Alonsa koji tvrdi da daje 0.5 sec po kruguOne and only je napisao/la:Možeš li objasniti ovo boldirano?Adriana Lima fan je napisao/la:Ha momci da nije to mozda Hamiltonovih 0.6 sek koje dodaje na bolidNaravno ovo je glupost al ovo je isto tako i Hamiltonov bolid on je sudjelovao najvise od svih vozaca u njegovoj produkciji i velikim je dijelom njegov bolid.

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Hamilton je ovaj rezultat napravio jel je radio bolid od pocetka do kraja. I tu mislim da nije to mozda Hamiltonvih 0.6 sek kolko dodaje bolidu jel nista nije igubio od proslogodisnjeg "Alonsovog". Ako je vise ovaj rezultat do bolida onda se treba rec da je ovo Hamiltonov bolid.One and only je napisao/la:Možeš li objasniti ovo boldirano?Adriana Lima fan je napisao/la:Ha momci da nije to mozda Hamiltonovih 0.6 sek koje dodaje na bolidNaravno ovo je glupost al ovo je isto tako i Hamiltonov bolid on je sudjelovao najvise od svih vozaca u njegovoj produkciji i velikim je dijelom njegov bolid.
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
To nije hamiltonov bolid nego mclarenov, on je dao svoj obol ali najvise treba cestitati mehanicarima i cijeloj ekipi a tek onda Luisu.
I čestitam njemu i svim fanovima mclarena na najvjerovatnijem osvojenom naslovu prvaka, zaslužio je to luis, nadajte se da nece izgubit ovih 7 bodova ko prosle godine.
I čestitam njemu i svim fanovima mclarena na najvjerovatnijem osvojenom naslovu prvaka, zaslužio je to luis, nadajte se da nece izgubit ovih 7 bodova ko prosle godine.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Pogrešno sam te shvatio očito. Mislio sam da si rekao da je Hamilton uložio više sebe u svoj bolid, nego bilo koji vozač na gridu.
Vozač vazda ima jak utjecaj na razvoj bolida, mada sumnjam da Lewis, ni bilo ko od mlađih, može imati utjecaj ko Alonso i neki iskusniji vozači. Ipak je tu iskustvo presudan faktor.
Vozač vazda ima jak utjecaj na razvoj bolida, mada sumnjam da Lewis, ni bilo ko od mlađih, može imati utjecaj ko Alonso i neki iskusniji vozači. Ipak je tu iskustvo presudan faktor.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
PA po cemu je onda bolid tako jak,a bez Alonsa ga radili? Mislim dajte malo objektivnosti.
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
Sve čestitke Hamiltonu i njegovim fanovima na ovoj pobjedi. Savršeno je odvozio utrku, napokon bez i jednog sumnjivog ili namjernog incidenta, izvrsno je odvozio utrku.
p.s.
Za one kojima nije jasno, ovaj post se odnosi na Hamiltona.
p.s.
Za one kojima nije jasno, ovaj post se odnosi na Hamiltona.
Zadnja izmjena: Vettel fan, dana/u 19 lis 2008, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Zvijezda je u mirovini.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
NAmjernog incidenta? Mislim da si zamjenio ovo s topicom o Massi.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Zaboravio si gdje je McM bio prije nego li je Alonso dosao tamo... Ostavio im je jako dobre temelje za ovogodisnji bolid zato šuš...Adriana Lima fan je napisao/la:PA po cemu je onda bolid tako jak,a bez Alonsa ga radili? Mislim dajte malo objektivnosti.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Odličan posao,sad samo još treba najmanje 5. mjesto u Brazilu i konačno je titula tu!
Zašto Hamilton ne smije koristiti svoj "joker" za motor na zadnjoj utrci?!
- tomidix
- Test vozač
Ne smije ga nitko koristiti... takva su pravila... a mislim da mora 4. uvatit al nisam ziher... i svaka mu cast na trci danas... ovo je bilo majstorski iako ga ne volim...King iCool je napisao/la:Odličan posao,sad samo još treba najmanje 5. mjesto u Brazilu i konačno je titula tu!
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
Nitko ne smije jer su takva pravilaKing iCool je napisao/la:Odličan posao,sad samo još treba najmanje 5. mjesto u Brazilu i konačno je titula tu!

zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Treba mu 5. mjesto. Stvarno ih je smirio danas. Jarno je opet imao "prijatelje" danas. Šteta za Heikkija danas premda se nije iskazao. Alonso da je pritiskao u drugom stintu mogao je biti 3. , ovvako mu se to osvetilo i počeo je ganjati Ferrari tek kada je Massa prošao na 2. poziciju.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Glupa pravila.Smije se jednom u sezoni promjenit motor bez kazne,ali ne u zadnjoj utrci.To je sigurno Maxova ideja bila.
- tomidix
- Test vozač
nemoj se zacuditi ako mclaren bude los dogodine...Adriana Lima fan je napisao/la:Aha sve mi je jasno. Tako ce biti zanci i za 4 sezonetomidix je napisao/la:Zaboravio si gdje je McM bio prije nego li je Alonso dosao tamo... Ostavio im je jako dobre temelje za ovogodisnji bolid zato šuš...Adriana Lima fan je napisao/la:PA po cemu je onda bolid tako jak,a bez Alonsa ga radili? Mislim dajte malo objektivnosti.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Vjerojatno zbog neparnog broja utrka. Ja bi svima dao nove motore ,pa nek se ganjaju.
Koliko vidim McLaren je sve bolji i bolji.
Koliko vidim McLaren je sve bolji i bolji.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ja ne bi nikome davao nove motore!! Nek voze na istima!Dani je napisao/la:Vjerojatno zbog neparnog broja utrka. Ja bi svima dao nove motore ,pa nek se ganjaju.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Baš. Kad je Alonso otišo ste govorili: vidjet ćete vi kakav će bit Hamilton bez Alonsove telemetrije i podešavanja, a sada ste VI vidjeli kakav je pa je i za to zaslužan Alonso koji je ''ostavio temelje''. Daj molim te pa nije Alonso glavni dizajner bolida. Mrvica objektivnosti nebi škodila.Adriana Lima fan je napisao/la:Aha sve mi je jasno. Tako ce biti zanci i za 4 sezonetomidix je napisao/la:Zaboravio si gdje je McM bio prije nego li je Alonso dosao tamo... Ostavio im je jako dobre temelje za ovogodisnji bolid zato šuš...Adriana Lima fan je napisao/la:PA po cemu je onda bolid tako jak,a bez Alonsa ga radili? Mislim dajte malo objektivnosti.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- tomidix
- Test vozač
Vidim nakon heikijevog japana se boje mclarenovci da bi lewisov motor mogo rec "jao"
hehe
hehe
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Nemoj s eiznenadit ako bude odlican.....tomidix je napisao/la:
nemoj se zacuditi ako mclaren bude los dogodine...
- tomidix
- Test vozač
Ja bi to volio jer ce bit zanimljivija F1... Sto vise konkurentnih bolida to bolje...Adriana Lima fan je napisao/la:Nemoj s eiznenadit ako bude odlican.....tomidix je napisao/la:
nemoj se zacuditi ako mclaren bude los dogodine...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Istina, ali opet ovisi kako na kojoj stazi...'oversteer' na ovakvim stazama s sporijim zavojima ima malo veću prednost i lakše je kasnije kočit nego kod 'understeera'. Hamilton je to sjajno savladao kasno kočenje i bočno izlaženje iz zavoja s više gasa. Kao što se i vidi dobro mu ide, jako je brz samo što tim stilom puno pate gume i bolid.Schumy.d je napisao/la: O čemu ti pričaš??
Šta sad hoćeš reć da bi tako svi trebali voziti??Pa svoje prednosti ima svaki način vožnje!!

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Pa o tome sam i govorio!!Ćale od Lewisa je napisao/la: Istina, ali opet ovisi kako na kojoj stazi...'oversteer' na ovakvim stazama s sporijim zavojima ima malo veću prednost i lakše je kasnije kočit nego kod 'understeera'. Hamilton je to sjajno savladao kasno kočenje i bočno izlaženje iz zavoja s više gasa. Kao što se i vidi dobro mu ide, jako je brz samo što tim stilom puno pate gume i bolid.