Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
cezar
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?

Post Postao/la cezar »

A sta je ono bilo u Kanadi? Los vid?
Kimi je najbolji
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ali to je nevjerovatno , šta god da napisali ( a ovde na forumu ima ekipe sa dugogodišnjim iskustvom , koji stvarno ozbiljno prate f1 ) nikad mcm fanovi nemogu prihvatit da je sve to dio utrke i dio f1 , a Massa im je posebno trn u oku tko će znat zašto :? Divim se kako ima ekipe koja je tvrdoglava i urota će za njih uvijek biti , Massa će im bit prljav dok im je prijetnja , iako je to jedan od fer vozača kojeg su utrke i ponašanje drugih vozača naučile kako se boriti na pisti ;) a Massa se sigurno nije namjerno zapucao u Hamija to se vidi , gurkanja je bilo ali ništa zlo [-X
... Forza Massa ...
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

Schumy.d je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la: pa normalno da je
Koji si ti lik... #-o
Hamiltona podržavaš u svemu i ništa njegovo nije namjerno, a od svih ostalih je!! :lol: :roll:
a zašto bi se on namjerno zabijao u nekog kad se bori za pobjedu.massa je bio isfrustriran jer ga je ovaj preteko.i ne podržavam hamiltona u svemu jer neka preticanja je bezobrazno napravio (glock) al nikog ne izbacuje bar
slika

slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

cezar je napisao/la:Pa kad se poslednji put desilo da se neko tako zapuca u boksu, zbog losih refleksa.
Pijanac je bančio noć prije pa je na izlasku iz boksa stao na krivo mjesto... trebao je stati iz Kubica, a ne do njega... da je pravilno stao Hamilton bi primjetio bolid ispred sebe i u najgorem slučaju bi se uspio maknuti u lijevo... :biggrin:

Ovo danas, Massa nije mogao podnjeti da ga Lewis tako lako prolazi... kao klinca... pa se sjetio mentora Šumija... ne daj Filipe, ne daj... gas uber die šikane... :lol: :lol: :lol: Samo ga malo takni kad skreće i gotovo je... ti ubacuješ u drugu i odlaziš... :biggrin:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

mkomlj38 je napisao/la:
a zašto bi se on namjerno zabijao u nekog kad se bori za pobjedu.massa je bio isfrustriran jer ga je ovaj preteko.i ne podržavam hamiltona u svemu jer neka preticanja je bezobrazno napravio (glock) al nikog ne izbacuje bar
A pogledaj situaciju kod starta...
Šta da je tamo Kimi skrenuo u zavoj, da nije htio otići van staze?? Izbacio bi Lewis tim potezom i sebe i Kimija, a još najvjerojatnije i Massu i Heikkia... ;)
Massa je išao žestoko ispraviti svoju pogrešku, nije uspio i to je sve! Kazna za to i stvar riješena...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Lucky je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Ali to je nevjerovatno , šta god da napisali ( a ovde na forumu ima ekipe sa dugogodišnjim iskustvom , koji stvarno ozbiljno prate f1 ) nikad mcm fanovi nemogu prihvatit da je sve to dio utrke i dio f1 , a Massa im je posebno trn u oku tko će znat zašto :? Divim se kako ima ekipe koja je tvrdoglava i urota će za njih uvijek biti , Massa će im bit prljav dok im je prijetnja , iako je to jedan od fer vozača kojeg su utrke i ponašanje drugih vozača naučile kako se boriti na pisti ;) a Massa se sigurno nije namjerno zapucao u Hamija to se vidi , gurkanja je bilo ali ništa zlo [-X
Slučajno je kad to napraviš jednom ili dva puta,ali tri :roll:
I sve bi to bilo ok ,ali SLUČAJNO mu je to izravni konkurent za naslov i prolazi ga na stazi.I slučajno vozi baš Mclaren!
Get the point!
A SLUČAJNO je i Lewis mogao izbaciti oba Ferrarija izvan utrke odmah na početku sa onim svojim glupim potezom! ;)
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

Schumy.d je napisao/la:
Lucky je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:Ali to je nevjerovatno , šta god da napisali ( a ovde na forumu ima ekipe sa dugogodišnjim iskustvom , koji stvarno ozbiljno prate f1 ) nikad mcm fanovi nemogu prihvatit da je sve to dio utrke i dio f1 , a Massa im je posebno trn u oku tko će znat zašto :? Divim se kako ima ekipe koja je tvrdoglava i urota će za njih uvijek biti , Massa će im bit prljav dok im je prijetnja , iako je to jedan od fer vozača kojeg su utrke i ponašanje drugih vozača naučile kako se boriti na pisti ;) a Massa se sigurno nije namjerno zapucao u Hamija to se vidi , gurkanja je bilo ali ništa zlo [-X
Slučajno je kad to napraviš jednom ili dva puta,ali tri :roll:
I sve bi to bilo ok ,ali SLUČAJNO mu je to izravni konkurent za naslov i prolazi ga na stazi.I slučajno vozi baš Mclaren!
Get the point!
A SLUČAJNO je i Lewis mogao izbaciti oba Ferrarija izvan utrke odmah na početku sa onim svojim glupim potezom! ;)

joj pa da al nije uspio skrenut u kimija =D>
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Lucky je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la: A SLUČAJNO je i Lewis mogao izbaciti oba Ferrarija izvan utrke odmah na početku sa onim svojim glupim potezom! ;)

A slučajno on nije nikoga tim potezom opalio za razliku od Masse!
Ne zahvaljući njemu, nego Kimiju koji je samo produžio ravno, a nije morao!! ;)
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Čuj Lucky , obojica su na startu bili nabrijani , Hami je imao prednost jer je bio na pole position , a Massa ipak na 5. , i jedan i drugi su poludili jer su izgubili u gurkanju kroz prvi zavoj , tako da taj prolazak hamijev , pa poslije Massino guranje je samo rezultat psihoze u oba boksa , ali sve je to dio f1 i sigurna sam da su se prije 10 tak ili više godina to smatrala najboljim borbama na pisti . Nisam uvijek volila Schunijeve poteze ( nemogu ti pisat o drugima jer f1 intenzivno pratim od prvih Schumijevih godina u Ferrariju ) ali smatralo se da je to borba na pisti , puno puta bi mu se to obilo o glavu , to se moglo dogodit i Massi , po mome to je više žar koji ih ponese - bilo kojeg f1 vozača , nego nesto namjerno ;) , ali ništa više [-X Ni Hamijev potez na startu nije bio fer , pa je Kimi bježao ... sve je to utrka ništa više #-o
... Forza Massa ...
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Ne mogu vjerovati da vi zbilja mislite da je Massa namjerno udario u Hamiltona. Ljudi on je zaostajao za Hamiltonom 7 bodova i čisto sumnjam da mu je u interesu bilo izbaciti sebe i Hamiltona iz utrke, te na taj način zaraditi 0 bodova.
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

Chaotic je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi zbilja mislite da je Massa namjerno udario u Hamiltona. Ljudi on je zaostajao za Hamiltonom 7 bodova i čisto sumnjam da mu je u interesu bilo izbaciti sebe i Hamiltona iz utrke, te na taj način zaraditi 0 bodova.
pa nije ni mislio sebe izbacit,kad nekog poližeš po stražnjem kraju tebi ništa a njemu okret za 180 stupnjeva
slika

slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

mkomlj38 je napisao/la:
Chaotic je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi zbilja mislite da je Massa namjerno udario u Hamiltona. Ljudi on je zaostajao za Hamiltonom 7 bodova i čisto sumnjam da mu je u interesu bilo izbaciti sebe i Hamiltona iz utrke, te na taj način zaraditi 0 bodova.
pa nije ni mislio sebe izbacit,kad nekog poližeš po stražnjem kraju tebi ništa a njemu okret za 180 stupnjeva
Pa sad i sam kažeš , samo ga je " polizao " pa i sam okret nije ništa strašno , tako da teorija o namjernom izbacijvanju ne drži vodu , da ga je namjerno htio izbacit ili sl. nebi bi to bilo samo " lizanje " :?
... Forza Massa ...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Pa joj da, i Bourdois je išao namjerno izbaciti Massu!! :lol:
mkomlj38
Početnik
Početnik
Kontakt:

Ferrari4ever je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:
Pa sad i sam kažeš , samo ga je " polizao " pa i sam okret nije ništa strašno , tako da teorija o namjernom izbacijvanju ne drži vodu , da ga je namjerno htio izbacit ili sl. nebi bi to bilo samo " lizanje " :?
da ga nije polizao izbacio bi i sebe a ovak je hamilton morao čekat da svi prođu.proračunati mali ćevap!
slika

slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Lucky je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Pa joj da, i Bourdois je išao namjerno izbaciti Massu!! :lol:
Bourdais tells Massa to open his eyes ;)
Mooooram ponovo (već je na VN Japana temi) stavit sliku...neposredno prije kontakta.

slika
slika
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

FICHO je napisao/la: Da, jako inteligentan...."malo govno" i "smeće" su izrazi koje koriste visokoobrazovani i nadasve inteligentni ljudi.
Ako ne znaš normalno i bez vrijeđanja komunicirati, onda rađe nemoj postat, bolje za tebe. slika
Ficho , nemoj se truditi, nekim ljudima jednostavno neke stvari nemožeš objasniti, bezveze trošiš tipkovnicu. :D
slikaslika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Cuj lika. Ne kaze niko da je Bourdea isao namjerno na Massu nego da je Massa umislio da ce ga pustit lola i isao na njega. Sad to sto je FIA Ferrariju naklonjena je druga stvar.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

što bi tek pričali da se ovo dogodilo u brazilu i da je massa time postao prvak? jer neki su u prošlosti radili takve stvari i prošli ne samo bez kazne, već su i osvajali naslove.......massa je kažnjen, pravda je zadovoljena ( koliko može biti ), kud ćeš više? i još jedna stvar, da nije kažnjen massa vrlo vjeroatno ne bi bili niti hamilton i bourdais......to tak ide i s time se moramo pomiriti, ferrari je favoriziran i to je hendikep koje ostale momčadi moraju prihvatiti, s time se nosio i alonso u renaultu, s time se sada mora nositi i hamilton, nema druge i od vašeg cviljenja neće biti koristi.....
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Opet ništa pokazano na utrci od čovjeka koji se bori za naslov prvaka u F1... 0 bodova... [-X
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

MP4don je napisao/la:Opet ništa pokazano na utrci od čovjeka koji se bori za naslov prvaka u F1... 0 bodova... [-X
Kako ne? Pa jesi vidio ono prestizanje za 2. mjesto?WOW =D> Jedno od boljih ove godine :o
Ali vidiš, ta vožnja je na kraju vrijedna 8 bodova.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

MP4don je napisao/la:Opet ništa pokazano na utrci od čovjeka koji se bori za naslov prvaka u F1... 0 bodova... [-X
JA mislim da je Massa odlicno odvezao trku. Pokazalo se da je bi najlaksi u kvalama,a imao zaostatak od preko 0.6 po krugu (hahaha) te vise od 15 sek. zaostatka nije ni mogao napravit na kraju trke.
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la:
Kako ne? Pa jesi vidio ono prestizanje za 2. mjesto?WOW =D> Jedno od boljih ove godine :o
Ali vidiš, ta vožnja je na kraju vrijedna 8 bodova.
Ajde više ohladite od tih napadanja Masse! Boli vas neka stvar kako će on voziti i hoće li ga Kimi pustiti ili neće! To je njihova stvar!
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Massa je odvozio kak je mogo i umio, nije bio brz ko Kimi ali eto izvuko je iz bolida koliko je on mogo, kak je netko reko, mislim Jergović kad je bolid 100% onda Massa moze izvuc 120%, dok Kimi 100%, a ak je bolid slabiji od 100% performansi Massa ce slabije izvuc dok Kimi ce uvjek 100% izvuc
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la: Ajde više ohladite od tih napadanja Masse! Boli vas neka stvar kako će on voziti i hoće li ga Kimi pustiti ili neće! To je njihova stvar!
Pa ko massu napada?Ja samo velim kako je majstorski prošao Kimija uopće ga ne napadam.Nije u redu kad veliš da ga je Kimi pustio pa nije u redu ako veliš da ga je Massa prestigao, nikak vam ne paše...A uostalom šta su sve neki Ferrarijevci pisali nakon Hockenheima sjeti se malo. Sad je obrnuta situacija i sad morate vi malo gutati.
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la: Pa ko massu napada?Ja samo velim kako je majstorski prošao Kimija uopće ga ne napadam.Nije u redu kad veliš da ga je Kimi pustio pa nije u redu ako veliš da ga je Massa prestigao, nikak vam ne paše...A uostalom šta su sve neki Ferrarijevci pisali nakon Hockenheima sjeti se malo. Sad je obrnuta situacija i sad morate vi malo gutati.
Šta nije u redu?? Pa hvala Bogu da ga je pustio... To se vidjelo iz aviona, pa šta?? Sasvim logična stvar i sad se tu prave neke mudrolije... :roll:
Odgovori