Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- cezar
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?
Ali to je nevjerovatno , šta god da napisali ( a ovde na forumu ima ekipe sa dugogodišnjim iskustvom , koji stvarno ozbiljno prate f1 ) nikad mcm fanovi nemogu prihvatit da je sve to dio utrke i dio f1 , a Massa im je posebno trn u oku tko će znat zašto
Divim se kako ima ekipe koja je tvrdoglava i urota će za njih uvijek biti , Massa će im bit prljav dok im je prijetnja , iako je to jedan od fer vozača kojeg su utrke i ponašanje drugih vozača naučile kako se boriti na pisti
a Massa se sigurno nije namjerno zapucao u Hamija to se vidi , gurkanja je bilo ali ništa zlo 

... Forza Massa ...
- mkomlj38
- Početnik
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
a zašto bi se on namjerno zabijao u nekog kad se bori za pobjedu.massa je bio isfrustriran jer ga je ovaj preteko.i ne podržavam hamiltona u svemu jer neka preticanja je bezobrazno napravio (glock) al nikog ne izbacuje barSchumy.d je napisao/la:Koji si ti lik...mkomlj38 je napisao/la: pa normalno da je![]()
Hamiltona podržavaš u svemu i ništa njegovo nije namjerno, a od svih ostalih je!!![]()

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Pijanac je bančio noć prije pa je na izlasku iz boksa stao na krivo mjesto... trebao je stati iz Kubica, a ne do njega... da je pravilno stao Hamilton bi primjetio bolid ispred sebe i u najgorem slučaju bi se uspio maknuti u lijevo...cezar je napisao/la:Pa kad se poslednji put desilo da se neko tako zapuca u boksu, zbog losih refleksa.

Ovo danas, Massa nije mogao podnjeti da ga Lewis tako lako prolazi... kao klinca... pa se sjetio mentora Šumija... ne daj Filipe, ne daj... gas uber die šikane...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
A pogledaj situaciju kod starta...mkomlj38 je napisao/la:
a zašto bi se on namjerno zabijao u nekog kad se bori za pobjedu.massa je bio isfrustriran jer ga je ovaj preteko.i ne podržavam hamiltona u svemu jer neka preticanja je bezobrazno napravio (glock) al nikog ne izbacuje bar
Šta da je tamo Kimi skrenuo u zavoj, da nije htio otići van staze?? Izbacio bi Lewis tim potezom i sebe i Kimija, a još najvjerojatnije i Massu i Heikkia...

Massa je išao žestoko ispraviti svoju pogrešku, nije uspio i to je sve! Kazna za to i stvar riješena...
- Schumy.d
- Legenda
A SLUČAJNO je i Lewis mogao izbaciti oba Ferrarija izvan utrke odmah na početku sa onim svojim glupim potezom!Lucky je napisao/la:Slučajno je kad to napraviš jednom ili dva puta,ali triFerrari4ever je napisao/la:Ali to je nevjerovatno , šta god da napisali ( a ovde na forumu ima ekipe sa dugogodišnjim iskustvom , koji stvarno ozbiljno prate f1 ) nikad mcm fanovi nemogu prihvatit da je sve to dio utrke i dio f1 , a Massa im je posebno trn u oku tko će znat zaštoDivim se kako ima ekipe koja je tvrdoglava i urota će za njih uvijek biti , Massa će im bit prljav dok im je prijetnja , iako je to jedan od fer vozača kojeg su utrke i ponašanje drugih vozača naučile kako se boriti na pisti
a Massa se sigurno nije namjerno zapucao u Hamija to se vidi , gurkanja je bilo ali ništa zlo
![]()
I sve bi to bilo ok ,ali SLUČAJNO mu je to izravni konkurent za naslov i prolazi ga na stazi.I slučajno vozi baš Mclaren!
Get the point!

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
Schumy.d je napisao/la:A SLUČAJNO je i Lewis mogao izbaciti oba Ferrarija izvan utrke odmah na početku sa onim svojim glupim potezom!Lucky je napisao/la:Slučajno je kad to napraviš jednom ili dva puta,ali triFerrari4ever je napisao/la:Ali to je nevjerovatno , šta god da napisali ( a ovde na forumu ima ekipe sa dugogodišnjim iskustvom , koji stvarno ozbiljno prate f1 ) nikad mcm fanovi nemogu prihvatit da je sve to dio utrke i dio f1 , a Massa im je posebno trn u oku tko će znat zaštoDivim se kako ima ekipe koja je tvrdoglava i urota će za njih uvijek biti , Massa će im bit prljav dok im je prijetnja , iako je to jedan od fer vozača kojeg su utrke i ponašanje drugih vozača naučile kako se boriti na pisti
![]()
I sve bi to bilo ok ,ali SLUČAJNO mu je to izravni konkurent za naslov i prolazi ga na stazi.I slučajno vozi baš Mclaren!
Get the point!
joj pa da al nije uspio skrenut u kimija

- Schumy.d
- Legenda
Ne zahvaljući njemu, nego Kimiju koji je samo produžio ravno, a nije morao!!Lucky je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: A SLUČAJNO je i Lewis mogao izbaciti oba Ferrarija izvan utrke odmah na početku sa onim svojim glupim potezom!
A slučajno on nije nikoga tim potezom opalio za razliku od Masse!

- Ferrari4ever
- Test vozač
Čuj Lucky , obojica su na startu bili nabrijani , Hami je imao prednost jer je bio na pole position , a Massa ipak na 5. , i jedan i drugi su poludili jer su izgubili u gurkanju kroz prvi zavoj , tako da taj prolazak hamijev , pa poslije Massino guranje je samo rezultat psihoze u oba boksa , ali sve je to dio f1 i sigurna sam da su se prije 10 tak ili više godina to smatrala najboljim borbama na pisti . Nisam uvijek volila Schunijeve poteze ( nemogu ti pisat o drugima jer f1 intenzivno pratim od prvih Schumijevih godina u Ferrariju ) ali smatralo se da je to borba na pisti , puno puta bi mu se to obilo o glavu , to se moglo dogodit i Massi , po mome to je više žar koji ih ponese - bilo kojeg f1 vozača , nego nesto namjerno
, ali ništa više
Ni Hamijev potez na startu nije bio fer , pa je Kimi bježao ... sve je to utrka ništa više 

... Forza Massa ...
- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Ne mogu vjerovati da vi zbilja mislite da je Massa namjerno udario u Hamiltona. Ljudi on je zaostajao za Hamiltonom 7 bodova i čisto sumnjam da mu je u interesu bilo izbaciti sebe i Hamiltona iz utrke, te na taj način zaraditi 0 bodova.
- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
pa nije ni mislio sebe izbacit,kad nekog poližeš po stražnjem kraju tebi ništa a njemu okret za 180 stupnjevaChaotic je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi zbilja mislite da je Massa namjerno udario u Hamiltona. Ljudi on je zaostajao za Hamiltonom 7 bodova i čisto sumnjam da mu je u interesu bilo izbaciti sebe i Hamiltona iz utrke, te na taj način zaraditi 0 bodova.

- Ferrari4ever
- Test vozač
Pa sad i sam kažeš , samo ga je " polizao " pa i sam okret nije ništa strašno , tako da teorija o namjernom izbacijvanju ne drži vodu , da ga je namjerno htio izbacit ili sl. nebi bi to bilo samo " lizanje "mkomlj38 je napisao/la:pa nije ni mislio sebe izbacit,kad nekog poližeš po stražnjem kraju tebi ništa a njemu okret za 180 stupnjevaChaotic je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi zbilja mislite da je Massa namjerno udario u Hamiltona. Ljudi on je zaostajao za Hamiltonom 7 bodova i čisto sumnjam da mu je u interesu bilo izbaciti sebe i Hamiltona iz utrke, te na taj način zaraditi 0 bodova.

... Forza Massa ...
- Schumy.d
- Legenda
Pa joj da, i Bourdois je išao namjerno izbaciti Massu!! 

- mkomlj38
- Početnik
- Kontakt:
da ga nije polizao izbacio bi i sebe a ovak je hamilton morao čekat da svi prođu.proračunati mali ćevap!Ferrari4ever je napisao/la:Pa sad i sam kažeš , samo ga je " polizao " pa i sam okret nije ništa strašno , tako da teorija o namjernom izbacijvanju ne drži vodu , da ga je namjerno htio izbacit ili sl. nebi bi to bilo samo " lizanje "mkomlj38 je napisao/la:pa nije ni mislio sebe izbacit,kad nekog poližeš po stražnjem kraju tebi ništa a njemu okret za 180 stupnjevaChaotic je napisao/la:Ne mogu vjerovati da vi zbilja mislite da je Massa namjerno udario u Hamiltona. Ljudi on je zaostajao za Hamiltonom 7 bodova i čisto sumnjam da mu je u interesu bilo izbaciti sebe i Hamiltona iz utrke, te na taj način zaraditi 0 bodova.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Mooooram ponovo (već je na VN Japana temi) stavit sliku...neposredno prije kontakta.Lucky je napisao/la:Bourdais tells Massa to open his eyesSchumy.d je napisao/la:Pa joj da, i Bourdois je išao namjerno izbaciti Massu!!

-
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Ficho , nemoj se truditi, nekim ljudima jednostavno neke stvari nemožeš objasniti, bezveze trošiš tipkovnicu.FICHO je napisao/la: Da, jako inteligentan...."malo govno" i "smeće" su izrazi koje koriste visokoobrazovani i nadasve inteligentni ljudi.
Ako ne znaš normalno i bez vrijeđanja komunicirati, onda rađe nemoj postat, bolje za tebe.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Cuj lika. Ne kaze niko da je Bourdea isao namjerno na Massu nego da je Massa umislio da ce ga pustit lola i isao na njega. Sad to sto je FIA Ferrariju naklonjena je druga stvar.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
što bi tek pričali da se ovo dogodilo u brazilu i da je massa time postao prvak? jer neki su u prošlosti radili takve stvari i prošli ne samo bez kazne, već su i osvajali naslove.......massa je kažnjen, pravda je zadovoljena ( koliko može biti ), kud ćeš više? i još jedna stvar, da nije kažnjen massa vrlo vjeroatno ne bi bili niti hamilton i bourdais......to tak ide i s time se moramo pomiriti, ferrari je favoriziran i to je hendikep koje ostale momčadi moraju prihvatiti, s time se nosio i alonso u renaultu, s time se sada mora nositi i hamilton, nema druge i od vašeg cviljenja neće biti koristi.....
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Opet ništa pokazano na utrci od čovjeka koji se bori za naslov prvaka u F1... 0 bodova... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kako ne? Pa jesi vidio ono prestizanje za 2. mjesto?WOWMP4don je napisao/la:Opet ništa pokazano na utrci od čovjeka koji se bori za naslov prvaka u F1... 0 bodova...

Ali vidiš, ta vožnja je na kraju vrijedna 8 bodova.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
JA mislim da je Massa odlicno odvezao trku. Pokazalo se da je bi najlaksi u kvalama,a imao zaostatak od preko 0.6 po krugu (hahaha) te vise od 15 sek. zaostatka nije ni mogao napravit na kraju trke.MP4don je napisao/la:Opet ništa pokazano na utrci od čovjeka koji se bori za naslov prvaka u F1... 0 bodova...
- Schumy.d
- Legenda
Ajde više ohladite od tih napadanja Masse! Boli vas neka stvar kako će on voziti i hoće li ga Kimi pustiti ili neće! To je njihova stvar!King iCool je napisao/la:Kako ne? Pa jesi vidio ono prestizanje za 2. mjesto?WOWMP4don je napisao/la:Opet ništa pokazano na utrci od čovjeka koji se bori za naslov prvaka u F1... 0 bodova...Jedno od boljih ove godine
![]()
Ali vidiš, ta vožnja je na kraju vrijedna 8 bodova.
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Massa je odvozio kak je mogo i umio, nije bio brz ko Kimi ali eto izvuko je iz bolida koliko je on mogo, kak je netko reko, mislim Jergović kad je bolid 100% onda Massa moze izvuc 120%, dok Kimi 100%, a ak je bolid slabiji od 100% performansi Massa ce slabije izvuc dok Kimi ce uvjek 100% izvuc
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa ko massu napada?Ja samo velim kako je majstorski prošao Kimija uopće ga ne napadam.Nije u redu kad veliš da ga je Kimi pustio pa nije u redu ako veliš da ga je Massa prestigao, nikak vam ne paše...A uostalom šta su sve neki Ferrarijevci pisali nakon Hockenheima sjeti se malo. Sad je obrnuta situacija i sad morate vi malo gutati.Schumy.d je napisao/la: Ajde više ohladite od tih napadanja Masse! Boli vas neka stvar kako će on voziti i hoće li ga Kimi pustiti ili neće! To je njihova stvar!
- Schumy.d
- Legenda
Šta nije u redu?? Pa hvala Bogu da ga je pustio... To se vidjelo iz aviona, pa šta?? Sasvim logična stvar i sad se tu prave neke mudrolije...King iCool je napisao/la: Pa ko massu napada?Ja samo velim kako je majstorski prošao Kimija uopće ga ne napadam.Nije u redu kad veliš da ga je Kimi pustio pa nije u redu ako veliš da ga je Massa prestigao, nikak vam ne paše...A uostalom šta su sve neki Ferrarijevci pisali nakon Hockenheima sjeti se malo. Sad je obrnuta situacija i sad morate vi malo gutati.