Scuderia je napisao/la:mclaren 07 je napisao/la:više sreće dogodine,ipak mcm čeka već 9 godina naslov,a već 10 konstruktorsku titulu.
nije loš massa ali možda na godinu.....

Nema veze sto ceka. Ako Hamiltonu otkaze motor, guma, ili se nesto desi u boksu, Massi je dovoljno i drugo mjesto i eto naslova. Kazem jos jednom; nista nije gotovo.
Nemora bit da se nešto desi Hamiltonu pa da odustaje. Ferrari dominira u Brazilu, tako da će ovo biti sigurno odlična utrka.
Hamilton će se boriti za svoj naslov, Massa za svoj, iako Ferrari ima po mom mišljenju malu prednost... Ako Massa osvoji naslov, bit će to pravo slavlje, u svojoj domaćoj zemlji. Ako me sjećanje služi, prije 13 g. je Senna zadnji koji je pobjedio na VN Brazila, kao domaćin.
Žao mi je Kimija, tek se sad budi na kraju sezone...
Po mom mišljenju Massa će osvojit naslov svjetskog prvaka, ako nešto mehaničari nezeznu ili ako se nešto desi bolidu. Isto tako, ako Massa završi 1., a Hamilton 2., onda će Hamilton osvojiti naslov svjetskog prvaka, jer ima više bodova...
Sve u svemu, ja sam za Massu. Iako po mnogima nezaslužuje naslov svjetskog prvaka. Go Massa!