Pa ta telemetrija od Alonsa mu je sigurno puno pomogla da postane ovakav vozač kakav je danas.Slash je napisao/la: Baš. Kad je Alonso otišo ste govorili: vidjet ćete vi kakav će bit Hamilton bez Alonsove telemetrije i podešavanja, a sada ste VI vidjeli kakav je pa je i za to zaslužan Alonso koji je ''ostavio temelje''. Daj molim te pa nije Alonso glavni dizajner bolida. Mrvica objektivnosti nebi škodila.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: LEWIS HAMILTON

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Muhahahahhahahahaha. Kakve notorn gluposti. NApravi dobar bolid bez Alonsa to je zbog Alonsovih temelja, mozda osvoji svjetski naslov to je zato sto je anucio sve od Alonsa. Smjenso.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nije mu pomogla telemetrija da postane ovakav vozač, već činjenica da je općenito sve vezano za setup, pripremu utrke itd. učio uz Alonsa.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Nije on napravio bolid vec njegova momcad, on moze samo pomoc da ga ubrzaju... Kolko ja znam mp4-23 se temelji na mp4-22 koji je takoder bio brz... a 23 je to samo preuzeo od starijeg brace... hami tu nema neku ulogu a ti pricaj sto oces...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Isto tako mp4-22 se po tome temelji na svome prethodniku? Po tvojoj logici to je tako.tomidix je napisao/la:Nije on napravio bolid vec njegova momcad, on moze samo pomoc da ga ubrzaju... Kolko ja znam mp4-23 se temelji na mp4-22 koji je takoder bio brz... a 23 je to samo preuzeo od starijeg brace... hami tu nema neku ulogu a ti pricaj sto oces...

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
nenene... pogledaj ih malo pa ces vidjet da se dosta razlikuju... a 22 i 23 su jako slicni modeli... no totalno smo offtopic pa necu vise o tome...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nisam ni mislio na njeovu brzinu nego na setuove za utrke. Mislim da nije bilo tih telemetrija što je dobivao od Alonsa da bi mu malo duže trebalo da dođe na tu razinu gdje je sada.Dani je napisao/la:Nije mu pomogla telemetrija da postane ovakav vozač, već činjenica da je općenito sve vezano za setup, pripremu utrke itd. učio uz Alonsa.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Naravno Alonso ima. Joj hebena objektivnost.tomidix je napisao/la:Nije on napravio bolid vec njegova momcad, on moze samo pomoc da ga ubrzaju... Kolko ja znam mp4-23 se temelji na mp4-22 koji je takoder bio brz... a 23 je to samo preuzeo od starijeg brace... hami tu nema neku ulogu a ti pricaj sto oces...
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Svaka čast majstore, odvoženo bez greške bez kalkulacija na nož... Ostvarivao je masivnu prednost u vremenu po krugovima u odnosu na konkurente i da, NI JEDAN BOD MU ZA VRIJEME SEZONE NIJE POKLONJEN KAO NEKIMA... DO SVEGA JE DOŠAO UPRAVO SVOJOM BRZINOM!!!
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
potpuna dominacija Hamiltona na VN Kine
Pobjedio 22 Lewis Hamilton McLaren/Mercedes 1:31'57.403 199.049
Najbrži na treningu 22 Lewis Hamilton McLaren/Mercedes 1'36.303 203.769
Najbrži krug 22 Lewis Hamilton McLaren/Mercedes 1'36.325 203.722
Pobjedio 22 Lewis Hamilton McLaren/Mercedes 1:31'57.403 199.049
Najbrži na treningu 22 Lewis Hamilton McLaren/Mercedes 1'36.303 203.769
Najbrži krug 22 Lewis Hamilton McLaren/Mercedes 1'36.325 203.722
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Zvijezda je u mirovini.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
http://uk.eurosport.yahoo.com/19102008/ ... er-f1.html
Dugačak je tekst pa mi se neda cjeli prevodit, ukratko: Massin trkaći inžinjer Rob Smedley je rekao kako misli da je trenutno Hamilton najbrži vozač na gridu te da sumnja da je dominacija u Kini bila rezultat samo brzine bolida, osvrnuo se i na to koliko je Lewis uništio Heikkija.
Dugačak je tekst pa mi se neda cjeli prevodit, ukratko: Massin trkaći inžinjer Rob Smedley je rekao kako misli da je trenutno Hamilton najbrži vozač na gridu te da sumnja da je dominacija u Kini bila rezultat samo brzine bolida, osvrnuo se i na to koliko je Lewis uništio Heikkija.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Dani je napisao/la:
Isto tako mp4-22 se po tome temelji na svome prethodniku? Po tvojoj logici to je tako.
ne,ako je nasljednik po broju nemora biti i po šasiji i ostalim popratnim djelovima. recimo Newey je poznat da je u McLarenu znao tražit radikalna riješenja i stvarat potpuno nove bolide a ne "razvijat stare# tak dela i danas,dakle usko ali ne i potpuno povezano
eto.pa čovjek je samo svijestan činjenica,i dobro veli,šta je-jeSlash je napisao/la:http://uk.eurosport.yahoo.com/19102008/ ... er-f1.html

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
Je li ko primjetio, otkako je Newey otisao, odjednom je McLaren super pouzdan? 

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
a jel netko primjetio, otkako je zamrznut razvoj motora, odjednom je mclaren super pouzdan?SRV je napisao/la:Je li ko primjetio, otkako je Newey otisao, odjednom je McLaren super pouzdan?

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Ili od kad je zabranjen berilij pa je Ferrari odjednom počeo osvajati prvenstva???sunseeker je napisao/la:a jel netko primjetio, otkako je zamrznut razvoj motora, odjednom je mclaren super pouzdan?SRV je napisao/la:Je li ko primjetio, otkako je Newey otisao, odjednom je McLaren super pouzdan?

...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ili od kada je FIA stala na stranu McLarena uz8imajući njohve djelove za globalnu optrebuMP4don je napisao/la: Ili od kad je zabranjen berilij pa je Ferrari odjednom počeo osvajati prvenstva???

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
Kao da se samo motor kvario...sunseeker je napisao/la:a jel netko primjetio, otkako je zamrznut razvoj motora, odjednom je mclaren super pouzdan?SRV je napisao/la:Je li ko primjetio, otkako je Newey otisao, odjednom je McLaren super pouzdan?
- mclaren 07
- Navijam za: mercedes
znam da će ovo izazvati smjeh navijača ferrarija ali hamilton je novi michael schumacher. on i mercedes će godinama vladati nakon ovogodišnje titule.
mclaren mercedes fan
nakon 9 godina čekanja...go mcm
nakon 9 godina čekanja...go mcm
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Ajde ajde puste price. Jos nije gotova ova sezona. Poslej ozemo pricat o tome al sada.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Nikad on neće biti kao Schumi. Nemojte me krivo shvatit, ne omalovažavam ja njegove vozačke sposobnosti, nego jednostavno Schumi je bio posebna priča. On je živio za formulu 1, njezin razvoj i utrkivanje!!mclaren 07 je napisao/la:znam da će ovo izazvati smjeh navijača ferrarija ali hamilton je novi michael schumacher. on i mercedes će godinama vladati nakon ovogodišnje titule.

- zagor
- Početnik
- Navijam za: Iceman
Klinac je prepotentan, Prvo ispeci, onda reci... Kad je Schumacher nekome sral da je on najbolji, da su drugi vozači sporiji od njega? Iskreno, mislil sam da je Hamilton puno bolji kaj se tiče karaktera... Prvu godinu mi se činil ok... Trenutacno je najbrži vozač na gridu, ali to netrebas govoriti... To se vidi, to pokazuješ vožnjama... Isto ko i Jergović ima mišljenje da Massa nije super vozač, imaj ga, ali ga drži za sebe, nemreš to govoriti u javnosti! Bas sam si razmišljal kak bi to izgledalo da je to izjavil 80-tih ili 90-tih... Scumacher je isto ko i Michael Jordan... Jedan jedinstveni i najveći! A očito da je Hamilton djeloval svojim ponašanjem na neke svoje navijače, pa daju ovakve izjave još dok nema ni jedan naslov prvaka...mclaren 07 je napisao/la:znam da će ovo izazvati smjeh navijača ferrarija ali hamilton je novi michael schumacher. on i mercedes će godinama vladati nakon ovogodišnje titule.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
To je istina. Nema dvojbe da je Hamilton talent i jedan odličan vozač, ali po meni on nije novi Schumacher, jer je on ipak bio jedna druga priča. On je sav bio u formuli 1, živio je za nju, a danas takvih vozača nema (na žalost). Upravo zbog toga bi odvojio Schumachera i Hamiltona, a uostalom, Lewisu je ovo tek druga sezona i mora još on puno toga napraviti da bi ga mogli svrštavati u rang sa najboljima!Lucky je napisao/la: Vidim da ti imaš svoje mišljenje o Hamiltonu što je i normalno.Ne kužim zašto toliko rasprava zbog Mladenovih izjava o Massi ili on nema pravo na svoje mišljenje kao i drugi.Za tebe je najveći Schumacher,meni nije.I tako se možemo vrtiti u krug do besvjesti,ali ti mene ne možeš uvjeriti u suprotno,kao ni ja tebe.
Nisu ni Senna,niti Schumi bili prvaci u svoje prve dvije sezone u F1,pa su ljudi kojima su se svidjeli davali raznorazne izjave.Ali činjenica da se Hamilton već drugu sezonu bori za naslov ipak nešto govori.Dobar bolid da,ali biti dobar nije samo stvar bolida već i vozačkih sposobnosti koje očito Hamilton posjeduje.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Schumacher je u lošijem bolidu do zadnje utrke bio u borbi za titulu protiv odličnog vozača u puno boljem bolidu (98'), i protiv nešto slabijeg vozača u puno boljem bolidu (97').
Ako povučemo analogiju s Lewisom, onda ili je Massa superodličan vozač, ili Lewis nije tako dobar kao što ga vidite.
Jer dok god pljujete po Massi, pljujete i po Lewisu. Bolidi su skoro jednaki (McM je na nekim stazama bolji, Ferrari na drugim). Da je Ferrari uvjerljivo brži od McM-a, a Lewis u ovoj poziciji kao sada priča pojedinaca bi bila ok. Ali Lewis se u manje-više jednakom bolidu ravnopravno bori protiv drugog vozača i u blizu su. Ako je Massa bezveznjak, to onda puno govori i o Lewisu. Ponekad te konkurencija mnogo bolje definiše, nego sam sebe. Pojedinci zapamtite to kad budete pljuvali po Massi.
Ako povučemo analogiju s Lewisom, onda ili je Massa superodličan vozač, ili Lewis nije tako dobar kao što ga vidite.
Jer dok god pljujete po Massi, pljujete i po Lewisu. Bolidi su skoro jednaki (McM je na nekim stazama bolji, Ferrari na drugim). Da je Ferrari uvjerljivo brži od McM-a, a Lewis u ovoj poziciji kao sada priča pojedinaca bi bila ok. Ali Lewis se u manje-više jednakom bolidu ravnopravno bori protiv drugog vozača i u blizu su. Ako je Massa bezveznjak, to onda puno govori i o Lewisu. Ponekad te konkurencija mnogo bolje definiše, nego sam sebe. Pojedinci zapamtite to kad budete pljuvali po Massi.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Ili je samo Heiki toliko loš vozač.Sad je ista situacija i zato smatram da je Ferrari bolji bolid od McLarena(jedan od razloga),jer prevagu radi jedan vozač(Hamilton)dok Heikki očito nije ''pravi'' i kad mu se pruži prilika.
- don_vicenzo
- Test vozač
- Navijam za: Renault_Alonso
- Kontakt:
je,ali pogledaj malo kakva je konkurencija bila kad su počinjali Senna i Schumi, a kakva je konkurencija danas među vozačima.To su dva ili tri različita razdoblja formule 1 tako da se to uopće ne može uspoređivati....Lucky je napisao/la:Vidim da ti imaš svoje mišljenje o Hamiltonu što je i normalno.Ne kužim zašto toliko rasprava zbog Mladenovih izjava o Massi ili on nema pravo na svoje mišljenje kao i drugi.Za tebe je najveći Schumacher,meni nije.I tako se možemo vrtiti u krug do besvjesti,ali ti mene ne možeš uvjeriti u suprotno,kao ni ja tebe.zagor je napisao/la: To se vidi, to pokazuješ vožnjama... Isto ko i Jergović ima mišljenje da Massa nije super vozač, imaj ga, ali ga drži za sebe, nemreš to govoriti u javnosti! Bas sam si razmišljal kak bi to izgledalo da je to izjavil 80-tih ili 90-tih... Scumacher je isto ko i Michael Jordan... Jedan jedinstveni i najveći! A očito da je Hamilton djeloval svojim ponašanjem na neke svoje navijače, pa daju ovakve izjave još dok nema ni jedan naslov prvaka...
Nisu ni Senna,niti Schumi bili prvaci u svoje prve dvije sezone u F1,pa su ljudi kojima su se svidjeli davali raznorazne izjave.Ali činjenica da se Hamilton već drugu sezonu bori za naslov ipak nešto govori.Dobar bolid da,ali biti dobar nije samo stvar bolida već i vozačkih sposobnosti koje očito Hamilton posjeduje.
RENAULT F1 EQUIPE