Heikki Kovalainen
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Heikki Kovalainen u McLarenu!
Trebao je ranije u boks. Jbg. nema srece mora se rec nikako.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
A usput loše voziAdriana Lima fan je napisao/la:Trebao je ranije u boks. Jbg. nema srece mora se rec nikako.

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Šteta za Heikkija bilo bi zanimljivo vidjeti da li bi uspio preći Alonza kroz box,ipak imati goriva za 6 krugova više je velika prednost. I konstruktorska titula se sad jako udaljila od nas.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
U nekakve zavjere i praznovjerja ne vjerujem ali nakon Heikkia...stvarno razočaravajuće. Svi finci do sad u McL-u su imali brdo pehova (Mika, Kimi, Heikki). Neće ih bolid! Mislim da u McL-u moraju nešto poduzet jer je konstruktorski naslov pao u vodu

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Jako slab... nedovoljno agresivan... u situaciji s Alonso je trebao pokušati ući u njegovu zavjetrinu i onda se postaviti s unutrašnje strane... a ne ovako kako je on napravio... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
- prljavi harry
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kume mislim da tu nisi u pravu jer da bi Heikki to napravio trebao je malo pustit gas,a ti znaš kako ti motori koče kod takve brzine?Alonso bi otišao 15-20metara naprijed i Heikki bi ispao papak jer se nije ni pokušao branit.Uzmi u obzir da je k tome i bio dosta teži,6 krugova ti je 15kg goriva na ovoj stazi.MP4don je napisao/la:Jako slab... nedovoljno agresivan... u situaciji s Alonso je trebao pokušati ući u njegovu zavjetrinu i onda se postaviti s unutrašnje strane... a ne ovako kako je on napravio...
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Alonso ga nije stigao na polovici ravnine nego na početku, Heikki je mogao samo malo maknuti nogu s gasa ili tapnuti po kočnici, našao bi se iza Alonsa... Nešto slično kao što je napravio Lewis u SPA... Inače, bilo je već takvih manevara!... ravnina je dovoljno duga i po meni bi profitirao... ovako je bila vožnja bolida uz bolid po cijeloj onoj beskonačno dugoj ravnini... još k tome Alonso s unutrašnje strane... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Čudi me da se još niste naučili pameti. Da Kubica dođe u mclaren opet biste imali dva odlična i podjednako dobra vozača koji bi si međusobno oduzimali bodove. Normalno, momčad bi opet bila na strani hamiltona, kubica bi bio nezadovoljan, a onda bi opet i vi bili nezadovoljni što imate nezadovoljnog vozača u ekipi. Budite sretni što imate heikia. On je za vas, hamiltonove navijače, najbolje rješenje. Slabiji je vozač od lewisa, a i uvijek mu je spreman i pustiti kad to momčad od njega zahtjeva...prljavi harry je napisao/la:Kubicu u Mclaren.

-
- Profesionalni vozač
Ne, da je dobar za Hamiltona onda bi danas bio 2., barem prije puknuca gume. Da je pravi onda bi Massi oduzimao bodove i radio za tim, a ovako je prespor izasta.
- prljavi harry
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
Malo si krivo povezao stvari. Svatko tko zaista voli utrkivanje ŽELI dva podjednaka vozača u jakoj momčadi. AKo bi Kubica bio bolji od Hamiltona, nitko sretniji od mene. Dobili bi još jednu zvijezdu i vjerojatno lijepe obračune na stazi. Možda bi i "najveći" imao malo veću reputaciju da si nije birao samo vodonoše kao momčadske kolege.K1M1 je napisao/la:Čudi me da se još niste naučili pameti. Da Kubica dođe u mclaren opet biste imali dva odlična i podjednako dobra vozača koji bi si međusobno oduzimali bodove. Normalno, momčad bi opet bila na strani hamiltona, kubica bi bio nezadovoljan, a onda bi opet i vi bili nezadovoljni što imate nezadovoljnog vozača u ekipi. Budite sretni što imate heikia. On je za vas, hamiltonove navijače, najbolje rješenje. Slabiji je vozač od lewisa, a i uvijek mu je spreman i pustiti kad to momčad od njega zahtjeva...prljavi harry je napisao/la:Kubicu u Mclaren.

Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
-
- Profesionalni vozač
Zbilja se nadam da ce cim prije smijeniti Heikkija. Koliko god on imao pehova (budimo realni, imao ih je), u utrkama je jednostavno prespor.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Iako je Whitmarsh izjavio kako vjeruju da je Heikki skupio neko smeće na stazi i to je, navodno, izazvalo pucanje gume, Heikki je za jedan finski list izjavio da razlog puknuća gume bilo zbog toga što mu je prednje gume bile "krive", dosnosno pogrešno označene! Znači, na lijevoj je bila desna i obrnuto. Označavanja su bila u petak, i naknadne provjere nije bilo. Napominje kako se njemu takva stvar još nije dogodoila, da McLarenu je; 2006. na testiranju u Paul Ricardu, tad je testirao Alex Wurz, i tadašnja identična pogreška je rezultirala ogromnim sudarom.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
nemoguće,sve gume prolaze nekoliko stupnjeva provjera i zabuna nemože biti nikako,jedina stvar može biti ako su u boksu McLarena stavili jednu na mjesto druge i obrnuto,dakle poanta,rijetko kad da se gume skidaju sa grijača prije potrebe,i ako se namjeravaju upotrebljivat ponovno grijač uzima osoba za tu gumu koju skida,zaista ne vjerujem da su ih zamjenili niti greškom u McLarenu niti sigurno greškom iz Bridgostoneagringo73 je napisao/la:Iako je Whitmarsh izjavio kako vjeruju da je Heikki skupio neko smeće na stazi i to je, navodno, izazvalo pucanje gume, Heikki je za jedan finski list izjavio da razlog puknuća gume bilo zbog toga što mu je prednje gume bile "krive", dosnosno pogrešno označene! Znači, na lijevoj je bila desna i obrnuto. Označavanja su bila u petak, i naknadne provjere nije bilo. Napominje kako se njemu takva stvar još nije dogodoila, da McLarenu je; 2006. na testiranju u Paul Ricardu, tad je testirao Alex Wurz, i tadašnja identična pogreška je rezultirala ogromnim sudarom.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Nisam čital postove o Kovalainenu prije, tak da nisam stvoril neku kompromisnu sliku o njemu..Imo, Heikki je ove sezone apsolutno razočaral. Katastrofični rezultati ak se uzme u obzir da ima bolid koja se bori za naslov. E sad, dal je to krivnja McM-a koji je otpočetka svu pozprnost preusmjeril na Hamiltona, ili je pak sam Kovalainen kriv sa svojim umjećem vožene i svojim stavom "nebi se htel mješat", neznam. Mislim da je njegova sezona ipak rezultat oba faktora zajedno. U svakom slučaju, teško da može biti zadovoljavajuća za McM kaj god oni rekli medijima.
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
izgleda da mclarenu uopće nije važan konstruktorski naslov........ne razumijem zašto se nisu više potrudili oko heikija....
- Malkom
- Navijam za: Williams F1 team
neka mi oproste svi navijaci McLarenu ali mislim da Heikki uopste ne zaluzuje da vozi ovaj bolid SORRY
Don't you FYROM me
Say MACEDONIA
Say MACEDONIA
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
Kako će se potruditi oko Heikkija, kada su ludo zaluđeni Hamiltonom!sunseeker je napisao/la:izgleda da mclarenu uopće nije važan konstruktorski naslov........ne razumijem zašto se nisu više potrudili oko heikija....

Uglavnom Heikki je sasvim odličan vozač, a to što mu ove sezone ide loše...pa i finski kolega mu je u istoj krizi!
Voljela bi da ode iz Mcm-a u BMW ili da čak stigne u Ferrari jednog dana, pa ćemo vidjet tko će se zadnji smijat!

Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
PA nisu se trudili ni oko Ham ni oko Alonsa pa smo vidili.....
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Glupo mi je reć da se nisu trudili oko Heikkia... On jednostavno ove sezone nije bio pravi... Imao je i puno pehova, npr. pucanje gume u Španjolskoj i onaj teški sudar, kvar mjenjača u Spa, kvar motora u Fujiu, pucanje gume u Kini... Ali s druge strane, nije se iskazao u utrkama, na startu jako često gubi poziciju ili više, u utrci jako rijetko možemo vidjet njegova preticanja, ne znam, ko da se malo izgubi kad počne trka, i nekako nije dovoljno odlučan kad treba nekog prestić ili samo stić... Nadam se da će sljedeće godine bit puno bolji, jer treba se konačno osvojit i konstruktorski naslov, a Lewis ne može sam...

- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
Netko je već bio spomenuo da zakaže u važnim situacijama (i uz sve pehove), eto ne baš prevelikih rezultata... U kvalifikacijama zan biti i brži od Lewisa (u Q1 i Q2), a u trećoj (najvažnijoj) rundi zna izgubiti najbolje pozicije...U trci, bez obzira s koje pozicije krene, svako malo zakaže,ipak imao je i dobrih strana ove sezone, pa se nadam da će sve popraviti do početka nove, ak neće tako biti, mislim da mu se loše piše...
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
-
super_didi je napisao/la:Netko je već bio spomenuo da zakaže u važnim situacijama (i uz sve pehove), eto ne baš prevelikih rezultata... U kvalifikacijama zan biti i brži od Lewisa (u Q1 i Q2), a u trećoj (najvažnijoj) rundi zna izgubiti najbolje pozicije...U trci, bez obzira s koje pozicije krene, svako malo zakaže,ipak imao je i dobrih strana ove sezone, pa se nadam da će sve popraviti do početka nove, ak neće tako biti, mislim da mu se loše piše...
U potpunosti se slažem ali za drugu sezonu nadam se da su prva i druga zatim i konstruktorska titula u Mcm uz njega i Hamiltona
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Eto, to ti je što sam ja naletio na netu, prenešeno iz finskog tiska. Uvijek tisak malo "upire" za svoje... Ali ovog s Wurzom se sjećam kroz maglu da je bilo, ali testiranja, i nije se puno pričalo o tome.schuey je napisao/la:nemoguće,sve gume prolaze nekoliko stupnjeva provjera i zabuna nemože biti nikako,jedina stvar može biti ako su u boksu McLarena stavili jednu na mjesto druge i obrnuto,dakle poanta,rijetko kad da se gume skidaju sa grijača prije potrebe,i ako se namjeravaju upotrebljivat ponovno grijač uzima osoba za tu gumu koju skida,zaista ne vjerujem da su ih zamjenili niti greškom u McLarenu niti sigurno greškom iz Bridgostoneagringo73 je napisao/la:Iako je Whitmarsh izjavio kako vjeruju da je Heikki skupio neko smeće na stazi i to je, navodno, izazvalo pucanje gume, Heikki je za jedan finski list izjavio da razlog puknuća gume bilo zbog toga što mu je prednje gume bile "krive", dosnosno pogrešno označene! Znači, na lijevoj je bila desna i obrnuto. Označavanja su bila u petak, i naknadne provjere nije bilo. Napominje kako se njemu takva stvar još nije dogodoila, da McLarenu je; 2006. na testiranju u Paul Ricardu, tad je testirao Alex Wurz, i tadašnja identična pogreška je rezultirala ogromnim sudarom.
Po svim izjavama Whitmarsha i Dennisa, očito su sve karte bačene na osvajanje vozačke titule (nisam baš oduševljen time, ali malo je i nerealno očekivati i konstruktorsku titulu). Heikki se žalio i da se na nekim trkama nije uopće pitalo za njegovo mišljenje o postavkama bolida (šta mi je pomalo nelogično i glupo), a savim je sigurno (iz nekih izvora) da je Heikki kroz cijelu sezonu samo jednom bio lakši u Q3 (taktika za start) od Lewisa, a to je bilo na Silverstoneu.
Ne znam, kako sam pratio GP2 nikad nisam bio previše oduševljen njegovom vožnjom. Solidan, dobar, ali ne odličan. U toj klasi (te sezone) sam bio oduševljen, tada i prvakom GP2, malim Rosbergom. Puno više me u GP2 oduševio i mlađi Piquet, ali evo vidimo kako ja F1 ipak neka druga priča. Osobno, navijač sam McLarena, a ne pojedinih vozača u timu, i volio bih da je jači. I bodovno, i vozački. Nadam se da će ga sigurnost (ugovor u timu) ojačati i da će iduću godinu priskrbit timu još više bodova.

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Iako nikada svoje nezadovoljstvo javno nije iskazivao, Heikki Kovalainen navodno je jako nesretan sa McLarenovim tretmanom ove sezone.
Finac je produžio svoj ugovor sa britanskom momčadi, a i rekao je: "jako, jako sam sretan u timu."
No, najnovija izvješća tvrde kako je Kovalainen razočaran svojom ulogom koja je uglavnom podrška momčadskom kolegi Hamiltonu.
Straits Times tvrdi da je vozač nekim svojim prijateljima rekao da bi mogao razmotriti svoju poziciju za sljedeću sezonu.
Izvješća dodaju kako je Finac najviše bio razočaran sa primanjem više goriva u kvalifikacijama, što ga je ostavljalo u borbama izvan top pozicija.
Kovalainen je na Velikoj nagradi Kine imao problema sa kočnicama, a momčad ga je pozvala na odustajanje nakon što se pojavio drugi problem na pneumatici motora.
To znači da će Finac na posljednjoj utrci imati novi motor, dok će Lewis Hamilton nastupiti sa starim.
I ptice na grani vide da nisu jednaki...
su hamiu puno vise posveceni,da sam na heikkievom mjestu bjezao bi iz mercedesa,jer on unaprijed mora bit
iza hamiltona...
Finac je produžio svoj ugovor sa britanskom momčadi, a i rekao je: "jako, jako sam sretan u timu."
No, najnovija izvješća tvrde kako je Kovalainen razočaran svojom ulogom koja je uglavnom podrška momčadskom kolegi Hamiltonu.
Straits Times tvrdi da je vozač nekim svojim prijateljima rekao da bi mogao razmotriti svoju poziciju za sljedeću sezonu.
Izvješća dodaju kako je Finac najviše bio razočaran sa primanjem više goriva u kvalifikacijama, što ga je ostavljalo u borbama izvan top pozicija.
Kovalainen je na Velikoj nagradi Kine imao problema sa kočnicama, a momčad ga je pozvala na odustajanje nakon što se pojavio drugi problem na pneumatici motora.
To znači da će Finac na posljednjoj utrci imati novi motor, dok će Lewis Hamilton nastupiti sa starim.
I nakon tih heikkeivih pehova skontam da hami nije imao skoro ni jedan peh na stazi,zakljucujem dakeexx je napisao/la:Glupo mi je reć da se nisu trudili oko Heikkia... On jednostavno ove sezone nije bio pravi... Imao je i puno pehova, npr. pucanje gume u Španjolskoj i onaj teški sudar, kvar mjenjača u Spa, kvar motora u Fujiu, pucanje gume u Kini... Ali s druge strane, nije se iskazao u utrkama, na startu jako često gubi poziciju ili više, u utrci jako rijetko možemo vidjet njegova preticanja, ne znam, ko da se malo izgubi kad počne trka, i nekako nije dovoljno odlučan kad treba nekog prestić ili samo stić... Nadam se da će sljedeće godine bit puno bolji, jer treba se konačno osvojit i konstruktorski naslov, a Lewis ne može sam...
su hamiu puno vise posveceni,da sam na heikkievom mjestu bjezao bi iz mercedesa,jer on unaprijed mora bit
iza hamiltona...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
.......i da je Hamilton boji vozac.edo je napisao/la: