Intervju s Lewisom o pripremama za trke općenito i sl.:

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Teško. Rekao bi prije da bi mogao slijedeće godine biti raspashoj zbog novih pravila; premda, najbolji će se najbolje snaći, ali više je kvaka/pitanje, kako će se sami vozači (s)naći u tim novim "kutijama" - fakat su ružni....mclaren 07 je napisao/la:znam da će ovo izazvati smjeh navijača ferrarija ali hamilton je novi michael schumacher. on i mercedes će godinama vladati nakon ovogodišnje titule.
Mislim da ti ta opaska bas ne stoji jer su svi vozaci morali odguliti svoje u kartingu da bi se uopce probili do jacih formula. Ti svoju tvrdnju vjerojatno temeljis na ovoj sezoni u kojoj McLaren ima najbolji mehanicki grip, ali iduce sezone ce i ostale momcadi usmjeriti razvoj svog bolida u tom smjeru posto ce vise manje svi imati jednak aerodinamicki grip.Adriana Lima fan je napisao/la:Dobra je stvar za Hamiltona sto sljedece sezone se ide vise na mhanicki grip vise prema kartingu. Bit ce teze drzat bolid u zavojima i tu je on majstor.
Mislim da to nije točno, imaju identične automobile, dokaz su treninzi i kvalifikacije, na dosta treninga i kvalifikacija heiki je bio brži od hamiltona, što govori da imaju iste auteOne and only je napisao/la:Ja znam da je Heikki bio puno bliže Hamiltonu u prvom dijelu sezone (govorim o pace-u), a s Ferrarijima je u gotovo istom odnosu čitavu godinu.
Očito je da je Heikki polako zaostajao za vodećima kako je sezona odmicala. Jedino logično objašnjenje mi je da ne dobiva isto auto ko i Lewis. Ili je možda s druge strane upao u neku krizu, auto mu ne odgovara i sl. baš kao i Kimi.
Govorim o stilu voznje. Kao sto je bilo spominanjo Kimi,a to znam jel sam navijao za njega i pratio je u McLarenu vozio ko na sinama i takav mu je stil te mu ova promjena za sljedecu sezonu nece pogodovat al on je klasa koja moze to nadoknadit i prilagodit se.... al u sustini mu nepasu te promjene.Piquet20 je napisao/la: Mislim da ti ta opaska bas ne stoji jer su svi vozaci morali odguliti svoje u kartingu da bi se uopce probili do jacih formula. Ti svoju tvrdnju vjerojatno temeljis na ovoj sezoni u kojoj McLaren ima najbolji mehanicki grip, ali iduce sezone ce i ostale momcadi usmjeriti razvoj svog bolida u tom smjeru posto ce vise manje svi imati jednak aerodinamicki grip.
Osim toga, ne zaboravi da je od svih danasnjih vozaca F1 jedino Trulli bio svjetski prvak u kartingu.
p.s. ne kazem da ce Hamilton biti losiji...
FICHO je napisao/la: Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
Tako se to radi... treba pokazati plačljivku tko je najbolji...FICHO je napisao/la: youtube
Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
Nisam siguran i nitko to ne može sigurno reći osim Hamiltona...Lucky je napisao/la:Sorry,ali imam pitanje?FICHO je napisao/la: Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
Kako si ti siguran da je on to napravio ''baš'' zbog Alonsa ili se veseli svojoj pobjedi.A to što se Alonso tamo našao baš u tom trenutku ne mora značiti da je to zbog njega.
to sto si napisao je tacno po mom misljenju 100%FICHO je napisao/la:Nisam siguran i nitko to ne može sigurno reći osim Hamiltona...Lucky je napisao/la:Sorry,ali imam pitanje?FICHO je napisao/la: Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...
Kako si ti siguran da je on to napravio ''baš'' zbog Alonsa ili se veseli svojoj pobjedi.A to što se Alonso tamo našao baš u tom trenutku ne mora značiti da je to zbog njega.
Pretpostavljam da je zbog njega jer to nije napravio dok je prolazio pored onih 5-6 sparkiranih bolida nego kad je prolazio pored Alonsa, vjerojatno u stilu "ovo je auto, Fernando".
Bilo kako bilo, čudno da je to išao raditi iz bilo kojeg razloga jer će to biti druga utrka njegovom motoru u Brazilu, a ne može više iskoristiti jocker za promjenu...ne znam koliko direktno šteti motoru, ali ne pomaže sigurno.
Nije mi jasno ovo. Ako se ne varam na bolidu su intermediate gume. Kada je to bilo?MP4don je napisao/la:Tako se to radi... treba pokazati plačljivku tko je najbolji...FICHO je napisao/la:youtube
Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...![]()
![]()
To je VN Kine 2008...majstor iz maranella je napisao/la:Nije mi jasno ovo. Ako se ne varam na bolidu su intermediate gume. Kada je to bilo?MP4don je napisao/la:Tako se to radi... treba pokazati plačljivku tko je najbolji...FICHO je napisao/la:youtube
Lewis pri ulasku u box stavlja auto u neutral, međutim kada vidi Alonsa prebacuje u prvu i daje gas...![]()
![]()
Kako Britanci "lijepo" izvuku iz kontekstaAdriana Lima fan je napisao/la:U eto sezurni hamiltonobriznici da cujem komentar na to kako Sumacher smatra da Ham moze biti veci od njega(to se moze i ne dogodit i tesko da ce tolko osvojit titula) ali sta je i on neobjektivan ili?