Lord of the Ring je napisao/la:Massa je definitivno podcijenjen vozac-on nikad mu usta nisu puna samog sebe pa se dobija dojam povucenosti i skromnosti-to se meni dopada jer je na neki nacin protuteza Hamiltonu...razlozi njegovog podcjenjivna su za mene u sferi mistike opet iz razloga sto obicno se uvijek nadje nekakva "isprika" za njegovu pobjedu(....ma sam je odvozil dosadno s pole-a do pobjede.....) ili nekim njegovim potezima(.....ma Hamilton mu je pustil u Madjariji na prvom zavoju....)...to je u istom trenutku neobjektivno koliko i "nefair" prema toj osobi jer degradirate njegove napore i njegov trud trivijalnim opaskicama-Massa je vjerojatno svjestan da je kao vozac podcijenjen u krugovima "eksperata" po forumima i sire ali on se s time nosi i pokazao je da moze do kraja...no uvijek se neki nadju i bace komentar koji bi u npr atletici otprilike ovako nekako isao:"pa je dobio je ali je onaj bolji od njega/favorit/talentiraniji/uber super kul trkac zakacio i srusio zadnju preponu na 110m...i tako je ovaj losiji pobijedio" ...e to meni nije jasno--pobjeda je pobjeda-nikoga ne placau za sami talent-treba taj talent pretociti u nesto-ja da se razumije ne osporavam Hamiltonu talent jer bi to bilo neobjektivno i djetinjasto glupavo i on moze biti klasu(ili vise) bolji od Masse i sto sad-upisat ce se u povijest rezultati a ne tko je ovakav ili onakav vozac-Massa se nema cega sramiti, daje sve od sebe i ako cemo, jednko je zasluzio naslov kao i Hamilton! Dosta bi se dalo reci i zakljuciti o licemjernosti i "objektivnosti" pratitelja ali i poznavatelja F1 kao npr u slucaju prosle sezone ako bi uzeli da je Massa bio na Kimijevom mjestu(nije puno falilo) pa da je uzeo naslov opet bi price bile kako je to Hamiltonov naslov samo sto ga je on, eto, slucajno i nenaklonoscu vise sile izgubio te tako u tom stilu... a bezveznjak je odnio naslov--no naslov je odnio Kimi koji ima svoju etabliranu (nekad precjenjenu) reputaciju medu pucanstvom i insajderima i koji je po bozanskom pravu odredjen za jednom (nekad) osvojiti svjetsko prvenstvo i posto je on uzeo taj naslov duhovi su bili smireni....no nesto drugo bi bilo i previse ocekivati od zaludjenih i opijenih!
Prekrasan post....