Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa ja mislim da bi ipak trebali ići na Hamiltonovu pobjedu jer mu se sigurno voziti lakše na vodećoj poziciji, nego npr. na 4.!gringo73 je napisao/la:Zadnju trku McLaren treba forsirati pobjedu Heikkija (za Hamiltona se ne bi trebali brinuti) i da osvojimo prvenstvo i konstruktorski, i vozački!
malo si fulaoMcLarem je napisao/la:prosle sezone su nam je oteli,
mclaren-ovom greskom ili ne svejedno,
ali ove postoi VELIKA mogucnost da je dobijemo
sto se tice vozaca nesumnjam u Halimtona sekunde
to ce biti dosadna utrka sa Hamiltonom u dalekom
vodstvu od pocetka do kraja, bas i kao u Japanu
samo bez Hejkiovih problema sa bolidom
da, meni sve žao McLarena, stvarno čekaju dugo, još od MikeMP4don je napisao/la:Ako Lewis uzme naslov siguran sam da su sljedeće godine oba naslova naša... samo nam treba mali poticaj jer se već jako dugo čeka na titulu...
Evo slika (nepotpunog) najavljivanog zadnjeg krilakeexx je napisao/la:McLaren sprema novo zadnje krilo za zadnju utrku, kako bi Lewisu čim više olakšali posao. Uz to navodno se radilo i na još barem šest drugih dijelova bolida, kako bi se poboljšale performanse bolida. Martin Whitmarsh je rekao da su sve napore uložili u aerodinamička poboljšanja, u cilju poboljšanja bolida.
Hehe. A jedna je i u nas, samo da je još druga i sve će biti OKMcLarem je napisao/la:za sada se nema sta pisati samo cekati
trku u Brazilu i nadati se obadvima titulama,
jedna je kod nas jos samo i drugu i sve ce biti OK
![]()
![]()
![]()