prijedlozi za poboljšanje foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sale
Site Admin
Site Admin
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1
Kontakt:

Re: prijedlozi za poboljšanje foruma

Post Postao/la sale »

almeida je napisao/la:jel može mali prijedlog?

užasno me zivcira to kada pročitam postove u temi i dođem do dna gdje je ono brzi odgovor itd.
pa da se ne moramo vraćati skroz gori na početak da dođemo na početnu da se stavi tu doli odma ispod ovog nova tema i odgovori.

nadam se da sam bio jasan
(Nadam se da koristiš ProSilver temu) - odmah iznad Brzog odgovora imaš tipku "Odgovori" gdje možeš poslati novi post u trenutnu temu kroz klasični, nazovimo ga, obrazac.

A ispod brzog odgovora imaš link za povratak na forum (u kojemu se trenutna tema nalazi) i za povratak na početnu stranicu foruma (gdje je pregled svih podforuma) ;)

Nadam se da si na to mislio.
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

svo ok moja greška nisam pogledao skroz do kraja
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Imam prijedlog da se ankete tipa "Koliko dugo pratite F1?", "Za kojeg vozača navijate?", "Za koju momčad navijate" i ostale slicne ankete otvaraju svake godine otprilike u 6. mjesecu (bolje je otvoriti nakon sto vec pocne sezona F1) i drze na forumu do kraja iste godine. Nakon toga teme bi se pobrisale, rezultate ankete bi se sacuvalo u nekoj arhivi, a u 6. mjesecu iduce godine bi se ponovno otvorile identicne ankete.
Tako bi se na kraju svake godine mogle raditi razne statistike foruma(sa) iz tekuce godine, te usporedne statistike iz vise godina.
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Piquet20 je napisao/la:Imam prijedlog da se ankete tipa "Koliko dugo pratite F1?", "Za kojeg vozača navijate?", "Za koju momčad navijate" i ostale slicne ankete otvaraju svake godine otprilike u 6. mjesecu (bolje je otvoriti nakon sto vec pocne sezona F1) i drze na forumu do kraja iste godine. Nakon toga teme bi se pobrisale, rezultate ankete bi se sacuvalo u nekoj arhivi, a u 6. mjesecu iduce godine bi se ponovno otvorile identicne ankete.
Tako bi se na kraju svake godine mogle raditi razne statistike foruma(sa) iz tekuce godine, te usporedne statistike iz vise godina.
Dobra ideja. Mislim da ćemo tako odsad i raditi :thumbup:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

slika

Kad pogledam ovu sliku (danas u Sao Paolu), sve se nadam da će slične, virtualne, ruke biti pružene i spojene, i na ovom forumu...
Slijedimo primjer ljudi o kojima smo komentirali na nekih...200-injak stranica :)
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Predvorje? Dal je ostvarivo. Mislim da ako je to ostvarivo da ce glavni dio foruma biti odlican.
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

OK ljudi, pauzirajmo malo ove rasprave. Moderatori i ja ćemo pokušati postići zajednički dogovor za dobrobit cijelog foruma i dovođenje situacije u red. Iskreno se nadam kako će stvari za nekoliko dana ličiti gornjoj fotki ;)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Sam dal je ovo ostvarivo nevezano za trenutnu sitvaciju?!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

tex je napisao/la: i ja sam jedan od moderatora, makar sam samo za dvije teme, onda zake se mene izostavlja iz tih rasprava moderatora kako treba održavati forum? kaj sam ja samo tu onako, tko bu pazil na dve teme koje nisu tolko posječene i ništa nebu radil, da sam ja ovdje za sjeme? imam i ja par dobrih ideja koje bi mogle poboljšati sam forum, i prije sam ih stalno stavljal na forum. ali tko mene pita za savjet, ja sam dobar jedino kad treba nekome objasti kaj se tiče tehnologije, a onda je hitno...

istina da jesam jedan od starijh članova, istina je da znam neki put jako nabiajti postove, i da moram biti poklopac svakom loncu, ali ipak je ovo forum gdje ljudi raspravljaju i izmjenjuju svoje znanje sa drugima i tako dalje i dalje...

nemojte da počnem pisati kaj sve ovdje ne valja i koji su sve propusti, načitali biste ste se toga i prljavo rublje bude došlo van
A, dobro, gle ti jesi moderator i sve to stoji, ali održavaš jednu veliku skupinu u kojoj ni nema puno ovakvih gluparija...
A u temi Aktualnosti bi se moglo obrisati 40% postova i onda bi bilo donekle pregledno i uredno...
NHF, ali smatram da moderatori za te teme imaju puno više posla od tebe i da oni pod hitno moraju nešto riješiti! Kod tebe to izgleda sasvim OK jer svoje teme dobro čistiš! ;)
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Onda bi imo i ja pravo :p, do sad se nisam miješo u ovo pošto nitko ne dira moj dio foruma o F1HR tmnf teamu i nadam se da neće ali ovo su neke jake optužbe i zavrzlame mislim da bi se trebalo tocno odrediti tko ce sta uredivati, cak maknut neke globalne modove i razmiejstit po posebnih forumima i tako smanjit broj na koja 2,3 globalnam oda a oistale raspodijelit da svatko ima svoj dio i svi sretni i zadovoljni, samo treba da bude objektivnost, zelite neku strogocu s tim OT postevima lai stvarate suprotan ucinak.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Prije svega trebalo bi kažnjavati ove koji vrijeđaju na osobnoj razini, a ne da se kazni čovjek što napiše da je Massa/Lewis/Alonso k*eten ili s*rad... nema smisla takvo nešto kažnjavati, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje bez obzira sviđa li se to kome ili ne... ;) Vrijeđanje na osobnoj razini treba kazniti i između kažnjavanja i nekažnjavanja ne bi trebalo stajati neka pristranost prema tome poznaš li koga više ili manje... ;) Koliko vidim kažnjavanje nije nimalo nepristrano... ;) Nekima se na osobno vrijeđanje članova foruma daje neko upozorenje i staje se na njegovu stranu, dok se drugi odmah banaju... ;)

Moj prijedlog je da se gleda malo objektivnije na te stvari i da ne dolazi do pristranosti, jer su samim time ostali članovi koji su izuzeti iz toga frustrirani činjenicom da pojedinci imaju povlašten tretman, a za forum ovog tipa (znači mjesto gdje ima dosta napetosti, forum koji se ne bavi npr. cvječarstvom ili kuhanjem) to je od krucijalne važnosti... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

MP4don je napisao/la:Prije svega trebalo bi kažnjavati ove koji vrijeđaju na osobnoj razini, a ne da se kazni čovjek što napiše da je Massa/Lewis/Alonso k*eten ili s*rad... nema smisla takvo nešto kažnjavati, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje bez obzira sviđa li se to kome ili ne... ;) Vrijeđanje na osobnoj razini treba kazniti i između kažnjavanja i nekažnjavanja ne bi trebalo stajati neka pristranost prema tome poznaš li koga više ili manje... ;) Koliko vidim kažnjavanje nije nimalo nepristrano... ;) Nekima se na osobno vrijeđanje članova foruma daje neko upozorenje i staje se na njegovu stranu, dok se drugi odmah banaju... ;)

Moj prijedlog je da se gleda malo objektivnije na te stvari i da ne dolazi do pristranosti, jer su samim time ostali članovi koji su izuzeti iz toga frustrirani činjenicom da pojedinci imaju povlašten tretman, a za forum ovog tipa (znači mjesto gdje ima dosta napetosti, forum koji se ne bavi npr. cvječarstvom ili kuhanjem) to je od krucijalne važnosti... ;)
Ma treba se i to kažnjavat, pa nismo na placu ili ti nenam gdje, treba imat poštovanja prema drugima i zražavati se kako spada.
slikaslika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

legolas je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Prije svega trebalo bi kažnjavati ove koji vrijeđaju na osobnoj razini, a ne da se kazni čovjek što napiše da je Massa/Lewis/Alonso k*eten ili s*rad... nema smisla takvo nešto kažnjavati, jer svatko ima pravo na svoje mišljenje bez obzira sviđa li se to kome ili ne... ;) Vrijeđanje na osobnoj razini treba kazniti i između kažnjavanja i nekažnjavanja ne bi trebalo stajati neka pristranost prema tome poznaš li koga više ili manje... ;) Koliko vidim kažnjavanje nije nimalo nepristrano... ;) Nekima se na osobno vrijeđanje članova foruma daje neko upozorenje i staje se na njegovu stranu, dok se drugi odmah banaju... ;)

Ma treba se i to kažnjavat, pa nismo na placu ili ti nenam gdje, treba imat poštovanja prema drugima i zražavati se kako spada.
Može opomena, ali za vrijeđanje člana foruma najmanje ban, pa da vidiš hoće li tko pisat nekome da je kreten, idiot ili smrad što ne voli dotičnog vozača... i da, kažnjavati se moraju svi... što vrijedi forum bez članova i drugačijih mišljenja, samo štura baza podataka... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
legolas
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la legolas »

MP4don je napisao/la:
legolas je napisao/la: Ma treba se i to kažnjavat, pa nismo na placu ili ti nenam gdje, treba imat poštovanja prema drugima i zražavati se kako spada.
Može opomena, ali za vrijeđanje člana foruma najmanje ban, pa da vidiš hoće li tko pisat nekome da je kreten, idiot ili smrad što ne voli dotičnog vozača... i da, kažnjavati se moraju svi... što vrijedi forum bez članova i drugačijih mišljenja, samo štura baza podataka... ;)
Ma to se slažem s tobom, ali smatram da se trebaju kazniti i oni koji vrjeđaju vozače, nadam se da se to i radi. :D
slikaslika
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Predlažem da se unutar foruma Aktualnosti napravi podforum Arhiva novosti u koji bi se prebacivale vijesti iz proteklih mjeseci. Na taj način bi se lako mogle pronaći teme koje sadrže stare vijesti, a forum Aktualnosti bi sadržavao samo vijesti iz tekućeg mjeseca.
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Chaotic je napisao/la:Predlažem da se unutar foruma Aktualnosti napravi podforum Arhiva novosti u koji bi se prebacivale vijesti iz proteklih mjeseci. Na taj način bi se lako mogle pronaći teme koje sadrže stare vijesti, a forum Aktualnosti bi sadržavao samo vijesti iz tekućeg mjeseca.

možda da se aktualnosti podijele u dva dijela sa podforumom i tako se dobije na preglednosti u jednom dijelu za vozaće a u drugom za momčadi ili nešto tako slično
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Chaotic je napisao/la:Predlažem da se unutar foruma Aktualnosti napravi podforum Arhiva novosti u koji bi se prebacivale vijesti iz proteklih mjeseci. Na taj način bi se lako mogle pronaći teme koje sadrže stare vijesti, a forum Aktualnosti bi sadržavao samo vijesti iz tekućeg mjeseca.
Mislim da nema potrebe jer se tijekom godine otvara 12 tema s novostima, dakle za svaki mjesec, a teme starije od 1. godine se automatski brišu. Dakle, baš i nema nekakvog smisla cijepati podforum na dva dijela jer će to samo "usporiti" kretanje po forumu ;)
almeida je napisao/la:možda da se aktualnosti podijele u dva dijela sa podforumom i tako se dobije na preglednosti u jednom dijelu za vozaće a u drugom za momčadi ili nešto tako slično
Kad bi tako krenuli, onda bi bilo više podforuma nego tema :)
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Jel sale predvorje? DA ili NE jednostavno :D
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Adriana Lima fan je napisao/la:Jel sale predvorje? DA ili NE jednostavno :D
Ne :)
bugatti1001
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Safety Car

Post Postao/la bugatti1001 »

Predlažem Ivanu.Zagreb za još jednu moderatoricu. :) Da se pojača ženski moderatorski klan! :D
slika
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Na kraju će biti više moderatora nego aktivnih članova.

Šala, naravno. :D
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

bugatti1001 je napisao/la:Predlažem Ivanu.Zagreb za još jednu moderatoricu. :) Da se pojača ženski moderatorski klan! :D
bilo joj je odavno ponuđeno ali je odbila prolistaj malo ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
bugatti1001
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Safety Car

Post Postao/la bugatti1001 »

Ajoj, šteta! Mislim da bila super na toj poziciji... ko i svi vi zeleni, crveni/smeđkasti i narančasti! :)
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Zbilja je tuzno u kakvi su forumasi ispali sada u datim okolnostima. Ja sam si vec smisljo kako da cestitam MAssi i forumasima na sredini zadnjeg kruga da im cestitam oba naslova al ljudi koji meni nesto prigovaraju na forum pisu takve gluposti mislim smijesno.
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

pa ti budi pametniji i ne obaziri se na njih ;)

i da, kraj sezone i ova utrka je izrodila sve i svašta...
slika
Odgovori