Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?
Čestitke Massi, čestitke, najpotcjenjenji vozač na gridu je pokazo da se može nosit s svima, bas me zanima dal ce ga i slijedece sezone gledat s podsmjehom
Zadnja izmjena: Krscho, dana/u 02 stu 2008, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
Potpisujem!!! Stvarno mu svaka čast, dominirao je cijelim vikendom!!!Fidel je napisao/la:Mislim da je i Felipe Massa zasluzio velike cestitke na vrlo dobroj sezoni i covjek formuli 1 daje poseban dozivljaj.
Da je i osvojio prvenstvo bilo bi to potpuno zasluzeno.
Mislim da ce slijedeca sezona biti jos zanimljivija.
Cestitke jos jednom.
Iako sam se veselila Lewisovom uspjehu, bilo mi ga je teško gledati, biti toliko blizu, a opet toliko daleko (povijest se ponavlja), a tko zna što budućnost nosi...
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
K1M1 je napisao/la:felipe massa. koliko je dobar? Ove sezone je definitivno najbolji, ali ni to nije bilo dovoljno za naslov.
dakle ima najviše pobjeda, a da ne govorim da bi imao i još dvije više da mu se nisu dogodili oni pehovi u mađarskoj i singapuru... Šteta, stvarno šteta...
zato ce se iduce sezone vratit jos jaci.

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Brazilska publika je najluđa na svijetu, onakvo navijanje nisam čuo ni vidio za sve ove godine gledanja F1!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
što se tiče Masse šteta da mu je naslov otiša par metara pred ciljem ugl vidi se da je jak glavi sredi će on to lako a što me smeta bahaćenje nekih navijača Hamiltona pa zapitajte se malo što je bilo ono sa Vettelom pa čovik je opet popušio u ključnom trenutku i dopustio da ga pređe vozač u direktnoj borbi za naslov samo što mu se ovaj put sreća osmjehnula
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Čestitam Massi na pobjedi!!
Šteta kaj nije prvak, makar je radio puno grešaka u sezoni.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Massinoj vožnji danas nema nitko pravo reć "A"! Vozio je odlično, bez greške. Sve šta je mogao napravit, napravio je...a (vozačka) titula je ovisila o nekim drugim stvarima. Sutze nakon trke me podsječaju na plakanje Mike u Monzi... Suze trkača! 

- Scuderia
- Moderator
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
mclarenovac skidam kapugringo73 je napisao/la:Massinoj vožnji danas nema nitko pravo reć "A"! Vozio je odlično, bez greške. Sve šta je mogao napravit, napravio je...a (vozačka) titula je ovisila o nekim drugim stvarima. Sutze nakon trke me podsječaju na plakanje Mike u Monzi... Suze trkača!
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...Schumy.d je napisao/la:Da, da... Sjeti se i ti Mađarske po tom...SRV je napisao/la:Nije Massa imao najvise pobjeda, sjeti se SPA. Massa tu mozda je dobio 10 bodova, ali se dobro zna cija je to pobjeda.Adriana Lima fan je napisao/la:Sta sam ja napisao? Ja sam reko i Kimi je 2005 imao najvise pobjeda i odustao 3-4 put kad je bio na postolju i sta izgubio je nazalost. Massa je imao najvise pobjeda al sad mi reci za ozbiljno mislis da bi i Massa isao na noz u zadnjoj trci. Ja mislim da nitko nebi pogotovo da su dozivili razocaranje ko Ham prosle sezone.
McLaren u <3
-
- Navijam za: McLaren Mercedes
"Na kraju utrke, kada je kišilo prilično jako, vozio sam na gumama za suho i posljednji je krug bio nemoguć," komentirao je Glock, koji je utrku završio na šestom mjestu. "Borio sam se koliko sam mogao, ali bilo je vrlo teško zadržati bolid na stazi i izgubio sam (dvije) pozicije na samom kraju posljednjem kruga.
Završiti na šestom mjestu je, za mene, pristojan rezultat, osobito jer sam se borio s bolidom ranije tijekom vikenda, ali s obzirom da smo bili tako blizu četvrtog mjesta, malo sam razočaran."
Završiti na šestom mjestu je, za mene, pristojan rezultat, osobito jer sam se borio s bolidom ranije tijekom vikenda, ali s obzirom da smo bili tako blizu četvrtog mjesta, malo sam razočaran."
- Scuderia
- Moderator
McLewis je napisao/la: a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...
Mislis da bi ga stigao u Madjarskoj? Hm...Svi znamo sta je bilo u Belgiji, da. Massa ni kriv ni duzan bio 3. i desilo se sto se desilo. Stvarno ne vjerujem cemu sve ovo.

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
A zašto se loviš za ta dva boda? I Massa je njemu poklonio onaj ključni jedan prošle godine:)McLewis je napisao/la:a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...
I nemoj misliti da Lewis ne bi objeručke prihvatio 2 boda o kolege svoga

Massa, odlična vožnja danas, stvarno je car

I mislim da je dokazao da nije bio tako puno lakši od ostalih, nego je nabijao krugove cijelu utrku. Dobro, Vettel mu je bio na repu dobro, al to je druga priča.
Bravo Massa, mali čovjek, ogromno srce!!
- McLewis
- Veteran
nemislim da bi ga stigao neg bi nakon massinog odustajanja lewis dobio trku ali ni njemu je taj dan sreca okrenula leđa i sta sad...Scuderia je napisao/la: Mislis da bi ga stigao u Madjarskoj? Hm...Svi znamo sta je bilo u Belgiji, da. Massa ni kriv ni duzan bio 3. i desilo se sto se desilo. Stvarno ne vjerujem cemu sve ovo.
McLaren u <3
- gringo73
Ekipa; prekinite s tim oduzimanjima i zbrajanjima, šta bi bilo kad bi bilo i slično! Pohvalite ili pokudite poteze ili vožnju, a kristalnu kuglu ostavite po strani! Ako priča ne bude konstruktivna, slijedit će neke druge akcije...

- McLewis
- Veteran
47 je napisao/la:A zašto se loviš za ta dva boda? I Massa je njemu poklonio onaj ključni jedan prošle godine:)McLewis je napisao/la:a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...
I nemoj misliti da Lewis ne bi objeručke prihvatio 2 boda o kolege svoga
Massa, odlična vožnja danas, stvarno je car,
I mislim da je dokazao da nije bio tako puno lakši od ostalih, nego je nabijao krugove cijelu utrku. Dobro, Vettel mu je bio na repu dobro, al to je druga priča.
Bravo Massa, mali čovjek, ogromno srce!!
pa bi prihvatio ali mu nije imo ko dat... sta je je dobro je vozio ove sezone ali mislim da je lewis malo vise zasluzio...
McLaren u <3
- Scuderia
- Moderator
McLewis je napisao/la: nemislim da bi ga stigao neg bi nakon massinog odustajanja lewis dobio trku ali ni njemu je taj dan sreca okrenula leđa i sta sad...
Nista, cekamo iducu sezonu. Tvoj vozac je osvojio naslov, moj team je osvojio. To je to.

-
- Navijam za: McLaren Mercedes
Scuderia je napisao/la:McLewis je napisao/la: nemislim da bi ga stigao neg bi nakon massinog odustajanja lewis dobio trku ali ni njemu je taj dan sreca okrenula leđa i sta sad...
Nista, cekamo iducu sezonu. Tvoj vozac je osvojio naslov, moj team je osvojio. To je to.
Tako je Formula 1 nije izgubila draz!
- Preem Palver
- Navijam za: Nikoga
Jeste, a i prije se vidilo da je Gringo jedan fini mclarenovacivana.zagreb je napisao/la:mclarenovac skidam kapugringo73 je napisao/la:Massinoj vožnji danas nema nitko pravo reć "A"! Vozio je odlično, bez greške. Sve šta je mogao napravit, napravio je...a (vozačka) titula je ovisila o nekim drugim stvarima. Sutze nakon trke me podsječaju na plakanje Mike u Monzi... Suze trkača!

- Scuderia
- Moderator
Massa: Ponosan sam na sve učinjeno
Interlagos je mogao ispisati savršen scenarij za domaćeg vozača, ali Felipe Massa ostao je pred vratima raja u posljednjoj utrci sezone u Formuli 1.
Kada je prvi prošao ciljnom ravninom iz boksa mu je javljeno da je Hamilton izgubio svoju poziciju i da je upravo on novi svjetski prvak. Ruka podignuta visoko u zrak za nekoliko je sekundi zamijenjena suzama. Imao je Massa sedam bodova zaostatka pred ovu utrku i malo je tko osim njega samog i njegove momčadi vjerovao u čudo. A, tako je malo nedostajalo da se ono dogodi.
- Savršeno smo odradili utrku, a na kraju nam je naslov izmaknuo za samo jedan bod. Svejedno, ponosan sam na cijelu sezonu. Znam kakav je osjećam pobijediti, znam i kako je izgubiti. Moramo se okrenuti sutrašnjici - izjavio je Massa.
Ne znam sta da kazem na ovo

- gringo73
- Scuderia
- Moderator
Govori, ali mislim da ce se Felipe vratit jos jaci iduce sezone

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Statistika massa vs. raikkonen 2007/2008
Pobjede: 9-8
Pole Position: 12-5
Bolje plasiran u utrci: 18-17
Bolje plasiran na kvalifikacijama: 21-14
Bodovi: 191-185
Kimi placen 50 miliona,a Massa 5...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
-
- Navijam za: Felipe Massa
Koliko je Felipe Massa dobar? Neupitno mnogo, definitivno u ovoj sezoni bolji od Kimija a moglo bi se reći i od Lewisa! Već je trebao imati naslov prvaka u džepu al sjetimo se samo da mu je riknio motor i da ga je momčad na prvoj noćnoj utrci zeznula u boksu i to oba puta kada je neupitno vodio i kada bi osvojio svih 10 bodova! A s druge strane uvijek je i lijepo sjetiti se Hungaroringa, točnije kad je Massa 'napravio malog majmuna' od Lewisa sa onim pretjecanjem! Eto tolko zasad o Massi kao 'upitno' dobro vozaču! A i na samoj današnjoj utrci je demantirao sve skeptike. 

- Vule
- Navijam za: Nikoga
naslovi prvaka:edo je napisao/la:Statistika massa vs. raikkonen 2007/2008
Kimi - Massa
1 - 0
Mislim da ti je malo nezahvalno tu stavljat sve na matematiku..