Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?

Post Postao/la Scuderia »

edo je napisao/la:Statistika massa vs. raikkonen 2007/2008

Pobjede: 9-8
Pole Position: 12-5
Bolje plasiran u utrci: 18-17
Bolje plasiran na kvalifikacijama: 21-14
Bodovi: 191-185

Kimi placen 50 miliona,a Massa 5...

Bit ce jos bolje iduce sezone. Samo ne znam kako ce se sada u Ferrariju postaviti. Massa ili Kimi?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Bit ce jos bolje iduce sezone. Samo ne znam kako ce se sada u Ferrariju postaviti. Massa ili Kimi?
Vrijeme će pokazati! ;)
Ne treba još niti jednom davati prednost jer obojica mogu uzeti vozački naslov. Kimi će testirati navodno jako puno preko zime pa će se još više upoznati sa bolidom. Kako bude sezona odmicala, onda će se vidjeti tko je u boljoj situaciji.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ne treba još niti jednom davati prednost jer obojica mogu uzeti vozački naslov. Kimi će testirati navodno jako puno preko zime pa će se još više upoznati sa bolidom. Kako bude sezona odmicala, onda će se vidjeti tko je u boljoj situaciji.

+ Felipe ce imati dodatan motiv za osvajanja naslova. ;) + njegov trud+ njegova zelja, pogotovo nakon ovoga.
slika
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Mogu samo reci da odkad pratim ovaj preljepi sport (f1) a pratim je jako dugo ovako uzbudljivo prvenstvo i neizvjesnost cak do zadnjih 100injak metara zadnje utrke sezone ne pamtim da sam vidio,a bilo je slicno i sokantno o prosle godine u Brazilu kada su se za titulu borila trojica vozaca i drago mi je to zbog f1 mog omiljenog br 1 sporta...e to je f1 i zato je volim a zadnjih godina sve je uzbudljivija.Kakvo prvenstvo kakva utrka.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

I jos nesto mislim da je Lewis danas osvojio naslov ali Massa nasa srca.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

A.Senna je napisao/la:I jos nesto mislim da je Lewis danas osvojio naslov ali Massa nasa srca.
Moje je osvojio davno,kad su mu se rugali,govorili da samo slusa schumia,da nije zasluzeno tu gdje je,ali
jednostavno obozavam kad neko ko je podcjenjen svojim radom,zeljom i disciplinom uspije,Massa mozda nije uzeo
titulu,ali ja ovu utrku dok sam ziv necu zaboraviti,i zaista sam bio ponosan sto sam massin fan i sto od pocetka
sezone tvrdim da ce uzeti titulu,pogrijesio jesam,ali sam ubijedjen da nakon ovoliko nesrece koja je kimia dosta
godina pratila,jednostavno i Felipe mora doci na red,ovo je tek druga sezona u kojoj se borio za prvenstvo,s toga
se nadam da ce mu se Madjarska,Singapur i ovo danas pojmom pravde vratiti prije ili kasnije...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Scuderia
Moderator
Moderator

Edo nisi jedini. A koliko vidim na anketi ovdje, ima nas sve vise i vise
slika
Nedja
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Nedja »

edo je napisao/la:
A.Senna je napisao/la:I jos nesto mislim da je Lewis danas osvojio naslov ali Massa nasa srca.
Moje je osvojio davno,kad su mu se rugali,govorili da samo slusa schumia,da nije zasluzeno tu gdje je,ali
jednostavno obozavam kad neko ko je podcjenjen svojim radom,zeljom i disciplinom uspije,Massa mozda nije uzeo
titulu,ali ja ovu utrku dok sam ziv necu zaboraviti,i zaista sam bio ponosan sto sam massin fan i sto od pocetka
sezone tvrdim da ce uzeti titulu,pogrijesio jesam,ali sam ubijedjen da nakon ovoliko nesrece koja je kimia dosta
godina pratila,jednostavno i Felipe mora doci na red,ovo je tek druga sezona u kojoj se borio za prvenstvo,s toga
se nadam da ce mu se Madjarska,Singapur i ovo danas pojmom pravde vratiti prije ili kasnije...
Da brt al ajde kada bi gledalo ovo kao samo josh jednu trku a ne kao presudnu??? TO bi bila jedna od retkih dobrih pobeda mase kakvih hamilton ima milion, a Hamitlonu bi ovo bila mozda i najgora voznja.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Nedja je napisao/la:
edo je napisao/la:
Da brt al ajde kada bi gledalo ovo kao samo josh jednu trku a ne kao presudnu??? TO bi bila jedna od retkih dobrih pobeda mase kakvih hamilton ima milion, a Hamitlonu bi ovo bila mozda i najgora voznja.
E daj bjezi iz ove teme,ko ovdje prica o Hamiltonu,ostavi nas na miru,ne provaljuj se medju rajom... #-o
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Ma nemam sto reci za Felipea,sjajan momak,sjajan vozac,toliko muke,kvalifikacije prvi nema greske,utrka prvi i bez greske,a pod tolikim pritiskom,jos ovako teska utrka i kisa,opet bez greske prvi i na kraju ovo,nesto me steglo na kraju utrke danas,kraj utrke jedna od tuznijih stvari u f1 za jednog vozaca....nikad nisam bio osobit fan jednog vozaca ali mislim da cu poceti navijati za Massu nakon ovoga,i drzati mu fige za zasluzenu titulu svj prvaka.
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

A.Senna je napisao/la:Ma nemam sto reci za Felipea,sjajan momak,sjajan vozac,toliko muke,kvalifikacije prvi nema greske,utrka prvi i bez greske,a pod tolikim pritiskom,jos ovako teska utrka i kisa,opet bez greske prvi i na kraju ovo,nesto me steglo na kraju utrke danas,kraj utrke jedna od tuznijih stvari u f1 za jednog vozaca....nikad nisam bio osobit fan jednog vozaca ali mislim da cu poceti navijati za Massu nakon ovoga,i drzati mu fige za zasluzenu titulu svj prvaka.
potpis
Massa je jedan odličan vozač, imao je dosta grešaka kao i svi drugi vozači, no te njegove greške su više utjecale na njegove bodove od ostalih vozača... da se bar nije desilo u jednoj utrci (nesjećam se sad kojoj) da je Massi dok je išao u box se zaglavilo crijevo za nadolijevanje goriva... tada je bio vodeći u utrci, da je tada završio prvi, mi bismo imali Massu za svjetskog prvaka... Najviše se stvari vrti oko Ferrarija.. Najviše skandala, najviše grešaka, najboljih vožnji...
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Točno ( btw to je bio Singapur).
Reko sam ja odma da je u Singapuru Ferrari poklonio naslov Luisu i to se ostvarilo. ;)

Massa je dao sve od sebe, kako se Luis ove godine vratio i uzeo naslov nakon prošlog debakla tako se nadam da će Fellipe slijedece godine pokazat da moze opet konkurirat za prvaka ako ne i postat jednim
Polu_!d!ot!^
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Polu_!d!ot!^ »

Dobar je,ali samo to! Jedna utrka ne čini od njega uber vozača....nema kontinuitet!
Ovo jučer je brutalno dobro odradio.
A osim toga,drag je i simpatičan dečko.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Polu_!d!ot!^ je napisao/la:Dobar je,ali samo to! Jedna utrka ne čini od njega uber vozača....nema kontinuitet!
Ovo jučer je brutalno dobro odradio.
A osim toga,drag je i simpatičan dečko.
Nema kontinuitet??
Pa čovjek ima najviše pobjeda u sezoni... ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Nema kontinuitet??

Joj, nisi to trebao reci. Sad ce odmah pisati o Belgiji ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Nema kontinuitet??

Joj, nisi to trebao reci. Sad ce odmah pisati o Belgiji ;)
Ma živo mi se fućka za tu njihovu Belgiju i pišljivih nekoliko bodova...
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Kao sto sam reko Massa je izgubio naslov djelomicno na pocetku ( australija/ Malezija) dok je ferrari izgubio massin naslov u Singapuru i Madarskoj

Moralni prvak je Massa isto ko lUis 07, zasto?

azto jer je po meni zauvijek zacepio usto ljudima poput jergovica koji su ga kritizirali i rekli da nema pojma
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

za ovo jucer samo jedna recenica-kapa dolje majstore
nazalost,nije bilo dovoljno za naslov,al uvjeren sam i zelim mu da se iz ovog vrati jaci...
vec sam u jednom postu napisao,al tu cu ponoviti...izgubio je naslov,al dobio sve ostalo...
mnoge simpatije i postoavnje od ljudi koji su ga ismijavali i omalovazavali...
ni ja oduvijek nisam vjerovao u njega,al mene je svojim voznjama uvjerio vec dosta dugo u kvalitetu,nadam se da je i druge...
jako mi je zao Brazilaca...za razliku od prepotentnih,bahatih,bogatih Britanaca,vecina njih zivi mnogo skromnije(da upotrijebim taj izraz) i zive za uspjehe svojih sportasa,koji su im cesto jedine radosti u teskoj svakodnevici
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Koliko je stvarno dobar?
Dovoljno da 2009. bude svjetski prvak! Jedini vozač u F1 koji je svake godine mic po mic sve bolji (osim možda Kubice).
Ja bi se sada već kladio na njega za 2009.-tu
Samo neka se trkaju.
Scuderia
Moderator
Moderator

Bas sam malo gledao njegove statistike od kada vozi u F1. Pomak je vise nego ocit.

2002.-Sauber / 4 Boda-> 13. u poretku
2003.Testni vozac u Ferrariju
2004. Sauber / 12.bodova->12. u poretku
2005. Sauber/ 11. bodova-> 13. u poretku
2006. Ferrari / 80.bodova-> 3. u poretku
2007. Ferrari / 94. bodova-> 4. u poretku
2008. Ferrari / 97. bodova-> 2. u poretku
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la: Nema kontinuitet??
Šta mu to znači kad je u bodovima kratat za 1,a samo to se gleda.
GNR, ACDC
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la GNR, ACDC »

Nedja je napisao/la:
edo je napisao/la:
Mogu ti reći samo četiri slova na ovo: ROFL
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Massa je jučer pokazo vožnju dostojnu Michaela Schumachera ;)
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Massa,Massa. [-X [-X
super_didi
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Lewisa Hamiltona

Post Postao/la super_didi »

Za ozbiljno: Od kad je ta snimka???
Meni to "smrdi" na photo shop, ne vjerujem da bi Massa to napravio? :?
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
Odgovori