Pitanja, komentari, kritike
- red_devil
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Re: Pitanja, komentari, kritike
evo nekako sam uhvatio vremena, nadam se da me neće nitko prekinut tokom trajanja kviza 

- piquet
- Početnik
težak...jedva stigao odgovoriti u zadanom vremenu...mislio sam da je 30 pitanja i da neću stići...
cazzo finalmente
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Potpisujem...piquet je napisao/la:težak...jedva stigao odgovoriti u zadanom vremenu...mislio sam da je 30 pitanja i da neću stići...

- Senna
- Veteran
- Kontakt:
dosta teško mnoge slike slabo vidljive, sve samo pretpostavke
u jako sam malo slika bio 100% siguran
vremena je bilo dovoljno ali znanja baš i ne
sve u svemu super 

vremena je bilo dovoljno ali znanja baš i ne

- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
Ma ja sam dosta vremena gubio na pitanjima koja stvarno znam i baš sad se ne mogu sjetiti pa mi je trebaopiquet je napisao/la:težak...jedva stigao odgovoriti u zadanom vremenu...mislio sam da je 30 pitanja i da neću stići...

btw nadam se da je bar pola ljudi učestvovalo od trenutno logiranih!
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
bogte teško ja nemam pojma pogotovo slike i tekuća sezona ubilo me to...
slike nisu bile dovoljno vidljive i da tko je dikvalificiran nemogu se sjetiti
slike nisu bile dovoljno vidljive i da tko je dikvalificiran nemogu se sjetiti

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
eto,ovo je zadnji bio ove sezone,rezultati navečer.
Mopžda i najteži,sveukupno posebni osvrt na kviz ćemo izdat za par dana,još samo kratka zahvala svima koji su ove sezone sudjelovali i napravili uspijeh od ovog kviza
p.s.ovaj bi trebo bit najteži,pa eto,nadamo se da vam se sviđa veliko finale
Mopžda i najteži,sveukupno posebni osvrt na kviz ćemo izdat za par dana,još samo kratka zahvala svima koji su ove sezone sudjelovali i napravili uspijeh od ovog kviza

p.s.ovaj bi trebo bit najteži,pa eto,nadamo se da vam se sviđa veliko finale
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
U pitanju 22. nikoga nisam prepoznao, samo mi je Peter Sauber bio poznat a slika Rolfa Schumachera mi nije jasna.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
Walter je napisao/la:U pitanju 22. nikoga nisam prepoznao, samo mi je Peter Sauber bio poznat a slika Rolfa Schumachera mi nije jasna.
hehe,malo da vas zbuni,ako svi sad znate ko je ćale od Lewisa tako smo mi nekada znali ko je ćale od Schumachera

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- piquet
- Početnik
ovo je krivo.12. Robert Kubica je svoje prve bodove u karijeri zabilježio na kojoj stazi? (1 bod)
Hungarorin (VN Mađarske)
kubica je bio diskvalificiran jer je bolid bio prelagan i osvojio je prve bodove u monzi.
cazzo finalmente
-
- Profesionalni vozač
Samo pitanje, ko i uvijek
...
Radi se o 12. pitanju... Ako se ne varam, Kubica je završio 7 u mađarskoj ali je diskvalificiran i nije osvojio bodove... Trik pitanje ili greška?

Radi se o 12. pitanju... Ako se ne varam, Kubica je završio 7 u mađarskoj ali je diskvalificiran i nije osvojio bodove... Trik pitanje ili greška?

- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Vjerojatno trik pitanje, jer je, IMHO, točan odgovor Monzakeexx je napisao/la:Samo pitanje, ko i uvijek...

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Piquet20
- Svjetski prvak
Samo pitaj.keexx je napisao/la:Samo pitanje, ko i uvijek...

To je greška, i to zato jer schuey prepisuje odgovore sa f1-facts.

Točan odgovor je, kao što su piquet i sale rekli, Monza.
Hvala na ispravku.
Ja se isto zahvaljujem svima na sudjelovanju...ne samo u ovom kvizu, nego i tokom čitave sezone.
Potrudit ćemo se da rezultati budu već navečer.
Kao što je schuey rekao, namjerno smo išli sa jako teškim kvizom za kraj. A što se tiče nejasnoća slika, bilo je zamjerki prošli put da su neke prevelike pa smo zato sada išli sa malo manjima. Pokušat ćemo iduće sezone uvesti neki standard za slike.
A sada idemo svi brzo na utrku, pa se čujemo ponovno nakon VN Brazila.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Odličan kviz. Baš pravi za kraj sezone. Sve pohvale schueyu i piquetu20.
Inače, mora se priznat da je bio dosta težak.. i da ću i imat manje od 10 bodova. Čak mislim da sam i dosta toga znao, samo je trebalo razmislit, a za razmišljanje je malo premalo vremena pola sata... tako da sam više onako brzinski rješavao i čak preskočio koje pitanje, kako bi uspio predat na vrijeme...
A sad na utrku. FORZA FELIPE.
Inače, mora se priznat da je bio dosta težak.. i da ću i imat manje od 10 bodova. Čak mislim da sam i dosta toga znao, samo je trebalo razmislit, a za razmišljanje je malo premalo vremena pola sata... tako da sam više onako brzinski rješavao i čak preskočio koje pitanje, kako bi uspio predat na vrijeme...
A sad na utrku. FORZA FELIPE.

- Senna
- Veteran
- Kontakt:
čestitke stewartu na još jednoj pobjedi,
ali i piquetu jer koliko vidim po rezultatima opraštam se od svoje vječne pozicije trećeg mjesta i prepuštam je dotičnom čovjeku
jedno drugo mjesto je prsudilo
uspio sam i to ostaviti na klaviru

uspio sam i to ostaviti na klaviru

- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
wow, šesto mjesto i to samo jedan bod iza povjesničara iznad mene?! Nije loše, nije loše... 

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- piquet
- Početnik
čestitke jackieu i icy.
pokušao sam barem imati najviše pobjeda...ali i tu me jackie spriječio u zadnjem krugu!

pokušao sam barem imati najviše pobjeda...ali i tu me jackie spriječio u zadnjem krugu!

cazzo finalmente
-
- Profesionalni vozač
Čestitam svima, od vodstva kviza do svih sudionika...
Ovaj kviz sam malo lošije riješio, razlog je nervoza pred utrku (malo se opravdavam
), ali opet, zadovoljan sam... 

- Scottish girl
- Ja sam: Vozačica
Razumijem te u potpunosti. I pobjegao si mi samo pola boda... ali nema veze.keexx je napisao/la: Ovaj kviz sam malo lošije riješio, razlog je nervoza pred utrku (malo se opravdavam), ali opet, zadovoljan sam...
Jako sam zadovoljna ostvarenim rezultatom (bit će bolje sljedeće sezone

Čestitke svima!!!

- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Čestitke svima, posebno piquetu i Icy!!
Hvala svima na pohvalama!! 

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Gle, gle moj rezultat sezone! Ali ovaj kviz je bio puno lakši od zadnjih 4-5.
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
čestitke pobijednicima bravo ljudi
na kraju zahvala modovim za odličan kviz

na kraju zahvala modovim za odličan kviz

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Piquet20
- Svjetski prvak
Ispricavam se sto tek sad pisem, ali imam toliko obaveza da neznam gdje mi je glava, a gdje rep. A schueyu je jos gore jer lezi u krevetu sa visokom temperaturom.
Osvrt na ovaj kviz:
Kao prvo, isprike jos jednom ako su se slike malo slabije vidjele. Kviz je bio tezak, ali nemojte nam zamjeriti, ipak smo htjeli sa stilom zavrsiti sezonu.
Posebno bi cestitao onima koji su znali odgovor na 20. pitanje (Icy, piquet) i prepoznali Tambaya u 23. pitanju (Jackie Stewart, piquet). Svaka cast!
Kod nas nazalost nije bilo borbe do zadnjeg zavoja za prvo mjesto, ali rekao bi da je piquet u zadnjem zavoju prestigao Sennu i osvojio 3. mjesto ukupno u kvizu.
Takoder cestitke Jackieju koji je u velikom stilu (pobjedom) zavrsio ovu sezonu.
Osvrt na sezonu:
Jackie je dominirao od samoga pocetka te je odmah na pocetku sezone stvorio zavidnu prednost. Ovo sam rekao vec sto puta, ali zbilja je fascinantno da uvijek uvjerljivo prvi preda svoje odgovore, a uz to ima i najvise pobjeda. Bravo!
Cestitam Icy na odlicnom drugom mjestu. Marljivo je skupljala bodove, jako napredovala kroz godinu te pred kraj ostvarila i prvu pobjedu. Svaka cast najdraza.
Piquet je nazalost propustio previse kvizova inace sam siguran da bi se borio za prvaka. Isto kao i Senna. Keexxu bi cestitao na odlicnom 5. mjestu i na tome sto je, uz Jackieja i Icy, jedini nastupio na svakom ovogodisnjem kvizu. Sve pohvale i svim ostalim natjecateljima...mogao bi o svakome ponesto napisati, ali da bas ne pisem roman (
) cu vas sve samo spomenuti: Walter, King iCool, sumil, zvjerko, Rosby, red_devil, almeida, gattuso87, ownagedon, sale, rnrboi, Scottish girl, tex, K1M1, Maestro i lux007. Sve cestitke svima vama!
(toplo se nadam da nisam nekoga izostavio
)
Iduca sezona:
Vidim da vec svi najavljujete povratak iduce sezone pa se nadam da ce prvenstvo biti jos uzbudljivije. Puno ce biti kandidata za nasov: Jackie kao branitelj naslova, Icy kao ravnopravan konkurent (pogledajte samo rezultate posljednjih kvizova), piquet i Senna ako budu redoviti, a nadam se da ce se i jos netko ubaciti u tu bitku.
Biti ce i nekih novosti sa nase strane, no o svemu vise pred sam pocetak sezone.
Rijec moderatora:
Hvala svima koji su nastupali pa makar bilo to na samo jednom kvizu. Schuey i ja smo se zbilja potrudili te se nadamo da ste zadovoljni s kvizom. Ispricavamo se zbog gresaka kojih je bilo, te hvala na pomoci prilikom uocavanja tih gresaka. Kada se sjetim kako smo usred sezone oformili ovaj kviz bez ikakve pripreme, super je ispalo i ja sam osobno prezadovoljan.
Nadam se da cete se vratiti i iduce sezone, da ce vam se priruziti i neki novi forumasi, a tokom zime uzivajte u (vasim) non-championship kvizovima (tko god je zainteresiran za izradu kviza neka nam se javi na pp).
Hvala i dovidenja dogodine.
Osvrt na ovaj kviz:
Kao prvo, isprike jos jednom ako su se slike malo slabije vidjele. Kviz je bio tezak, ali nemojte nam zamjeriti, ipak smo htjeli sa stilom zavrsiti sezonu.

Kod nas nazalost nije bilo borbe do zadnjeg zavoja za prvo mjesto, ali rekao bi da je piquet u zadnjem zavoju prestigao Sennu i osvojio 3. mjesto ukupno u kvizu.

Takoder cestitke Jackieju koji je u velikom stilu (pobjedom) zavrsio ovu sezonu.

Osvrt na sezonu:
Jackie je dominirao od samoga pocetka te je odmah na pocetku sezone stvorio zavidnu prednost. Ovo sam rekao vec sto puta, ali zbilja je fascinantno da uvijek uvjerljivo prvi preda svoje odgovore, a uz to ima i najvise pobjeda. Bravo!

(toplo se nadam da nisam nekoga izostavio

Iduca sezona:
Vidim da vec svi najavljujete povratak iduce sezone pa se nadam da ce prvenstvo biti jos uzbudljivije. Puno ce biti kandidata za nasov: Jackie kao branitelj naslova, Icy kao ravnopravan konkurent (pogledajte samo rezultate posljednjih kvizova), piquet i Senna ako budu redoviti, a nadam se da ce se i jos netko ubaciti u tu bitku.

Biti ce i nekih novosti sa nase strane, no o svemu vise pred sam pocetak sezone.
Rijec moderatora:
Hvala svima koji su nastupali pa makar bilo to na samo jednom kvizu. Schuey i ja smo se zbilja potrudili te se nadamo da ste zadovoljni s kvizom. Ispricavamo se zbog gresaka kojih je bilo, te hvala na pomoci prilikom uocavanja tih gresaka. Kada se sjetim kako smo usred sezone oformili ovaj kviz bez ikakve pripreme, super je ispalo i ja sam osobno prezadovoljan.
Nadam se da cete se vratiti i iduce sezone, da ce vam se priruziti i neki novi forumasi, a tokom zime uzivajte u (vasim) non-championship kvizovima (tko god je zainteresiran za izradu kviza neka nam se javi na pp).
Hvala i dovidenja dogodine.