Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
super_didi
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Lewisa Hamiltona

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la super_didi »

Iste/slične stvari se ponavljaju u više tema, al dobro...
Ja sam bila poprilično sigurna da će ić na takvu vožnju zbog prošlogodišnjeg nastupa, i hvala Bogu da je sve dobro prošlo jer svaka je taktika dvosjekli mač...Dennis je odredio da se bude što dalje od gužvi, da se ne pretječe osim ak je potrebno i to uz minimalan/nikakav rizik (naravno, zbog dobro nam znanog cilja)i zato nam današnja vožnja SVJETSKOG PRVAKA izgleda malo blijedo.Razlog tome je što su se takvim potezima oduzele karakteristike koje krase vožnju prvaka, a to su njegova neprestana nastojanja i želje za preticanjem, obračunima, i slično...
I za kraj posta: =D> \:D/
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Još jednom zadnji krug.McLaren Mercedesovci uživajte!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Lucky je napisao/la:Hamiltona će sad biti teško zaustaviti!
Damon Hill

Ne zelim biti dosadan, ali pustimo to sve, vrijeme ce sve pokazati.
slika
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

A tko ce kome nego svoj svome. Da, za Hamiltona je ovo jako vazna stvar u zivotu, ne zbog toga sto je osvojio naslov vec zbog nacina na koji ga je osvojio. Cudna je malo ta transformacija u roku od par tjedana od tipa koji je sklon harakiri potezima u svakoj utrci do smirenog vozaca koji ceka svoju sansu do poslijedjih metara utrke. Nekako mi se cini da Mclaren ovaj puta nije sjedio skrstenih ruku i da je sa hamijem radeno. Meni je tesko za povjerovat da se entko moze u tako kratkom roku sam od sebe promijeniti za 180 stupnjeva.
Točak
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Točak »

-Briatore- je napisao/la:Za razliku od Jergovića, mislim da naslov nije zaslužen, jr ga je Massa izgubio, a ne ovaj osvojio.
(Mađarska, Singapur).
Toliko.
a to nisi govorio za kimijev prosle godine???
Honda will rise again!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1gDbK0uz" onclick="window.open(this.href);return false; ... ed&search=
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

A frajer ima tamo sve neke poznate cure, bio je s onom Nicole Scherzinger, pa je sad s nekom iz Pussycat Dolls...
To on samo oće da bude slavan, kao da je frajer što ima za curu poznatu osobu... Sramota... Brijem da će za mj. dana bit s Pamelom Anderson...
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

rap_boy je napisao/la:A frajer ima tamo sve neke poznate cure, bio je s onom Nicole Scherzinger, pa je sad s nekom iz Pussycat Dolls...
To on samo oće da bude slavan, kao da je frajer što ima za curu poznatu osobu... Sramota... Brijem da će za mj. dana bit s Pamelom Anderson...
pa to je jedna te ista žena o kojoj ti pričaš,i sad je već poduže vremena s njom
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Necu sad u to ulazit.
Ali samo da spomenem sta je netko reko.
Istina on je svjetski prvak, ali kakav je to svjetski prvak koji je medu najomrazenijim vozacima na svijetu, kojeg ni englezi ne vole ( znam ih par prek msna i nitko od njih ne voli hamiltona), svjetski je prvak ali sigurno kao najmladi u povijest je uso il ce uc kao najomraženiji WC, sjetimo se samo onog sajta koji su ukinuli radi "rasizma" kojeg nije bilo ni u tragovima, prekrsit pravo na slobodu govora radi jednog vozaca drugim ljudima je samo po sebi sramota.
Da zavrsim misao, ceka li nas novi schumaher fenomen? Ne po naslovima nego po omrazenosti fanova f1 sporta koji nisu mclarenovci?
super_didi

dado je napisao/la:
Da, za Hamiltona je ovo jako vazna stvar u zivotu, ne zbog toga sto je osvojio naslov vec zbog nacina na koji ga je osvojio. Cudna je malo ta transformacija u roku od par tjedana od tipa koji je sklon harakiri potezima u svakoj utrci do smirenog vozaca koji ceka svoju sansu do poslijedjih metara utrke. Nekako mi se cini da Mclaren ovaj puta nije sjedio skrstenih ruku i da je sa hamijem radeno. Meni je tesko za povjerovat da se entko moze u tako kratkom roku sam od sebe promijeniti za 180 stupnjeva.
Kad Ron Dennis nešto kaže - onda je njegova prva i zadnja!!
Radili su oni na veliko s njim zbog prošle godine kad nije ni završio trku, i naravno da se ne propusti druga prilika....
Vratit će se već on svojim karakterističnim vožnjama...
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
ownagedon
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ownagedon »

moram cestitat lewisu na ipak zasluzenom naslovu, ono sta je prosle godine nesretno izgubia, ove godine je sretno dobia
ali...
uspoređivali ste ga sa sennon, sa MS ljudi moji ovako odvozit zadnju trku, ja mislin da se senna u grobu okrice
ovo nije vrijedno usporedbe....koji senna, koji MS pa sitite se alonsa 2006. bila je ista situacija, samo se mora dovuc do cilja, pa nije dosa ka 8. nego je bia 2.
njega krug prije kraja kubica zaobilazi, pa ga vettel prolazi...koji ''rainmaster''
nikad u zivotu nisan vidia vozaca da se ovako pripa, razocaravajuce

mislin da je sunseeker lipo reka: samo i jedino samo ga boja kacige povezuje sa najvecim ;)
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

ti si nešto noviji? ne branim pritom hamiltona i ne kritiziram schumachera, ali on je imao gotovo identičnu situaciju. Da i jedan veliki schumi je morao vozit malo "skraćenih ruku" (pobral izraz od nekoga s foruma, priznam :biggrin: )
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Nikada ne znate kako u kojem trenutku i kome - gume imaju koliko gripa. Koliko je paket usklađen. Zato su ovakve priče nagađanja.
Samo neka se trkaju.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Caldor je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la:Za razliku od Jergovića, mislim da naslov nije zaslužen, jr ga je Massa izgubio, a ne ovaj osvojio.
(Mađarska, Singapur).
Toliko.
Brzo se zaboravlja Briatore? Prošla godina? Hamilton? Sjećaš se. McMovi navijači su tvrdili da Kimi niji zasluženo osvojio naslov, a Ferraristi da je. I sad si ti našel biti licemjer i govorit da on nije osvojil naslov.
Iskreno govoreći, mislim da je prošle godine prvak trebao biti Alonso, Kimi je isto gotovo kriv ni dužan osvojio naslov. Dokaz je ova sezona.
Nakon prespavane noći, mogu samo čestitati Hamiltonu na osvojenom naslovu, jer ako se dobro sjećam da sam nakon Hockenheima to i prognozirao. Jučer sam bio vruće glave. Ako je Massa pravi, biti će jo prilika za njega, iako mislim da je trebao uzeti naslov, ali najviše ga je koštala vlastita momčad. Life goes on, najviše me brine kako ću izdržati sljedećih 5 mjeseci bez F1. ;)
#BigBalls
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

-Briatore- je napisao/la: Iskreno govoreći, mislim da je prošle godine prvak trebao biti Alonso, Kimi je isto gotovo kriv ni dužan osvojio naslov. Dokaz je ova sezona.
Nakon prespavane noći, mogu samo čestitati Hamiltonu na osvojenom naslovu, jer ako se dobro sjećam da sam nakon Hockenheima to i prognozirao. Jučer sam bio vruće glave. Ako je Massa pravi, biti će jo prilika za njega, iako mislim da je trebao uzeti naslov, ali najviše ga je koštala vlastita momčad. Life goes on, najviše me brine kako ću izdržati sljedećih 5 mjeseci bez F1. ;)
Nemoj me ni podsjećati da idućih 5 mjeseci nema F1... Zlo mi je i od pomisli. Bar su testovi tu... :(
Ne4c
Navijam za: Kimi i Seb

Post Postao/la Ne4c »

ako si toliko vezan uz f1 a no ovom forumu su to gotovo svi...(ne da promoviram) skini si tmnf, upadni u f1hr clan, nasa sezona pocinje danas.. do 12. mjeseca je testna.. a onda prava...vozi se svakih tjedan dana i to ti je taman 5 mjeseci do pocetka sezone 2009... hehe
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

rap_boy je napisao/la:A frajer ima tamo sve neke poznate cure, bio je s onom Nicole Scherzinger, pa je sad s nekom iz Pussycat Dolls...
:smijeh: :smijeh: Ova ti je dobra! Već se jako dugo nisam tak nasmijal,jaoo :lol2:
Prvo ono sa brojevima na bolidu sad to....NHF,ali malo se moraš informirat prije nego takve izjave postaš.
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

Ne4c je napisao/la:ako si toliko vezan uz f1 a no ovom forumu su to gotovo svi...(ne da promoviram) skini si tmnf, upadni u f1hr clan, nasa sezona pocinje danas.. do 12. mjeseca je testna.. a onda prava...vozi se svakih tjedan dana i to ti je taman 5 mjeseci do pocetka sezone 2009... hehe
LoL Ne4cu Caldor na ciji post odgovaras je u f1hr klanu rofl ;)

Inace ko je ona treba uz luisa, one dvije sta bile u boksu tocnije
super_didi

- E. B. WHITE
Ne4c
Navijam za: Kimi i Seb

Post Postao/la Ne4c »

krscho krivo shvaceno ja sam govorio briatoreu... pisao sam post dok caldor jos nije postao.. hehe ( pogledaj vremena objave posta)
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ne4c je napisao/la:ako si toliko vezan uz f1 a no ovom forumu su to gotovo svi...(ne da promoviram) skini si tmnf, upadni u f1hr clan, nasa sezona pocinje danas.. do 12. mjeseca je testna.. a onda prava...vozi se svakih tjedan dana i to ti je taman 5 mjeseci do pocetka sezone 2009... hehe
hocu i ja ljudi,sta znaci tmnf??? :?:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Krscho je napisao/la:

Ma zna on. bez brige. To tie moj frend iz škole kojem sam ja rekel za naš mali(sad već velik) tim. Da se osvrnem na Lewisa.
Zaslužio je naslov i nadam se da je to samo jedan od mnogih.

P.S. SVi govorite iduće godine Massa prvak. Ja mislim d a iduće godine Ferrari i McM nebudu na ovakvoj razini.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Caldor je napisao/la:
Krscho je napisao/la:

Ma zna on. bez brige. To tie moj frend iz škole kojem sam ja rekel za naš mali(sad već velik) tim. Da se osvrnem na Lewisa.
Zaslužio je naslov i nadam se da je to samo jedan od mnogih.

P.S. SVi govorite iduće godine Massa prvak. Ja mislim d a iduće godine Ferrari i McM nebudu na ovakvoj razini.
Vrlo moguce... ;)
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Krscho »

hocu i ja ljudi,sta znaci tmnf???
trackmania nations forever, pogledaj podforum u Chatu imena FHR TMNF Team za vise informacija

Sta se tice Luisa, eto zasluzio je naslov, pitanje je svega dal ce slijedece godien se opet borit za naslov, sta ce sve tehnickas pravila donjet, govoril ose da massa nemre vozit bez TC-a pa eto vidjeli smo sta je bilo...
Treba vidjet kako ce se luis na slickovima snac
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

CAR CAREVA!!! BRAVO MAJSTORE!!!
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Cestitke Hamiju za naslov , nije baš u velikom stilu , ali nema veze ... vidit ćemo iduću sezonu =D> Je da je opet dobio na sreću , ali obzirom na prošlu godinu kad me iskreno više oduševio nego ovu ( prilično prosječan :? ), moralo se i njemu posrećit ... kao što rekoh vidimo se dogodine :driver:
... Forza Massa ...
Odgovori