Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Re: Sebastian Vettel...
Mali 2010. dolazi u McLaren... 

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
-
- Legenda
to je fora ili si stvarno načuo da ide u mclaren?
drugo, ovaj filmić ti je sadistički i nezrel. Uživaš u tuđoj nesreći?

Samo neka se trkaju.
- Polu_!d!ot!^
- Navijam za: Schumachera
AHAHAHAH!!! Ja mislim da je filmić baš super!dmarijon je napisao/la:to je fora ili si stvarno načuo da ide u mclaren?

Mislim da bi još bolji bil onaj na kojem je Hamiltonov buraz opal na rit!

- garx
- Početnik
malom su javili da proba prestici vettela, ali bez nepotrebnih rizika, ali im je on vratio da ga ne moze niti ulovitiPolu_!d!ot!^ je napisao/la:Mali je odličan ...namazal je Hamiltona da su mu sve šmrklji frcali!![]()
Al Hamilton koda se nije previše uzbuđivao...možda je znal da bu papak Glock pustil gas??
"We knew we couldn't take any risks with Vettel, he's a young charger."
i Withmarsh je izjavio:
"We told Lewis 'don't worry about Vettel, Glock's on dries, you're going to find him on the last lap', but until you do it, you haven't done it."
ali da je Vettel jak i dobar, bez daljnjega...
zato ga RBR i mora stititi:
"Prior to the 2008 Spanish GP, it was revealed that Red Bull blocked Sebastian's chance to switch to Formula One title challenger McLaren in 2008. Sebastian is strictly controlled by Red Bull for the next few years, and his bosses were not willing to negotiate when McLaren came knocking for a replacement for Fernando Alonso in 2008"
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Samo da Hamiltonov buraz boluje od celebralne paralize,a to nije smiješno!Polu_!d!ot!^ je napisao/la:AHAHAHAH!!! Ja mislim da je filmić baš super!![]()
- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
Znam da ću malo otić u OT, ali ovdje sam naišla na prve reakcije...King iCool je napisao/la:Samo da Hamiltonov buraz boluje od celebralne paralize,a to nije smiješno!Polu_!d!ot!^ je napisao/la:AHAHAHAH!!! Ja mislim da je filmić baš super!![]()
Što se tiče Lewisovog brata, to meni ne bi bilo (i nije) ni najmanje smiješno, a onome kome je, mislim da treba malo preispitati neke svoje stavove...Dečko je bolestan i vjerujem (nadam se) da se s time nosi puno bolje nego što bi nas polovica to mogla (uključujući i mene)! Zato, ukoliko nemate nikakvih prblema, budite sretni i zahvalni na svom zdravlju!
Za filmić MP4dona mislim da je totalno bezveze, i nadam se da ga nije stavio samo zato da napakosti fanovima Masse. Čovjek je reagirao kao i svaki drugi otac (na njihovu žalost, ipak prerano/uzaludno)... Kao što uvijek govorim da nije potrebno napadati članove obitelji Hamilton (što je bilo učestalo nakon Brazila), isto tvrdim i za Massinu obitelj! Mogu shvatiti da se sprdamo potezima i sl starima vozača F1, ali Bože moj, kakve veze imaju njihove obitelji s time??? Peace & Love!

Što se tiče Vettela: odlično odvezena utrka, bit će sve bolji i bolji...Za budućnost se ne usudim ništa prognozirati (kako za njega, tako i za ostale vozače) jer mislim da će nadolazeća sezona biti jedna velika neizvjesnot kao posljedica nadolazećih promjena...
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Komentar na ovaj filmić o Massinom tati:
Gdje si bio lani kad je Lewis izgubio naslov, daj stavi i taj filmić, vidim da ti to dobro ide...
Gdje si bio lani kad je Lewis izgubio naslov, daj stavi i taj filmić, vidim da ti to dobro ide...

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Svaka cast kralju na voznji u Interlagosu, u onom bolidu prestici Mclaren. Zadivljen sam. Pokazao je i odlicnu voznju po kisi, cak je bio i brzi od Hamiltona.
Mislim da bi Vettel derao i Hamiltona i Massu i Raikkonena i Alonsa kad bi imao jednako konkurentan bolid.
Mislim da bi Vettel derao i Hamiltona i Massu i Raikkonena i Alonsa kad bi imao jednako konkurentan bolid.

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
A mater mu ovaj Vettel je jos pubertetlija,mozda je brz jer je fakat mrsav...
P.S.ovo gore je zezancija,momku svaka cast,nije ga djabe schumi sponzorisao...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
2007 odvozio je 8 utrka i na kraju 2007 zauzeo je 14 mjesto od samo 8 odvoženih utrka. Ostavio je iza sebe od zvućnih prezimena, koji su cijelu 2007. sezonu odvozili su: Button, R. Schumacher, Suttil, Barrichello. Prvi puta se utrkivao na V. N. SAD, kada je zamjenio Kubicu (koji je utrku prije imao teški sudar na V.N. Kanade ), i osvojio je 8. mjesto. Onda ne vozi slijedeće tri utrke i nastupa na V.N. Mađarske, gdje dolazi na mjesto Speeda u Toro Rosso i utrku završava na 16. mjestu. U 2007. postigao je jedan vrlo zapaženi rezultat, na V.N. Kine osvojio je 4. mjesto, zaostavši za pobjednikom Raikkoneom 53.509 sek. Od osam odvoženih utrka 2007. imao je dva odustajanja, na V.N. Japana, sudar, a na V.N. Brazila kvar na bolidu.
2008. odvozio je sve utrke i završio na 8. mjestu. Ispred njega su, Hamilton, Massa, Raikkonen, Kubica, Alonso, Heidfeld i Kovalainen, ( dva Ferrarija, dva McLarena, dva BMW i jedan Renault ), što je stvarno odličan rezultat s obzirom da se predviđao financijski slom Tora Rossa i poteškoće ako Red Bull zatvori "pipu". U sezoni 2008. od 18 utrka u devet nije osvojio bod. Od devet utrka u kojima nije osvojio bod, na tri utrke je završio ispod 8. mjesta ( Turska 17., Francuska 12., Kina 9. ), na tri utrke je imao sudar ( Australija, Bahrein, Španjolska ), na jednoj je izletio ( V. Britanija ) i na dvije utrke imao je kvar na bolidu ( Malezija, Mađarska ).
2008. odvozio je sve utrke i završio na 8. mjestu. Ispred njega su, Hamilton, Massa, Raikkonen, Kubica, Alonso, Heidfeld i Kovalainen, ( dva Ferrarija, dva McLarena, dva BMW i jedan Renault ), što je stvarno odličan rezultat s obzirom da se predviđao financijski slom Tora Rossa i poteškoće ako Red Bull zatvori "pipu". U sezoni 2008. od 18 utrka u devet nije osvojio bod. Od devet utrka u kojima nije osvojio bod, na tri utrke je završio ispod 8. mjesta ( Turska 17., Francuska 12., Kina 9. ), na tri utrke je imao sudar ( Australija, Bahrein, Španjolska ), na jednoj je izletio ( V. Britanija ) i na dvije utrke imao je kvar na bolidu ( Malezija, Mađarska ).
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Zvijezda je u mirovini.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Vettel je brz i perspektivan vozač ali isto tako mislim da nebi prošao Hamiltona bez male pomoći Kubice. Evo još jednom video zadnjih 4 kruga pa pogledajte kako je Kubica s unutrašnje strane prešao Hamiltona i time mu zasmetao prolazak kroz zavoj, te je odmah Vettel iskoritio tu otvorenu putanju i jurio napred jer on nije imao šta izgubiti, zadnja mu je utrka ne bori se za nikakvo bolje mjesto pa zašto ne onda jurit po stazi. A smiješni su mi forumaši koji s njegova 2 poteza u ovoj sezoni ga vide kao svjetskog prvaka.edo je napisao/la:A mater mu ovaj Vettel je jos pubertetlija,mozda je brz jer je fakat mrsav...

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Zaboravio si napisat ono bitnoVettel fan je napisao/la:2007 odvozio je 8 utrka i na kraju 2007 zauzeo je 14 mjesto od samo 8 odvoženih utrka. Ostavio je iza sebe od zvućnih prezimena, koji su cijelu 2007. sezonu odvozili su: Button, R. Schumacher, Suttil, Barrichello. Prvi puta se utrkivao na V. N. SAD, kada je zamjenio Kubicu (koji je utrku prije imao teški sudar na V.N. Kanade ), i osvojio je 8. mjesto. Onda ne vozi slijedeće tri utrke i nastupa na V.N. Mađarske, gdje dolazi na mjesto Speeda u Toro Rosso i utrku završava na 16. mjestu. U 2007. postigao je jedan vrlo zapaženi rezultat, na V.N. Kine osvojio je 4. mjesto, zaostavši za pobjednikom Raikkoneom 53.509 sek. Od osam odvoženih utrka 2007. imao je dva odustajanja, na V.N. Japana, sudar, a na V.N. Brazila kvar na bolidu.

Od ovih 9 šta je završio u bodovima:
2 puta osmi (Kanada i Njemačka)
2 puta šesti (Valencia i Japan)
3 puta peti (Monako, Belgija i Singapur)
1 put četvrti (Brasil)
1 put prvi (Italija)
Sve u svemu odlična sezona za Vettela...

Pa vidi se da ima talenta, i ako mu u ruke dođe konkurentan bolid, trebao bi i poneki naslov uzet...Ćale od Lewisa je napisao/la:A smiješni su mi forumaši koji s njegova 2 poteza u ovoj sezoni ga vide kao svjetskog prvaka.

- LEWIS HAMILTON McM
- Početnik
- Navijam za: Lewis Hamilton McLaren
ako ga prije mclaren ne uzme,koja bi to kombinaciaj bila hamilton-vettel,niko im nebi bio ni blizuWalter je napisao/la:Kad(ako) Kimi napusti Ferrari ovi iz uprave Ferrarija se trebaju potruditi da dovedu Vettela pod svaku cijenu.
- Schumy.d
- Legenda
baš...LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ako ga prije mclaren ne uzme,koja bi to kombinaciaj bila hamilton-vettel,niko im nebi bio ni blizuWalter je napisao/la:Kad(ako) Kimi napusti Ferrari ovi iz uprave Ferrarija se trebaju potruditi da dovedu Vettela pod svaku cijenu.
Po meni bi tamo Vettel propao (vozački) jer McM treba 2. vozača.

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Mclaren sigurno neće uzeti nekog vozača da pravi konkurenciju Hamiltonu.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ako ga prije mclaren ne uzme,koja bi to kombinaciaj bila hamilton-vettel,niko im nebi bio ni blizuWalter je napisao/la:Kad(ako) Kimi napusti Ferrari ovi iz uprave Ferrarija se trebaju potruditi da dovedu Vettela pod svaku cijenu.
- safmaverick
- Navijam za: Vettel-Ferrari
- Kontakt:
slazem se a i Shumi je dosta povezan sa Sebijem, pa se sve svodi na jedno!Walter je napisao/la:Mclaren sigurno neće uzeti nekog vozača da pravi konkurenciju Hamiltonu.LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:ako ga prije mclaren ne uzme,koja bi to kombinaciaj bila hamilton-vettel,niko im nebi bio ni blizuWalter je napisao/la:Kad(ako) Kimi napusti Ferrari ovi iz uprave Ferrarija se trebaju potruditi da dovedu Vettela pod svaku cijenu.
"There are no strangers here, only friends we havent met"
Marlboro advertisment

Marlboro advertisment

- Red Beast
- Navijam za: Nikoga
ja sam siguran da ce 100% kad kimi ode vettel zauzet mjesto koje mu pripada
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
tex je napisao/la:vettel je još dosta dugo vezan za red bull, ipak su ga oni finacirali od kad je sjel u karting. i nakon tolko dugog finaciranja, hočeš da se vrati uloženo. i kad bi vettel otišao ranije od red bulla, momčad koja bi ga kupila trebala bi jako duboko potegnut ruku u đep da ga oduzme od red bulla
osobno bi ha volio vidjeti zajedno sa lewisom kao suvozačem, ali tko zna šta će se dešavati. ali vrlo vjerojatno poslije kimija alonso dolazi u ferrari, a na massino mjesto bi mogel doč vettel, al to teško.
i velika je mogučnost da vettel završi u bmw, zato jer je njemaca, a bmw ima takvu politiku da mora u njihovoj momčadi biti barem jedan njemac kao vozač. tako je bilo i kad su bili sa williamsom, tako je i sada
Prvo ja nigdje nisam naišao na podatak da je on od malih nogu pod red Bullom,dapače kolko je meni poznato on je odvezao prvo zamjenu za BMW zar ne? tek tad dolazi u kontakt sa ovima,a prije tog je formula Renault di mi nije poznato da je Red bull sponzor
Druga stvar,njegopv ugovo r sa Red Bullom uopće nije ne znam kolko dugotrajan,dapače,ima jednako dug ugovor kao i kimi i Alonso,dakle istek 2010,na koje načine si ti povezao enormne odštete i dugogodišnju suradnju mi nije jasno....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
vettel
odlican vozac, sve pohvale i veliki kapacitet
za osvajanje titule (oduzeo mi je 20 god zivota)
odlican vozac, sve pohvale i veliki kapacitet
za osvajanje titule (oduzeo mi je 20 god zivota)
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
niko se ne prepucava,to je razglabanje o temitex je napisao/la:
neželim se prepucavati, ali sam uvjeren da ga je red bull finaciral kad je vozil u nižim kategorijama. ali nisam siguran, zapravo baš me briga jednom riječju.
ali kaj je sigurno, prije nego otiđe iz red bulla, on će si jako naplatiti njegov odlazak nekam drugam, bilo to ferrari ili koja druga momčad. još ima dosta vremena, i tko zna šta će biti do kraja sljedeće sezone. može biti jako dobar, a može biti jako loš. sve je otvoreno
Vettel je prije Formule Renault vozio u F3 za Red Bullovu momčad tj ne njihovu nego momčad koju su oni sponzorirali,al velim nije od najranijih dana to je 2006.godina
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
Zaboravio si napisat ono bitno
1 put četvrti (Brasil)
1 put prvi (Italija)
Keexx, hvala ti što si me nadopunio, nemogu vjerovat da nisam napisao ono najbitnije, hvala ti što si me nadopunio.
tex je napisao/la:
vettel je još dosta dugo vezan za red bull, ipak su ga oni finacirali od kad je sjel u karting. i nakon tolko dugog finaciranja, hočeš da se vrati uloženo. i kad bi vettel otišao ranije od red bulla, momčad koja bi ga kupila trebala bi jako duboko potegnut ruku u đep da ga oduzme od red bulla
osobno bi ha volio vidjeti zajedno sa lewisom kao suvozačem, ali tko zna šta će se dešavati. ali vrlo vjerojatno poslije kimija alonso dolazi u ferrari, a na massino mjesto bi mogel doč vettel, al to teško.
i velika je mogučnost da vettel završi u bmw, zato jer je njemaca, a bmw ima takvu politiku da mora u njihovoj momčadi biti barem jedan njemac kao vozač. tako je bilo i kad su bili sa williamsom, tako je i sada
Mislim da ga ćeka sjajna karijera u Red Bullu i mislim da bi on mogao s red Bullom osvojiti i koju utrku sljedeće sezone.

1 put četvrti (Brasil)
1 put prvi (Italija)

Keexx, hvala ti što si me nadopunio, nemogu vjerovat da nisam napisao ono najbitnije, hvala ti što si me nadopunio.
tex je napisao/la:
vettel je još dosta dugo vezan za red bull, ipak su ga oni finacirali od kad je sjel u karting. i nakon tolko dugog finaciranja, hočeš da se vrati uloženo. i kad bi vettel otišao ranije od red bulla, momčad koja bi ga kupila trebala bi jako duboko potegnut ruku u đep da ga oduzme od red bulla
Mislim da ga ćeka sjajna karijera u Red Bullu i mislim da bi on mogao s red Bullom osvojiti i koju utrku sljedeće sezone.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Zvijezda je u mirovini.
-
- Rezervni vozač
Mislim da ce to prvenstveno ovisiti o kvaliteti bolida koji ce imati na raspolaganju. Mislim da uspjesi Vettela nisu slucajni, klinjo je strasan talent. Uostalom, za njega je sam msch rekao da je najtalentiraniji mladi vozac u F1 danas i ja se s tim apsolutno slazem. Kada je presao hamija u brazilu to i nije bilo bas zbog toga sto je ovaj kalkulirao u toj situaciji. Bilo je to zbog njegovog vozackog umjeca. Netko tko na kisi ubije hamiltona u pojam je vrhunski vozac a on je to vec sad.tex je napisao/la: i tko zna šta će biti do kraja sljedeće sezone. može biti jako dobar, a može biti jako loš. sve je otvoreno
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Vidi se da pratiš formulu jedva godinu dana, a da je šumi reko da je Vettel peder ti bi se 'apsolutno slagao'.dado je napisao/la:Mislim da ce to prvenstveno ovisiti o kvaliteti bolida koji ce imati na raspolaganju. Mislim da uspjesi Vettela nisu slucajni, klinjo je strasan talent. Uostalom, za njega je sam msch rekao da je najtalentiraniji mladi vozac u F1 danas i ja se s tim apsolutno slazem. Kada je presao hamija u brazilu to i nije bilo bas zbog toga sto je ovaj kalkulirao u toj situaciji. Bilo je to zbog njegovog vozackog umjeca. Netko tko na kisi ubije hamiltona u pojam je vrhunski vozac a on je to vec sad.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Reko sam sigurno je Vettel bio na kisnom set-upu dok Ham to nije i to ste mogli vidjet kada je u boksu nakon prestanka kise i kad je pocela kisa podesavao krilca.
-
- Rezervni vozač
Mislim da si pretjerao u toj ocjeni. Samo sam odgledao pola prosle utrke u zivotu i prijavio se na forum.Ćale od Lewisa je napisao/la: Vidi se da pratiš formulu jedva godinu dana, a da je šumi reko da je Vettel peder ti bi se 'apsolutno slagao'.