Kimi the best je napisao/la:Gde nadje bas tu trku iz 84 i Laudu? Odgedao sam celu tu sezonu pre par godina, u toj poslednjoj trci Lauda je startovao kao 11 a Prost kao drugi, ukoliko bi Prost pobedio Laudi je za titulu igralo samo drugo mesto, i on je sa 11 mesta na startu trku zavrsio kao drugi, iza Prosta....
Ja uvek pamtim trke u kojoj su vozaci osvajali titule, evo recimo na primer 2007, u jakom mi je secanju kada sam video da je 5 krugova pred kraj trke, Raikkonen izvezao najbrzi krug u trci, ej coveka od titule dele samo 5 krugova, Alonso na trecem mestu zaostaje citav minut a on vozi najbrzi krug u trci, covece....
Ovime ne zelim da osporavam vozacko umece Hamiltona, a jos manje njegovu titulu, posle te trke u Brazilu smatram da su podjednako i on i Masa zasluzili naslov, ali mene je kao velikog fana F1 razocarala ta njegova voznja, pogotovo posle one dominantne pobede u Kini.... Tesim se time da on u Brazilu verovatno nije bas imao odresene ruke,i iako ne navijam za njega, zalim sto je takvom voznjom dosao do tnaslova. Za F1, za njegove navijace, za sve prave ljubitelje bilo bi mnogo bolje da je on recimo tu trku odvezao kao Masa....
Ma '84 mi je pala onako, bez veze, jel tad Prost imao onih pola boda o kome je netko nekidan pisao (pa valjda zato)?! Ne znam ni ja više... Da, usporedba nije bila baš neka

jer je Lauda tad jurio rezultat (a da Mansell nije zaribao i izvrtio se...), ali poanta je bila; tko će se sjetit koliko je koja trka bila proračunata, koliko osrednja, koliko je bilo dobra vožnja. Krajnji rezultat je ono što ostaje, ono što "piše".
Da, vrlo lako moguće da je stalno iz boksa dobivao "polako, nemoj ludit, smiri se..." a čini mi se da sve to itekako utječe na onu čistu vožnju koju bi on, ili bilo tko drugi pružio. Već sam prije naglasio, bilo bi najbolje da je mogu na podijumu proslaviti, ali...ali isto tako je moglo biti da se nešto dogodi u tom "ludovesanju"; ode titula, priče bi opet bile... Stoga, njemu kao mladom momku (trkaču) bitno da je okusio titulu, i mislim da je to ono najbitnije za daljnje sezone.