Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:Da dodam nakon pregleda sezone mislimd a je odluka o kaznjavanju u Japanu smijesna.......
Dobro, čemu sad ovaj post??
Ti baš hoćeš na ovom forumu ljudi samo svađaju o kaznama, FIA-i, Ferrariju, McM-u, Lewisu i Massi?? :roll:
Daj popusti više, čovječe! ;)
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Da dodam nakon pregleda sezone mislimd a je odluka o kaznjavanju u Japanu smijesna.......
Dobro, čemu sad ovaj post??
Ti baš hoćeš na ovom forumu ljudi samo svađaju o kaznama, FIA-i, Ferrariju, McM-u, Lewisu i Massi?? :roll:
Daj popusti više, čovječe! ;)
To ti je takozvana postsezonska depresija kao što ima i ona postporođajna :D
i onda se jednostavno mora negdje ispuhati jelde ALF :D
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Jeste :D A sada nema nista znacajnog u F1 svijetu pa nebi nedostajalo da se malo zakuha forum :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la:Jeste :D A sada nema nista znacajnog u F1 svijetu pa nebi nedostajalo da se malo zakuha forum :D
Ali ne opet iste glupe rasprave o tome čiji je tata bolji jer time samo opada kvaliteta ovog foruma! ;)
SiNO22
Navijam za: Massa Ferrari

Post Postao/la SiNO22 »

...imamo svjetskog prvaka koji je vozio zadnju utrku kukavicki...tko ce ga pamtiti???!!! NITKO

Dobro je Massa izjavio...fer i korektno čestitao Lewisu al mu je napomenuo da se do prvaka dolazi u 18 utrka a ne u zadnjem zavoju....
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Adriana Lima fan je napisao/la:Jeste :D A sada nema nista znacajnog u F1 svijetu pa nebi nedostajalo da se malo zakuha forum :D
Jel ti to želiš adminima davat posla? :)

SiNO22 je napisao/la:...imamo svjetskog prvaka koji je vozio zadnju utrku kukavicki...tko ce ga pamtiti???!!! NITKO
Dobro je Massa izjavio...fer i korektno čestitao Lewisu al mu je napomenuo da se do prvaka dolazi u 18 utrka a ne u zadnjem zavoju....
Kakav je zadnja trka Niki Laude bila '84 kad je osvojio prvenstvo, pamti li itko?!
A eto, Massa je sam rekao; ne možeš postat prvak samo zato što si pobijedio u zadnjoj utrci, prvenstvo traje 18 trka i najbolji u toliko trka osvaja titulu :D
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

A sad dali kukavički ili ne ali Hamilton ce sigurno ostat zapamcen kao vozac kojeg najmanje ljudi voli, to samo pokazuje onaj sajt sta su ukinuli di je vise od ak se ne varam 300k ljudi izrazilo da nevoli Luisa, a ni englezi ga ne vole ali sve novine lazu i ankete mijenjanju u svoju korist, provjereni info od jednog engleza.
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

Krscho je napisao/la:A sad dali kukavički ili ne ali Hamilton ce sigurno ostat zapamcen kao vozac kojeg najmanje ljudi voli, to samo pokazuje onaj sajt sta su ukinuli di je vise od ak se ne varam 300k ljudi izrazilo da nevoli Luisa, a ni englezi ga ne vole ali sve novine lazu i ankete mijenjanju u svoju korist, provjereni info od jednog engleza.
nevole ga kad je najbolji
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Gde nadje bas tu trku iz 84 i Laudu? Odgedao sam celu tu sezonu pre par godina, u toj poslednjoj trci Lauda je startovao kao 11 a Prost kao drugi, ukoliko bi Prost pobedio Laudi je za titulu igralo samo drugo mesto, i on je sa 11 mesta na startu trku zavrsio kao drugi, iza Prosta....

Ja uvek pamtim trke u kojoj su vozaci osvajali titule, evo recimo na primer 2007, u jakom mi je secanju kada sam video da je 5 krugova pred kraj trke, Raikkonen izvezao najbrzi krug u trci, ej coveka od titule dele samo 5 krugova, Alonso na trecem mestu zaostaje citav minut a on vozi najbrzi krug u trci, covece....

Ovime ne zelim da osporavam vozacko umece Hamiltona, a jos manje njegovu titulu, posle te trke u Brazilu smatram da su podjednako i on i Masa zasluzili naslov, ali mene je kao velikog fana F1 razocarala ta njegova voznja, pogotovo posle one dominantne pobede u Kini.... Tesim se time da on u Brazilu verovatno nije bas imao odresene ruke,i iako ne navijam za njega, zalim sto je takvom voznjom dosao do tnaslova. Za F1, za njegove navijace, za sve prave ljubitelje bilo bi mnogo bolje da je on recimo tu trku odvezao kao Masa....
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Kimi the best je napisao/la:Gde nadje bas tu trku iz 84 i Laudu? Odgedao sam celu tu sezonu pre par godina, u toj poslednjoj trci Lauda je startovao kao 11 a Prost kao drugi, ukoliko bi Prost pobedio Laudi je za titulu igralo samo drugo mesto, i on je sa 11 mesta na startu trku zavrsio kao drugi, iza Prosta....

Ja uvek pamtim trke u kojoj su vozaci osvajali titule, evo recimo na primer 2007, u jakom mi je secanju kada sam video da je 5 krugova pred kraj trke, Raikkonen izvezao najbrzi krug u trci, ej coveka od titule dele samo 5 krugova, Alonso na trecem mestu zaostaje citav minut a on vozi najbrzi krug u trci, covece....

Ovime ne zelim da osporavam vozacko umece Hamiltona, a jos manje njegovu titulu, posle te trke u Brazilu smatram da su podjednako i on i Masa zasluzili naslov, ali mene je kao velikog fana F1 razocarala ta njegova voznja, pogotovo posle one dominantne pobede u Kini.... Tesim se time da on u Brazilu verovatno nije bas imao odresene ruke,i iako ne navijam za njega, zalim sto je takvom voznjom dosao do tnaslova. Za F1, za njegove navijace, za sve prave ljubitelje bilo bi mnogo bolje da je on recimo tu trku odvezao kao Masa....
Ma '84 mi je pala onako, bez veze, jel tad Prost imao onih pola boda o kome je netko nekidan pisao (pa valjda zato)?! Ne znam ni ja više... Da, usporedba nije bila baš neka :) jer je Lauda tad jurio rezultat (a da Mansell nije zaribao i izvrtio se...), ali poanta je bila; tko će se sjetit koliko je koja trka bila proračunata, koliko osrednja, koliko je bilo dobra vožnja. Krajnji rezultat je ono što ostaje, ono što "piše".
Da, vrlo lako moguće da je stalno iz boksa dobivao "polako, nemoj ludit, smiri se..." a čini mi se da sve to itekako utječe na onu čistu vožnju koju bi on, ili bilo tko drugi pružio. Već sam prije naglasio, bilo bi najbolje da je mogu na podijumu proslaviti, ali...ali isto tako je moglo biti da se nešto dogodi u tom "ludovesanju"; ode titula, priče bi opet bile... Stoga, njemu kao mladom momku (trkaču) bitno da je okusio titulu, i mislim da je to ono najbitnije za daljnje sezone.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

SiNO22 je napisao/la:...imamo svjetskog prvaka koji je vozio zadnju utrku kukavicki...tko ce ga pamtiti???!!! NITKO

a 17 trka prije je lewis dolazio do bodava na srecu.... da je lewis morao biti drugi ili treci jurio bi on kak spada....
McLaren u <3
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa da i to je Lewis odradio jelda? ;) Ni u jednom trenutku Massa nije bio ispred njega u sezoni mozda samo 1 ako se ne varam tako da :-$
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Lewis je zadnju utrku odvozio perfektno. Točno je vozio toliko koliko treba,a to je načina na koji se osvajaju prvenstva. Sada poneki Massa navijači se*u jer je 3 kruga prije kraja pala kiša i Hamilton je pao na 6. mjesto pa su se ponadali da će ipak Massa osvojit prvenstvo,ali ne...utrka traje sve do prolaska kroz cilj!
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la:Lewis je zadnju utrku odvozio perfektno.
WTF??? :-s :schock:
Perfektno??? E pa da si ne znam kakav fan Lewisa i njegovih vožnji, ne možeš reć da je ono bilo perfektno! ;)
Voziti se na rubu potrebnih bodova ga je zamalo koštalo naslova, a tebi je to perfektna vožnja?? :?
Ja bih prije rekao da mu je ovo jedna od lošijih utrka u karijeri bila, a nikako perfektna i :amen:
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Schumy.d je napisao/la:
WTF??? :-s :schock:
Perfektno??? E pa da si ne znam kakav fan Lewisa i njegovih vožnji, ne možeš reć da je ono bilo perfektno! ;)
Voziti se na rubu potrebnih bodova ga je zamalo koštalo naslova, a tebi je to perfektna vožnja?? :?
Ja bih prije rekao da mu je ovo jedna od lošijih utrka u karijeri bila, a nikako perfektna i :amen:
Ja ne bih to rekao. Iako je izgubio u direktnom dvoboju na stazi protiv Vettela, odvozio je jako dobro. Pod tim mislim pametno. Istina je da mu se je sreca osmjehnula u zadnjim metrima, ali sto bi bilo da je radio u toj utrci stvari koje je radio tijekom cijele sezone ove i prosle? Gotovo sigurno ne bi dosao do naslova. Tako da mislim da, iako ta njegova voznja nije bila atraktiva, bila je dovoljna za osvajanje naslova. Tek je u toj utrci poceo nekako dolaziti do balansa izmedju rizika i potrebe za istim.
super_didi
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Lewisa Hamiltona

Post Postao/la super_didi »

Schumy.d je napisao/la:
Da, vozili su koliko je bilo potrebno, ali naravno da su išli takvom taktikom zbog iskustava prijašnje sezone, oprez je bio vrlo velik da ne bi po drugi put bili na pragu svega i opet to izgubili...Iako sam njegov fan, to je za mene bilo jedno od njegovih blijedijih izdanja (nije bilo uobičajne atraktivnosti koje nam on pruža, pretjecanja itd.), ali k vragu i jedna blijeda predstava kad se išlo prema puno višem cilju koji se itekako isplatio - domogao se naslova!Kad se sve zbroji, rezultat je toliko dobar da se ne može opisati dovoljno pozitivnim riječima, ima naslov i završio je trku pod velikim pritiskom...Tako da: =D>
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

perfektno kukavički to da i ti sebe smatraš objektivnim fanom lewisa hamiltona =D>
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

SiNO22 je napisao/la:Dobro je Massa izjavio...fer i korektno čestitao Lewisu al mu je napomenuo da se do prvaka dolazi u 18 utrka a ne u zadnjem zavoju....
hahaha, izjava desetljeća... koliko je ono puta masni bio u poretku prvenstva ispred Lewisa? i onda se lik još ima obraza javljati... najmanje 10 bodova mu je poklonjeno... ;) sad bi na kraju on htio odnjeti pobjedu na čisto, e nećeš masni, nećeš... vozi tako kao Lewis od prve utrke, a ne da čekaš milostinju od FIA-e...

EOD

Lewis Car... =D> =D> =D>
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Baba Kulašuša
Navijam za: Ferrari pa sta bude

Post Postao/la Baba Kulašuša »

Ljudi,
ajd jedno pitanje:

Kad bi se zamijenili za mjesta u bolidima Lewis (dođe u Ferrari) i Felipe (dođe u McM) za koga bi navijali?

Ja bi navijao za Lewisa u Ferrariju. :oops:
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la prljavi harry »

Lewisa bih prekrižio (kao i Kimija), te navijao za Kubicu. Massa nije u igri.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Za Massu.... Prije bi za Kovalainena ili koga vec ali Massa nakon njega. Ako sam mogao i za Alonsa dok nije pokazao svoje lice mogu i za Massu.........
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Za McLaren... Vozači se mijenjaju, a momčad ostaje... ;)
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Ono što nikada nije uspjelo legendarnom Ayrtonu Senni, odmah na početku karijere uspjelo je Lewisu Hamiltonu. Naime, mladi Britanac je uspio nagovoriti šefa McLarenove momčadi Rona Dennisa da mu neki važni trofeji pripadnu u trajno vlasništvo. Dosad je Dennis dozvoljavao svojim vozačima samo da izrade replike trofeja, jer su svi originali pohranjeni u McLarenovom tehnološkom centru u Wokingu, no, očito se ne šale ljudi bez razloga da mu je Hamilton drugi sin… 'Dogovorio sam se s Ronom da mogu zadržati trofeje koje sam osvojio za prvo pobjedničko postolje, prvu pobjedu, prvu pobjedu u Monte Carlu i prvi naslov svjetskog prvaka. S tim sam vrlo sretan', slavodobitno je izjavio Hamilton.

Izvor www.autoporta.hr

Zar ostali vozači nemaju pravo da odnesu svoje trofeje kući?
Ako nesmiju to je glupost.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Kenny je napisao/la:Ono što nikada nije uspjelo legendarnom Ayrtonu Senni, odmah na početku karijere uspjelo je Lewisu Hamiltonu. Naime, mladi Britanac je uspio nagovoriti šefa McLarenove momčadi Rona Dennisa da mu neki važni trofeji pripadnu u trajno vlasništvo. Dosad je Dennis dozvoljavao svojim vozačima samo da izrade replike trofeja, jer su svi originali pohranjeni u McLarenovom tehnološkom centru u Wokingu, no, očito se ne šale ljudi bez razloga da mu je Hamilton drugi sin… 'Dogovorio sam se s Ronom da mogu zadržati trofeje koje sam osvojio za prvo pobjedničko postolje, prvu pobjedu, prvu pobjedu u Monte Carlu i prvi naslov svjetskog prvaka. S tim sam vrlo sretan', slavodobitno je izjavio Hamilton.

Izvor http://www.autoporta.hr

Zar ostali vozači nemaju pravo da odnesu svoje trofeje kući?
Ako nesmiju to je glupost.

Ovo nisam znao,pa kolko je meni poznato Schumi sve svoje ima,osim naravno konstruktorskih koji su Ferrarijevi,kako naslovi tako i pobjednički bokali... Al eto,u slučaju Hamilton ipak sve ostaje u familiji :D :D :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

schuey je napisao/la: Ovo nisam znao,pa kolko je meni poznato Schumi sve svoje ima,osim naravno konstruktorskih koji su Ferrarijevi,kako naslovi tako i pobjednički bokali... Al eto,u slučaju Hamilton ipak sve ostaje u familiji :D :D :D
Sada sam se sjetio da sam ovdje čitao da je Miki kuća izgorila, te neki trofeji.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Odgovori