Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la MP4don »

Crveni, vidjeli smo vaše reakcije odmah nakon VN Brazila... Glock je pustio, Glock je pustio, LOL... zato ne vjerujem da se ne bi bunili čak i više nego mi da niste prošle sezone uzeli oba naslova... ;)

Toliko o tome...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

Schumy.d je napisao/la:
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: čovjek govori istinu i onda ti tako ,baš se pitam kako bi ti govorio da se Ferrariji tako kažnjava kao McM
Ajd nemojte pričati svašta...
Vama je sad svaki bod Ferrarija poklonjen. :roll:
Da li je i ovogodišnji naslov Ferrarija poklonjen, kako možete reći da je Kimijev naslov poklonjen??
Jesam ja kriv šta Hamiltonu nije bilo dosta 17 bodova prednosti za naslov? Ili je i tu FIA kumovala? :roll:
iskreno da mislim da im je i ovaj naslov poklonjen,koliko su iskažnjavali McLaren normalno da nisu mogli osvojit konstruktorski naslov
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: iskreno da mislim da im je i ovaj naslov poklonjen,koliko su iskažnjavali McLaren normalno da nisu mogli osvojit konstruktorski naslov
istina:roll: Lewis nije nijednu grešku kao napravio tipa zabijanja u Kimija i kasnije time uništio tu trku i sljedeću,al važno da je naslov poklonjen :roll: :roll: :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik

schuey je napisao/la:
LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: iskreno da mislim da im je i ovaj naslov poklonjen,koliko su iskažnjavali McLaren normalno da nisu mogli osvojit konstruktorski naslov
istina:roll: Lewis nije nijednu grešku kao napravio tipa zabijanja u Kimija i kasnije time uništio tu trku i sljedeću,al važno da je naslov poklonjen :roll: :roll: :roll:
pa i kimi se zabio u suttila u monacu pa nije kažnjen,toliko o objektivnosti FIA-e
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Pa normalno da im je poklonjen jer toliko su im bodova dopisali, ali to nitko nije skužio. :x: :dupe: :utjeha:
MP4don je napisao/la:Crveni, vidjeli smo vaše reakcije odmah nakon VN Brazila... Glock je pustio, Glock je pustio, LOL... zato ne vjerujem da se ne bi bunili čak i više nego mi da niste prošle sezone uzeli oba naslova... ;)

Toliko o tome...
:lol: :lol: :lol:
Šta je pisac htio reći s ovim?? :?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la: pa i kimi se zabio u suttila u monacu pa nije kažnjen,toliko o objektivnosti FIA-e

em ne pričam o objektivnosti FIA-e,em ne pričam o Kimiju,malo čitat treba a ne odmah odgovarat na post da slučajno neko ne veli nekaj protiv McLarena. Hami je i sam griješio u sezponi i tu je mogao izgubit naslov,a tu je _McLaren izgubio naslov,uključujući i slabog drugog vozača... a vuć mak na konac sa takvim izjavama onda možeš isto reč da Massi nije motor otišo on bi bio prvakj,i Hami ima sreće...ako stvarno misliš da je kimi trebo bit kažnjen za ono onda ne da nemamo o čem pričat,nego se pokrij po ušima i promjeni sport
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Oko gluposti se svađate. Meni je ovaj naslov vjerojatno najdrazi ikada zato sto je pao pod takvim okolnostima da je nevjerojatno.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Schumy.d je napisao/la:
MP4don je napisao/la: jednostavno, konstruktorski naslov je poklonjen crvenima... ;) Isto kao i vozački prošle godine...
I tada je svizac zamotao čokoladu u omot! :lol:
Schumy.d koliko sam ja shvatio njegov post konstuktorski naslov je "poklonjen" je od strane MCM-a, jer kovalainen nije bio na razini na kojoj se od njega očekuje i zato u finišu tu nije bio napete borbe kao u vozačkoj završnici
Ako gledaš bodovno stanje MCM protiv Ferarija imaš kaj vidjeti
hamilton protiv mase i raikonena (kovalainena nema praktički nigdje, onu pobjedu računam kao čistu sreću (ko i alonsova u singapuru) uvjetovanu događajima na stazi. (primjer prošle sezone gdje su alonso i hamilton bili na bod razlike, što se i očekuje od istih bolida)

Znači u konstuktorskom takmičenju ferarri je odradio svoj dio kako treba (ako izuzemo par bisera u boxevima), dok je kod MCM-a kovalainen totalno podbacio i zato MCM nije imao šanse iako su čak i vodili u sezoni.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

darky je napisao/la: Schumy.d koliko sam ja shvatio njegov post konstuktorski naslov je "poklonjen" je od strane MCM-a, jer kovalainen nije bio na razini na kojoj se od njega očekuje i zato u finišu tu nije bio napete borbe kao u vozačkoj završnici
Ako gledaš bodovno stanje MCM protiv Ferarija imaš kaj vidjeti
hamilton protiv mase i raikonena (kovalainena nema praktički nigdje, onu pobjedu računam kao čistu sreću (ko i alonsova u singapuru) uvjetovanu događajima na stazi. (primjer prošle sezone gdje su alonso i hamilton bili na bod razlike, što se i očekuje od istih bolida)

Znači u konstuktorskom takmičenju ferarri je odradio svoj dio kako treba (ako izuzemo par bisera u boxevima), dok je kod MCM-a kovalainen totalno podbacio i zato MCM nije imao šanse iako su čak i vodili u sezoni.
E pa ja mislim da to Ferrariju nije poklonio niti McM, niti FIA niti nitko 3.
Sad se tu izvlačite na Heikkia, ali kad pogledaš cijelu sezonu, Ferrari je unatoč onim svojim kvarovima i glupostima ipak bio uvjerljivo bodovno ispred McM-a. E pa sad, ako ćeš gledati Heikkijev doprinos, pogledaj onda i drugu stranu, tj. da Ferrari nije radio one gluposti i eksperimente i da nije bilo nekoliko kvarova, bila bi još veća bodovna ratlika.
Zato, smatram da ovaj naslov nije poklon ni od koga. ;)
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

ma nije brate mili imo ferari toliko bolji bolid
u svrati nije imo uopeste bolji bolid
heheheheheee
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Kad je trebalo MP4-23 je pomaknuo granice i držao korak s Ferrarijem i bio brži, dok se F2008 svaki put kad je htio biti još brži raspao u utrci... kad je izdržao imali su najbrži krug... ;) Ali za pobjedu bolid treba izdržati sve krugove u utrci, a ne da je samo brz, a raspadne se... kao i MP4-20...

Zbog toga je i MP4-23 najbolji bolid na gridu... BRZ i POUZDAN!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

MP4don je napisao/la:Kad je trebalo MP4-23 je pomaknuo granice i držao korak s Ferrarijem i bio brži, dok se F2008 svaki put kad je htio biti još brži raspao u utrci... kad je izdržao imali su najbrži krug... ;) Ali za pobjedu bolid treba izdržati sve krugove u utrci, a ne da je samo brz, a raspadne se... kao i MP4-20...

MP4-23 to ti je brate avion bez krila (leti stazom)
i to konstatno, kao sto si reko. :lol: :lol: :lol: :lol:
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

McLarem je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Kad je trebalo MP4-23 je pomaknuo granice i držao korak s Ferrarijem i bio brži, dok se F2008 svaki put kad je htio biti još brži raspao u utrci... kad je izdržao imali su najbrži krug... ;) Ali za pobjedu bolid treba izdržati sve krugove u utrci, a ne da je samo brz, a raspadne se... kao i MP4-20...

MP4-23 to ti je brate avion bez krila (leti stazom)
i to konstatno, kao sto si reko. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vau, pa ovo zvuči kao trash propaganda poruka, poput onih teleprodaja. Napomenite svakako da se borite i protiv korupcije i da nikad niste krivi za svoj neuspjeh nego uvijek neko drugi (FIA i ostali).

I to nije sve, da, dobro ste čuli, pokloni stižu nekoliko metara prije cilja!
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Kao sto sam reko prije
to cu i ponoviti
NIKO ama NIKO nije kriv Masi za njegov neuspjeh,
o poklonjenim bodovima ove godine necemo,
Masa bi tebo biti daleko iz Hamiltona ,sad je sezona prosla zna se ko je prvak.
Za Ferari se prica je to prva ekipa koja je ekolosi opcela raditi (zastiti anakondi u brazilu),
zna se ko je tu odradio najbolje svoj posao Masa i njegove kolege u box-u.
Naravno nije tu kria FIA NITI Hamilton NITI padovi mclaren ekipe NITI tojota
NITI bilo ko drugi
slika
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

stvarno mi je zao sto su rasprave na ovom forumu na nivou svadje na velikom odmoru....
ali tako je to kad ekipa nakon 20 pogledanih utrka misli da je popila svu pamet svijeta...

uglavnom, dragi moji mclarenovci, (da napomenem navijam za Mclaren zadnjih 20-ak godina,)
o kojoj dominaciji mclarena vi pricate????

mclaren je bio brzi bolid na 2 utrke, Hockenheimu i Kini...
ostale utrke bio je ili sporiji ili egal s Ferrarijem...
Mclarenu su ove godine isle na ruku vremenske prilike:

dosta kisnih utrka, koje su zamaskirale ferrarijevu snagu
i relativno hladno vrijeme na dosta utrka

iduce godine ce nadam se mclaren imati jednako izdrljiv, ali brzi bolid
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

McLarem je napisao/la:Kao sto sam reko prije
to cu i ponoviti
A da, Massa je sam kriv, ali Mclaren nije niti malo kriv za svoje neuspjehe, uvijek je kriva FIA ili netko treći.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Vuksa_KC je napisao/la:
to cu i ponoviti
A da, Massa je sam kriv, ali Mclaren nije niti malo kriv za svoje neuspjehe, uvijek je kriva FIA ili netko treći.
Ili po tvome Ferrari nije nikad kriv za neuspjeh... ili drugi varaju ili je kriv netko treće, kao ove godine Glock... :lol: :lol: :lol:

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Vuksa_KC je napisao/la:
to cu i ponoviti
ko je to reko?? Ja nisam tako nesto napiso,
ja kazem da fia pomaze VIDLJIVO ferariju
a vama je kao sto je napisao covjek znad
(cjeli svejt vam je kriv za propuste koje ste sami napravili ove sezone)

schuey-poruka uređena zbog nepravilnog postanja,postovi u nizu su zabranjeni

FERARIOVCI
vartite TODA pa mozda i napravite sta.
(nek ga ferari ljubi u ..... samo da se vrati)
To su samo cinjenice, koliko je promasaja imo ferari kad je Tod bio glavni covjek kod VAS???
Pa onda kritikujte druge timove.
.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Dosadašnji program testiranja je bio:
17. studeni:
Radilo se na pripremama za sljedeću sezonu, testirajući slick gume i simulirala se količina downforca za '09 sezonu. Pedro je odvezao 65, i Gary 78 krugova, odnosno sve skupa 666 kilometara. Pedro je vozio MP4-23K (K je oznaka za bolid s KERS-om)
Najbolje vrijeme: Pedro - 1'21.417 u 16:13 sati

18. studeni
Gary je preuzeo testiranje MP4-23K, ali je zbog curenja ulja bio prebačen na MP4-23A na kojem je nastavio program identičan jučerašnjem. Odvezao je 31 kruga sa MP4-23K, i 46 krugova sa MP4-23A. Ukupno 358 kilometara.
Najbolje vrijeme mu je bilo: 1'21.340 u 12:07 sati sa MP4-23K, sa MP4-23A je odvezao 1'21.835.
slika
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

@ gringo

nisam nasao nigdje podatak jeli KERS operativan u McM? ili samo balasat od 60 kg, na mjesto kojeg ce doci KERS?
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

garx je napisao/la:@ gringo

nisam nasao nigdje podatak jeli KERS operativan u McM? ili samo balasat od 60 kg, na mjesto kojeg ce doci KERS?
Pedro je najavio ovo kao prvi "pravi" test s KERS-om. Jučer je taj bolid imao problema s curenjem ulja tako da pola dana nije bio u funkciji. Danas je Gary trebao vozit samo 23K, ali sam negdje pročitao da su se opet mijenjali bolidi, tako da... Šta se tiče McLarena, KERS je već testiran (pred kraj ljeta, ja mislim) i radilo se korak po korak (svaki dan druga funkcija). Zamjerke su bile (očekivano) na težinu, i da idu na olakšavanje.
A inače, evo jedan zanimljiv tekst (obrati pozornost na datum). To je bio neki hidraulični KERS koji je FIA kasnije zabranila.
A o ovotjednom testiranju (mislim na KERS), valjda će se više znati sutra, kad se sve "zbroji"...tad su i izjave dostupnije. Mislim da će se morat puno radit na funkcioniranju/podešavanju bolida s KERS-om (pri tom mislim na sve momčadi)

Opreeezno! :D
slika
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

nije to ni izbliza kao sto se je cinilo
bice tu problemaaaaaaaaaaaaa
i to puno za sve
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik

dali možda ko zna kad če mclaren predstavit novi bolid???ili kad če započet sa njegovim testiranjem??
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

LINK na poveću količinu teksta i razgovora uoči 2009! Ekipa koja sudjeluje komentarima:
Pedro de la Rosa - Test Driver
Pat Fry - Chief Engineer MP4-24
Ola Kallenius - Managing Director Mercedes-Benz HighPerformanceEngines
Indy Lall - Test Team Manager
Paddy Lowe - Director of Engineering
Doug McKiernan - Principal Aerodynamicist

Još nisam pročitao...tek sad vidio. Ugrubo, teme su; pravila, aerodinamika, KERS i motori, testiranja, trke.
slika
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

gringo73 je napisao/la:LINK na poveću količinu teksta i razgovora uoči 2009! Ekipa koja sudjeluje komentarima:
Pedro de la Rosa - Test Driver
Pat Fry - Chief Engineer MP4-24
Ola Kallenius - Managing Director Mercedes-Benz HighPerformanceEngines
Indy Lall - Test Team Manager
Paddy Lowe - Director of Engineering
Doug McKiernan - Principal Aerodynamicist

Još nisam pročitao...tek sad vidio. Ugrubo, teme su; pravila, aerodinamika, KERS i motori, testiranja, trke.
izgleda da je mclaren krenuo s otvaranjem prema fanovima F1, kako je whitmarsh najavio
Odgovori