Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la schuey »

MP4don je napisao/la: Oni se konstantno dižu... ;) Dok Ferrari pada... gubi naslove...
ajde malo razmisli pa ponovi ovo-Ferrari je konstruktorski prvak od 99,osim 05-06. od toga imaju i 6 vozačkih od 9 naslova,i oni konstantno padaju? Sada dvije godine osvajaju 3 naslova od 4,i ti pričaš nekaj :roll: sva sreća da ima ovako pametnih ljudi na forumu jer ja ne znam ko bi mene prosvijetlio

@Schumy.d-prestigo si me u odgovoru,a isto pišemo,tj.slično :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

ljudi moje kakve vi gluposti pisete
(a meni bio zabranjen dolazak na forum 7 dana)
pa vi neznate dje udarate.
Hamilton je prvak a ostalo nije bitno,
za sljedecu godinu cemo se dogovoriti.
Koga briga za proslu sezonu i dje je on napravio ili bilo ko
drugi u mclaren-u gresku. Tako da nemoj te pisati gluposti
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

schuey je napisao/la:
MP4don je napisao/la: Oni se konstantno dižu... ;) Dok Ferrari pada... gubi naslove...
ajde malo razmisli pa ponovi ovo-Ferrari je konstruktorski prvak od 99,osim 05-06. od toga imaju i 6 vozačkih od 9 naslova,i oni konstantno padaju? Sada dvije godine osvajaju 3 naslova od 4,i ti pričaš nekaj :roll: sva sreća da ima ovako pametnih ljudi na forumu jer ja ne znam ko bi mene prosvijetlio

@Schumy.d-prestigo si me u odgovoru,a isto pišemo,tj.slično :D
Čitaj sve pa onda komentiraj... ;)

Kažem, da padaju od odlaska Schumija... Prošli konstruktorski naslov nije baš nešto sportski osvojen... Dobro znamo okolnosti, vi to priznali ili ne... Pusti ti bilancu, valjda pratiš F1, a ne da samo čitaš rezultate... Da, na kraju je Ferrari imao više bodova, ali da nije bilo situacije između Lewisa i Alonsa i afere uvjeran sam da bi McLaren uzeo sve jer je bolid bio pouzdaniji i bolji, baš kao i ove godine... i oba vozača su bila na razini, a ne kao ove godine gdje je dvije trečine momčadskog posla odradio Lewis... ;) Kad je bilo najvažnije, Kimi je skupio bodove, dok je Heikki ili zeznuo start ili je vozio premlako...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Hejki je dobar vozac a to ce vam pokazati sljedece sezone.
Nadam se i vjerujem u to duboko, da cemo se boriti i osvojiti obadve titule sljedece godine
sa Hamiltonom na celu i Hejkijem odma iza njega (imamo mi u Mclaren-u i boljeg i ljepseg Finaca).
:lol: :lol: :lol: :lol:
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

McLarem je napisao/la: sa Hamiltonom na celu i Hejkijem odma iza njega (imamo mi u Mclaren-u i boljeg Finaca).
Da, ako i nije vozač kao Kimi bar mu je jetra u boljem stanju... :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

MP4don je napisao/la:
McLarem je napisao/la: sa Hamiltonom na celu i Hejkijem odma iza njega (imamo mi u Mclaren-u i boljeg Finaca).
Da, ako i nije vozač kao Kimi bar mu je jetra u boljem stanju... :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

hahhahahaha nis normalan ubi me od SMJEHAAA
evo suze mu fracju iz ociju =D> =D> =D> =D>
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Vuksa_KC »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:
ma Ferrari nikad nebi osvoji naslov da nema FIA-e,svake godine im pomažu,Ferrari je 0 (nula),zato ih niko i nevoli
Evo, ovako Mclarenovac shvaća formulu kada mu se bolid raspada po cijeloj stazi par krugova prije kraja, kvari cijele sezone ili vozač u boksu pokušava preletjeti bolide koji stoje na crvenom, a Timo Glock mu pokloni naslov, a vjerojatno nije bio ni na jednoj utrci, na temelju toga da Ferrari nitko ne voli.

MCLAREN TI JE PROŠLE SEZONE BIO 0 (NULA)! =D> :badgrin:
kad si spomenuo da je Glock poklonio naslov Lewisu ,zaboravljaš kaj se desilo prošle sezone,da te podsjetim Ferrariju su poklonjeni naslovi,a McLarenu netreba fia naslove poklanjat ,a kaj se tiče raspadanja auta i toga svega ,samo se prisjeti singapura,kome je ono crjevo zapelo crvenima ili sivima ,joj da crvenima hahahahahaha
Evo opet, Mclarenovac smatra da su oni najmanje krivi za neuspjehe, najlakše je okriviti nekakvu korupciju i druge. Pa ajde onda reci faco da su i Renaultu poklonjeni naslovi.

Podjseti ti sebe da ste sporiji od Ferrarija, a nagodinu i od Renaulta. :idea:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Sporij? Aj i ja bi s etako tjesio da sam titulu izgubio u zadnjih 500 metara ;)
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

MP4don je napisao/la:
Čitaj sve pa onda komentiraj... ;)

Kažem, da padaju od odlaska Schumija... Prošli konstruktorski naslov nije baš nešto sportski osvojen... Dobro znamo okolnosti, vi to priznali ili ne... Pusti ti bilancu, valjda pratiš F1, a ne da samo čitaš rezultate... Da, na kraju je Ferrari imao više bodova, ali da nije bilo situacije između Lewisa i Alonsa i afere uvjeran sam da bi McLaren uzeo sve jer je bolid bio pouzdaniji i bolji, baš kao i ove godine... i oba vozača su bila na razini, a ne kao ove godine gdje je dvije trečine momčadskog posla odradio Lewis... ;) Kad je bilo najvažnije, Kimi je skupio bodove, dok je Heikki ili zeznuo start ili je vozio premlako...
Za razliku od HAmiltona Ferrari je imao bolid koji je procjenjeno i do sekunde bio brži od ostalih,tad je krenula sezona i nakon sramote u Melbournu Ferrari je pokazao svoju brzinu,Kimi osvaja drugo mjesto sa pola sekunde ispred Hamija a Massa za sekundu!!! To je bila prednost,osim toga kaj su ispustili na kraju su zapravo jači i bolji bolid cijele sezone,samo splet loših okolnosti i loših odluka ui vodstvu je donio sramotan kraj sezone...

i ja čitam,jel ti piše 3/4 stvari su osvojili u te 2 godine,dakle pad nije moguć nikako,jer zadnje 2 schumijeve godine nisu nikaj osvojili,tako da teza ti nikak ne stoji,to cjelo vrijeme objašnjavam.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

Vuksa_KC je napisao/la:

[/quote][/quote]
ma koji renault, a kaj se ferrarija tiče samo ču ti reč da su vodeči ljudi ferrarija sada opet talijani,a svi znamo da oni znaju zeznut stvari i to pošteno,tako da za ferrari nisam baš siguran kakav če biti,ma samo da McM napravi dobar auto i naslovi su njihovi
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

rap_boy je napisao/la:A frajer ima tamo sve neke poznate cure, bio je s onom Nicole Scherzinger, pa je sad s nekom iz Pussycat Dolls...
To on samo oće da bude slavan, kao da je frajer što ima za curu poznatu osobu... Sramota... Brijem da će za mj. dana bit s Pamelom Anderson...
Pa valjda bi svijetski prvak najledanijeg sportskog natjecanja na svijetu trebao biti kao takav vec biti slavan i puno poznatiji od neke pjevacice iz neke tamo nikad cuo grupe,ako ne onda kvragu i sport.
:)
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Adriana Lima fan je napisao/la:Sporij? Aj i ja bi s etako tjesio da sam titulu izgubio u zadnjih 500 metara ;)
Izgubio? Jelda, znači Hamiltonu ipak poklonjeno:-P
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Vuksa_KC je napisao/la:
[/quote]
ma koji renault, a kaj se ferrarija tiče samo ču ti reč da su vodeči ljudi ferrarija sada opet talijani,a svi znamo da oni znaju zeznut stvari i to pošteno,tako da za ferrari nisam baš siguran kakav če biti,ma samo da McM napravi dobar auto i naslovi su njihovi[/quote]

Da, za Mclaren smo u posljednjih desetak godina bili jako sigurni da su najbrži. Sigurni su svi da će Ferrari biti brži, ali da, i ljudski faktor važnu ulogu.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Vuksa_KC je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Sporij? Aj i ja bi s etako tjesio da sam titulu izgubio u zadnjih 500 metara ;)

Pa naravno sad negdje gledam i pise za tojotu
(kontaju oni hocemoli dati titulu Hamitonu ili ne i onda ma hajde ti ukoci sto bolje mozes
da Hamilton bude prvak),
ljudi pa jel vi znate o cemu se ovdje prica ne o jednoj trci ili bilo kojem bodu.
Vec o prvaku, za takve se poteze moze izgubiti i licenca (a nema tog tima sto bi to sebi mogao dopustiti)
ja mislim da sam bio jasan za osvajenje Hamiltonove titule, i neke moguce pomoci od tojote ili bilo koje dugog tima ili vozaca
(mclaren nema klan u f1 kao sto to ima ferari)
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

McLarem je napisao/la:

(kontaju oni hocemoli dati titulu Hamitonu ili ne i onda ma hajde ti ukoci sto bolje mozes
da Hamilton bude prvak),
ljudi pa jel vi znate o cemu se ovdje prica ne o jednoj trci ili bilo kojem bodu.
Vec o prvaku, za takve se poteze moze izgubiti i licenca (a nema tog tima sto bi to sebi mogao dopustiti)
ja mislim da sam bio jasan za osvajenje Hamiltonove titule, i neke moguce pomoci od tojote ili bilo koje dugog tima ili vozaca
LH je zaslužemo dobio,niko mu nije poklonio to je sve dio sporta,al ja ne vidim da iko od Ferrarijevaca posta,jebate vi se sami sa sobom cijelo vrijeme svađate,i ti pričaš o klanovimai uroti cijelog svijeta protiv McLarena...pa daj malo ohladi više....svaka mu čast prvak je,zasluženo. TOČKA
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

schuey je napisao/la:
McLarem je napisao/la:

da Hamilton bude prvak),
LH je zaslužemo dobio,niko mu nije poklonio to je sve dio sporta,al ja ne vidim da iko od Ferrarijevaca posta,jebate vi se sami sa sobom cijelo vrijeme svađate,i ti pričaš o klanovimai uroti cijelog svijeta protiv McLarena...pa daj malo ohladi više....svaka mu čast prvak je,zasluženo. TOČKA
Ja nisam rekao da se je neko urotio protiv Mclarena, ja samo kazem da mu niko nije pomogao
da osvoji titulu i (kao sto to vecina govori da mu je tojota poklonila titulu)
a dobro se zna kroz sta je prosao Hamilton ove sezone
od rasisticki napada pa do po nikim opravdano otimanjem pojena
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Adriana Lima fan je napisao/la:
Evo, i takve nebuloze su opravdanje za neuspjeh ili poraz.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Vuksa_KC je napisao/la:
Zar nije jedan dio timova u F1 jasno govorili kako ce pomoci Masi da osvoji titulu.
Pocevsi od Alonza (ucinicu radikalne stvari da Hamilton nebude prvak )preko Kubice pa nadalje. Prema tome nemozes samo tako reci da tu nije bilo NICEG.
Druga stvar o kojem ti neuspjehu pricas i porazu (pa ko je osvoijo titulu kao vozac de me malo podsjeti)??????

JA NEPOCINJEM SVADE NAGO IZNOSIM CINJENICE
STO SU BILIE NAPISANE U RAZNIM CLANCIMA SVJETA

schuey-editiraj postove,postovi u nizu su zabranjeni
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

McLarem je napisao/la:JA NEPOCINJEM SVADE NAGO IZNOSIM CINJENICE
pa dobro,zašto se onda nitko od njih nije zapucao u hamiltona,ili uradio nešto slično???ja mislim,to jest siguran sam u to da su drugi vozači htjeli "pomoći"(pod pomoć mislim da su se nadali da će on na kraju biti prvak,a ne da će izbacit hamiltona iz utrke) massi zato što ne vole lewisa,a ne zato što obožavaju ferrari.ne stvara ferrari klan oko sebe,nego ga lewis hamilton stvara protiv sebe,a zašto je to tako,mislim da silne,opravdane,kazne koje je dobio ove sezone govore dovoljno o tome
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

2 vidc: Vjerojatno si čitao izjave Kubice, Alonsa, Trullija, Glocka, Webbera, Vettela... ;)

Mislim da bi se i tebi dizala kosa na glavi da vidiš kako Vettel vozi blizu i agresivno i pritišće Lewisa, a tek dok se sjetim Kubice koji je zablokirao Lewisa u zadnjem zavoju kad ga je prolazio i to je iskoristio Vettel... Hm, sumnjivo... da se ne želim upletati u rasplet prvenstva ne bih se gurao u vatru kao Kubica, a lik je bio na 10+ mjestu u tome trenutku u utrci... ;)

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

vidc je napisao/la:
McLarem je napisao/la:JA NEPOCINJEM SVADE NAGO IZNOSIM CINJENICE
pa dobro,zašto se onda nitko od njih nije zapucao u hamiltona,ili uradio nešto slično???ja mislim,to jest siguran sam u to da su drugi vozači htjeli "pomoći"(pod pomoć mislim da su se nadali da će on na kraju biti prvak,a ne da će izbacit hamiltona iz utrke) massi zato što ne vole lewisa,a ne zato što obožavaju ferrari.ne stvara ferrari klan oko sebe,nego ga lewis hamilton stvara protiv sebe,a zašto je to tako,mislim da silne,opravdane,kazne koje je dobio ove sezone govore dovoljno o tome
Zasto se nije niko zapuco u Hamiltona??
Zato sto je bila u ugri titula i niko nije htjeo da rizikuje licencu F1 zbog tog
ili bilo koju drugu VELIKU kaznu.
Jesuli kazne opravdane (sa tvoje tacke gledista JESU, sam moje nisu).
Mnogi navijaci (NE MCLAREN-A) imaju moje misljenje da je ove godine pretjerano sa
kaznama Hamiltona, i da to ide u veliki prolog FERARIJU (svjesno za osvajanje titule).
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

MP4don je napisao/la:2 vidc: Vjerojatno si čitao izjave Kubice, Alonsa, Trullija, Glocka, Webbera, Vettela... ;)

Mislim da bi se i tebi dizala kosa na glavi da vidiš kako Vettel vozi blizu i agresivno i pritišće Lewisa, a tek dok se sjetim Kubice koji je zablokirao Lewisa u zadnjem zavoju kad ga je prolazio i to je iskoristio Vettel... Hm, sumnjivo... da se ne želim upletati u rasplet prvenstva ne bih se gurao u vatru kao Kubica, a lik je bio na 10+ mjestu u tome trenutku u utrci... ;)
hm,al bilo bi još sumnjivije da su vettel i kubica bili toliko brži a da ga nisu prestigli samo zato da ne bi ugrozili hamiltonu prvenstvo...ovako je ispalo pošteno sve,ljudi su vozili onoliko brzo koliko su mogli.kazne su bile opravdane,ja bih čak rekao da je najbizarniju kaznu dobio raikkonen u monacu,al eto,pravila su pravila,i tu su da se poštuju
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

ali nemoze se reci da je sve i jedna bila ok
sto se tice Hamiltona, ona u spa je naveca glupost
koju sam ikad vidio
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

McLarem je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:
Zar nije jedan dio timova u F1 jasno govorili kako ce pomoci Masi da osvoji titulu.
Pocevsi od Alonza (ucinicu radikalne stvari da Hamilton nebude prvak )preko Kubice pa nadalje. Prema tome nemozes samo tako reci da tu nije bilo NICEG.
Druga stvar o kojem ti neuspjehu pricas i porazu (pa ko je osvoijo titulu kao vozac de me malo podsjeti)??????

JA NEPOCINJEM SVADE NAGO IZNOSIM CINJENICE

schuey-editiraj postove,postovi u nizu su zabranjeni
Pričam o neuspjesima i porazima u zadnjih desetak godina koje Mclaren ima (daj se malo podjseti, ali vjerojatno pratiš formulu od jučer), ali opet, oni su za to najmanje krivi.
A sad mi reci dal te tvoje činjenice koje čitaš na trash portalima (indeks primjerice) pišu i na službenim stranicama F1, da li tamo ima tih činjenica, znači dokazana tvrdnja da su svi protiv Mclarena i da je Ferrari mafija.
To piše samo na pristranim izvorima, pa pogledaj na topgear kaj si jedan BBC dopušta, sramota.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Vuksa_KC je napisao/la:
Pa navijaci Ferrarija su je izgubili :roll: A Hamilton ju je osvojio....... Citaj malo pozornije i skuzi kontekst. Ti si je izgubio....
schuey je napisao/la:
:^o [-X Mislim ne preskaci onda postove....

schuey-ajde objasni kaj ti znači ovaj zadnji dio?
Odgovori