Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Re: Formula 1 team - BMW

Post Postao/la MP4don »

zbhc je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Jao kako je ružan... katastrofa...

Sav je kockast... fujjj... hebo ih pravila... Ali Williams je avion za ovo što se tiče izgleda!!!
Hočeš reći, od Williamsa zadnje krilo? Da možda izgleda bolje, al pitanje je dal je funkcionalnije. Bilo kako bilo, ljepota je u ovom sportu najmanje važna...Vjerujem ja Albertu drugom (BMW-ovoj igračkici)....
Pa mislim na nos i kompletno prednji kraj Williamsa... puno je bolji i moderniji od ovog čuda...

BTW, ovo što se već sad počinje testirati nije nikakvo jamstvo za brz bolid... Sjetimo se da Toyota već par zadnjih godina izlazi neslužbeno prva na staze s novim bolidom i to početkom 12. mjeseca... i nikad nikakve koristi od toga... [-X
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
zbhc
Početnik
Početnik
Navijam za: BMW

Post Postao/la zbhc »

MP4don je napisao/la:
zbhc je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Jao kako je ružan... katastrofa...

Sav je kockast... fujjj... hebo ih pravila... Ali Williams je avion za ovo što se tiče izgleda!!!
Hočeš reći, od Williamsa zadnje krilo? Da možda izgleda bolje, al pitanje je dal je funkcionalnije. Bilo kako bilo, ljepota je u ovom sportu najmanje važna...Vjerujem ja Albertu drugom (BMW-ovoj igračkici)....
Pa mislim na nos i kompletno prednji kraj Williamsa... puno je bolji i moderniji od ovog čuda...

BTW, ovo što se već sad počinje testirati nije nikakvo jamstvo za brz bolid... Sjetimo se da Toyota već par zadnjih godina izlazi neslužbeno prva na staze s novim bolidom i to početkom 12. mjeseca... i nikad nikakve koristi od toga... [-X
Toyota je u F1 iznimka, a ne pravilo. S obzirom da je BMW prošle godine na testiranja uletil sa totalno nefunkcionalnim bolidom, i u vrlo kratkom vremenu ga digel na noge, ugrabil i postolje na prvoj utrci, mislim da su i sami shvatili da s bolidom na stazu treba ići čim prije, jer jedno je teorija, a drugo praksa. Vremena ima, iza bolida stoji BMW, zasad sve ide prema planu, a i kaj da ti velim...sretan sam ko malo djete kaj konačno mogu vidjet bolid svojih favorita. Siguran sam da budeš i ti podjednako sretan kad ti izađe novi Mclaren.
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

zbhc je napisao/la:sretan sam ko malo djete kaj konačno mogu vidjet bolid svojih favorita. Siguran sam da budeš i ti podjednako sretan kad ti izađe novi Mclaren.
To stoji... i ja jedva čekam i već pomalo nagađam sad kad sam vidio BMW... možda se vrati nos kao na MP4-20-ici... :D

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Ajoj ovo neizgleda previse, lol. No hibridni bolid, nadam se da nece pravi previse liciti na ovaj. :D
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Bolid izgleda opako, mnogima je ružan meni se tako ne čini, i ako će ovakav design svih bolida biti garancija za akciju na stazi, nema sretnijeg od mene :D
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Prekrasan bolid meni :D Ima dosta lijepote u toj jednostavnosti. E da kotac u kotac bolidi sa ovako sirokim prednjim krilom mi garantira puno odlaska u bokseve na startovima....
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

zbhc je napisao/la:Prvi pogled na BMW F1.09, sa današnjeg testiranja! Bravo BMW, tak treba, odmah uletit sa novim bolidom i počet "zbrajat odvožene kilometre". Kolko sam po slikama skužil, samo BMW je došel sa novim bolidom, dok ostali tek testiraju djelove na ovogodišnjim bolidima. Stoga, otvorite oči jer možda gledate pobjednički bolid za sljedeću sezonu! :lol: :lol: :lol:
In BMW I trust!!!
SLIKE
Napomene radi, ovaj bolid ima oznaku F1.08B, tako da znači da to nije ona "prava" '09 verzija...sigurno će biti još dorade i na vanjskom izgledu. Ne znam, neki su prebučno reagirali na izgled novog izgleda...ja sam se VEĆ navikao na novi izgled, i ne smatram ga katastrofom.
slika
zbhc
Početnik
Početnik

Post Postao/la zbhc »

Istina, službena oznaka je F1.08 B, malo se zaletih zbog radikalnih promjena u aero paketu ----> first impressions... Tek je testna faza tak da bude promjena sigurno bilo, a i u BMW-u vjerovatno hoće vidjet dal su na dobrom putu prije nego kaj naprave konačnu verziju bolida. Zasad mi se čini da su oni i Honda najdalje stigli s razvojem, al još je rano, bumo vidli.
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

http://www.autosport.hr/content/view/9348/381/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=pa1h7UPzxYY" onclick="window.open(this.href);return false;

Nek bude najružniji na svijetu, samo neka Robertu ili Nicku donese naslov svjetskog prvaka u F1.
There is no power, like M Power.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Slažem se s tobom totalno :D , počinje mi se jako sviđati bolid sada, sam da bude sto manje kvarova.
zbhc
Početnik
Početnik

Post Postao/la zbhc »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Slažem se s tobom totalno :D , počinje mi se jako sviđati bolid sada, sam da bude sto manje kvarova.
To im je bila jača strana prošle sezone, makar vidim da su imali nekih problema na ovim testiranjima. Ah, bolje sad, nego za vrijeme sezone. ;)
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

BMW je ove sezone imao fantastičnu pouzdanost svojih bolida... Cijele sezone nisu imali niti jedan kvar. =D>
S tim da je Heidfeld završio sve utrke u sezoni (jedini vozač kojemu je to uspjelo), znači niti jednom nije odustao, a njegov niz završavanja utrka u nizu je sada na 28, što je stvarno fenomenalno. Zadnji put da Heidfeld nije završio utrku je bilo na VN SAD-a 2007...
Što se Kubice tiče, ni on nije imao kvarova, a dvaput šta je odustao ove sezone je:

1. Australia => Nakajima ga je pogodio na kočenju i odustao je zbog toga...
2. Engleska => Izvrtio se i završio u pijesku (jedina njegova prava greška ove sezone...)

Zbog toga su i bili toliko dugo u igri za oba naslova, jer su konkurenti (Ferrari i McLaren) imali stvarno puno grešaka i problema...
Nadam se da će se sljedeće sezone još više približit ovom dvojcu, i da će bit potpuno ravnopravni konkurenti... ;)
slika slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

http://www.autoportal.hr/200811204155/F ... id-75.html" onclick="window.open(this.href);return false;
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

http://www.formula1.com/news/interviews ... /8731.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Intervju s Nickom.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

BMW najavio da će predstaviti svoj F1.09 na stazi u Valenciji, 20. siječnja iduće godine. Link
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Heidfeld će zaprositi svoju partnericu u Parizu na Eiffelom Tornju. Jako dobro mjesto. Čestitke. :D
http://www.nickheidfeld.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
zbhc
Početnik
Početnik

Post Postao/la zbhc »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Heidfeld će zaprositi svoju partnericu u Parizu na Eiffelom Tornju. Jako dobro mjesto. Čestitke. :D
http://www.nickheidfeld.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Čestitke Nicku i Patriciji! Nadam se da bude mu to povod za što bolje vožnje i napad na sam vrh. :)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

BMW-ov sponzor Credit Suisse planira smanjiti broj radnih mjesta za 5.300, tj. 11% sveukupnog broja zaposlenih, naokon gubitka od 2.5 milijarde dolara, a postoje priče i da će se po isteku ove godine povući iz F1 kao sponzor.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

slika

Gore lijevo, dugme "K" je, pretpostavljam, povezano s KERS-om, jer ga standardni F1.08 nije imao...
slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la:http://www.f1today.nl/fotos/o3p5neta8.jpg

Gore lijevo, dugme "K" je, pretpostavljam, povezano s KERS-om, jer ga standardni F1.08 nije imao...
U F1 bolidu nikada nemože biti dosadno, ako ti se dosadi voziti na prvom mjestu uvjek se možeš igrati sa volanom. :biggrin:

Trebo bi i meni jedan takav da se manje dosađujem dok vozim auto.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Baba Kulašuša
Navijam za: Ferrari pa sta bude

Post Postao/la Baba Kulašuša »

a onaj gumb desno gore PL znači stisni za prijevod na Poljski ili s poljskog na engleski.
Nigjed ne vidim tipku za tetris i za autopilota, kaj su ih izbacili????
:biggrin:
Evo ga ,zvoniiii. Bijeli jelen!
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Hm, mislio sam da će na volanu biti dodanih par ledica kako bi vozač znao do koje je razine napunjena baterija... vjerojatno će mu pisati na jednom od ova dva mala displaya...

LOL
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

MP4don je napisao/la:Hm, mislio sam da će na volanu biti dodanih par ledica kako bi vozač znao do koje je razine napunjena baterija... vjerojatno će mu pisati na jednom od ova dva mala displaya...
Možda će momčadi imati zvučni signal za to,Montoya je nakon izlaska razbjesnio Ronna jer je otkrio da se u McLarenu nije šaltalo prema nićem drugom doli zvuku u slušalicama koji je označavao najpovoljniji trenutak,ne prema ni diodi ni ničem,moguće je da će to i tu bit ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

gringo73 je napisao/la:BMW-ov sponzor Credit Suisse planira smanjiti broj radnih mjesta za 5.300, tj. 11% sveukupnog broja zaposlenih, naokon gubitka od 2.5 milijarde dolara, a postoje priče i da će se po isteku ove godine povući iz F1 kao sponzor.
Vijest je potvrđena i Credit Suisse neće više biti sponzor BMW-u.
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

schuey je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Hm, mislio sam da će na volanu biti dodanih par ledica kako bi vozač znao do koje je razine napunjena baterija... vjerojatno će mu pisati na jednom od ova dva mala displaya...
Možda će momčadi imati zvučni signal za to,Montoya je nakon izlaska razbjesnio Ronna jer je otkrio da se u McLarenu nije šaltalo prema nićem drugom doli zvuku u slušalicama koji je označavao najpovoljniji trenutak,ne prema ni diodi ni ničem,moguće je da će to i tu bit ;)
Hehehe, o tome zvuku sam ja pisao već ohoho pod temom Volan...pa mi večina nije vjerovala... :D BTW, McLaren je u to vrijeme imao i mogućnost pračenja okretaja preko ledica... ali vjerojatno, po mome mišljenju, su se one palile samo onda kad je bilo komunikacije između vozača i pita... jer se u suprotnom ne bi dobro čulo...

BTW, jaaako loše vijesti za BMW... :(

LOL
Odgovori