Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Sebastian Vettel...

Post Postao/la Vettel fan »

dado je napisao/la:Mislim da ce to prvenstveno ovisiti o kvaliteti bolida koji ce imati na raspolaganju. Mislim da uspjesi Vettela nisu slucajni, klinjo je strasan talent. Uostalom, za njega je sam msch rekao da je najtalentiraniji mladi vozac u F1 danas i ja se s tim apsolutno slazem. Kada je presao hamija u brazilu to i nije bilo bas zbog toga sto je ovaj kalkulirao u toj situaciji. Bilo je to zbog njegovog vozackog umjeca. Netko tko na kisi ubije hamiltona u pojam je vrhunski vozac a on je to vec sad.
Mislim da je Hamilton namjerno propustio Vettela jer nije htio ništa riskirati a isto tako u McLarenu su vidli da je Toyota t.j. Glock ostao na gumama za suho i znali su da jako gubi po sektorima i da će ga Hamilton do kraja utrke dostići i prestići, tako da je svaki pokušaj zaustavljanja Vettela mogao završiti i kobno pa ga je zato propustio.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Vettel fan je napisao/la:
Mislim da je Hamilton namjerno propustio Vettela jer nije htio ništa riskirati a isto tako u McLarenu su vidli da je Toyota t.j. Glock ostao na gumama za suho i znali su da jako gubi po sektorima i da će ga Hamilton do kraja utrke dostići i prestići, tako da je svaki pokušaj zaustavljanja Vettela mogao završiti i kobno pa ga je zato propustio.
Ja mislim da nije. Mislim da je to prica koja je plasirana da bi se ipak kolko-toliko spasio obraz Hamija. Jasno je bilo vidljivo u utrci da se ja hami trudio dostici Vettela uz dosta proklizavanja ali nije islo. Tako nesto procijeniti u zadnjoj utrci gdje gubitkom pozicije tri kruga prije kraja gubis naslov je nemoguce.A kolko mi je poznato Glock je poceo drastcno gubiti tek u poslijednjem krugu kada se je ipak kisa malo pojacala. Kisa je mogla stat u trenutku kada je hami izgubio poziciju i sto onda? Gotovo sigurno ne bi mogao stici Glocka i bye bye naslov.
super_didi
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Lewisa Hamiltona

Post Postao/la super_didi »

dado je napisao/la:
Vettel fan je napisao/la: Mislim da je Hamilton namjerno propustio Vettela jer nije htio ništa riskirati a isto tako u McLarenu su vidli da je Toyota t.j. Glock ostao na gumama za suho i znali su da jako gubi po sektorima i da će ga Hamilton do kraja utrke dostići i prestići, tako da je svaki pokušaj zaustavljanja Vettela mogao završiti i kobno pa ga je zato propustio.
Ja mislim da nije. Mislim da je to prica koja je plasirana da bi se ipak kolko-toliko spasio obraz Hamija. Jasno je bilo vidljivo u utrci da se ja hami trudio dostici Vettela uz dosta proklizavanja ali nije islo.
Mislim da nije tu bilo nikakvog propuštanja...Lewis se pokušao obraniti ali nije uspio, i Vettel ga je sasvim lijepo prošao (zašto osoravati njegov dobar potez?, iako sam ga ja htjela s tim bodom više natući u tom trenutku :biggrin: ), bilo je vidljivo da se Lewis nije upuštao u nikakav rizik, a i rekao je da ga je pokušao stići u čemu nije uspijevao jer je Vettel bio jednako brz kao i on, štoviše, još i brži, pa su mu zatim javili da je Glock ispred njega na suhim gumama...
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Kako nema teme o Bourdaisu, a ovo je najbliža tema u vezi njega... Evo kako je Bourdais reagirao nakon utrke u Belgiji ove godine...

P.S. ako modovi imaju neko bolje mjesto za ovo, neka prebace...
slika slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

keexx je napisao/la:Kako nema teme o Bourdaisu, a ovo je najbliža tema u vezi njega... Evo kako je Bourdais reagirao nakon utrke u Belgiji ove godine...

P.S. ako modovi imaju neko bolje mjesto za ovo, neka prebace...

Jeb........... kome nebi bilo krivo
trebalo mu je malo
ali nist od toga :lol: :lol: :lol:
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ne znam jesu li pojedinci primjetili koliko je Lewis u Brazilu puta pokušao "sijeći" krivinu dok je bio iza Vettela. To da ga je namjerno propustio i sl. priče okačite mačku o rep. Uostalom zar svi vi ne pričate o tom nekom vozačkom instiktu kod Lewisa da nikad ne popušta i da se vazda bori? Licemjeri.
Do setupa je bilo? Da, da, jeste, ali iza Bao Hao.
Vettel ga je prošao čisto, odnosno Lewis je napravio manju grešku u zadnjem zavoju, a Vettel je to znalački iskoristio. Nikakva velika mudrost.
A možemo stvari postavit i ovako:
Lewis: auto koje najbolje koristi kišne gume, motivacija nikad veća u životu, ulog ogroman.
Vettel: auto koje dobro koristi kišne gume, motivacija sigurno jako visoka, ulog velik, al ne prevelik (već je imao ugovor s RBR-om za sljedeću sezonu).

A to da je McM znao da će sustići Glocka je šupljak. Ne bi se Lewis onoliko pokazivao i sijekao putanje iza Vettela. Bilo je očito da silno želi ispred.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Bez obzira na odlične rezultate koje je postigao na ovim testiranjima mislim da se je odlično snašao u Red Bullu i da mu odgovara bolid.
Zvijezda je u mirovini.
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Dečko ima mnogo potencijala...

U nekoj od narednih sezona bi ga volio vidjeti za upravljačem Ferraria...Eh ta Njemačko - Talijanska kombinacija...Koja nam je svima podarila mnogo radosti u životu=)
1982 UCV 1919
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Dr. DJ je napisao/la:Dečko ima mnogo potencijala...

U nekoj od narednih sezona bi ga volio vidjeti za upravljačem Ferraria...Eh ta Njemačko - Talijanska kombinacija...Koja nam je svima podarila mnogo radosti u životu=)
Da, to bi bilo super, kao npr. 2004. 1.Schumacher i 2.Barrichello, Njemačko - Brazilsko - Talijanska kombinacija, možda bi je mogli, ali stvarno možda, opet vidjeti.
Zvijezda je u mirovini.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Link na intervju s Vettelom u španjolskom El Pais. Zanimljive su mi (iskrene) izjave o prijateljstvima u paddocku: "Ako želite imati dobrog prijatelja u paddocku, povedite svog psa" :D Intervju je na španjolskom, pa koristite neke od alata za prijevod...
slika
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

gringo73 je napisao/la:Link na intervju s Vettelom u španjolskom El Pais. Zanimljive su mi (iskrene) izjave o prijateljstvima u paddocku: "Ako želite imati dobrog prijatelja u paddocku, povedite svog psa" :D Intervju je na španjolskom, pa koristite neke od alata za prijevod...
na žalost mislim da je ovo njegova prva neprimjerena izjava, bez obzira da li on ima prijatelja ili ne u paddocku, nesmije davati takve izjave. Ako je to izjavio, to je bilo jako nepromišljeno i glupo.
Zvijezda je u mirovini.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Vettel fan je napisao/la: na žalost mislim da je ovo njegova prva neprimjerena izjava, bez obzira da li on ima prijatelja ili ne u paddocku, nesmije davati takve izjave. Ako je to izjavio, to je bilo jako nepromišljeno i glupo.
Možda nepromišljeno ali vjerojatno iskreno i istinito. Meni se upravo zbog toga počinje sviđati.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Vettel fan je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Link na intervju s Vettelom u španjolskom El Pais. Zanimljive su mi (iskrene) izjave o prijateljstvima u paddocku: "Ako želite imati dobrog prijatelja u paddocku, povedite svog psa" :D Intervju je na španjolskom, pa koristite neke od alata za prijevod...
na žalost mislim da je ovo njegova prva neprimjerena izjava, bez obzira da li on ima prijatelja ili ne u paddocku, nesmije davati takve izjave. Ako je to izjavio, to je bilo jako nepromišljeno i glupo.
Ma on se i nasmijao kad je to rekao, ustvari nije jedini da govori tako kad je ta tema u pitanju. Rekao da je ima druženja i kontakata... Meni je osobno drago šta baš tako iskreno odgovorio, nego da je PR-ovski rekao u stilu; svi se volimo, prijateljstva na svakom koraku...
slika
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Da, i ja volim iskrene odgovore ali kao profesionalni sportaši koji su mnogima uzor nesmiju druge sportaše, u ovom slučaju vozače uspoređivati s psima u bilo kojem kontekstu da li kroz šalu ili misle ozbiljno. naravno da bi bilo jako glupo i potpuno neiskreno reći da se svi slažu, vole i druže ali to je mogao izjaviti i drugačije.
Gringo, super je što si počeo skidati i s Španjolskih stranica vijesti, to je za svaku pohvalu, a pogotovo što to i prevodiš a ne samo copy-paste kao što to neki rade s engleskih stranica, ali ako te mogu zamoliti, nemoraš doslovno prevoditi ali možeš i sam zakuljučiti o čemu se govori i imam jednu molbu ako može da ne prevodiš iz konteksta nego da napišeš izjavu kako si je ti shvatio.
Zvijezda je u mirovini.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ma Vettel je vozacina..To sam rekao i mislio jos kad je debitirao u F1 kao zamjena za Kubicu na Indianapolisu.Hamiltona je u Brazilu pretekao cisto i nije ni do kakvog propustanja ili setup-a.Jednostavno je mali dobar po kisi sto je dokazao jos na Monzi.
Pravi "Mali Schumacher".Samo kako je jos mlad iskreniji je i nije pod velikim utjecajem PR-a..

Jako bih ga volio vidjeti u crvenom bolidu.A to uopste nije nemoguce.I on izrazava zelju za tim,a i Ferrari sa Schumacherom kao savjetnikom sigurno nije ravnodusan prema ovom fantasticnom talentu i potencijalu.

Licno mislim da je po talentu cak i iznad Hamiltona....
FORZA FERRARI!!!
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

ha ha ha, ovo je bilo blizu

kasnije je skomentiral da su to več probali na probi, ali ono zakon :lol:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Vettel je za mene najveci talenat u F1...skidam kapu mladicu...jos malo nek se kali pa u Ferrari po naslov:)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Vettel bi želio voziti za Ferrari

Vettel Wants To Drive For Ferrari

January 6, 2009 by The Pitstop

vettel-redbull

The young German driver Sebastian Vettel says that a future drive for Ferrari has always been a dream of his and with a endorsement from 7-time Champion Michael Schumacher, that reality may be looking good. Fernando to Ferrari in 2011? Perhaps Ferrari may have another idea?
“It has always been my goal to one day drive for Ferrari,” Vettel told the German newspaper, “but continuity is also really important and that’s why I am with Red Bull.”
A protege of his countryman Michael Schumacher, however, Vettel does not attempt to hide his affection for Ferrari, with which the great German achieved five of his record seven world titles.
Vettel said “it is only possible to become world champion if you sit in one of the best cars”.
“And Ferrari knows how to build them. They will be right at the front all of the time, because their resources are on a completely different level to ours at Red Bull.”
He answered “I don’t know” when asked if Schumacher will be recommending him to Ferrari decision-makers like Stefano Domenicali and Luca di Montezemolo.
“But I hope I will be making my own luck,” he grinned.

Source GMM

http://f1bits.wordpress.com/2009/01/06/ ... r-ferrari/" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la sunseeker »

alonso i vettel u ferrariju ima smisla, osim ako se massa ove sezone uistinu ne potvrdi kao klasan vozač
zbhc
Početnik
Početnik
Navijam za: BMW

Post Postao/la zbhc »

Zanimljivo..ja se ipak nadam da bude prvo završil u timu koji ga je dofural u F1 svijet... naravno, mislim na BMW!
Keep your friends close...but your enemies closer!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Samo je pitanje vremena kada ce doci u Ferrari. A kad dodje...... onda ce bit svasta. 8)
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Bit će ponovna dominacija njemačko-talijanske kombinacije.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

De malo procitajte stare postove
pa vidite kad sam ja reko da ce "mali"
Vetel voziti za Ferari na sredini prosle sezone,
samo tu ima jedan mali problemcic koji ce odgovarati
McLaren-u????? a to je ako se, a ja sam siguran da hoce
Vetel pokaze ka pravi vozac i prede voziti za Ferari a Alonzo
vec bude vozio, onda gospodo ce te imati (mcLaren-ov problem)
dva odlicna vozaca i jednom timu i to je veliko SRANJE, a kako je
Alonzo nazovi neko i nesto u F1, stvarno ce mi biti zao "malog" Vetela
jer se je pokazao kao super odlican vozac.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Ne bi rekao. Vettel je sam izjavio da ce biti strpljiv. Tako da i ako (kada) dodje, mislim da nece pravit nikakve probleme sto se tice Alonsa. :|
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Scuderia je napisao/la:Ne bi rekao. Vettel je sam izjavio da ce biti strpljiv. Tako da i ako (kada) dodje, mislim da nece pravit nikakve probleme sto se tice Alonsa. :|
To je rekao i Hamilton pa kad je osjetio draz
pobjeda sve se je promjenilo (nisam reko da je
Hamilton krivac za sve sto se desavalo u McLaren-u),
ko bi reko da ce jedan novajlija te godine se boriti
za prvaka F1, pa se je desilo. Tako da se to moze lako desiti
i Vetelu (licno ja bi volio ako bi bas morao Ferari da bude prvak
onda da to bude sa Vetelom, "mali" je stvarno simpatican i odlican vozac).
A Alonza nisam nikad volio (i prije afere McLaren), a vjerujte ako prede
a prece u Ferari za eventualno 2 sezone nastupa za Ferari, necete ga ni Ferari fanovi voljeti
slika
Odgovori