lol pa trko se protiv loeba i opro ga je bet problema.....Dani je napisao/la:Šumi je par puta odbio duel sa McRae-om, tako da mislim da je znao na čemu je(popupšio bi dobro).
jedino ako je po tebi Mcrae puno bolji vozac od loeba..
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
lol pa trko se protiv loeba i opro ga je bet problema.....Dani je napisao/la:Šumi je par puta odbio duel sa McRae-om, tako da mislim da je znao na čemu je(popupšio bi dobro).
To je diskutabilono mada se meni vise svida kako voziF1-Champ je napisao/la:lol pa trko se protiv loeba i opro ga je bet problema.....Dani je napisao/la:Šumi je par puta odbio duel sa McRae-om, tako da mislim da je znao na čemu je(popupšio bi dobro).
jedino ako je po tebi Mcrae puno bolji vozac od loeba..
Pa osvojio je prvo mjesto u Kupu nacija i time je tebi začepio usta!McLarem je napisao/la:e jel ko gledo ja misli da je sumaher osvoio prvo mjesto
![]()
![]()
![]()
![]()
al kad cucnes na wc solju.
osvojili! i mali vettel je tu sudjelovao nije miška sve sam odvozil.Schumy.d je napisao/la:Pa osvojio je prvo mjesto u Kupu nacija i time je tebi začepio usta!McLarem je napisao/la:e jel ko gledo ja misli da je sumaher osvoio prvo mjesto
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali je osvojio!King iCool je napisao/la:osvojili! i mali vettel je tu sudjelovao nije miška sve sam odvozil.Schumy.d je napisao/la:Pa osvojio je prvo mjesto u Kupu nacija i time je tebi začepio usta!McLarem je napisao/la:e jel ko gledo ja misli da je sumaher osvoio prvo mjesto
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma idu njemu i auti-dobro da nije na staroga-nastradao bi onaj SLR!MP4don je napisao/la:Ovi što pišu nebuloze o strahu od direktnog okršaja između Lewisa i Schumija, vjerojatno nisu vidjeli kako Lewis vozi obične automobile...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RpUQY-zoFnE" onclick="window.open(this.href);return false;
NAravnoLord of the Ring je napisao/la:Ma idu njemu i auti-dobro da nije na staroga-nastradao bi onaj SLR!MP4don je napisao/la:Ovi što pišu nebuloze o strahu od direktnog okršaja između Lewisa i Schumija, vjerojatno nisu vidjeli kako Lewis vozi obične automobile...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RpUQY-zoFnE" onclick="window.open(this.href);return false;
...al ipak je on jos djevac-tek nakon kruga po Nordscleife-u se postaje muskarac/muzijak!
išlo bi njemu i po Nordscleife-u, samo prije toga nekih 100 krugova na (Expert)simulaciji i eto PRO-vozača za 'šlafe'...ne kažem da bi skinuo rekord, al bi postavio zavidno vrijemeLord of the Ring je napisao/la: Ma idu njemu i auti-dobro da nije na staroga-nastradao bi onaj SLR!
...al ipak je on jos djevac-tek nakon kruga po Nordscleife-u se postaje muskarac/muzijak!
Post iznad sam ostavio kao primjer drugima kako se NE ponašati!! Maminho je dobio po guzi zbog vrijeđanja!maminho_ je napisao/la:sve najgore,dabogda dobio bolid ko alonso prosle godine i vise nikad pobijedio