P.S:slušajte komentatore od 1:59 do 2:05.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ali vas je pretekao SUPER AGURI.Ja bih krenuo plakati da navijam za McLarenKing iCool je napisao/la:Prvo Super Aguri nas,a onda mi vas prestignemo...zato![]()
King iCool je napisao/la:Prvo Super Aguri nas,a onda mi vas prestignemo...zato![]()
Ovake prijenose bih želio gledati, a ne naše tutleke obojene u crveno!!!for the lead...
Ferrari vs McLaren it's right here, right now
get after him, get after him...
massa looking left looking right where is the McLaren
it's right behind you son"
HAHAH cuj ovog pa ovo nije Hamlton nego Alonso.hahha Hamilton je na toj utrci zavrsio u pijesku toliko o njegovoj voznji po kisi.Ali su ga izgurali sa sljunke te je zavrsio na 9 mjestumarko_93 je napisao/la:King iCool je napisao/la:Prvo Super Aguri nas,a onda mi vas prestignemo...zato![]()
Ovo je samo dokaz kolko je Hamilton dobar...tamo je najmlađi, a bori se ko lav...da ga Masa nije zatvaro prešo bi ga i izvana u zavoju...stvarno je borben...takvi se vozači ne viđaju svaki dan...
Smiješ se njemu,a sam nemaš pojma.Felipe Massa je napisao/la: HAHAH cuj ovog pa ovo nije Hamlton nego Alonso.hahha Hamilton je na toj utrci zavrsio u pijesku toliko o njegovoj voznji po kisi.Ali su ga izgurali sa sljunke te je zavrsio na 9 mjestu
Hm, u teoriji je to lako za pretpostaviti, ali teško izvesti u praksi... problemi su često nastajali i do sada, baš me zanima kako će to izgledati... pa dok rikne comp za poštelavanje nagiba, pa se nešto savine kod sudara.... hehehe, sigurno će biti svega... a po izgledu novih krila promjene bi mogle biti česte kao i zamjena guma...One and only je napisao/la:Sumnjam da će biti veliki problem ukoliko momčadi budu koristile elektromotore. Na mjesto gdje se spaja nos sa ostatkom bolida će staviti konektore koji se lako spajaju pri samom postavljanju nosa i praktički sve će biti kao i do sada. Ako bi koristili hidrauliku tada bi situacija bila dosta komplikovanija.
Pa ne vidim zašto bi tu bilo nekih problema. Sva kontrolna elektronika (skoro sva) bi se nalazila negdje drugo. Sam elektromotor(čić) bi se nalazio na krilu sa svojom upravljačkom jedinicom (koja je jako mala). Jedan konektor između nosa i ostatka bolida i stvar riješena.MP4don je napisao/la:Hm, u teoriji je to lako za pretpostaviti, ali teško izvesti u praksi... problemi su često nastajali i do sada, baš me zanima kako će to izgledati... pa dok rikne comp za poštelavanje nagiba, pa se nešto savine kod sudara.... hehehe, sigurno će biti svega... a po izgledu novih krila promjene bi mogle biti česte kao i zamjena guma...One and only je napisao/la:Sumnjam da će biti veliki problem ukoliko momčadi budu koristile elektromotore. Na mjesto gdje se spaja nos sa ostatkom bolida će staviti konektore koji se lako spajaju pri samom postavljanju nosa i praktički sve će biti kao i do sada. Ako bi koristili hidrauliku tada bi situacija bila dosta komplikovanija.
Hoce li to biti isto kao i kod Ferrarija. Cekao si, cekao, pa na kraju: Op, ruzan?MP4don je napisao/la:Eh, a sutra McLaren pokazuje svoje čudo...Tamo negdje poslije 10 am... Can't wait...
Pa sigurno neće biti prelijep... pogotovo zbog zadnjeg krila... BTW, s tim sam se već pomirio kad je pokazan Williams prvi put...Scuderia je napisao/la:Hoce li to biti isto kao i kod Ferrarija. Cekao si, cekao, pa na kraju: Op, ruzan?MP4don je napisao/la:Eh, a sutra McLaren pokazuje svoje čudo...Tamo negdje poslije 10 am... Can't wait...
pa iskreno mislim da bi McLAREN mogo bit najljepši auto na gridu,al bitno je da bud brz na stazi,a ostalo nije baš previše bitnoMP4don je napisao/la:Pa sigurno neće biti prelijep... pogotovo zbog zadnjeg krila... BTW, s tim sam se već pomirio kad je pokazan Williams prvi put...Scuderia je napisao/la:Hoce li to biti isto kao i kod Ferrarija. Cekao si, cekao, pa na kraju: Op, ruzan?MP4don je napisao/la:Eh, a sutra McLaren pokazuje svoje čudo...Tamo negdje poslije 10 am... Can't wait...