Stražnje krilo kicks ass!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Di je lenovo? Auto ljepo izgleda vidi se da su pazili na estetiku,al mi neide u glavu zasto je gornji usis zraka tako drasticno suzen i vidim ljepo su ispod ubacili usmjerivace zraka na straznje krilo koje je vise estetski postavljeno. Vidim da su odlucili ovaj 1 nabijat svima na nos
Sve ti je ovdje objašnjeno... http://www.manipef1.com/news/articles/8467/" onclick="window.open(this.href);return false;a.novak je napisao/la: Di je lenovo?
samo da su ga dobro toplinski izolirali, po mogucnosti s nezapaljivim materijalom, da se ne bi dogadjale situacije kao u Monacu Kimiju 2006.MP4don je napisao/la:
BTW, ovako izveden ispuh je novina u F1... odlično izgleda... zrak ima čist protok do zadnjeg kraja...Ovo je puno ljepše od stršečih spulja kao na Ferrariju...
Pih, meni pričaš o tome... pogledaj Ferrarijev topic... gdje sam ja napisao da je bolid najljepši???garx je napisao/la: @ mp4don, a da berniu napises dopis da uz medalje za pobjednika uvede i lentu tipa miss australia na startu sezone, i da se us put prijavis u ziri
u zadnjih 15 god recimo,Mclaren nije uspio složit više od 2 god odlčan bolid,ruku na srce zadnje 2 je imao fenomenalan,em kaj pouzdan relativno (barem više neg Ferrari) em imali i dobre vozače,onaj pad 2000. je meni iskreno neobjašnjiv,njih je pobjedio isključivo jedan čovjek,a to je Ms,Rubens je bio slab iznimno,Ferrari nije bio tolko jači bolid,no loša izvedba i eto ga... nadam se da neće bit tako,radi uzbuđenja i zanimljivosti,dok s druge strane Ferrari je praktički sam poklonio zadnju titulu sa box strategijama itd,ne znam,možda im se sreća okrene jednomgarx je napisao/la:
ono sto mi je kod mclarena cudno su auspuh i dosta mali usisnici zraka...
da ne bi opet mercedes gorio kao prije 4-5 godina kad su zajebali hladjenje,
a i auspuha me malo strah
ali, valjda su naucili iz proslih gresaka s hladjenjem i toplinskom izolacijom....
nadam se
47 je napisao/la:Je, lijep je, samo što ta nosina izgleda ogromno, pogotovo na slikama odozgo!