Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Monte Cristo
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren Mercedes

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Monte Cristo »

Odlazi nam Ron Dennis :(

http://www.autosport.com/news/report.php/id/72820" onclick="window.open(this.href);return false;
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

mclarenov bolid je sjajan oni su uvik imali smisla za estetiku to im je ron dennis uvedo smisao za sitnice dak je ferrarijev bolid za sada najružniji
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Ne izgleda loše, malo mi je i ljepši od Ferrarija. Još samo da obje momčadi budu konkurentne i sve za pet.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

garx je napisao/la:bas zanimljivo su rijesili neke stvari, steta sto nema kao ferrarijeva prezentacija onu 360 stupanjsku fotku bolida, da se vidi taj ispuh

i da, hebo vas vise izbor za miss bolida, na prste se moze naci na cijelom forumu bilko kakva informacija o bilo kojem od bolida, ali zato mp4donovo spamanje o njegovom subjektivnom misljenju o lijepoti bolida, koja je nota bene, apsolutno nebitna u ovom najtecanju, ima na svakoj strani jedno 3-4 puta...
@ mp4don, a da berniu napises dopis da uz medalje za pobjednika uvede i lentu tipa miss australia na startu sezone, i da se us put prijavis u ziri
Kod estetike ima objektivno misljenje? :roll: Meni je osobno onaj BMW prikazani imo najlijepsu sasiju teko rec dok mi je boja od McLarena najlijepsa. I sta jesul to subjektivna misljenja? NE! Tu mozes imat samo misljenje ne subjektivno ili objektivno. Meni je bolid odlican. Krilo mi je super. Cudi me mal usis zraka iznad glave vozaca al zato je valjda kompenziranom onima na strani usisima.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Monte Cristo je napisao/la:Odlazi nam Ron Dennis :(

http://www.autosport.com/news/report.php/id/72820" onclick="window.open(this.href);return false;
nevjerojatno da nitko od mclarenovaca nije ovo prokomentirao, a mislim da je to daleko bitnija vijest nego kako bolid izgleda................

dakle dennis nakon 28 godina palicu prepušta whitmarshu, čovjeku koji mu je preko 20 godina bio prvi sidekick. ovo je možda najveća promjena koju će mclaren ove godine osjetiti, ovisno o tome koliko će se dennis od cijele priče zbilja udaljiti
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Bolid mi je sav ok od pocetka pa do kraja bolida,
mali usis zraka i meni cudan (valjda znaju sta rade),
jos kad se doda na to da su boje na njemu jos dodale slag
na tortu onda nema sta za reci.IZVRSNOOO

Denis sto odlazi hebiga, zna on sto je to uradio i pogotovo
McLaren, da nema neke bolje planove za McLaren nebi otisao.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

sunseeker je napisao/la:

nevjerojatno da nitko od mclarenovaca nije ovo prokomentirao, a mislim da je to daleko bitnija vijest nego kako bolid izgleda................

dakle dennis nakon 28 godina palicu prepušta whitmarshu, čovjeku koji mu je preko 20 godina bio prvi sidekick. ovo je možda najveća promjena koju će mclaren ove godine osjetiti, ovisno o tome koliko će se dennis od cijele priče zbilja udaljiti
da nažalost odlazi dennis,ak če martin bit upola dobar ko dennis nebu bilo problema,a i mislim da je njegov odlazak bio i očekivan buduči da je lewis posto prvak
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Zanimljivo je to da ferrari u odnosu na mclaren ima znatno uži zadnji kraj
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

meni bolid izgleda lijepo,al nije mi ljepši od ferrarija.a vi koji serete i trubite da je formula natjecanje u brzini bla bla bla,ko da ljudi ne znaju da je najbitnija brzina bolida,to jest da je f1 bitno napravit bolid koji je će pobjeđivat.ne razumijem zašto ljudima smeta kad netko kaže da mu je bolid lijep ili ružan.uostalom,sad jedino što možemo komentirat je vanjski izgled bolida,ostalo ćemo sačekat VN australije
Monte Cristo
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la Monte Cristo »

Dobro, nije bilo realno ocekivati da Ron ostane na celu McLarena do kraja zivota. On je u rukovodstvu tima jos od 1980. godine ako se ne varam, trebaju mu novi izazovi u okviru McLaren grupe i mi navijaci mu mozemo samo zahvaliti na svemu sto je uradio sa tim (a mislim da mi svi znamo da je to neopisivo puno). =D>
Tu je Martin Whitmarsh koji je sa njim 20ak godina, covjek koji zna kako tim dise i covjek koji moze donijeti nove ideje u tim, a Ron ce sigurno uvjek biti tu kao podrska.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Ja ne ocekujem prevelike promjene u politici tako da.........
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ako je nakon odlaska Todta, Ferrari nastavio osvajati naslov konstruktorskog prvaka, onda bi i McM bez Dennisa trebao bez problema zadržati 2. mjesto u poretku! :D :biggrin:
Ovo je samo šala, nemojte me odmah razapeti! :D

U svakom slučaju, McM je izgubio vođu njegovim odlaskom, ali imaju oni dobre zamjene, a sad ćemo vidjeti kako će se te zamjene snaći na novim mjestima.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

sunseeker je napisao/la:

Kralj je mrtav. Živio kralj.

Sumnjam da je Dennis već i ove godine puno sudjelovao u donošenju odluka... Martin je i više nego dostojna zamjena i mislim da neće biti tako očite promjene kao što je bilo kod Ferrarija kad je otišao Todt... ;) McLaren je nešto više od jednog ili dva čovjeka... Idemo dalje...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Sta time hoces reci?Da je Ferrari jedan ili dva covijeka?
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

Felipe Massa je napisao/la:Sta time hoces reci?Da je Ferrari jedan ili dva covijeka?
To ti kažeš... Pa zar ne plačete za Jeanom? Joj, neka nam se vrati ili bar onda samo Ross...

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

MP4don je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:Sta time hoces reci?Da je Ferrari jedan ili dva covijeka?
To ti kažeš... Pa zar ne plačete za Jeanom? Joj, neka nam se vrati ili bar onda samo Ross...
Ross Brawn i Jean Todt su bili pravi znalci i simboli Ferrarija i formule 1 i hvala Bogu da bi voljeli da su u Ferrariju jer njih nitko ne može zamijeniti na pravi način! ;)
Isto tako je i sa Dennisom...
Btw. Pogledaj naslov teme! ;)
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Ma neee odkad je otiso Tod nasadili ste se na glavu
samo tako, pa da se nevaracamo na stare teme
i pomoci Ferariju, sjeti se kako ste bili ubjedljivi
na trkama kad je Tod bio tu, a kakve ste gluposti
radili kad je covjek otiso. Pa se onda ti zapitaj
jeli Ferari jedan ili dva covjeka.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Pa kad si se vec dotaknuo Ferrarija. Domenicali je isto u Ferrariju jako dugo, i on zna kako funkcioniraju stvari. A tko kaze da MCM nece gluposti raditi sada kada je dosao Whitmarsh?

Prvo treba pricekati ( nekih 3-5 mjeseci) pa ce se moci onda nesto konkretnije reci.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Da... :( I to je ono što je s prezentacijom pomiješalo pozitivne i negativne osjećaje. Ron je gazda otkako ja navijam za Mclaren i stvarno mi je to razvodnilo osjećaje današnje prezentacije. Bolid zanimljiv; prednje krilo već viđeno, neke stvari (u izgledu) su se moge naslutiti...zadnji dio mi nije baš razvedrio dušu, izgleda mi k'o ubačeni sudoper! Čini mi se da je robusniji nego ostali (Ferrari i Toyota), ali nadam se i brži. Potpuno oduševljen izvedbom oko auspuha (kao što me oduševilo i Toyotino prednje krilo). Mali usisi za zrak; pa u zadnje vrijeme jedno nam je uvijek bilo tu nedje (asimetrični lijevi i desni).

Naletio na laganu usporedbu našeg i crvenog bolida (kao početna točka su prednji kotači i prednje krilo...btw; Ferrari je opet skratio međuosovinski razmak, koliko ja znam)

slika
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Pa izgleda dobro kao i prošli bolidi, jedino što je zadnje krilo ružno ali valjda će to pomoći vozačima u preticanju.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

gringo73 je napisao/la:

Da... :( I to je ono što je s prezentacijom pomiješalo pozitivne i negativne osjećaje. Ron je gazda otkako ja navijam za Mclaren i stvarno mi je to razvodnilo osjećaje današnje prezentacije. Bolid zanimljiv; prednje krilo već viđeno, neke stvari (u izgledu) su se moge naslutiti...zadnji dio mi nije baš razvedrio dušu, izgleda mi k'o ubačeni sudoper! Čini mi se da je robusniji nego ostali (Ferrari i Toyota), ali nadam se i brži. Potpuno oduševljen izvedbom oko auspuha (kao što me oduševilo i Toyotino prednje krilo). Mali usisi za zrak; pa u zadnje vrijeme jedno nam je uvijek bilo tu nedje (asimetrični lijevi i desni).

Naletio na laganu usporedbu našeg i crvenog bolida (kao početna točka su prednji kotači i prednje krilo...btw; Ferrari je opet skratio međuosovinski razmak, koliko ja znam [/img]
pa vidis sliku naravno da je, samo koliko ce im to biti olaksavajuca okolnost????
ali ja sebi namogu pomoci meni je opet McLaren najljepsi
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Iiiii, zaboravih stavit sliku volana...poprilično jednostavno djeluje! (naši vozači ionako ne vole silnu dugmad :biggrin: )

slika
slika
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la MP4don »

gringo73 je napisao/la:Iiiii, zaboravih stavit sliku volana...poprilično jednostavno djeluje! (naši vozači ionako ne vole silnu dugmad :biggrin: )

[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... /volan.jpg ]
Vidim da su makuti prekidači s donjeg dijela volana... Pametno... vozač ne morao puno spuštati glavu kod podešavanja... ovako jednim okom gleda kako podešava, a drugim gleda na stazu... :D

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

gringo73
To si upravu koliko mi je poznato jednom je Hamilton
pritisno dugme da mu se neugasi boli na startu
pa su ga skoro svi presli, a i Hejki "voli" dugmadi
pogotovo kad prestigne Alonza pa stisne dugme
za ogranicenje brzine pri ulasku u box.
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

gringo73 je napisao/la:Iiiii, zaboravih stavit sliku volana...poprilično jednostavno djeluje! (naši vozači ionako ne vole silnu dugmad :biggrin: )

[ http://i206.photobucket.com/albums/bb10 ... /volan.jpg ]
heheh ovo si dobro reko da naši ne vole te gumbe,a ovaj mclarenov mp4-24 mi se sve više sviđa kaj ga više gledam
Odgovori