Da, kužimo! Ali hvala na obavijesti.maminho_ je napisao/la:to je neko na photoshopu napravil i stavil na forum,i to ionak nije bolid za ovu sezonu
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Magic Alonso
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
Re: ON - fernando alonso
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- tomidix
- Test vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ja bi sve dao da se vrate uspjesi iz navedenih godina a za boje... Pa ako ce one utjecat na uspjeh, ajmo i njih vratit...Magic Alonso je napisao/la:To je oduvijek tvrdio. Smatra da su najveci oni koji su osvojili 3 titule i više, njih se pamti vječno.Walter je napisao/la:Alonso neće napustit Formulu 1 dok ne osvoji treću titulu
http://www.velika-nagrada.hr/formula-1/ ... itule.html
Što se ove boje tiče, meni ok izgleda, ali sve bi dala da vrate one boje iz 2005./2006.
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Magic Alonso
- Svjetski prvak

A i ja sam radije za uspjehe, nego za boje.tomidix je napisao/la: Ja bi sve dao da se vrate uspjesi iz navedenih godina a za boje... Pa ako ce one utjecat na uspjeh, ajmo i njih vratit...
- s.j.f1
- Početnik

- Navijam za: Fernanda Alonsa
Magic Alonso je napisao/la:A i ja sam radije za uspjehe, nego za boje.tomidix je napisao/la: Ja bi sve dao da se vrate uspjesi iz navedenih godina a za boje... Pa ako ce one utjecat na uspjeh, ajmo i njih vratit...
Pa da neka izgledaju kako hoce samo neka pobijeđuju i to je to, lol!!!!
Alonso & F1 forever !!!!!!!!!!

- maminho_
- Početnik

- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
meni je proslogodisnji r28 bolid koji je imao najljepsi dizajn,pa ni boje nisu tak lose
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Renaul je trebao ostati u plavo zutom dizajnu

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- maminho_
- Početnik

ne mislim na boju nego opcenito na izgled
- tomidix
- Test vozač

Mislim da ga u dizajnu svejedno šiša r26... jedino da mu je dodat onu peraju i brrrrrrrrm... deri mile sve na stazi... No nazad na temu o mom najdrazem vozacu...
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Mislim da je opće poznato zašto nisu više plavo žuti. Žuta je boja renaulta i kolko vidimo, ona je na bolidu. Plava boja je bila boja Mild sevena, zato je bolid imao i plave boje na sebi. Pošto mild seven nije više sponzor renaulta nego je to ING (boje ING-a je narančasta i bijela) zato je renault te boje kakve jeFelipe Massa je napisao/la:Renaul je trebao ostati u plavo zutom dizajnu
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Točniji naslov bi bio da je avion s kojim je on trebao letiti doživio bliski susret sa zidom

- piquet
- Početnik

- tomidix
- Test vozač

Ovaj sponzor na tom minardiju je znakovit, znamo di je bio u pobjednickim danima... Ako je isto i sa Santanderom... Alonso je definitivno u Ferrariju, jedino je pitanje: za godinu, dvije..
- sunseeker
- Profesionalni vozač

- Navijam za: F1
alonso je u ferrariju to je gotova stvar, renault ionako neće još dugo boraviti u f1..... još ako ova sezona bude loša, mislim da je to to.....
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

Alonso u Ferrariu moze biti tek poslije 2010 godine dakle treba cekati jos 2 godine posto i Raikonen i Massa imaju do tad ugovore

- tomidix
- Test vozač

A i ugovor s Renaultom ima na 3 godine (od kojih su ostale jos 2)... kolko ja znam...
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.

- Navijam za: Lotus F1 team
upitno je o tom ugovoru s ferrarijem... dvije godine puno znace... ukoliko reno pruzi sigurnost alonsu on definitivno ostaje tamo... ipak ko bi se opet kockao da uđe u sezonu sa brilijantnim vozačem gdje naravno mislim na Vettela...

- maminho_
- Početnik

http://www.f1fanatic.co.uk/2009/01/19/r ... launch-51/" onclick="window.open(this.href);return false;
nova kaciga-
u španjolskim bojama
nova kaciga-
- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman
Ak si gledal pocetak sezone, onda se moglo jasno vidjeti da je Alonso bil prvi vozac i Hamilton ga je moral propustati... Ali je Hamiltonu toga bilo dosta i odlucil je da ide cak protiv odredbi momcadi, kaj ga je moglo kostati izbacivanjem iz momcadi. Jedino kaj ga je sef momcadi (Ron Dennis) obozaval, i zbog toga mu je dal priliku da se natjece s Alonsom... Inace da je bil u nekoj drugoj momcadi, vjerojatno bi ga izbacili... Hamilton nije glup, vec je jako inteligentan kaj se toga tice jer je iskoristil to kaj ga Dennis obozava...maminho_ je napisao/la:neznam po cemu je to hamilton sredil alonsa,alonso se sam boril protiv cijelog mclarena,i mislim,zapravo sam siguran da alonso vozi sa vettelom da bi bila puno drukcija prica.skompali bi se odma i bili bi kompici.i to iz razloga sto vettel nije ***** kao hamilton
Alonso je kompletan (danas vrlo vjerojatno najkompletniji) vozac, on je vozac koji moze poboljsati momcad, svojim radom skupa s momcadi... Ali on se nesmije osjecati ugrozeno, mora biti 1. vozac... A mislim da bi ga Vettel ugorzil... Svaki covjek ima mana, on ih ima malo kaj se tice F1, manje nego drugi, al to mu je velika mana, njegov temperament... Mislim da si on i Renault najvise pasu i cim mi neko spomene Alonsa, meni je odma asocijacija Renault... Neznam, meni su ko stvoreni jedan za drugog... I funkcioniraju skupa, kaj je najvaznije!
A Vettel nakon 3 godine bude imal dovoljno iskustva i sigurno bude htel boriti se za prvaka a ne cuvati nekom leda jos par godina, a mislim da to nebi niti bilo posteno da se takav talent koci... Ne vjerujem da bi on pristal biti drugi vozac samo da bude u Ferrari-u, mislim da bi rade bil u nekom drugom bolidu...
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Ovo sve stoji, ali sumnjam da će Alonso u Renaultu osvojiti još koji naslov prvaka, a on to želi.zagor je napisao/la: Alonso je kompletan (danas vrlo vjerojatno najkompletniji) vozac, on je vozac koji moze poboljsati momcad, svojim radom skupa s momcadi... Ali on se nesmije osjecati ugrozeno, mora biti 1. vozac... A mislim da bi ga Vettel ugorzil... Svaki covjek ima mana, on ih ima malo kaj se tice F1, manje nego drugi, al to mu je velika mana, njegov temperament... Mislim da si on i Renault najvise pasu i cim mi neko spomene Alonsa, meni je odma asocijacija Renault... Neznam, meni su ko stvoreni jedan za drugog... I funkcioniraju skupa, kaj je najvaznije!
Tako da je prelazak u Ferrari realna opcija... A Vettel će morati čekati svoju šansu da dođe u Ferrari jer i Kimi i Massa imaju ugovore, a on može doći isto kad i Alonso, a onda mi je svejedno koji će od njih dvojice pobjeđivati!
Uglavnom, mislim da bi Vettel mogao dočekati svoje vrijeme da bude vozač br. 1 u Ferrariju!
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

A sta vi mislite da je Ferrari od juce.Pa nece oni u odjednom u tim staviti dva nova vozaca.Ne to Ferrari ne radi jednostavno preiskusni su oni da bi se zajebavali da li ce oba vozaca voziti kako treba.Ako bi Alonso dosao u Ferrari 2010 onda nista od Vettela do 2011 jer ipak je Ferrari iskusan tim

- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.

- Navijam za: Lotus F1 team
poslije ove sezone ćemo imati šta zaključiti...
ko bi gori sda je doli...a ko bi doli sad je gori...
ne znam zašto sam ovo rekao...

ko bi gori sda je doli...a ko bi doli sad je gori...
ne znam zašto sam ovo rekao...

- Magic Alonso
- Svjetski prvak

- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ako bude bio u mogucnosti, tj. ako auto bude valjao kako treba............ mislim da ne moram nista govorit vise.Magic Alonso je napisao/la:
![]()
Nadam se da ne mlati praznu slamu!
Mislim da sam sve rekao.
Kad smo vec kod njega. Citam po nekim portalima, i naletio sam opet na izjavu Bernia o Alonsu. Vjerovala ti meni ili ne i svi vi koji ovo citate, on jos nije promijenio misljenje o njemu
Prijevod: " Alonso bi trebao sjediti u Ferrariju"Ecclestone: "Alonso sollte im Ferrari sitzen"
I onda je jos jednom ponovio kako je Alonso jedan od najboljih u F1