Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Re: LEWIS HAMILTON

Post Postao/la MP4don »

vidc je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:
Da kada je to Ferrari poklonio McLarenu titulu u zadnje 2 godine? Oba puta smo mi isli u zadnju trku s prednoscu :roll:
pa poklonjen je naslov hamiltonu,kakve veze ima tko je došo s prednošću u zadnju utrku.ferrari je banalnim i preglupim greškama omogućio da hamilton dođe na zadnju utrku sa prednošću.znam da se uvijek može reć da je prvak onaj tko je manje griješio,al greške tipa ferrarijeve u singapuru i hamiltonove u kini i brazilu 2007. stvarno spadaju u domene poklona
Poklon možemo definirati kao nešto što je samovoljno dano nekome... A ja do sad nisam vidio nikakve poklona Ferrarija prema McLarenu... Ferrari je bio gori i točka... a ne da pričamo o poklonima... Ferrari se borio do zadnjeg kruga i namjeravali su pošto poto uzeti naslov, ali nisu uspjeli... a ne da su poklonili... ;)

Po tebi bi onda do sada svi osvojeni naslovi bili poklonjeni... :roll:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

MP4don je napisao/la:
Poklon možemo definirati kao nešto što je samovoljno dano nekome... A ja do sad nisam vidio nikakve poklona Ferrarija prema McLarenu... Ferrari je bio gori i točka... a ne da pričamo o poklonima... Ferrari se borio do zadnjeg kruga i namjeravali su pošto poto uzeti naslov, ali nisu uspjeli... a ne da su poklonili... ;)

:D :D :D
ironično je da je rasprava o poklonjenim naslovima počela tvojom izjavom da su ferraristi 2008.godine očekivali poklon kao i 2007.godine u temi o Glocku...
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

vidc je napisao/la:
MP4don je napisao/la:

ironično je da je rasprava o poklonjenim naslovima počela tvojom izjavom da su ferraristi 2008.godine očekivali poklon kao i 2007.godine u temi o Glocku...
Ahhhh, za sreću i poklone uvijek ima mjesta u vokabularu F1 forumaša... :lol: :lol: :lol:
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

ljudi to sto vi pisete kakve ima veze
sa Hamiltonom, sta ima Hamilton
sa poklonima sto je Ferari imo
ili ima od celni ljudi u F1, a da je prosle
godine Ferari dobi poklon nije, Hamilton
je izgubio titulu zato sto je bio neiskusn
a ne poklonio Ferariju titulu, i kanite se vise suplje
price.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

vidc je napisao/la:
MP4don je napisao/la:

E to je pak drugi kontekst posto je Hamilton izgubio naslov iako mu je bio nadomak ruke. To je poklonjen naslov.Nemoj mislit da ja ovo govorim zbog Hamiltona nego svaki put kad osvoji neki vozac titulu,a u zadnjoj trci nije vodeci u poretku je svojevrstan poklon. Ne u smislu da ga nisu zasluzili nego su tu bile neke olakotne okolnosti.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Hamilton je osvoio titulu zasluzeno bez icije pomoci
osim svog tima, tako da nemoj te srati daje neko njemu poklonio
titulu od strane Gloga ili bilo kojeg dugog vozaca, a Masa je izgubio titulu
zato sto je lose odvezao (vrtio se je po stazi i tu mu nije niko kriv a pogotovo Hamiltron)
i imao lusu "klimu" u svom box-u(samo se sjetite ovog ismijavanja sa anakondom a dje su jos drugi rasuti bodovi)
i to je to. Zar to nije bila velika sramota za jedan svarno veliki tim kao sto je Ferari??????
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Zadnjih par postova je obrisano zbog totalnog OT-a. Zamolio bih sve da prožvakanu raspravu o tome tko (ni)je zaslužio osvajanje naslova prvaka u potpunosti zaborave jer o njoj čitamo već nekoliko mjeseci. Naslov ove teme je Lewis Hamilton, što znači da možete pisati svašta o njemu (npr. zanimljivosti iz ranije faze njegove karijere ili o njegovoj autobiografiji, ako je netko uopće kupio i pročitao knjigu) ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Lewis Hamilton.... ma super vozac, normalno, Kimi bi ga potrgal (al ja sam kriv, dal sam mu lagev, a moje vino je zakon...)... :biggrin: (kaj se mene tice)
Znate, Kimi je najbolji... Ma fenomenalan vozac (Lewis), iskreno uzivam ga gledati makar ne navijam za njega,
nadam se da bude zletel ili da bude krepal taj Mclaren (nije da nisam navijal za njega McM) ali postujem ga, covjek
je zasluzeno pobral taj naslov i pokazal da je spreman za jos... nadam se, poslje Kimija... :biggrin:
Nek mu je sa (ne)srecom u novoj sezoni ( naravno pod nesrecu sam mislil nek je Kimi prvak...) :biggrin:
a moze i Vettel!!! :lol:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Luis Hamilton primio je Orden izvrsnosti Britanskog Carstva.Radi se o najvećem viteškom odlikovanje koje kraljica može dati vojnim ili civilnim ličnostima od izuzetne važnosti za Veliku Britaniju.

Tradicionalna godišnja ceremonija održana je u srijedu (clanak pisan 03.01.09)a član Mclaren Mercedesa bio je jedan od nekoliko odlikovanih sportista.Svi osim njega sudjelovali su na olimpiskim igrama.Zasad je Hamilton odlikovn titulom člana.

"Ovo je ogromna cast.Nevjerovatno je privilegija od Njenog visočanstva dobiti ovaj orden.Ovo nije samo moj trenutak ponosa,već svih članova moje porodice i svih članova Mclaren Mercedesa" rekao je Hamilton.Pred kraljicom se dodao je osjecao posramljeno.

mozda ste znali ali ipak da se zna jos koji put
malo koji Afro-Englez moze dobiti orden od
svoje kraljice
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ne znam jesam propustio temu ili... da li se negdje otvorila tema kojem će vozaču najviše odgovarati novi bolidi i stil vožnje?
Meni se nekako čini da će baš Lewis imati prednost. Njegov stil je ono što će novi bolidi tražiti, čini mi se
Samo neka se trkaju.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

dmarijon je napisao/la:Ne znam jesam propustio temu ili... da li se negdje otvorila tema kojem će vozaču najviše odgovarati novi bolidi i stil vožnje?
Meni se nekako čini da će baš Lewis imati prednost. Njegov stil je ono što će novi bolidi tražiti, čini mi se
tebi se cini ili tako zelis????
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Lik je Ferrarijevac..... omg.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

svi se mi (navijaci McM i Lewisa) nadamo
tome i zelimo da se to desi.
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Ferrari-BiH je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Ne znam jesam propustio temu ili... da li se negdje otvorila tema kojem će vozaču najviše odgovarati novi bolidi i stil vožnje?
a ti ne znaš čitati? čovjek je dva puta napisao da MU SE ČINI...
a naravno da mu je to i želja pošto je navijač dotičnog ;)
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

http://bumportal.net/design/index.php?o ... 3&Itemid=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je za sve cure koje su na forumu
da malo pare oci :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

47 je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
a ti ne znaš čitati? čovjek je dva puta napisao da MU SE ČINI...
a naravno da mu je to i želja pošto je navijač dotičnog ;)
ha ha! ček ček. Adrana lima fun je u pravu. Ferrarijevac sam od kad znam za sebe. I volio bi da sam u krivu.
Međutim, još Kimmija vidim u toj ulozi= da mu prednost bude ovaka bolid (2009).
Po svemu što kažu za Hamiltona: Karting stil, kontrolira masu bolida. Meni je to najvidljivije bilo u Monacu, baca cijeli bolid po boku a la karting, ne podupravljanje ili predupravljanje. Sve mi to izgleda kao upravo ono što će trebati ovim nevjerojatno čudnim bolidima. Ne znam da li su se iakda uopće bolidi tako promjenili u jednoj sezoni
Samo neka se trkaju.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

ako mislis na sezonu 2008 prema sezoni 2009
neznam da su tako radikalo mjenjali.
Odkako ja pratim F1 nisu, a pratim je dugooooooooo
slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

McLarem je napisao/la:ako mislis na sezonu 2008 prema sezoni 2009
neznam da su tako radikalo mjenjali.
Odkako ja pratim F1 nisu, a pratim je dugooooooooo
Radikalno mijenjanje bolida i pravila
- zabrana šasije preko kotača (ima interesntan intervju sa nenselom gdje priča kako je to izledalo u turbo eri) - nažalost ne sjećam se godine i nemam link na taj intervju
- turbo era (ograničenje količine goriva u autu ako je imao turbo motor) - joj kad se sjetim koliko je senna utrka izgubio jer je doslovno u zadnjim centimetrima ostao bez goriva
- zabrana turbo motora
- zabrana aktivnog ovjesa - to je bilo doba wiliamsove dominacije
- zabrana treće papučice kočnice (MCM mudrolija, tu su oprali konkurenciju toliko da je to zabranjeno)
- zabrana promjena guma (što reč o ovoj gluposti)
- vračanje promjena guma i tankiranje goriva
- smanjivanje snage motora
- i sada konačno zadnja stvar promjena šasija

To je otprilike ono što se značajno promijenilo u vremenu od kada pratim F1 (za godine, datume i detalje sigurno postoje ovdje članovi koji to imaju u malom prstu, pa pitajte njih :biggrin: )
Ali mislim da bi se ovome dala otvoriti cijela tema u povijesti ako je već nema 8)
dmarijon
Legenda
Legenda

Sve je to ok, i stoji
ali niste mi odgovorili. Zanima me tema. Da li postoji tema prognoze-kome će novi bolidi (najrazličitiji do sada) najbolje odgovarati? Meni to izgleda jako zanimljivo
I Šta vi mislite o tome.
Samo neka se trkaju.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ne znam još uopće kako će se bolidi ponašati sa svim ovim novotarijama, tako da ne znam kome bi moglo više odgovarati... :?
dmarijon
Legenda
Legenda

Da. Ali meni se nekako čini da će biti puno "siroviji", vozačkiji, što je i bio cilj. Pa onda nekako razmišljam, po stilu vožnje, tko je više vozač onog starog kova.
Hmmm, i za Kovalainena mi se čini da bi mu to mogla biti prednost
Samo neka se trkaju.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

One and only je napisao/la: Ne bih se baš složio s tobom, jer kad pogledaš vozačku karijeru svih dosadašnjih velikana, svaki je krenuo od manje momčadi pa se probijao ka vrhu.
A imaš i primjer kada je vozač praktički odmah došao u veliku momčad i nije u karijeri napravio neki zapažen rezultat (David Coulthard).
Jedan mudrac je rekao da ti se najljepše stvari ne dese kad dođeš na vrh, nego dok se penješ do njega. To je ono što bi Hamiltonu moglo jednog dana zafaliti. Nešto poput otetog djetinjstva.
Usporedis Coultharda i Hamiltona. HAmilton je najmlađi prvak na svijetu. Rijesio se tog pritiska prvog crnog prvaka i to je to sad samo na bolje moze. Ostali se izgube u tome da traze,a Hamilton je prosao bolju skolu vozeci za 1. mjesta i maksimum davat svaku trku vec na zacelju.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la:Usporedis Coultharda i Hamiltona. HAmilton je najmlađi prvak na svijetu. Rijesio se tog pritiska prvog crnog prvaka i to je to sad samo na bolje moze. Ostali se izgube u tome da traze,a Hamilton je prosao bolju skolu vozeci za 1. mjesta i maksimum davat svaku trku vec na zacelju.
Čovjek je vjerojatno mislio da nisu svi vozači kao Hamilton, on je bio izuzetak, ali ne jamči da bi se svi novi vozači tako odmah snašli! ;)
Sad tu ide priča o Coulthardu...
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Usporedis Coultharda i Hamiltona. HAmilton je najmlađi prvak na svijetu. Rijesio se tog pritiska prvog crnog prvaka i to je to sad samo na bolje moze. Ostali se izgube u tome da traze,a Hamilton je prosao bolju skolu vozeci za 1. mjesta i maksimum davat svaku trku vec na zacelju.
Čovjek je vjerojatno mislio da nisu svi vozači kao Hamilton, on je bio izuzetak, ali ne jamči da bi se svi novi vozači tako odmah snašli! ;)
Sad tu ide priča o Coulthardu...
Al isto tako ja vjeurjem da primjerice Sutil ima pun k**** talenta cak i za prvaka u bolidu od vodecih al je eto upao u neko sivilo. Tako da bolje odmah dobit priliku.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la: Al isto tako ja vjeurjem da primjerice Sutil ima pun k**** talenta cak i za prvaka u bolidu od vodecih al je eto upao u neko sivilo. Tako da bolje odmah dobit priliku.
To sigurno, zaslužio je bolji auto.
Odgovori