Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Re: Sebastian Vettel...

Post Postao/la sunseeker »

dmarijon je napisao/la:a ne znam baš...
a momčad, a momčad...
prošle godine je bila bolja B momčad.
tako da, skoro da mi je žao da nije ostao u B momčadi
vidjet ćemo
Valjda ove godine neće biti tako
bilo bi šteta za takav potencija.
u biti, njega je trebalo kao hamiltona, odmah u vrh
malo njih ima takvu sreću da odmah sjedne u najbolji bolid, ali ja sam mišljenja da je za vozača bolji put iz slabe i manje momčadi
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

nešto sam razmišljao relacijama koju pretpostavljate za njega... pa kontam ako mu nema mjesta u ferrariju zbog alonsa (zbog sukoba zvanog prvi vozač) ni u mclarenu zbog hamija šta znaš možda završi u renou... a tu je i BMW... Nick će brzo završit karijeru... šta znamo... ostaje nam da čekamo...
slika
slika
suissebih
Navijam za: Nick Heidfeld

Post Postao/la suissebih »

sunseeker je napisao/la:
malo njih ima takvu sreću da odmah sjedne u najbolji bolid, ali ja sam mišljenja da je za vozača bolji put iz slabe i manje momčadi
Mislim da tu nema nekog pravila. Manja momčad može i oslabiti potencijal vozaća (sjetite se Webera koji je sigurno obećavao).
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

sunseeker je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:a ne znam baš...
a momčad, a momčad...
prošle godine je bila bolja B momčad.
tako da, skoro da mi je žao da nije ostao u B momčadi
vidjet ćemo
Valjda ove godine neće biti tako
bilo bi šteta za takav potencija.
u biti, njega je trebalo kao hamiltona, odmah u vrh
Zasto ajde reci jedan argument? Evo izmisljeni primjer. KAo imas 2 vozaca identicne kvalitete 1. vozi za najbolju ekipu dok 2. vozi za slabu ekipu e zasto je put 2. bolji? Identicni su po kvalitetama.
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Adriana Lima fan je napisao/la: Zasto ajde reci jedan argument? Evo izmisljeni primjer. KAo imas 2 vozaca identicne kvalitete 1. vozi za najbolju ekipu dok 2. vozi za slabu ekipu e zasto je put 2. bolji? Identicni su po kvalitetama.
Pa čuj, ovisi koliko su dobri! Nikad ne možeš znat koliko će tko biti dobar. Eto, Hamilton je jedan od najboljih današnjice, sjeo je u odličan bolid i prvi je. I to je super, blago njemu, ne mora se mučiti u slabijim momčadima.

Ali da se nadovežem na pitanje, i ja mislim da nije loše kada krenu iz slabije momčadi. Očiti primjer ti je Alonso, a i Massa recimo.
Jer tamo se uči, griješi, pa uči na svojm greškama! A bolje pogriješiti pa izgubit bod, nego pogriješiti pa izgubiti prvenstvo.
Naravno, ima slučajeva da te slabija momčad uguši pa se nikad ne iskažeš i ostaneš 'vječni talent'. Ali ako si stvarno izvanredan vozač (tipa alonso, Hamilton i u ovom slučaju Seb), tvoj trud neće proći nezapaženo! Ne? :)
A vettel je pokazao izvanrednu kvalitetu u malom torro rossu, i nadam se da ga ove sezne neće uštopati RB pa da može 2010 preći dalje.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

47 je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la: Zasto ajde reci jedan argument? Evo izmisljeni primjer. KAo imas 2 vozaca identicne kvalitete 1. vozi za najbolju ekipu dok 2. vozi za slabu ekipu e zasto je put 2. bolji? Identicni su po kvalitetama.
Pa čuj, ovisi koliko su dobri! Nikad ne možeš znat koliko će tko biti dobar. Eto, Hamilton je jedan od najboljih današnjice, sjeo je u odličan bolid i prvi je. I to je super, blago njemu, ne mora se mučiti u slabijim momčadima.

Ali da se nadovežem na pitanje, i ja mislim da nije loše kada krenu iz slabije momčadi. Očiti primjer ti je Alonso, a i Massa recimo.
Jer tamo se uči, griješi, pa uči na svojm greškama! A bolje pogriješiti pa izgubit bod, nego pogriješiti pa izgubiti prvenstvo.
Naravno, ima slučajeva da te slabija momčad uguši pa se nikad ne iskažeš i ostaneš 'vječni talent'. Ali ako si stvarno izvanredan vozač (tipa alonso, Hamilton i u ovom slučaju Seb), tvoj trud neće proći nezapaženo! Ne? :)
A vettel je pokazao izvanrednu kvalitetu u malom torro rossu, i nadam se da ga ove sezne neće uštopati RB pa da može 2010 preći dalje.
Al opet nije u tome stvar. Ako su ti vec klasa zasto bezveze gubit sezone u slaboj ekipi? Da bi te prihvatili neki nadrli navijaci :roll:
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Adriana Lima fan je napisao/la: Al opet nije u tome stvar. Ako su ti vec klasa zasto bezveze gubit sezone u slaboj ekipi? Da bi te prihvatili neki nadrli navijaci :roll:
pa dobro, u pravu si, nema smisla gubiti vrijeme. Ali eto, u velikoj večini slučajeva se krene iz maloga. Neki dobiju priliku odmah sjesti u pobjednički, a neki ne.
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

Adriana Lima fan je napisao/la:
47 je napisao/la:

Al opet nije u tome stvar. Ako su ti vec klasa zasto bezveze gubit sezone u slaboj ekipi? Da bi te prihvatili neki nadrli navijaci :roll:
pa definitivono je bolje da mladi vozač krene iz jake momćadi,prije če steč navike pobjeđivanja i iskustvo borbe za naslov,dok bi se u malim momćadima borio za izbjegavanje začelja
maminho_
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso-Renault

Post Postao/la maminho_ »

ja sam za to da mladi vozac krene od male momcadi
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

maminho_ je napisao/la:ja sam za to da mladi vozac krene od male momcadi
slazem se s tobom...i kada dodje u neku vecu momcad da vec ima dovoljno iskustva pa da neki neuspjesi se ne pripisuju neiskustvu...ili neke greske kao u slucaju L.H....sto god uradi pripisuje se neiskustvu...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ferrari-BiH je napisao/la:
slazem se s tobom...i kada dodje u neku vecu momcad da vec ima dovoljno iskustva pa da neki neuspjesi se ne pripisuju neiskustvu...ili neke greske kao u slucaju L.H....sto god uradi pripisuje se neiskustvu...
Ja sam rekao da su iste kvalitete. Uopce nema razloga zasto je bolje krenut od male ekipe. Evo Ham je odvezao utrke pod pritiskom koje Vettel dosad nije iskuio uz to se ocelicio i skupio iskustva i zasto je sada Vettelov put bollji. I da nadodam osvojio titulu. Nema uopce razloga zasto je bolje krenut od slabije ekipe. Ovo nije tema o tome ko je bolji Ham ili Vettel vec samo dal je bolje i da je Vettle primjerice startao u Ferrariju naravno da je bolje da je startao u Ferrariju.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Adriana Lima fan je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
Ja sam rekao da su iste kvalitete. Uopce nema razloga zasto je bolje krenut od male ekipe. Evo Ham je odvezao utrke pod pritiskom koje Vettel dosad nije iskuio uz to se ocelicio i skupio iskustva i zasto je sada Vettelov put bollji. I da nadodam osvojio titulu. Nema uopce razloga zasto je bolje krenut od slabije ekipe. Ovo nije tema o tome ko je bolji Ham ili Vettel vec samo dal je bolje i da je Vettle primjerice startao u Ferrariju naravno da je bolje da je startao u Ferrariju.
Ne bih se baš složio s tobom, jer kad pogledaš vozačku karijeru svih dosadašnjih velikana, svaki je krenuo od manje momčadi pa se probijao ka vrhu.
A imaš i primjer kada je vozač praktički odmah došao u veliku momčad i nije u karijeri napravio neki zapažen rezultat (David Coulthard).
Jedan mudrac je rekao da ti se najljepše stvari ne dese kad dođeš na vrh, nego dok se penješ do njega. To je ono što bi Hamiltonu moglo jednog dana zafaliti. Nešto poput otetog djetinjstva.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Ajmo ne o Luisu nego o Sebu :)

Seb ce se jednog dana razviti u šapmpiona ako se ne pogubi u Red Bullu, nadam se da ce se uspjeti izvuci iz njega i malo prodrmati momčad.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

*****... sve je izgubio i još k tome odnio Kubicu... Nakon Brazila, dobili smo i potvrdu u Australiji... MS ima nasljednika i Njemačka može početi slaviti... EOD
Zadnja izmjena: gringo73, dana/u 29 ožu 2009, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: uvrijedljive riječi prema vozaču
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Da, krajnje podlo -> jako podsjeca na MS-a.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

MP4don je napisao/la:... sve je izgubio i još k tome odnio Kubicu... Nakon Brazila, dobili smo i potvrdu u Australiji... MS ima nasljednika i Njemačka može početi slaviti... EOD
Ma ne bih ja bio toliko oštar prema njemu, ono je za mene bio čisti trkaći incident. Nitko nije htio popustit i dogodilo se što se dogodilo. Bude li RBR pouzdan, Vettel će biti jako opasan kroz cijelu sezonu.
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Po meni nije toliko kriv... Sta je trebo sklonit se ovome da prode nesmetano? Pa bio je na svojoj strani a to sto je kubica htio trkacu putanju... Ko mu kriv... Bravo Vettel... Nisi lud da dajes drugima pozicije...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Za mene nije. Ono zasluzuje kaznu.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nije kriv al primjerice ovo je gori potez vec Hamiltona u Fujiu a Hamitlona su svi sasjekli iako nije bilo kontakta a ovo je covjeku oteo potencialnu pobjedu.
-Bobi-
Navijam za: Fer Play

Post Postao/la -Bobi- »

polako...
covjek ke od pocetka sasvim zasluzeno bio na 2 mjesto, i sad na 4 kruga do kraja ocekujete da tek tako propusta vozace iza sebe...
to bi bilo IZVAN-SEBE...
kubica bi mozda trebao da saceka da te gume jos malo popuste kao kod rozberga na primer, i preticanje bi mu bilo vrlo lako,
e sad sto je kubica hteo 1 mjesto, mislim da mu je apetit bio prevelik, jer to na albert parku i nije zasluzio ako uzmemo sve skupa, brovnovi su zasluzili...
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Izjava dana: " I am an idiot. Sorry sorry sorry guys "
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Meni se čini da neki sad koriste priliku i pljuju po njemu više iz osvete zbog toga šta je napravio Lewisu u Brazilu prošle godine jer mu tada nisu mogli ništa prigovoriti, nego zbog ovoga danas...
Kubica je mirno mogao pričekat 2 zavoja i oderat ga k'o mačka, Vettel nebi ni znao šta mu se dogodilo.
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Nije tako. Meni ovja potez nije greska icija ali nije isto mjerilo an ovom forumu za sve. Ham je kaznjen zbog daleko benignijeg poteza a nije ni jendo bilo za kaznjavanje.
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

jo da je malo biti pametan,pa taktićki pustiti kubicu i osvojiti dosta bodova,a ne on ovako sjebe utrku i sebi i kubici
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ali bi ga kaznio zbog ostajanja na stazi s odvaljenim kotačem!!! Čudi me da suci nisu pokazali crnu zastavu?!
slika
Odgovori